forum.gif
Peļļupirts 2011
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Peļļupirts 2011
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.03.11 18:41
 citēt
Kuri ir tie īstie datumi?
Publicēts: 15.03.11 19:12
 citēt
Andreass:Kuri ir tie īstie datumi?

Ja no paša sākuma vienojamies par 4-5.jūniju :) Parejais bija tā "Vājuma brīži" :D :D
Publicēts: 15.03.11 21:20
 citēt
Andreass, īstie datumi ir 4.-5.jūnijs :face-smile:

Tagad meklējam īsto vietu kur piezemēties, ņemot vērā ka Ķīvītes šogad vairs nestrādā.
Publicēts: 15.03.11 21:24
 citēt
pelle:
Tagad meklējam īsto vietu kur piezemēties, ņemot vērā ka Ķīvītes šogad vairs nestrādā.

Uz cik cilvēkiem-fotogrāfiem ir jāmeklē? un līdz cik lielai summai?
Publicēts: 15.03.11 23:52 labots
 citēt
Oliss:
pelle:

Uz cik cilvēkiem-fotogrāfiem ir jāmeklē? un līdz cik lielai summai?

~15-20 feisi maksimāli un 10Ls par vissu no katra būs gerai. Nupat notusējām pa 6Ls netālu no Jaunjelgavas , Naktsmājas 2 vietigos numuros zāle un pirts 16 feisiem , 6Ls no feisa sarēķināja kaut cenrādī figurēja tikai nakšņošana 25Ls no feisa , bet ISTENĪBĀ cenu nolaida uz 6Ls ieskaitot pirti , ka tik vispār kāds brauc ::face-wink::face-grin:
Publicēts: 16.03.11 07:22
 citēt
Oliss, grūti prognozēt cik cilvēku vispār būtu. Iepriekšējos gadus bijām ap 30, tad arī attiecīgas ietilpības vietu vajadzētu sameklēt un par iespējami zemāku samaksu, jo daudziem maksa ir noteicošais dalībai pasākumā. Šobrīd esmu atradusi vietu kur 10Ls no cilvēka, mēģinu meklēt kur varētu būt lētāk.
Skatoties internetā liekas visa Latvija (es gan pagaidām pa Kurzemi rokos) nosēta ar visa veida viesu namiem un katrs kam nav slinkums, jebkuru savā īpašumā esošu kvadrātmetru mēģina iznomāt kā viesu namu :face-smile:
Atradu vēl pāris foršas vietas Ventspils un Liepājas rajonā, šōdien sazvanīšu, noskaidrošu cenas, mēģināšu ko nokaulēt, ja kas :face-smile:
Publicēts: 16.03.11 10:11
 citēt
labāk Liepājas rajonā :D t.i. tuvāk man :)
Publicēts: 16.03.11 10:11
 citēt
pelle: mēģināšu ko nokaulēt, ja kas :face-smile:

Saki ka tu dzimeni rīko ::):)
Publicēts: 16.03.11 10:12
 citēt
Traktorz:labāk Liepājas rajonā :D t.i. tuvāk man :)

Tai galā cenas lielākas jo Leiši / Krievi / Vācieši iecienījuši
Publicēts: 16.03.11 10:16
 citēt
LAbāk ap kolkas pusi ;)
Publicēts: 16.03.11 10:34
 citēt
Traktorz:labāk Liepājas rajonā :D t.i. tuvāk man :)

pilnīgi piekrītu:D
Publicēts: 16.03.11 12:09
 citēt
Vai nu Ventspilī vai Liepājā :)

Varbūt kāds dzīvo tajās pilsētās un pieder māja/vasarnīca un ir gatavs izmitināt FB baru :)
Publicēts: 16.03.11 12:33 labots
 citēt
Lai būtu saprotamāk kādas vietas kur un par cik peiejamas es ar visiem linkiem..
Mana vakar piedāvātā versija pa 12Ls no cilvēka spicite.lv (Ventspils)
Šodien atradu pa 10Ls no cilvēka laikas.lv (Liepājas rajons) - man liekas skaista vieta :face-smile:
Publicēts: 16.03.11 12:47
 citēt
Kaut Laikas izklausās pēc krievu suņu vārda, man tā vieta patīk, esmu braucējs :)
Publicēts: 16.03.11 12:49
 citēt
pelle:Lai būtu saprotamāk kādas vietas kur un par cik peiejamas es ar visiem linkiem..
Šodien atradu pa 10Ls no cilvēka laikas.lv (Liepājas rajons) - man liekas skaista vieta :face-smile:

Tās laikas jau smuki, bet ja saskaita visas cenas kopā tad ir uh cipars....
Publicēts: 16.03.11 14:00
 citēt
un ar šito? www.pitagi.lv
Publicēts: 16.03.11 14:12
 citēt
Oliss:LAbāk ap kolkas pusi ;)

Kolkā jau teorētiski ir vieta, kur pa lēto var izmitināties, bet jūnijā tur droši vien, ka aizņemts. Un droši vien daļu pilsoņu tur ar sūdainu mietu neiedzītu - izlepuši jau mums cilvēki mūsdienās :D Pirtiņa gan tur ir.. :)
Publicēts: 16.03.11 14:15
 citēt
CerambyX:
Oliss:LAbāk ap kolkas pusi ;)

Kolkā jau teorētiski ir vieta, kur pa lēto var izmitināties, bet jūnijā tur droši vien, ka aizņemts. Un droši vien daļu pilsoņu tur ar sūdainu mietu neiedzītu - izlepuši jau mums cilvēki mūsdienās :D Pirtiņa gan tur ir.. :)

tu domāji biologu māju??? tur jau pa vasaru ir pilns ar tauriņķērājiem:D
Publicēts: 16.03.11 14:17
 citēt
Oliss:

Tāpēc jau saku, ka tajos datumos droši vien, ka aizņemts... Bet tā jau tur droši vien būtu lētāk kā visādos glaunos viesu namos.
Publicēts: 16.03.11 14:21
 citēt
CerambyX:
Oliss:

Tāpēc jau saku, ka tajos datumos droši vien, ka aizņemts... Bet tā jau tur droši vien būtu lētāk kā visādos glaunos viesu namos.

Tagad tur esot it kā remonts uztaisīts un esot glaunāk, bet gadus 5-8 atpakaļ tur bija pabriesmīgi priekš lielpilsētu madammām :D
Publicēts: 16.03.11 14:28 labots
 citēt
Oliss:
Tagad tur esot it kā remonts uztaisīts un esot glaunāk, bet gadus 5-8 atpakaļ tur bija pabriesmīgi priekš lielpilsētu madammām :D

Nē nu ja salīdzina ar seniem laikiem, kad vienīgā vieta, kur varēja nomazgāties, bija jūra, tad tagad jau tur ir bez maz vai 5zvaigžņu viesnīca :D Tā jau viss nepieciešamais ir - dušas, pirts, normālas toletes, internets, virtuve utt. Ko vairāk vēlēties. Bet nu tāpat jau atrodas cilvēki, kas pat tagad čīkst par necilvēcīgajiem apstākļiem :bad_smile:
Publicēts: 16.03.11 14:30
 citēt
mazgāties jau varēja akā, ja no rīta bija pagrūti uz jūru aizlāčot :D
Publicēts: 16.03.11 14:41 labots
 citēt
Oliss:mazgāties jau varēja akā, ja no rīta bija pagrūti uz jūru aizlāčot :D

Tur akā vienīgi reizēm gadās tā: :D

Publicēts: 16.03.11 14:50
 citēt
Oliss:
pelle:Lai būtu saprotamāk kādas vietas kur un par cik peiejamas es ar visiem linkiem..

Tās laikas jau smuki, bet ja saskaita visas cenas kopā tad ir uh cipars....

Oli, es tak sazvanīju īpašniekus un izkalkulēju un tie cipari sanāk tādi kā norādīju - tai ciparā ietilpst viss vajadzīgais - pirts, gultasvieta, un visas citas standarta lietas :face-wink: Tev šiem diviem variantiem kā pasākuma dalībniekam vairāk nekas nebūtu ne klāt jāskaita ne klāt jau norādītām jāmaksā :face-smile:
Publicēts: 16.03.11 14:52
 citēt
CerambyX, tu maldies, mums nevajag nekādas ekstras :face-smile: Daudziem pietiek ka jumts virs galvas kad pusnaktī kur pakrīt :face-wink:
Publicēts: 16.03.11 14:54 labots
 citēt
Tak visi tā pierukšojas, ka vienalga kur krīt :D Kas zemē guļ, kas cita gultā iekāpis, kas telti pamanijies uzsliet, kas galvenajā viesu telpā dīvānā čupā viens uz otra guļ, kas mašīnā migu uztaisījis, kas vispār neguļ... :) No stress.
Publicēts: 16.03.11 14:55
 citēt
Laikas IR smuka vieta,bet nūū,gluša ar tur ir baigā,pa sliktu vai ļoti sliktu grantenieku padsmit km(atkarībā no kuras puses brauc,faktiski no Pāvilostas puses braucot, ja nav 4x4 ,nav tur ko bāzties).Nu un Ziemupes dabas liegums,ar visām izritošām sekām!;)
Publicēts: 16.03.11 15:11
 citēt
pelle:
Oliss:

Oli, es tak sazvanīju īpašniekus un izkalkulēju un tie cipari sanāk tādi kā norādīju - tai ciparā ietilpst viss vajadzīgais - pirts, gultasvieta, un visas citas standarta lietas :face-wink: Tev šiem diviem variantiem kā pasākuma dalībniekam vairāk nekas nebūtu ne klāt jāskaita ne klāt jau norādītām jāmaksā :face-smile:

Tu šito apskatiji? www.pitagi.lv varbūt šeit?
Publicēts: 16.03.11 15:37
 citēt
Oliss:
pelle:

Tu šito apskatiji? www.pitagi.lv varbūt šeit?

Oliss, tikt iešām -pats izpētīji? :) Es papētīju cenu piedāvājumu - acis uz kātiņiem. Pietam, tas nav V-pilī.

Domāju, vajag ko līdzīgu Ķīvītēm - visi vienā mājā. Ja būs kempingu mājiņas, tad sadalīsies pa kompānijām un tusēs katrs savā būdelē.

Nav runa -vieta smuka un tā, bet nav īsti tas.
Publicēts: 16.03.11 16:54
 citēt
Oli, nebiju gan skatījusi. Tagad skatu Pītagus :)
Sendra, es saprotu ka Pītagiem viena liela māja un tad vēl papildus tās būdeles :)
Es uzzvanīšu :)
Publicēts: 16.03.11 17:29
 citēt
Sazvaīju Pītagus .. līdz 20 guļvietām ir kopējā mājā, tur arī pirts, duša .. tas viss par 7Ls no cilvēka. Nezinu vēl turienes apkārtni, nezinu kas tur apskatīšanas, izstaigāšanas vērts..
Publicēts: 16.03.11 18:05 labots
 citēt
pelle:Sazvaīju Pītagus .. līdz 20 guļvietām ir kopējā mājā, tur arī pirts, duša .. tas viss par 7Ls no cilvēka. Nezinu vēl turienes apkārtni, nezinu kas tur apskatīšanas, izstaigāšanas vērts..

Nezinu kādas ekstras no objektiem vajag, bet tur apkārtnē jau ir ko redzēt - Mazirbe blakus, arī citos ciemos (tajā pašā Košragā, Pitragā) šis tas interesants (varbūt, neskatoties uz ciemu apbūvēšanos ar modernām mājām, kādu zvejnieku izdodas noķert), Slīteres Nac.parks blakus ar no tā izrietošajām dabas vērtībām (Pētrezera dabas taka netālu, ~10km), ar mašīnām braucēji jau vispār var čupu citus objektus apmeklēt (Dundaga, Irbene, Kolka utt., utjp.)
Publicēts: 16.03.11 18:08
 citēt
pelle:Diemžēl šogad vairs nav pieejama mūsu ikgadējā vieta Ķīvītes :face-sad:, un meklēju citus apmešanās variantus. Ja kādam no ventiņam, vai citam zinošam, ir kāda zināma apmešanās vieta par pieņemamu cenu zināma, lūgtum painformējat mani.
Pagaidām manis atrastais lētākais variants ir 3km no Ventspils robežas viesu nams ar 11numuriņiem (vietu skaits 30), kas komplektā ar pirti, nakšņošanu, .t.i, visa viesu nama īre būtu 12Ls no cilvēka.

taa, kas ar kjivitem noticis? bija jau tik pierasts ... bet nu kaa saka nav neaizvietojamu viesunamu!!!
Publicēts: 16.03.11 18:57 labots
 citēt
CerambyX:Tur akā vienīgi reizēm gadās tā: :D

nu, kad ar Jāni izvilkām, ne-1-am neko nestāstījām. bet viena no sievasmātēm, ja atmiņa neviļ, otrā, lamāja suni par to, ka visur spalvas / mati - pat dzeramajā ūdenī. un košakiņš arī bija pazudis un tā. un tad vienā reizē kaimiņi kaut kādu lielu jobelāciju taisa. cep un šmorē un žarī vairākas dienas no vietas un priekš visādiem galertiem daudz ūdeņa tērē un kad nu viesi jau sanākuši, vēl velk ūdeni augšā no aku, vai nu priekš fļuhtswasera vai kā un sanāk viņiem līdzīgi, kā Vilis Plūdons rakstīja "viņš velk un izvelk sava dēla līķi", tikai viņi velk un izvelk ne sava dēla, bet pazudušā košakiņa līķi.
a cienījamie kāzu viesi "kas tur ir, ko tur, kā tur, nevaig palīdzēt?", uz ko šiem atbild "nekas, nekas, nevaig. nevaig, ir jau labi, ej pa kreisi!".
a mans sievastēvs nozvērējis ēst tikai to, kas no veikala - ķilkas un zelta zivtiņas uz maizi!:big_smile:
bet, kad ierāvis 100-li vai divus, izdomājis, ka pofig veņņiki un ēdis visu, ko Dievs devis!:grimace:
Publicēts: 16.03.11 19:05 labots
 citēt
pelle:Oli, nebiju gan skatījusi. Tagad skatu Pītagus :)
Sendra, es saprotu ka Pītagiem viena liela māja un tad vēl papildus tās būdeles :)
Es uzzvanīšu :)

Esmu bijis Pitagos , forša māja BET viņa ir ļoti tālu no JEBKĀ , kādi 5-6km Mazirbes ciemata ,Nedomājiet ka baigi varesiet "Pie jūras" tur braukt , vietējiem bizness Numuru skrūvēšana 5Ls par Talsu mentene nodotu numuru dod pretī. Man jau nu liekas ka jāmeklē starp Ventspili un Liepāju ne starp Ventspili un Kolku kur problēmas gan ar piebraukšanu jūrai gan transporta iebraukšanu visādos rezervātos. Drīzāk orentētos uz Ventspils apkārtni nevis 70km no tās esošo Pitragu.
Publicēts: 16.03.11 19:10 labots
 citēt
Lunis:Numuru skrūvēšana 5Ls par Talsu mentene nodotu numuru dod pretī.

tak, ja nevietā iebraukts, ne tāpat 1-n?:amazing:
par tām akām - skat. arī to vecīti, kurš alus fabrīķī lielajā podā bija noslīcis!:grimace:
Publicēts: 16.03.11 19:16
 citēt
haralds:
Lunis:Numuru skrūvēšana 5Ls par Talsu mentene nodotu numuru dod pretī.

tak, ja nevietā iebraukts, ne tāpat 1-n?:amazing:
par tām akām - skat. arī to vecīti, kurš alus fabrīķī lielajā podā bija noslīcis!:grimace:

Tur visi ceļi kas no šosejas uz jūras pusi ir vai nu "Privāts" vai Liegums. :):) Kadreiz šad tad braukāju turplat blakus uz Purvziediem tad tur mūs brīdināja no šitā biznesā , vietējiem alkaniem un bezdarbniekiem un sīkajiem esot riktīgas medības uz "Lohu numuriem"
Publicēts: 16.03.11 19:19
 citēt
Lunis:
Nedomājiet ka baigi varesiet "Pie jūras" tur braukt , vietējiem bizness Numuru skrūvēšana 5Ls par Talsu mentene nodotu numuru dod pretī.

Kāda iemesla dēļ būtu jābrauc kaut kur pie jūras ar mašīnu, ja jūra no konkrētās atpūtas mājas ne tālāk par 1km?
Publicēts: 16.03.11 19:56
 citēt
Lunis:
pelle:

Esmu bijis Pitagos , forša māja BET viņa ir ļoti tālu no JEBKĀ , kādi 5-6km Mazirbes ciemata ,Nedomājiet ka baigi varesiet "Pie jūras" tur braukt , vietējiem bizness Numuru skrūvēšana 5Ls par Talsu mentene nodotu numuru dod pretī. Man jau nu liekas ka jāmeklē starp Ventspili un Liepāju ne starp Ventspili un Kolku kur problēmas gan ar piebraukšanu jūrai gan transporta iebraukšanu visādos rezervātos. Drīzāk orentētos uz Ventspils apkārtni nevis 70km no tās esošo Pitragu.

Luni jūra tur ir nepilns km. Un ko tu tur murgo par iebraukšanas problēmām..... jā liegumā nevar visur iebraukt, bet kāpēc jābrauc ja var ar kājām aiziet :amazing: jeb esi par slinku lai pāris km pastaigātu :D
Un daba tur toč ir baigi smuka.

Bet kā visi grib lai dara.
Publicēts: 16.03.11 21:17 labots
 citēt
Oliss:
Luni jūra tur ir nepilns km. Un ko tu tur murgo par iebraukšanas problēmām..... jā liegumā nevar visur iebraukt, bet kāpēc jābrauc ja var ar kājām aiziet :amazing: jeb esi par slinku lai pāris km pastaigātu :D
Un daba tur toč ir baigi smuka.

Bet kā visi grib lai dara.

Es tai galā 1000x bijis vēl laikā kad publika bariem tur nesusēja , man tur kursabiedrenei netālu māja un arī Purvziedos esmu patusējis kas turpat vien ir. Nekā skatāma man tur vairs nav Jura junija sakuma ir LEDAINA , vieta nomaļa būs problēmas gan ar nokļūšanu gan aizkļūšana . tur NEKAS nav pa ceļam līdz ar to tā ir neizdevīga vieta. 170Km no Rīgas 70km no ventspils ~7km lidz tuvākam lauku veikalam Lidz jūrai ~750m jau iet pa taisno ja caur ciemu ~1km. Man protams tur tusēt nav problēmu taču paredzu ka publika uz tādu nomali nevilksies ne no Rīgas ne Lipājas NEVIENAM isti nesanak pa ceļam.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt