pelle:Riču, pagaidām problēmu tai vietai tikai tu esi pieteicis, citi (nu tie pāris kas te vispār aktivizējas) ir PAR (Sandra gan kaut kur izkususi, nav vairs manāma)
Ja tu Riču nosponsorē, es gribētu te chillinn.lv
Kur tas iznāk Bernātos? Ir būts, bet ne tieši chillinn.lv No apskates objektiem gan tuvumā absolūti nekā nav.. Atklātā jūra, kapas, smilgas un meitenes.. varbūt..
letins: Andreass: Jā, tieši tā vieta. Man patika, bija pat nostaļģija Tiesa gan nosaukumu nezināju ne toreiz, ne tagad Tie bija:Kolka Purvziedi
PURVZIEDI nav kolka , bet gan Vaide ! ~10Km no Kolkas. Tas ir ~5Km no sākotnējās Pelle vēlmju vietas , tur ar NEKĀ izņemot Ragu muzeju un ūdensrozēm dīķi nav , nu vienīgi māja tulīt aiz kāpām un nav jābrien kilometrs caur ciemu ciems malā
Oliss: Tu šito apskatiji? www.pitagi.lv varbūt šeit?
Oliss, tikt iešām -pats izpētīji? Es papētīju cenu piedāvājumu - acis uz kātiņiem. Pietam, tas nav V-pilī.
Domāju, vajag ko līdzīgu Ķīvītēm - visi vienā mājā. Ja būs kempingu mājiņas, tad sadalīsies pa kompānijām un tusēs katrs savā būdelē.
Nav runa -vieta smuka un tā, bet nav īsti tas.
Pirmkārt- nekad nav tā bijis, ka kolektīvs būt pašķīries tusējot pa mājiņām- jebšu- mājiņa ir tikai kur galvu atlikt, kad miegs ņem virsroku Galvenais, lai koptelpa tusam būtu.Ķīvītes.. loti dzirdēts.. kur tas ir?
letins: Andreass: Jā, tieši tā vieta. Man patika, bija pat nostaļģija Tiesa gan nosaukumu nezināju ne toreiz, ne tagad Tie bija:Kolka Purvziedi
PURVZIEDI nav kolka , bet gan Vaide ! ~10Km no Kolkas. Tas ir ~5Km no sākotnējās Pelle vēlmju vietas , tur ar NEKĀ izņemot Ragu muzeju un ūdensrozēm dīķi nav , nu vienīgi māja tulīt aiz kāpām un nav jābrien kilometrs caur ciemu ciems malā
Turpat Kolka, turpat VaideTas jau Andreasa ieteiktais variants, nav tur nekā tuvumā,izņemot Kolku, zinu. Pirts gan superlaba, jūra patālu ,ja no pirts~400m Ja jūra no pirts tūlīt, tad vienigi Zivtiņi.. super..Naktsmītnes super,Pirts arī kolosāla, plaša, ērta.30 cilvjiem ideāli,jūra tīra, naktspeldei no pirts ideāli.. Kolka tikpat tālu, turpat Kaltene, kūpinātas zivtiņas..
Ko cepās?neba fotogrāfi kaut kādi nabagi.Maijiņ,paņem pirti un nelauzi galvu.Kuri gribēs patusēt,tie ieradīsies,pārējie meklēs iemeslus.Fotogrāfēšana tāpat nekāda dižā nesanāks.
Es nākošnedēļ saņemšu galaatbildi no Ventkrastu viesu nama īpašnieces, kur uz rezervāciju pieteicu pirtsmāju, un kempinga mājiņas tur var pielasīt klāt atkarībā pēc gulētāju skaita un viņu komforta vēlmēm Pašlaik neko citu īpaši vairs nemeklēju, esmu noskaņojusies ka vajadzētu visam sanākt Ventkrastos Nu ja ar kas noies greizi papētīšu šeit piedāvātos pēdējos variantus