Vispār jautājums - kas tiek sagaidīts no d300->D700/D3 nomaiņas?Vienīgā radikālā atšķirība ir trokšņi,vismaz man pārejās izmaiņas, nomainot būtībā vienādas kastītes ar vienādiem pikseļmiljoniem DX->FX,nelikās radikālas.
nuuuu ...... ir situaacija, ka esmu spiesta pirkt fotoaparaatu ... liidz ar to domaaju, ka nebuutu labais tonis pirkt to pashu, kas bija ;-) Bet nu izskataas, ka esmu jau izleemusi ko pirkt;-)
forelljjanka:D3S un D3X! Faktiski D3 ir tikai 200 g smagāks,tikai...
esmu dzirdējis no cilvēka, kas palietojis abus, ka D3X tomēr ir trokšņaināks jau pie 6400 ISO. nav tām kamerām vienādas matricas... ir pat diez gan atšķirīgas, dažādās kategorijās...
forelljjanka:D3S un D3X! Faktiski D3 ir tikai 200 g smagāks,tikai...
esmu dzirdējis no cilvēka, kas palietojis abus, ka D3X tomēr ir trokšņaināks jau pie 6400 ISO. nav tām kamerām vienādas matricas... ir pat diez gan atšķirīgas, dažādās kategorijās...
Protams, ka trokšņaināks. Tomēr ir vairāk pikseļu, kur tos trokšņus paslēpt. Absolūtās trokšņainības nav- ir trokšņu/signāla attiecība.
pa manam, tad, pagaidām tikai sapņu līmenī, sapņoju par D700 vs D3s. D3s ātruma un Hi-ISO dēļ, reportāžas + [zirgu]sports. Ja nav nepieciešams ātrums un mega ISO, tad domājams D700 ir vairāk nekā pietiekami. Līdz ar to es vairāk uz D700 pusi domāju... Protams ja man nebūtu kur likt tos daudzos Ls, tad jau varētu abus ņemt un izmantot akarībā no situācijas P.S. Dansiga, nedomāju ka Tev D3 (klucis) piestāvētu P.P.S. tiešām, ko savam D300 izdarīji?
eltoro, nu ja ................. bet nu, labi, ka pase bija rokaas, labi, ka viena visa karte bija kabataa - piezvaniiju uz banku un paluudzu lai parskaita no nozagtaas un shito ;-) Pie tam mani briidinaaja gan LLoret de Mar, gan Barselonaa, ka brriesmiigi jaasargaa somas - nezheeliigi zogot ... Bet ja kads noleemis Tevi asptraadaat u it sevishkji ja tu esi viens - tad laikam no taa neizvairiities ...
...mnjā. Apmēram pirms nedēļas mums ofisu apzaga, protams ka nekā ūber vērtīga tur nebija, bet skāde šā kā tā. bet palikt bez fotoaparāta... nu vispār jau būt zaudētājam vai apzagtam ir bēdīgi.
dansiga:haralds, to otru nezinu ;-(((( ZInu tikai to, kuram es patiiku ;-))))
tam otram Tu tikai tādēļ nepatīc, ka neesat pazīstami! izmērs tomēr IR no svara! ne jau velti dižā krievu tauta sacerējusi: на горе растут цветочки голубой, да аленький не за что не поменяю хуй большой на маленкий! un ar lielāku kameru lielāka atsaucība uz tekstu: пропустите, полное ведро краски!
tam otram Tu tikai tādēļ nepatīc, ka neesat pazīstami! izmērs tomēr IR no svara! ne jau velti dižā krievu tauta sacerējusi: на горе растут цветочки голубой, да аленький не за что не поменяю хуй большой на маленкий! un ar lielāku kameru lielāka atsaucība uz tekstu: пропустите, полное ведро краски!
Lūk to es saprotu! Šādiem argumentiem dansiga nevarēs pretoties