forum.gif
Peļļupirts 2011
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Peļļupirts 2011
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.03.11 21:24
 citēt
Lunis:

Es tai galā 1000x bijis vēl laikā kad publika bariem tur nesusēja , man tur kursabiedrenei netālu māja un arī Purvziedos esmu patusējis kas turpat vien ir. Nekā skatāma man tur vairs nav Jura junija sakuma ir LEDAINA , vieta nomaļa būs problēmas gan ar nokļūšanu gan aizkļūšana . tur NEKAS nav pa ceļam līdz ar to tā ir neizdevīga vieta. 170Km no Rīgas 70km no ventspils ~7km lidz tuvākam lauku veikalam Lidz jūrai ~750m jau iet pa taisno ja caur ciemu ~1km

Tā jau par katru otro kempingu var uzrakstīt - vienīgais arguments, ka citur varbūt veikals būs tuvāk :D
Publicēts: 17.03.11 07:06
 citēt
Riču, tas tiešām tā vispārīgi un par jebkuru vietu pasakāms. Tikpat neinteresanti varētu būt Ventspils ielas ceturto gadu pēc kārtas slīpēt, jūra arī Ventspilī tai laikā ledaina, man te pat iespējams vairs nav ko redzēt (ja reiz subjekīvais viedoklis arī ir kā arguments:face-grin:)

Katrā vietā ir ko redzēt, ja vispār kas interesē. Šai gadijumā gan viss atkarīgs ko tauta vēlas, par ko starp citu nekādā skaidrībā netieku :face-glasses: Tātad vajag pa lēto un lai lielpilsētas Lunim interesanti :face-smile: Tās "Laikas" nevienu neinteresē?
Publicēts: 17.03.11 09:43
 citēt
personīgi man vairāk simpatizē tie Pītargi ;)
bet tas ir mans viedoklis :big_smile:
Publicēts: 17.03.11 09:54 labots
 citēt
pelle:Riču, tas tiešām tā vispārīgi un par jebkuru vietu pasakāms. Tikpat neinteresanti varētu būt Ventspils ielas ceturto gadu pēc kārtas slīpēt, jūra arī Ventspilī tai laikā ledaina, man te pat iespējams vairs nav ko redzēt (ja reiz subjekīvais viedoklis arī ir kā arguments:face-grin:)

Katrā vietā ir ko redzēt, ja vispār kas interesē. Šai gadijumā gan viss atkarīgs ko tauta vēlas, par ko starp citu nekādā skaidrībā netieku :face-glasses: Tātad vajag pa lēto un lai lielpilsētas Lunim interesanti :face-smile: Tās "Laikas" nevienu neinteresē?

Mana jaukā mīļā sexretārīt , šais lietās ir 4 Nosacījumi "Izdevīgs transports , daudz dažādu izklaides iespēju , šopinga paēšanas iespēja , pieņemama cena. Es tev varu aprakstīt KAS tur ir interesants. Tur uz vietas IR MEŽS un tas arī viss ja braukā tad IR interesanti tikai nāksies VISU dienu braukāt 30-40km robežās uz , Kolka , Slītere, Dundaga , Irbene , Mazirbe. Pieļauju ka lielākā daļa "Šoferīšu" par šādu "Driver Story" nebūs sajūsmā. Otrkārt tas ir diezgan dārgi. Ja tas der tad Dundagā ir vismaz 3-4h ko darīt , Slīteres bākā var uzlīst , Kolkas ragu apstaigāt , Irbenes šķīvis utt. UZ VIETAS tur ir tikai "Mežs" un Jūra 1Km no mājas. Tuvākais veikals "Lauku veikals" ir Mazirbē ~5-6km tuvākais Ielaks veikals ir Dundaga ~30Km vai Kolka 16Km. Kā domā kapēc viņi cenu no ~30Ls no cilvēka nometa uz 7Ls TĀPĒC ka starp sezonā tur NEVIENS NEBRAUC , tur vienkārši nav ko darīt. Vasarā kad karsts publika kā guļ pie jūras vai braukā ar riteņiem pa apkārtni. Ziemā brauc uz Mazirbi jūrā ledu lūrēt un pārēja laikā aizlej seju mājā. Aktīvas tās mājas ir 3-4 mēnešus gadā no jūnija vidus Jāņiem lidz septembra vidum, un VISSS!
Publicēts: 17.03.11 10:26
 citēt
Luni - kādas aktivitātes bija pāgājušo gad ķīvītēs????? tur kāds gāja peldēties? tikai naktī un ne skaidrā :grimace:
Pagājušo gad visu ēdamo nopirka V-pilī, arī tur veikals blakus nebija, un vai tad uz tādu pasākumu braucot kāds domā par šopingu??? :amazing:
Ja cilvēks nevar izdomāt ko darīt konkrētajā vietā, tad viņam ir problēmas ar domāšanu, jeb viņš ir tik slinks kā Lunis :D
Publicēts: 17.03.11 10:33
 citēt
+ Oliss, tādos pasākumos cilvēki nebrauc pēc ekstrām/sekstrām (hm, par otro, iespējams, neesmu pārliecināts :D ), bet gan atpūsties labā kompānijā. Kāda starpība kur un cik ilgi gulēt, galvenais lai cilvēki labi.

Atceros, ka pie Liepājas, kaut kur lejā uz krievijas pusi bijām pirms diviem gadiem ar fotogrāfiem, kārtīga PSRS partiju vasaras mītne, izskatījās ka kopš 80 gadiem tur remonts nav bijis, bet viss pasākums superīgs. Galvenais ka bija tuvu jūrai un ļoti lēti.
Publicēts: 17.03.11 10:46 labots
 citēt
Andreass, vai Tu domāji šo?

un
Publicēts: 17.03.11 11:12 labots
 citēt
Oliss:Luni - kādas aktivitātes bija pāgājušo gad ķīvītēs????? tur kāds gāja peldēties? tikai naktī un ne skaidrā :grimace:
Pagājušo gad visu ēdamo nopirka V-pilī, arī tur veikals blakus nebija, un vai tad uz tādu pasākumu braucot kāds domā par šopingu??? :amazing:
Ja cilvēks nevar izdomāt ko darīt konkrētajā vietā, tad viņam ir problēmas ar domāšanu, jeb viņš ir tik slinks kā Lunis :D

ĶĪVĪTĒS blakus bija UPE , LAUKS , Ceļš utt. Tas kas Liepājā tas vispār atradās Kāpās interesantā jūrmalā pati VIETA super soc reālisms . KONKRĒTĀ vietā nav PILNĪGI nekā vasarnīca mežā, māja atrodas mežā Vigā , viss Visapkārt ir slēgtas privātas teritorijas lai nokļūtu līdz jūrai ~1Km jāiet cauru ciematam . Ko jūs tur darīsiet 2 dienas , liesiet seju sēžot krēslā vai staigāsiet gar aukstu jūru? Tā māja atrodas šeit maps.google.com... , pa vidu vietā kur ceļa līkumā 3 baltu smilšu laikumi
Publicēts: 17.03.11 11:14 labots
 citēt
Riču, kas tieši tai transportā ir neizdevīgs? Gabalu tālāk? Gribi Ventspilī, būs gabaliņš tuvāk + naktsmītne dārgāk. Izklaides iespējas var jebkur atrast ja ir vēlme vispār ko darīt. Piemēram pirms piezemēšanās tai nakšņošanas vietā apbrauc sabildē visus tās apkārtnes labumums un tad apmetas paliekamā vietā kur pārējā apkārtnes izzināšana ar K2 transportu. Priekš kam tev šopings?? Tu nu ar saki kā tāda blondīne rozā svārkos :big_smile: Kāpēc tev tie veikali tik aktuāli? Sapirkt nepieciešamo taču var pirms nonāk tai civilizācijas pamestajā nostūrī :face-smile: Pasākums taču paredzams uz vienu nakti, ne nedēļu :face-smile:
Publicēts: 17.03.11 11:16 labots
 citēt
Kāpēc divas dienas? Sestdienā vēlā pēcpusdienā parasti tik visi piezemējas? Svētdien, tiklīdz spēj acis atvērt ir jau jābrauc prom.

Arī iepriekšējos gadus bijām gar jūru - to pašu auksto, briesmīgo jūru :face-smile:
Publicēts: 17.03.11 11:21 labots
 citēt
Kā jau teicu man nav problēmu , es tik paredzu ka citiem tā būs LIELA problēma. Es protams braukšu caur Talsiem un Dundagu un Slīteri uz vietas būšu pēc saulrieta. Par pārējiem nezinu , varēs visu vakaru lasīt šito gramataselektroniski.wordpress.com...

Puika ar meiteni dīķī peldas. Te zēns ierauga, ka šim vēdergals ir pavisam citādāks kā
skuķim. Šim kaut kas karājas pavisam kā no lieka, bet meitenei tajā vietā ir šķirba. Zēns
aizskrien pie mātes un prasa: «Mammiņ. kur Annnelei pipuks palika, suns noēda, vai? -
«Ej nu ej, muļķīt, viņai jau nemaz nav bijis!» - Māte zēnu mīļi aprāj, - «viņai Dieviņš tāda
nemaz nav devis!» - «Aā, es jau domāju, ka citādi tas nevar būt!» puika iesaucas, «Dievs
mīļo tikai labus bērnus, bet Annele nav rātna, tādēļ arī Dieviņš viņai kaut ko mazāk
iedeva!» Uzrakstījis Oļģerts.
Noklausīta Kalsnavā.
Publicēts: 17.03.11 12:22
 citēt
Riču, pagaidām problēmu tai vietai tikai tu esi pieteicis, citi (nu tie pāris kas te vispār aktivizējas) ir PAR (Sandra gan kaut kur izkususi, nav vairs manāma) :face-glasses:

Ja tu Riču nosponsorē, es gribētu te chillinn.lv :big_smile:
Publicēts: 17.03.11 12:58
 citēt
«Dievs mīļo tikai labus bērnus, bet Annele nav rātna, tādēļ arī Dieviņš viņai kaut ko mazāk
iedeva!»

He, he... visvairāk dievturu zombētie ļautiņi dzīvo Saldus pusē kopā ar visagresīvākajiem mācītājiem: re pat pūdeļroka pārstāvjus Lordi aizliedza... vai nav stulbums, ko?
Publicēts: 17.03.11 13:02
 citēt
chillinn rullē...:) Varu paprasīt Rubezim, bet baidos, ka viņiem visas nedēļas nogales aizsistas jau:) Un nedēļas nodale 5-7 simti bija:) Kāpēc neviens neko nesaka par pāvilostu? Tu baiki kičīgā sērferu viesnīca...moš var sarunāt...
Publicēts: 17.03.11 14:07
 citēt
imgfoto:chillinn rullē...:) Varu paprasīt Rubezim, bet baidos, ka viņiem visas nedēļas nogales aizsistas jau:) Un nedēļas nodale 5-7 simti bija:) Kāpēc neviens neko nesaka par pāvilostu? Tu baiki kičīgā sērferu viesnīca...moš var sarunāt...

Chillinn pa 800Ls, ja tu vari sarunāt uz 300Ls es ar visām četrām PAR :big_smile::big_smile:

Pāvilostā manīju kādas divas foršas apmešanās vietas, bet abas pa augstām maksām. Tu tieši par kuru vietu?
Publicēts: 17.03.11 14:38 labots
 citēt
Pāvilostā kempings MARINA 13Ls no cilvēka (25 gultasvietas) (pirts nav!) ir sauna, laivas , katamarāni u.c ekstras par papildus maksu.

pavilostamarina.lv
Publicēts: 17.03.11 15:04 labots
 citēt
Pazondē labāk šito www.viss.lv... vai šito strazdini.et.lv , reālāk isstās
Publicēts: 17.03.11 15:17
 citēt
Es tepat, tepat - novērotājos. Ja mans viedoklis, tad, negribas ellē ratā, kas maksā dārgu ceļu, kas maksā dārgu nakšņošanu. Un patīkamāk būtu pulcēties visiem vienā mājās, gluži kā Ķīvītes, ne kempingu, ne viesnīcu.

Eh, vārdsakot, žēl, ka tādas labas vietas slēgušās ciet :(
Moš Ķīvītes vnk mūsu tautu negrib? :D Mazums mēs tur ko savārījām :haha: Mežoņi gan neesam un savākt visu savācām.
Publicēts: 17.03.11 15:35
 citēt
1. strazdiņi garām, tur ir vesels bars mazmājiņu.....
2. ventas krasti - izņemot upi tur galīgi nekā nav

3. Pītargos lunis noteikti ir savārījis sūdus un tādēļ grib visus pārliecināt lai tur nebrauc :D
Publicēts: 17.03.11 15:54
 citēt
Oliss:1. strazdiņi garām, tur ir vesels bars mazmājiņu.....

Vaig uzmanīgi lasīt , GAN strazdiņi GAN ventas krasti ir atsevišķa Maja vai Pirts ar guļvietām , "Majiņas" ir teim kam nepietiek guļvietas Majā vai Pirtī :)

Pītargi ir nomaļa un neizdevīga vieta gan tiem kas brauc no Liepājas gan Rīgas. Viss gals kas ir Aukšpus Ventspils NAV izdevīgs no transporta un attāluma viedokļa.
Publicēts: 17.03.11 15:58
 citēt
Oli, Ķīvītēs arī vairāk par upi nekā nebija :) Ventaskrasti, tāpat kā Ķīvītes, Ventspils rajonā - pa dienu izslīpē Ventspils ielas, vakarā brauc pirtoties uz viesu māju.

Ventkrastus it kā jau skatīju, tik nez kas man tur nešķita atbilstošs tāpēc nemaz nezvanīju. Noskaidrošu kādas cenas viņiem un Strazdiņiem.
Publicēts: 17.03.11 16:09
 citēt
pelle - un pagājušogad, kāds staigāja pa V-pili??? izņemot no mašīnas līdz rimi un atpakaļ.....

Luni - beidz lūdzu vāvuļot!!!! Neizdevīgi šitiem, vai šitiem..... ja negribēs tad arī 20 km nebrauks, bet ja gribēs tad arī no Zilupes atbrauks. Un Pats pagājušo gad ļoti aktīvs biji.....
Publicēts: 17.03.11 16:16
 citēt
Staigāšana tiešām nav primāra lieta. Var fočēšanos sarīkot turpat uz vietas pie viesu nama.

Oliss, es atkal brīnos, ko Tu tik dikti raujies uz tiem Pītargiem, vai kā viņus tur. Es pat gribu piekrist Lunim, lai gan vieta, pēc bildēm, izskatās smuka, bet kartē papētot skaidrs, ka nokļūšana figova. Ir tomēr svarīgi, ka vieta ir atrodama viegli, la nav ellē ratā, jo nepietiekamu cilvēku dēļ būs jāpiemaksā citiem.
Publicēts: 17.03.11 16:24
 citēt
Sendra - uz visām šīm viesu mājām ar troleibusu aizbraukt nevar :face-crying: jebkurā gadījumā būs jābrauc ar mašīnām. tad kur ir problēma??? pagājušo gad es arī maldījos līdz nokļuvu ķīvītēs :face-crying: vai tad es kādu lamāju par slikti iezīmētu maršrutu, pats vainīgs ka uzreiz netrāpiju pareizā ceļa ;)
Un dzert var arī mājās vai krogā, bet aizbraucot uz viesu namu gribas lai tur ir arī apkārtne normāla un kaut kur var aiziet...
tas protams ir tikai mans viedoklis.....
Publicēts: 17.03.11 16:29 labots
 citēt
pelle: [/cite - pa dienu izslīpē Ventspils ielas, vakarā brauc pirtoties uz viesu māju..

Ventspils VAI Kuldīgas VAI Ēdoles vai Piltenes ielas ! Tur pa ceļam un tuvumā gana intresanti OBJEKTI kurus PA DIENU izslīpēt pēc VĒLMĒM! Tie OBJEKTI ir "Centrā" tas nozīmē ka brauc caur kurieni gribi un ir pa ceļam un attālums mainās nebūtiski , pretēji JEBKAM kas ir starp Ventspili / Kolku / Roju , tas gabals ir MAZ apdzīvots nevis tāpēc ka SLIKTS bet gan tāpēc ka "Malā" un bez infrastruktūras. Kurzemē ir 2 virzieni Rīga -- Liepājā , Rīga -- Ventspils , viss kas ir STARP šie virzieniem ir AKTUĀLI viss kas Augstāk vai Zemāk diemžēl ir "Malā" un nav aktuāls.
Publicēts: 17.03.11 16:29
 citēt
Oliss:Sendra - uz visām šīm viesu mājām ar troleibusu aizbraukt nevar :face-crying: jebkurā gadījumā būs jābrauc ar mašīnām. tad kur ir problēma??? pagājušo gad es arī maldījos līdz nokļuvu ķīvītēs :face-crying: vai tad es kādu lamāju par slikti iezīmētu maršrutu, pats vainīgs ka uzreiz netrāpiju pareizā ceļa ;)
Un dzert var arī mājās vai krogā, bet aizbraucot uz viesu namu gribas lai tur ir arī apkārtne normāla un kaut kur var aiziet...
tas protams ir tikai mans viedoklis.....

Jo mazāka vazāšanās, jo labāk. Labā kompānijā dzert nav tas pats, kas dzer mājās vai krogā. Daba apkārt, protams, svarīgi, bet tādas vajadzības kā "kaut kur aiziet" nav primāras. Tas, protams, atkal mans viedoklis.
Publicēts: 17.03.11 16:58
 citēt
Īsāk sakot jūs visi gribas LĒTI un LABI! Vieta drīkst būt tāda "kur nav kur aiziet", bet fonā ir skaista daba un vietai ir jāatrodas Lunoloģijā atklātajā aktuālajā teritorijā (kartē vēl nav norobežota) t.i, nu tāds iedomāts apgabals starp Ventspili un Liepāju. Ok, es jau meklēju :amazing:

:face-smile:
Publicēts: 17.03.11 17:11
 citēt
Ne lēti, ne labi, bet pieņemamu gan cenu, gan vietu, jo skaidrs, ka pa lēto nekas nav labi :) Vnk, ja viss būtu Rīgā, būtu daudz vienkāršāk :)
Man pers. nevajag vietas "kur aiziet", arī kempingu būdas netīkoju, bet kādam vēlmes citādas.

Pelle, domāju, ko atradīsi un pati uzskatīsi par labu esam, tas derēs :) Galu beigās, tā ir peļļpirts, ne piemēram "olisspirts" :grimace: Gana labs visiem nekad nebūsi. Tā nu tas ir :)
Publicēts: 17.03.11 17:25
 citēt
Vienpersoniski es šogad neko neatradīšu. Ja tas būtu atkarīgs tikai no manis es šo pasākumu vispār vairs nerīkotu. Vienīgais iemesls kāpēc es te ko mēģinu saorganizēt ir jūsu atsaucības dēļ ka to vajagot un visi baigi grib, īsta tradīcija. Varu ko saorganizēt ja ir palīgi organizēšanā - ar idejām, vēlmēm, iespējām. Visādi citādi man šķiet ka esmu jau darījusi zināmu, ka ņemot vērā izmaiņas manā personīgā dzīvē man nav vēlēšanās ko organizēt.
Un cik gan liela var būt mana motivācija ko organizēt ja mana iespēja pašai tai pasākumā ierasties (pieņemot ka tas būs kaut kur ārpus Ventspils) ir iespējama tikai tad ja zviedzha brauc, kas arī ir ļoti iespējams ka viņš nemaz nebūtu ņemot vērā viņa vienmēr aizņemtību.
Publicēts: 17.03.11 17:32
 citēt
pelle, nu, tā kā es Tevi uzsāku bakstīt, tad ar manu helpu vari rēķināties :) Man te drusku laiki tādi aizņemti, tā jau piedalītos meklēšanā. Lai gan brīžam liekas, ka diezvai vairāk par Tevi spētu ko izķēmmēt, jo daudzas vietas, tomēr, nemaz internetā nav atrodamas.
Publicēts: 17.03.11 17:45
 citēt
Man tieši pretēji .. liekas internetā pilns ar tām viesu mājām, kempingiem .. man jau sāk jukt kam esmu zvanījusi kam ne.. bet nu mēģinu te ko sagrāmatot un visas telefoniski sarunātās cenas sev piefiksēt :face-wink:
Grūti ko sameklēt ja nav zināms ko īsti cilvēki vēlas un kādi ir tie dalības maksas griesti :what:
Publicēts: 17.03.11 17:48 labots
 citēt
mazliet ne pa tēmu ...
... aizdomājos ... Cik gan ļoti es jūs visus mīlu, ja cenšos saorganizēt pasākumu kurš mani pašu neinteresē :big_smile: :exciting:
Publicēts: 18.03.11 17:16
 citēt
pelle:Man tieši pretēji .. liekas internetā pilns ar tām viesu mājām, kempingiem .. man jau sāk jukt kam esmu zvanījusi kam ne.. bet nu mēģinu te ko sagrāmatot un visas telefoniski sarunātās cenas sev piefiksēt :face-wink:
Grūti ko sameklēt ja nav zināms ko īsti cilvēki vēlas un kādi ir tie dalības maksas griesti :what:

Tieši V-pils rajonā ir pilns? Hmr. Jāpapēta tad jau. Varbūt ar kādu info centru jāsazinās.
Publicēts: 18.03.11 17:31
 citēt
Uz doto momentu atradu šādas vietas:

Dekšņi www.tourism.ventspils.lv...

Sārnate (ļoti patika šī vieta)
www.tourism.ventspils.lv...

Strazdiņi (cena likās pieņemama)

Ventaskrasti (šī vieta likās interesanta ar savu piedāvājumu. Varbūt ir iespēja runāt par cenām)
Publicēts: 19.03.11 13:56
 citēt
Sārnate tiešām izskatās skaista vieta :) Ventaskrastiem šķiet jau zvanīju, man viss apzvanīto saraksts darbā, pirmdien apskatīšu un sazvanīšu. Dekšņi it kā arī zināmi, neatceros gan kas tur bija par iemeslu kāpēc to vietu norakstīju, laikam cenas, vēl noskaidrošu.
Publicēts: 19.03.11 15:00
 citēt
Jā, tieši tā vieta. Man patika, bija pat nostaļģija :D
Tiesa gan nosaukumu nezināju ne toreiz, ne tagad :)

Eltons:Andreass, vai Tu domāji šo?

Publicēts: 21.03.11 11:39
 citēt
pelle:Sārnate tiešām izskatās skaista vieta :) Ventaskrastiem šķiet jau zvanīju, man viss apzvanīto saraksts darbā, pirmdien apskatīšu un sazvanīšu. Dekšņi it kā arī zināmi, neatceros gan kas tur bija par iemeslu kāpēc to vietu norakstīju, laikam cenas, vēl noskaidrošu.

Aha, nu paskaties, kas Tavos pierakstos :) Es tikmēr iekaifoju par Sārnati :)
Publicēts: 21.03.11 13:05
 citēt
Pēc šodienas rezumē -
Sārante neder (ap 14Ls no cilvēka)
Dekšņi arī neder (ap 16Ls no cilvēka)
Ventaskrasti varētu būt īstā vieta (īrējot tikai pirtsmāju ar gultvietām + kādu kempingmājiņu, vismaz vienu sešvietīgo varam pa aptuveni 7Ls no cilvēka ar kādām 20 guļvietām draudzīgi saspiežoties :) )
Publicēts: 21.03.11 15:26
 citēt
pelle:Pēc šodienas rezumē -
Ventaskrasti varētu būt īstā vieta (īrējot tikai pirtsmāju ar gultvietām + kādu kempingmājiņu, vismaz vienu sešvietīgo varam pa aptuveni 7Ls no cilvēka ar kādām 20 guļvietām draudzīgi saspiežoties :) )

Nu dafai, tad paliekam pie Ventaskrastiem? Tur būs ko darīties :) Skatots, ka teltsvietas ar piedāvā, tad jau būs iespējas kā izgulēt.
Publicēts: 21.03.11 18:35
 citēt
Sendra:
pelle:Pēc šodienas rezumē -

Nu dafai, tad paliekam pie Ventaskrastiem? Tur būs ko darīties :) Skatots, ka teltsvietas ar piedāvā, tad jau būs iespējas kā izgulēt.

pa pusei norezervēju. Nedēļas nogalē kāzinieki no Rīgas brauks apskatīt to vietu, ja pirtsmāja viņu plānos neietilps, tad uz tiem datumiem tur tiekam. Konkrēti zināšu pirmdien!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt