Nikon skolai ir ļoti interesants piedāvājums uz D3 www.nikonschool.eu..., tas gan ir Demo un neesmu īsti interesējies ar ko tieši izpaužās šie demo modeļi, bet cena ir ļoti tuva D700.
PS: D700 jaunais modelis solās būt vasarā, vasaras beigās, vismaz tādas ''klačas lasīju'' nikon rumours. Bet nu tas ir 6 mēneši, kas ir diezgan ilgi.
dansiga:Rediss, aaaaaa .......... es tadu neredzeeju (pa dienu shodien chekoju, bet sho piedaavajaumu neredzeeju) .... tu tagad man laupiji nakc miegu!!!!
Rediss, laikam kads man neljaava shodien sho poziiciju saskatiit .. shodien pat runaju ar nikon parstaavi te riigaa - tb elkor cetnraa ar Stasu un luudz noskaidrot vai ir kads demo varinats 700tajam vai 3shajam ;-)))
Ja 700tajam piekņopē apakšā bateriju bloku,tad trijnieks būs kompaktāks .Vazājot visur līdzi trijnieku agri vai vēlu sagribēsies ko drusku mazāku,kad bildēšana nav primārais pasākums.Toties kā darbarīks trijnieks ir sasodīti ērts.
Ir gan lielāks par D3, bet ļurīgāks noteikti, būs, jo vairāk kustīgu detaļu. Nez- ja man būtu 1400 LVL, tad ņemtu D700. Tas būtu jauns un mazāks. FPS man nevajag.
dansiga:Rediss, laikam kads man neljaava shodien sho poziiciju saskatiit .. shodien pat runaju ar nikon parstaavi te riigaa - tb elkor cetnraa ar Stasu un luudz noskaidrot vai ir kads demo varinats 700tajam vai 3shajam ;-)))
Diemžēl viņi rīkojas kā viņiem izdevīgāk (varbūt ne vienmēr bet lielākajā gadījumu)
1400-800 starpība 600, gan jau sakarīgs objektīvs iznāk. zinu,ka daudziem ir bijis grūti izšķirties starp 5D mark2 un 1Ds mark2.tur jā -cena līdzīga,atšķiras daudz kas cits.
nafig kā 24-70?Pa manam tas diapazons uz pilna rāmja ir vēl universālāks nekā uz crop.Es arī neesmu neko dzirdējis par tādiem nikkor 35-105/2,8 var jau būt,ka ir.Bet no otras puses fiziskas aktivitātes ir apsveicama lieta un D3 ir nopietna girja,tā ka ņem tik ciet.Kad varēsi papēdi pakasīt nepieliecoties,tepat blogā pa 700 notirgosi
rolands, nu uz d300 .. 24-70 man bija miiljaakais izmeers., miiljaakaa kraasa, ko es reti kad nomainiiju vai un uz plato vai nu uz 105 nieku vai nu uz 50/1.8
dansiga:nu BET .... viens ir D3 bet otrs D700|!!!!!! A objektiivu man vajag tikai vienu - 24-70/2.8 kas bija uz kropa - liidziigu uz FF ....
Nu manuprāt pro tehnika ir jāpērk tad,kad ir pilnīga pārliecība par tādas nepieciešamību.Jo visām labajām īpašībām komplektā neizbēgami nāk tādas neērtības,kā gabarīti/svars/cena.Ar 35~105/2.8(ja atmiņa neviļ sensenos laikos Tamronam tāds bija) gan būs neliela aizķeršanās,jo sevišķi ar optiski tik pat kvalitatīvu,kā 24~70/2.8. Tiesa,arī jaunu 700to par pilnu cenu es šobrīd nepirktu un citiem neieteiktu,jo iespējamība,ka līdz augusta beigām būs aizvietotājs ir ļoti liela, 99%.Ņemot vērā,ka 300tā aizvietotājam ir gaidāma 24Mp DX matrica,domāju,ka d3x matrica ar uzlabojumiem trokšņu ziņā, nonāks 700tā aizvietotājā.Un tad būs drusku žēl un gribēsies taču strašno tos 24mp ar video.
tak ne vajag man to viedo nepakam!!!!!!!!!!! U n.... ja dziivos peec principa "t uliit tuuliit buus naakamais" .... ta nekad neko nenopirsk ... man tuuliit un uzreiz vajag!!!!!
rolands, neee - es esmu slinkaa beibe .... man vajag zuumu ,,, vienigais nezuums, kas mani uz cropu apmierinaja, bija 50nieks ....
Va ta grūti dp rēvijā (dpreview)salīdzināt?Piemet klāt vēl D3S un D3X! Faktiski D3 ir tikai 200 g smagāks,tikai...Ja netaisies iet manās pēdās(putni),nu nevajag Tev Dans to trjošku.