forum.gif
Peļļupirts 2011
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Peļļupirts 2011
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.02.11 19:56
 citēt
Par krāmu tirgu arī nevajag aizmirtst.
Publicēts: 10.02.11 21:47
 citēt
ceru beidzot tikt :D
Publicēts: 10.02.11 22:29 labots
 citēt
ekoists:Par krāmu tirgu arī nevajag aizmirtst.

kas tie par krāmiem ???

un ja tu plāno būt, tad tikai komplektā ar indiešu diskiem.. man ļoti patika ... klausoties var meditatīvi nogrimt pats sevī un atslēgties no realitātes ..
Publicēts: 10.02.11 23:48
 citēt
...vajag! Vajag! Un vēlreiz - vajag...
Publicēts: 11.02.11 01:42
 citēt
nū. es jau tik zolīds cilvēks, ka nekur, kur mani eXtrā neaicina, neierodos. ja nu uz publiski izsludinātām izstāžu atpogāšanām.
Publicēts: 11.02.11 07:30
 citēt
pelle:
ekoists:Par krāmu tirgu arī nevajag aizmirtst.

kas tie par krāmiem ???

un ja tu plāno būt, tad tikai komplektā ar indiešu diskiem.. man ļoti patika ... klausoties var meditatīvi nogrimt pats sevī un atslēgties no realitātes ..

Katrs paņem līdzi visādus foto piederumus,kuri vairs nav vajadzīgi-maina,pārdod.
Publicēts: 11.02.11 08:23
 citēt
haralds:nū. es jau tik zolīds cilvēks, ka nekur, kur mani eXtrā neaicina, neierodos. ja nu uz publiski izsludinātām izstāžu atpogāšanām.

Harald, labprāt arī tevi redzētu pasākumā :face-smile:
Publicēts: 11.02.11 14:44
 citēt
haralds:nū. es jau tik zolīds cilvēks, ka nekur, kur mani eXtrā neaicina, neierodos. ja nu uz publiski izsludinātām izstāžu atpogāšanām.

Nez ko tie kungi gados ir iedomājušies, ka viņiem vaik spec. ielūgumus :) Vakar austiņā saņēmu vēlvienu komentāru, ka uz pelles pirti ieradīšoties tikai tad, ja pati pelle personiski viņu uzaicinās. Pfrrrr.

-

Par datumiem, tad vienojamies par 4-5.jūniju?
Publicēts: 11.02.11 14:48
 citēt
Mani personīgi uzaicināsi? ;)
Publicēts: 11.02.11 14:53 labots
 citēt
Sendra: Par datumiem, tad vienojamies par 4-5.jūniju?

Domāju ka 4-5.jūnijs un bez variantiem:face-wink:
Publicēts: 11.02.11 17:03
 citēt
Sendra:Nez ko tie kungi gados ir iedomājušies, ka viņiem vaik spec. ielūgumus :) Vakar austiņā saņēmu vēlvienu komentāru, ka uz pelles pirti ieradīšoties tikai tad, ja pati pelle personiski viņu uzaicinās. Pfrrrr.

Par datumiem, tad vienojamies par 4-5.jūniju?

Sendra - nu tās ir viņu problēmas :grimace: Ja šie tik cimperlīgi, tad lai nebrauc :face-grin: Gan jau braukt gribētāju tāpat netrūks ;)
Publicēts: 11.02.11 18:10
 citēt
Paliekam pie 4.5.jūnija!

Tai pat vietā? Vai kur citur?

Nesaprotu vēlmi pēc individuāliem ielūgumiem ! ? Ierasties taču var visi, kas vēlas (izņemot jau pagaišgad atrunātos divus kadrus, kas paši zin par ko)
Publicēts: 11.02.11 18:12
 citēt
ne pa tēmu.. bet nevarēju nepateikt .. šis..

www.youtube.com...

.. ļoti atgādina Shadowu :face-smile:
Publicēts: 11.02.11 18:53
 citēt
Jaa, pelle, turpat! :)

pelle:ne pa tēmu.. bet nevarēju nepateikt .. šis..

www.youtube.com...

.. ļoti atgādina Shadowu :face-smile:

eu, riktiigi lidzigs, haha!
Publicēts: 13.02.11 11:05
 citēt
pelle, varbuut jau jaapreekjina, cik japarskaita un leenaa garaa cilveekilai piesakas? :)
Publicēts: 15.02.11 12:34
 citēt
Sendra:pelle, varbuut jau jaapreekjina, cik japarskaita un leenaa garaa cilveekilai piesakas? :)

man šķiet ka vēl minūtes piecas varētu pagaidīt, pirms rēķināt sākt .. :face-smile:

Vēlreiz ne pa tēmu.. ļooooti patīk ekoista jaunā profbilde ar kodējkaķi :face-smile:
Publicēts: 15.02.11 13:21
 citēt
ja sanaaks pa laikiem, tad noteikti buushu
Publicēts: 15.02.11 23:24
 citēt
Dambis:ja sanaaks pa laikiem, tad noteikti buushu

ō, kādi ļauži.
Publicēts: 15.02.11 23:46
 citēt
es savukārt tad diez vai.
Publicēts: 16.02.11 00:09
 citēt
pelle:Vēlreiz ne pa tēmu.. ļooooti patīk ekoista jaunā profbilde ar kodējkaķi :face-smile:

Beidz , tas vai tik nav Ekoista putinātājs mizējkaķis:):)
Publicēts: 16.02.11 00:10
 citēt
alvils:es savukārt tad diez vai.

Kas VAI , ja aicinās nebrauksi , tik tad ja neaiciņas :D :D
Publicēts: 16.02.11 00:32
 citēt
nē, ja J.Dambenieks brauc, es nē.
Publicēts: 16.02.11 07:58
 citēt
Lunis:
pelle:Vēlreiz ne pa tēmu.. ļooooti patīk ekoista jaunā profbilde ar kodējkaķi :face-smile:

Tas mans sargkaķis,nokož jebkuru ciemiņu,kurš ienāk ar gaišiem stikliem,tā viņš savus nedarbus atpelna.
Publicēts: 16.02.11 10:10
 citēt
alvils:nē, ja J.Dambenieks brauc, es nē.

oho.... noshokeeji mani.
Publicēts: 02.03.11 17:33
 citēt
Par datumiem .. varbūt potenciālos braucējos vairāk interesētu datumi, kad Ventspilī kāda aktivitāte.. šogad tie būtu 9.jūlijā Jūras svētki , 5.-7. augusts Pilsētas svētki.

Vai arī paliekam pie tradicionāliem datumiem ?
Publicēts: 02.03.11 19:46
 citēt
Tad kag V-pilī notiks augstminētie pasākumi nevienam tā pirts neinteresēs.....
Publicēts: 02.03.11 21:02
 citēt
ekoists:
Lunis:

Tas mans sargkaķis,nokož jebkuru ciemiņu,kurš ienāk ar gaišiem stikliem,tā viņš savus nedarbus atpelna.

šitā bilde jau "fiškās" paspēja pabūt. :) Lielisks zvērs.
Publicēts: 02.03.11 22:44 labots
 citēt
Bez stressa ,
pelle:Par datumiem .. varbūt potenciālos braucējos vairāk interesētu datumi, kad Ventspilī kāda aktivitāte.. šogad tie būtu 9.jūlijā Jūras svētki , 5.-7. augusts Pilsētas svētki.

BEZ STRESSA datums jau nolikts , mēs braucam uz Pirti un zjupu paest patuset "Paslīpēt bruģi" , ne uz pilsētas svētkiem un jandāliņiem:)
Publicēts: 03.03.11 10:13
 citēt
Lunis:Bez stressa ,
pelle:Par datumiem .. varbūt potenciālos braucējos vairāk interesētu datumi, kad Ventspilī kāda aktivitāte.. šogad tie būtu 9.jūlijā Jūras svētki , 5.-7. augusts Pilsētas svētki.

BEZ STRESSA datums jau nolikts , mēs braucam uz Pirti un zjupu paest patuset "Paslīpēt bruģi" , ne uz pilsētas svētkiem un jandāliņiem:)

Par ko būtu jāstreso??? Es piedāvāju izvēles variantus.
Publicēts: 03.03.11 18:26
 citēt
pelle:

Par ko būtu jāstreso??? Es piedāvāju izvēles variantus.

Mēs jau izvēlējāmies pirms kāda laika konkrētu datumu , nebūtu prātīgi taga raustīties šurpu turpu atkārtoti.
Publicēts: 03.03.11 18:27 labots
 citēt
Dambis:
alvils:nē, ja J.Dambenieks brauc, es nē.

oho.... noshokeeji mani.

Fui J.Dambenieks , kādas dumības tu šamajam atkal samācīji ka "Mājas policija" šim noliedz ar tevi spēlēties vienā smilškastē :D :face-wink:
Publicēts: 03.03.11 21:27 labots
 citēt

paliekam pie jau norunāties. Jo, citi, man (jā jā egosiste), diemžēl, jau aizsisti.
Plus, varu pačukstēt, ka augustā plānojas Fotobloga lielais plenērs.
Publicēts: 03.03.11 21:28
 citēt
Lunis:Bez stressa ,

+++
Publicēts: 03.03.11 21:52
 citēt
ja alvils brauc, es nē!
tātad... vai nu alvils, vai Dambis un zviedzha
Publicēts: 03.03.11 21:58
 citēt
zviedzha:ja alvils brauc, es nē!
tātad... vai nu alvils, vai Dambis un zviedzha

Es par zviedzhu un Dambi :D
Publicēts: 04.03.11 12:46
 citēt
Sendra:

paliekam pie jau norunāties. Jo, citi, man (jā jā egosiste), diemžēl, jau aizsisti.
Plus, varu pačukstēt, ka augustā plānojas Fotobloga lielais plenērs.

kurā valstī? :face-smile:
Publicēts: 04.03.11 14:47
 citēt
pelle, iekš LV :) Un, nebūs nekādi gaisa gabali jābrauc.
Publicēts: 15.03.11 14:11
 citēt
Diemžēl šogad vairs nav pieejama mūsu ikgadējā vieta Ķīvītes :face-sad:, un meklēju citus apmešanās variantus. Ja kādam no ventiņam, vai citam zinošam, ir kāda zināma apmešanās vieta par pieņemamu cenu zināma, lūgtum painformējat mani.
Pagaidām manis atrastais lētākais variants ir 3km no Ventspils robežas viesu nams ar 11numuriņiem (vietu skaits 30), kas komplektā ar pirti, nakšņošanu, .t.i, visa viesu nama īre būtu 12Ls no cilvēka.
Publicēts: 15.03.11 15:36
 citēt
pelle:Diemžēl šogad vairs nav pieejama mūsu ikgadējā vieta Ķīvītes :face-sad:, un meklēju citus apmešanās variantus. Ja kādam no ventiņam, vai citam zinošam, ir kāda zināma apmešanās vieta par pieņemamu cenu zināma, lūgtum painformējat mani.
Pagaidām manis atrastais lētākais variants ir 3km no Ventspils robežas viesu nams ar 11numuriņiem (vietu skaits 30), kas komplektā ar pirti, nakšņošanu, .t.i, visa viesu nama īre būtu 12Ls no cilvēka.

ap (pie) mešanās vietai obligāti jābūt V-pils tuvākā apkārtnē??? :amazing:
Publicēts: 15.03.11 16:31
 citēt
Oliss, Peļļpirts kā tāda iesākās tieši dēļ tā ka vienmēr viss ir Rīgā un es netiku :face-smile:
Bet ja nopietni, protams ka nav obligāti aprobežoties ar Ventspili, var citur. Man jau pagaišgad bija doma Liepājā Peļļpirti saorganizēt, bet plāni nojuka.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt