forum.gif
telpas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / telpas
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.02.11 17:44
 citēt
Ja problēma slēpjas faktā, ka vizuāli spēj iedomāties, cik liela studija nepieciešama (kas izklausās ne pārāk pārliecinoši, atvaino!), bet nespēj pateikt kāda ir apmēram kvadratūra, tad ir elementārs risinājums- izej ārā, ar soļiem nomēri platību, kura šķiet atbilstam prasībām, un iegūsi aptuveno kvadratūru!
RobertsJ par izmēriem atbildi jau sniedza, bet jautājuma formulējums tiešām neliecina par minimālo nepieciešamo zināšanu līmeni, lai plānotu fotostudijas izveidi. Savukārt reakcija uz komentāriem neliecina par morālo briedumu... :what:
Publicēts: 13.02.11 17:45 labots
 citēt
werwolf:
bla bla bla

Nu bet Tu vispār saprati kāpēc cilvēki Tev aizrādīja par to augstumu? :bad_smile:
Publicēts: 13.02.11 17:47
 citēt
Vēl jau var aiziet uz kādu studiju, ievērtēt, vai paša vajadzībām pietiks telpas, varbūt vajag vairāk/mazāk/platāk/garāk, piesviest izmērus un tad pēc savām vajadzībībām meklēt telpas.
Publicēts: 13.02.11 17:55
 citēt
Uggga:Vēl jau var aiziet uz kādu studiju, ievērtēt, vai paša vajadzībām pietiks telpas, varbūt vajag vairāk/mazāk/platāk/garāk, piesviest izmērus un tad pēc savām vajadzībībām meklēt telpas.

Tava ideja der tik tad ja prot mērlenti lietot un iegūtos ciparus sareizināt - šis nebūs tāds gadījums
Publicēts: 14.02.11 09:15 labots
 citēt
werwolf:
powers:

Piedod, bet Jāāā:face-wink:

Atbalstu jaunos, bet soriiiiiii:shame:

ok es neuzdevu jautajumu gudraa valoda bet kas manā jautajuma ir nesaprotams ? tas kam šī studija paredzēta ? ok piekritiishu bet tad ta vaig pajautat nevis atrast vietu kur uzjautrinaties!!
vnk šobriid intresejos par telpam bet nav ne jausmas cik tai plashai apmeram vajadzeetu buut, vizuali es ja paskatiitos vareetu pateikt, bet ja iet runa par cipariem tad nezinu

kā teica viens gudrs zēns....ej paraudi kaktā, ja kas nepatīk....un sargi augšlūpu......besī šitie aizmonitora kvadricepsi.....
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):