forum.gif
Studijas zipspuldzes Walimex. Viedokļi, ieteikumi.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Studijas zipspuldzes Walimex. Viedokļi, ieteikumi.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.02.11 21:46 labots
 citēt
Sajēga nav diez ko daudz un tāpēc jautāju... walimex pro VC-300. Vai ir vērts domāt par viņu iegādi. Lietot domāju ne pārāk lielā telpā.
Publicēts: 08.02.11 21:51
 citēt
Tādas nemaz nav :) Konkrētu modeli kādu ?
Publicēts: 08.02.11 22:03
 citēt
Lunis:Tādas nemaz nav :) Konkrētu modeli kādu ?

Ieraksts labots:)
Publicēts: 08.02.11 23:42
 citēt
eltoro:
Lunis:Tādas nemaz nav :) Konkrētu modeli kādu ?

Ieraksts labots:)

Ne vainas , var bliezt tīri labi lētā gala normāli izmantojams Ķīšezers , cenā ~150Ls "Skuķiem" un nelielām haltūrīņam būs gana labs komplektā ar lietussargu un statīvu kopā tatad ~180Ls :)
Publicēts: 09.02.11 11:49
 citēt
Varbūt ir pozitīva pieredze at cilām budžeta klases zibenēm?
Publicēts: 09.02.11 11:55 labots
 citēt
Nākamā "Budzeta klasse" ir Aurora tas uzreiz +30% cenā jā pozitīva man patīk. Visas pārējās "Budzeta" ir 1:1 ar Walimeksu , tik korpusa krāsa vai nosaukums atšķirās iekšaa vienādas bieži vien uz veina konvejera tasitas:face-wink::face-grin:
Publicēts: 09.02.11 12:04
 citēt
var ar tādām klapēt

mīnusi ir 1/32 daļa - pie platām fragmām dabūsi lipināt frosta rimbuļus priekšā, var apraut fiksējamai skrūvei vītni, ja lielus aksesuārus liek virsū (skrūve bodē 0.04LVL man studijā stāv čupa jaunas plastmasas glāzē), lētajām zipenēm pilotgaisma ir švaka + tā pati mēdz dedzināt lētos aksesuārus (ja lietojot padomā līdz ar galvu, tad viss ok)

plusi - tā ir 2x lētāka par nākamo klasi uz kuru būtu jēga skatīties (un arī tā nākamā galīgi nav ideāla)

5 gados no 5 lampām piebeidzu tik vienu nogāžot no 3M statīva un i to kaimiņš mobiļņiku remontētājs atdzīvināja pa lēto

vienai optiskais palaidējs atkodās, bet tāpat tak trigeris uzticamāks
Publicēts: 09.02.11 12:14 labots
 citēt
Nopirkt Linkstar zibspuldzes, kuras ir labākas par Walimex. Piem.: www.laptop.lv... piemaksāt +15 ls un panemt vēl vienu softboksu.
Publicēts: 09.02.11 12:27 labots
 citēt
FxQuadro:Nopirkt Linkstar zibspuldzes, kuras ir labākas par Walimex. Piem.: www.laptop.lv... piemaksāt +15 ls un panemt vēl vienu softboksu.

bļin vot bodnieka primitīvais, caurspīdīgais bazars - bez kāda paskaidrojuma *labāka* i fsjo :D

ar ko tad LF sērija ir labāka? :D ar to, ka vecā tipa korpuss ar bezdispleja vadību? var jau pameklēt vecu Walimex kurš šitam līdzīgāks :D :D :D

un nekompetenti ļautiņi tak vaļā mutēm klausās šitādos (bieži tikpat nekompetentos) torgašos
Publicēts: 09.02.11 12:35 labots
 citēt
Maris, kvalitativāks. Kam ir vajadzīgs displejs, kad jauna zibspuldze no kastes - jau nestrādā uzreiz?! :))
Kā pārdevējam man ir pieredze gan ar Walimex, gan ar Linkstar zibspuldzēm, labprat netirgotu Walimex zibspuldzes, jo baigi bieži iet uz garantiju :),bet pieprasījums ir pieprasījums.
Publicēts: 09.02.11 12:44
 citēt
:D *kvalitatīvākas* pēc Laptop.lv fantastisko apjomu datu bāzes :D

a Tu pārdevēj labāk painteresējies ko tirgo, tad arī Tev paliks skaidrs ar ko atšķirās impulsa dalīšana puiša norādītajam Walimex no Tevis piedāvātā - tas nav tikai displejs :)

ne vella neatšķirās Walimex no noname CY, Linkstar, interfitiem un vēl veselas strīpas kantoru - un NEKAS tur nav kvalitatīvāks - tās pašas neprecīzās plastmasas baijonetes utt

atšķirās tik modeļu paaudzes - bet, lai apjēgtu ar ko ir jāsaprot kā zipene darbojas
Publicēts: 09.02.11 12:51 labots
 citēt
Lūgums izturēties laipnāk un izteikties korektāk. Tā kā tu nepazīsti mani un es Tevi, nav obligāti "braukt augumā".
Vismaz man ir kāda pieredze ar modeliem un garantijām, nekā tev ar 5 zibspuldzēm :)
Publicēts: 09.02.11 12:52
 citēt
FxQuadro:Lūgums izturēties laipnāk un izteikties korektāk. Tā kā tu nepazīsti mani un es Tevi, nav obligāti "braukt augumā".

neviens jau Tev netraucē izstāstīt atšķirības impulsa dalīšanā, tad ar neviens neņirgs :)
Publicēts: 09.02.11 13:31 labots
 citēt
Maris:... nekompetenti ļautiņi tak vaļā mutēm klausās šitādos (bieži tikpat nekompetentos) torgašos

mierināt varu ar to, ka civilizētās zemēs arī ne 1-mēr labāk.
jautāju "wieviel programmen hat diese Blitze und wie weit ist das Winkel?", a tas duriks man saka "das ist ser gut, das ist automatish!"!:face-crying:
Publicēts: 09.02.11 13:47
 citēt
Harald, varbūt izruna kliboja un šamējais čangaļu (bavāriešu) izloksnē nesaprata? :face-grin:
Publicēts: 09.02.11 14:02
 citēt
ta pie viena spama varbūt kāds ko labu/sliktu var pasacīt par rimelite gaismām? .. :big_smile:
Publicēts: 09.02.11 16:22 labots
 citēt
laiksfoto_lv:Harald, varbūt izruna kliboja un šamējais čangaļu (bavāriešu) izloksnē nesaprata? :face-grin:

nē, abi runājām Hochdeutsh!:big_smile:
Publicēts: 09.02.11 16:32
 citēt
haralds:
laiksfoto_lv:Harald, varbūt izruna kliboja un šamējais čangaļu (bavāriešu) izloksnē nesaprata? :face-grin:

nē, abi runājām Hochdeutsh!:big_smile:

Es taču saku KAKIS, bet viņa saka, ka jāsaka KAKIS nevis KAKIS! :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):