un ja tu plāno būt, tad tikai komplektā ar indiešu diskiem.. man ļoti patika ... klausoties var meditatīvi nogrimt pats sevī un atslēgties no realitātes ..
un ja tu plāno būt, tad tikai komplektā ar indiešu diskiem.. man ļoti patika ... klausoties var meditatīvi nogrimt pats sevī un atslēgties no realitātes ..
Katrs paņem līdzi visādus foto piederumus,kuri vairs nav vajadzīgi-maina,pārdod.
haralds:nū. es jau tik zolīds cilvēks, ka nekur, kur mani eXtrā neaicina, neierodos. ja nu uz publiski izsludinātām izstāžu atpogāšanām.
Nez ko tie kungi gados ir iedomājušies, ka viņiem vaik spec. ielūgumus Vakar austiņā saņēmu vēlvienu komentāru, ka uz pelles pirti ieradīšoties tikai tad, ja pati pelle personiski viņu uzaicinās. Pfrrrr.
Sendra:Nez ko tie kungi gados ir iedomājušies, ka viņiem vaik spec. ielūgumus Vakar austiņā saņēmu vēlvienu komentāru, ka uz pelles pirti ieradīšoties tikai tad, ja pati pelle personiski viņu uzaicinās. Pfrrrr.
Par datumiem, tad vienojamies par 4-5.jūniju?
Sendra - nu tās ir viņu problēmas Ja šie tik cimperlīgi, tad lai nebrauc Gan jau braukt gribētāju tāpat netrūks
Nesaprotu vēlmi pēc individuāliem ielūgumiem ! ? Ierasties taču var visi, kas vēlas (izņemot jau pagaišgad atrunātos divus kadrus, kas paši zin par ko)
Par datumiem .. varbūt potenciālos braucējos vairāk interesētu datumi, kad Ventspilī kāda aktivitāte.. šogad tie būtu 9.jūlijā Jūras svētki , 5.-7. augusts Pilsētas svētki.
pelle:Par datumiem .. varbūt potenciālos braucējos vairāk interesētu datumi, kad Ventspilī kāda aktivitāte.. šogad tie būtu 9.jūlijā Jūras svētki , 5.-7. augusts Pilsētas svētki.
Vai arī paliekam pie tradicionāliem datumiem ?
BEZ STRESSA datums jau nolikts , mēs braucam uz Pirti un zjupu paest patuset "Paslīpēt bruģi" , ne uz pilsētas svētkiem un jandāliņiem
pelle:Par datumiem .. varbūt potenciālos braucējos vairāk interesētu datumi, kad Ventspilī kāda aktivitāte.. šogad tie būtu 9.jūlijā Jūras svētki , 5.-7. augusts Pilsētas svētki.
BEZ STRESSA datums jau nolikts , mēs braucam uz Pirti un zjupu paest patuset "Paslīpēt bruģi" , ne uz pilsētas svētkiem un jandāliņiem
Par ko būtu jāstreso??? Es piedāvāju izvēles variantus.
paliekam pie jau norunāties. Jo, citi, man (jā jā egosiste), diemžēl, jau aizsisti. Plus, varu pačukstēt, ka augustā plānojas Fotobloga lielais plenērs.
paliekam pie jau norunāties. Jo, citi, man (jā jā egosiste), diemžēl, jau aizsisti. Plus, varu pačukstēt, ka augustā plānojas Fotobloga lielais plenērs.
Diemžēl šogad vairs nav pieejama mūsu ikgadējā vieta Ķīvītes , un meklēju citus apmešanās variantus. Ja kādam no ventiņam, vai citam zinošam, ir kāda zināma apmešanās vieta par pieņemamu cenu zināma, lūgtum painformējat mani. Pagaidām manis atrastais lētākais variants ir 3km no Ventspils robežas viesu nams ar 11numuriņiem (vietu skaits 30), kas komplektā ar pirti, nakšņošanu, .t.i, visa viesu nama īre būtu 12Ls no cilvēka.
pelle:Diemžēl šogad vairs nav pieejama mūsu ikgadējā vieta Ķīvītes , un meklēju citus apmešanās variantus. Ja kādam no ventiņam, vai citam zinošam, ir kāda zināma apmešanās vieta par pieņemamu cenu zināma, lūgtum painformējat mani. Pagaidām manis atrastais lētākais variants ir 3km no Ventspils robežas viesu nams ar 11numuriņiem (vietu skaits 30), kas komplektā ar pirti, nakšņošanu, .t.i, visa viesu nama īre būtu 12Ls no cilvēka.
ap (pie) mešanās vietai obligāti jābūt V-pils tuvākā apkārtnē???
Oliss, Peļļpirts kā tāda iesākās tieši dēļ tā ka vienmēr viss ir Rīgā un es netiku Bet ja nopietni, protams ka nav obligāti aprobežoties ar Ventspili, var citur. Man jau pagaišgad bija doma Liepājā Peļļpirti saorganizēt, bet plāni nojuka.