Ne vainas , var bliezt tīri labi lētā gala normāli izmantojams Ķīšezers , cenā ~150Ls "Skuķiem" un nelielām haltūrīņam būs gana labs komplektā ar lietussargu un statīvu kopā tatad ~180Ls
Nākamā "Budzeta klasse" ir Aurora tas uzreiz +30% cenā jā pozitīva man patīk. Visas pārējās "Budzeta" ir 1:1 ar Walimeksu , tik korpusa krāsa vai nosaukums atšķirās iekšaa vienādas bieži vien uz veina konvejera tasitas
mīnusi ir 1/32 daļa - pie platām fragmām dabūsi lipināt frosta rimbuļus priekšā, var apraut fiksējamai skrūvei vītni, ja lielus aksesuārus liek virsū (skrūve bodē 0.04LVL man studijā stāv čupa jaunas plastmasas glāzē), lētajām zipenēm pilotgaisma ir švaka + tā pati mēdz dedzināt lētos aksesuārus (ja lietojot padomā līdz ar galvu, tad viss ok)
plusi - tā ir 2x lētāka par nākamo klasi uz kuru būtu jēga skatīties (un arī tā nākamā galīgi nav ideāla)
5 gados no 5 lampām piebeidzu tik vienu nogāžot no 3M statīva un i to kaimiņš mobiļņiku remontētājs atdzīvināja pa lēto
vienai optiskais palaidējs atkodās, bet tāpat tak trigeris uzticamāks
Maris, kvalitativāks. Kam ir vajadzīgs displejs, kad jauna zibspuldze no kastes - jau nestrādā uzreiz?! ) Kā pārdevējam man ir pieredze gan ar Walimex, gan ar Linkstar zibspuldzēm, labprat netirgotu Walimex zibspuldzes, jo baigi bieži iet uz garantiju ,bet pieprasījums ir pieprasījums.
*kvalitatīvākas* pēc Laptop.lv fantastisko apjomu datu bāzes
a Tu pārdevēj labāk painteresējies ko tirgo, tad arī Tev paliks skaidrs ar ko atšķirās impulsa dalīšana puiša norādītajam Walimex no Tevis piedāvātā - tas nav tikai displejs
ne vella neatšķirās Walimex no noname CY, Linkstar, interfitiem un vēl veselas strīpas kantoru - un NEKAS tur nav kvalitatīvāks - tās pašas neprecīzās plastmasas baijonetes utt
atšķirās tik modeļu paaudzes - bet, lai apjēgtu ar ko ir jāsaprot kā zipene darbojas
Lūgums izturēties laipnāk un izteikties korektāk. Tā kā tu nepazīsti mani un es Tevi, nav obligāti "braukt augumā". Vismaz man ir kāda pieredze ar modeliem un garantijām, nekā tev ar 5 zibspuldzēm
Maris:... nekompetenti ļautiņi tak vaļā mutēm klausās šitādos (bieži tikpat nekompetentos) torgašos
mierināt varu ar to, ka civilizētās zemēs arī ne 1-mēr labāk. jautāju "wieviel programmen hat diese Blitze und wie weit ist das Winkel?", a tas duriks man saka "das ist ser gut, das ist automatish!"!