forum.gif
Viedoklis par Pentax DA 17-70 F4
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Viedoklis par Pentax DA 17-70 F4
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.02.11 16:51
 citēt
Kādam ir viedoklis par šo urbēju?
Publicēts: 09.02.11 22:51
 citēt
Daudziem ir viedoklis. Pat tiem tur - Kanonistiem.
Publicēts: 10.02.11 15:29
 citēt
tauta pasīva, laikam pentaxi sarkanajā grāmatā pie mums jāraksta :D
Publicēts: 10.02.11 15:37
 citēt
nav nav jaaraksta, viss ok, tikai viedoklis laikam nav daudziem, bet te ir maniiti indiviidi kas lieto 16-50
rekusheku te apluuko, uzzinaasi vairaak nekaa no shii foruma lenstip.com...
Publicēts: 10.02.11 21:01
 citēt
paldies! lielajā pentax forumā jau ar parakājos, bet gribējās kādu vietējo viedokli:face-grin:
Publicēts: 10.02.11 22:47
 citēt
Girts:paldies! lielajā pentax forumā jau ar parakājos, bet gribējās kādu vietējo viedokli:face-grin:

Vietējais viedoklis skanēs tā - nesaprotu jēgu šim stiklam. Kits (man ir divi dažādi) ir lētāks, bet tikpat labs. Ja gribās universāli, tad jāņem kāds 18-125 vai 18-200 u.t.t. Tas ir sdm ultrasoniķis - mēsls tātad :D

Starp kitu un šo vēl ir 16-45 (man ir), kas ir platāks. TAs 1mm ir diezgan būtisks platajā galā. Tādejādi ar kit bildēta bildīte ir kā jau ar kit - jo daudzi parastie spoguļkameras billdētāji bildē ar zūmu galējās pozīcijās, tādējādi tāds 18mm skata leņķis izskatās dikti parasts. 16mm jau rada platleņķa sajūtu. 17mm - no kita atšķirību nevar pamanīt.

Tādejādi nonākam pie 16-50/2.8.

(+)
1. Tas ir STAR klases objektīvs - jūties kā kings, pat ja bildes ierindas bildētājam sanāks kā no kita :grimace:
2. Tas ir pietiekami plats 16mm
3. Tas ir F2.8 - cerams nav jāskaidro?
4. Tas ir weather sealed - to var mērcēt lietu, jūras šļakatās, nebaidās no smiltīm un dubļiem. Pēctam mājās nomazgā (protams - viss tas saprāta robežās).

(-)
1. Dārgs
2. SDM mēsls (SDM baigi nīkst nost pentaksam, attiecīgi paliek stikls par ne-autofokusainu).Par laimi izrādās tauta atradusi risinājumu:

bangmedia.no...
Publicēts: 10.02.11 23:16
 citēt
jā, 16-50 + 50-135 pilna laime kādu brīdi nodrošināta:face-grin:

darba stikls man tagad Tamron 28-75, bilde ievērojami labāka kā KIT, bet AF neizturami lēns un pie švakākas gaismas pilnīgi tups, dēļ kā arī meklēju ko citu un +/- pieņemamās cenas dēļ apstājos pie šī 17-70. Ja reiz slavas dziesmas šim nedzird tad acīmredzot būs jāiet tālāk līdz fixu ielai :face-grin:
Publicēts: 11.02.11 00:06 labots
 citēt
punkts
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):