A nav ko perināt valsts apvērsumus vai dumpjus un slepenos plānus internetam uzticēt. Ka nesanāk kā Kristovskim attaisnoties par to ka viņš nav kamielis... kaut gan... safabricēt lietas ar šādiem selektīviem, no konteksta izrautiem fragmentiem kā divus pirkstus...
Rolands66:Johaidīīīīīī,a kā lai perina tos dumpjus bez interneta,bļin būs kā senāk vēstulītes zem parka benķiem jāslapsta
Mani čeka savulaik izķēra dēļ aizdomīgiem skolas sacerējumiem un banālu stučīšanu gan no klasesbiedriem gan paša skolas direktora (par ko gan pašu direktoru arī izmeta no darba reizē ar latv.lit. skolotāju)... pārējais tīri tehnikas jautājums, kā piepīt lietai klāt visvisādus neatklātus "varoņdarbus"... Bet, jā! Par konspirāciju jādomā! Mēs pēdas atstājam vienmēr: gan internetā gan izmuldoties pa mobiļņiku (un neizvelkot akumulatoru no tā).
Da kāda starpība kur hostē, un ja viens no adminiem vel strādā tur ta kapēc tur nehostēt. Es pats hostēju daudz ko uz vis dažādākajiem valstiskiem servakiem gan te gan krievijā.
Nu džeki normāli izmantos savu dienesta stāvokli. Un veiksmīgi izmanto NBS resursus privātām vajadzībām. Jācer, ka viņiem ir atļauja no vadības ko tādu darīt!
parmest ir viegli. izveidot un uzturet projektu, kuru visi, t.sk Tu lieto bez maksas vai par simboliskiem 36 sant menesi - kas cits. shaadi moralizejot blogu var ari norakt. vai vajag?
versatile:parmest ir viegli. izveidot un uzturet projektu, kuru visi, t.sk Tu lieto bez maksas vai par simboliskiem 36 sant menesi - kas cits. shaadi moralizejot blogu var ari norakt. vai vajag?
Ja tu to par mani, tad nepareizi saprati. Es tikai priecajos ka vini ko tadu ir paveikuši, tik bažījos vai tas ir ar vadības atļauju. Tas ari viss..