forum.gif
Fotoblog.lv ? ;)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Fotoblog.lv ? ;)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.02.11 10:37
 citēt
Šodien viens draugs pastāstīja, ka fotoblogs hostējot savus e-psatus uz Latvijas Armijas štāba datoriem. :) Nenoticēju un paskatījos pats:

~ akrusts$ host -t mx fotoblog.lv
fotoblog.lv mail is handled by 10 glukz.fotoblog.lv.
~ akrusts$ host glukz.fotoblog.lv
glukz.fotoblog.lv has address 195.20.127.236
~ akrusts$ whois 195.20.127.236
..
descr: Headquarters of National Armed Forces Republic of Latvia
origin: AS25444
mnt-by: NAFHQLV-MNT
source: RIPE # Filtered

Spiegošanas projekts vai izmaksus optimizēšana ar valsts budžeta līdzekļiem ;)
Publicēts: 10.02.11 11:41
 citēt
sen zinams :)
Publicēts: 10.02.11 11:43 labots
 citēt
Itkā tu tu to nezināji agrāk::D :D Drošs pasākums , paši labākie speci :)
Publicēts: 10.02.11 12:01
 citēt
A nav ko perināt valsts apvērsumus vai dumpjus un slepenos plānus internetam uzticēt.
Ka nesanāk kā Kristovskim attaisnoties par to ka viņš nav kamielis... kaut gan... safabricēt lietas ar šādiem selektīviem, no konteksta izrautiem fragmentiem kā divus pirkstus...
Publicēts: 10.02.11 12:28
 citēt
Johaidīīīīīī,a kā lai perina tos dumpjus bez interneta,bļin būs kā senāk vēstulītes zem parka benķiem jāslapsta :amazing:
Publicēts: 10.02.11 12:40
 citēt
Rolands66:Johaidīīīīīī,a kā lai perina tos dumpjus bez interneta,bļin būs kā senāk vēstulītes zem parka benķiem jāslapsta :amazing:

Mani čeka savulaik izķēra dēļ aizdomīgiem skolas sacerējumiem un banālu stučīšanu gan no klasesbiedriem gan paša skolas direktora (par ko gan pašu direktoru arī izmeta no darba reizē ar latv.lit. skolotāju)... pārējais tīri tehnikas jautājums, kā piepīt lietai klāt visvisādus neatklātus "varoņdarbus"...
Bet, jā! Par konspirāciju jādomā! Mēs pēdas atstājam vienmēr: gan internetā gan izmuldoties pa mobiļņiku (un neizvelkot akumulatoru no tā).
Publicēts: 10.02.11 13:37
 citēt
:face-smile:
Publicēts: 10.02.11 16:04
 citēt
Aiz katras puķites un putņiņa var slēpties potenciāls valsts ienaidnieks
Publicēts: 10.02.11 17:10
 citēt
Da kāda starpība kur hostē, un ja viens no adminiem vel strādā tur ta kapēc tur nehostēt. Es pats hostēju daudz ko uz vis dažādākajiem valstiskiem servakiem gan te gan krievijā.
Publicēts: 12.02.11 13:45 labots
 citēt
A normāli!
Tikko ieliku bildi melnrakstos rītdienas kaķbilēm... skatos, jau "Skatīts 8x"...
Lielais brālis neguļ!
Publicēts: 12.02.11 13:50
 citēt
chukmasoff: ja viens no adminiem vel strādā tur ta kapēc tur nehostēt.

nuuuu.... ka lai to pasaka... kamer neviens nezina, ir ok... a savadak sanaks ka tiem muitniekiem kas rnb stila bija korporativo vido uzfilmejushi...
Publicēts: 12.02.11 14:10
 citēt
Nu džeki normāli izmantos savu dienesta stāvokli. Un veiksmīgi izmanto NBS resursus privātām vajadzībām. Jācer, ka viņiem ir atļauja no vadības ko tādu darīt!
Publicēts: 12.02.11 14:14
 citēt
parmest ir viegli. izveidot un uzturet projektu, kuru visi, t.sk Tu lieto bez maksas vai par simboliskiem 36 sant menesi - kas cits.
shaadi moralizejot blogu var ari norakt. vai vajag?
Publicēts: 12.02.11 14:20
 citēt
Siers šitajā slazdā nav bezmaksas.
Visi, kas izmanto bloga e-pastu, tiks parauti armijā un nosūtīti uz karstajām točkām.
Publicēts: 12.02.11 14:32
 citēt
versatile:parmest ir viegli. izveidot un uzturet projektu, kuru visi, t.sk Tu lieto bez maksas vai par simboliskiem 36 sant menesi - kas cits.
shaadi moralizejot blogu var ari norakt. vai vajag?

Ja tu to par mani, tad nepareizi saprati. Es tikai priecajos ka vini ko tadu ir paveikuši, tik bažījos vai tas ir ar vadības atļauju. Tas ari viss..
:face-sad:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):