forum.gif
Peļļupirts 2011
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Peļļupirts 2011
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.03.11 22:55 labots
 citēt
Andreass:Jā, tieši tā vieta. Man patika, bija pat nostaļģija :D
Tiesa gan nosaukumu nezināju ne toreiz, ne tagad :)

Eltons:Andreass, vai Tu domāji šo?

Diemžēl, vairāk jau tur arī nekas nebija, kā kāpas..
Varbūt labāk šeit? :viss.lv... Līcī, kolosāla vieta, namiņi, Kolka tuvu, Kaltene, turpat Roja.
Publicēts: 22.03.11 23:00 labots
 citēt
Andreass:Jā, tieši tā vieta. Man patika, bija pat nostaļģija :D

Eltons:Andreass, vai Tu domāji šo?

Tie ,šķiet,bija:Zvejnieki-graamatnieki :) viss.lv... Zem Bernātiem.Gulēšana pavāja.
Publicēts: 22.03.11 23:34
 citēt
pelle:Riču, pagaidām problēmu tai vietai tikai tu esi pieteicis, citi (nu tie pāris kas te vispār aktivizējas) ir PAR (Sandra gan kaut kur izkususi, nav vairs manāma) :face-glasses:

Ja tu Riču nosponsorē, es gribētu te chillinn.lv :big_smile:

Kur tas iznāk Bernātos? Ir būts, bet ne tieši chillinn.lv No apskates objektiem gan tuvumā absolūti nekā nav.. Atklātā jūra, kapas, smilgas un meitenes.. varbūt:)..
Publicēts: 22.03.11 23:37 labots
 citēt
letins: Andreass: Jā, tieši tā vieta. Man patika, bija pat nostaļģija :D
Tie bija:Kolka Purvziedi :)

PURVZIEDI nav kolka , bet gan Vaide ! ~10Km no Kolkas. Tas ir ~5Km no sākotnējās Pelle vēlmju vietas , tur ar NEKĀ izņemot Ragu muzeju un ūdensrozēm dīķi nav , nu vienīgi māja tulīt aiz kāpām un nav jābrien kilometrs caur ciemu ciems malā :face-wink::face-grin:
Publicēts: 22.03.11 23:41 labots
 citēt
Sendra:
Oliss:
Tu šito apskatiji? www.pitagi.lv varbūt šeit?

Oliss, tikt iešām -pats izpētīji? :) Es papētīju cenu piedāvājumu - acis uz kātiņiem. Pietam, tas nav V-pilī.

Domāju, vajag ko līdzīgu Ķīvītēm - visi vienā mājā. Ja būs kempingu mājiņas, tad sadalīsies pa kompānijām un tusēs katrs savā būdelē.

Nav runa -vieta smuka un tā, bet nav īsti tas.

Pirmkārt- nekad nav tā bijis, ka kolektīvs būt pašķīries tusējot pa mājiņām- jebšu- mājiņa ir tikai kur galvu atlikt, kad miegs ņem virsroku:) Galvenais, lai koptelpa tusam būtu:).Ķīvītes.. loti dzirdēts.. kur tas ir?
Publicēts: 22.03.11 23:43
 citēt
Lunis:
Sendra: Par datumiem, tad vienojamies par 4-5.jūniju?

Domāju ka 4-5.jūnijs un bez variantiem:face-wink:

Un kā būs ar nakts peldēm šajos datumos?:) Vienalga vai līcī vai jūrā?:) Nebūs par vēsu?:)
Publicēts: 22.03.11 23:45 labots
 citēt
Lunis:
letins: Andreass: Jā, tieši tā vieta. Man patika, bija pat nostaļģija :D
Tie bija:Kolka Purvziedi :)

PURVZIEDI nav kolka , bet gan Vaide ! ~10Km no Kolkas. Tas ir ~5Km no sākotnējās Pelle vēlmju vietas , tur ar NEKĀ izņemot Ragu muzeju un ūdensrozēm dīķi nav , nu vienīgi māja tulīt aiz kāpām un nav jābrien kilometrs caur ciemu ciems malā :face-wink::face-grin:

Turpat Kolka, turpat Vaide:)Tas jau Andreasa ieteiktais variants, nav tur nekā tuvumā,izņemot Kolku, zinu. Pirts gan superlaba, jūra patālu ,ja no pirts~400m Ja jūra no pirts tūlīt, tad vienigi Zivtiņi.. super..Naktsmītnes super,Pirts arī kolosāla, plaša, ērta.30 cilvjiem ideāli,jūra tīra, naktspeldei no pirts ideāli.. Kolka tikpat tālu, turpat Kaltene, kūpinātas zivtiņas..:)
Publicēts: 22.03.11 23:46
 citēt
Ko cepās?neba fotogrāfi kaut kādi nabagi.Maijiņ,paņem pirti un nelauzi galvu.Kuri gribēs patusēt,tie ieradīsies,pārējie meklēs iemeslus.Fotogrāfēšana tāpat nekāda dižā nesanāks.
Publicēts: 22.03.11 23:48 labots
 citēt
ekoists:Ko cepās?neba fotogrāfi kaut kādi nabagi.Maijiņ,paņem pirti un nelauzi galvu.Kuri gribēs patusēt,tie ieradīsies,pārējie meklēs iemeslus.Fotogrāfēšana tāpat nekāda dižā nesanāks.

Lai nu meitene sakomponē ieteikumus- bildēs tapat, skaidrā vai ne:) Lai gan vienalga gribas vienmēr ar ko skatu pamielot pie tusa.
Publicēts: 23.03.11 00:17
 citēt
Man jau ar liekas, ka baigi nevajag iespringt.

letins, Tu gan kaut kā pavēlu pieslēdzies, bet ok.. ;)

ekoist, a par to vai fotogrāfi nabagi vai nē, vēl var pačalot :) + ne visi te fotogrāfi ;) Par pārējo gan piekrītu.
Publicēts: 23.03.11 00:28
 citēt
Sendra:Man jau ar liekas, ka baigi nevajag iespringt.

ekoist, a par to vai fotogrāfi nabagi vai nē, vēl var pačalot :) + ne visi te fotogrāfi ;) Par pārējo gan piekrītu.

Kad nu pieslēdzies, pieslēdzies, ja ok, tad nebūtu piezīmju:) Ir pretenzijas?) Kādi tad varianti paliek projektā?:)
Publicēts: 23.03.11 00:52 labots
 citēt
:amazing::amazing::face-grin::grimace:
Publicēts: 23.03.11 07:54
 citēt
Nu pačalojam....Tagad taču filmiņas reti kurš pērk,nauda paliek pāri priekš tusiņiem.
Publicēts: 23.03.11 09:41
 citēt
Bus labi , principa vieta jau noteikta , mana jaukā Sexretārīte tik teiks savu stingro vārdu :)
Publicēts: 23.03.11 10:00
 citēt
Sendra:Man jau ar liekas, ka baigi nevajag iespringt.

Ja tagad sāks krāt, tos 20-30ls, kas nepieciešami, lai atpūstos, līdz jūnijam sakrās :)
Publicēts: 23.03.11 10:13
 citēt
ekoists:Nu pačalojam....Tagad taču filmiņas reti kurš pērk,nauda paliek pāri priekš tusiņiem.

Toties filmiņu naudu daudzi iegulda stiklos, bet bildes kā bija šādas tādas tā arī paliek ;)

Bzh:
Sendra:

Ja tagad sāks krāt, tos 20-30ls, kas nepieciešami, lai atpūstos, līdz jūnijam sakrās :)

Vēl taču maija svētki priekšā nodzers sakrāto naudu :(
Publicēts: 23.03.11 13:19
 citēt
Es nākošnedēļ saņemšu galaatbildi no Ventkrastu viesu nama īpašnieces, kur uz rezervāciju pieteicu pirtsmāju, un kempinga mājiņas tur var pielasīt klāt atkarībā pēc gulētāju skaita un viņu komforta vēlmēm :) Pašlaik neko citu īpaši vairs nemeklēju, esmu noskaņojusies ka vajadzētu visam sanākt Ventkrastos :) Nu ja ar kas noies greizi papētīšu šeit piedāvātos pēdējos variantus:face-wink:
Publicēts: 23.03.11 13:38
 citēt
pelle, forši :)

Kas ta palicis - aprīlis, maijs... :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5