chukmasoff:Vis pirms jāzin ar kādu tehniku ūn kas būs bildējams. Bet ka ta priekš unversālas bildēšanas tad aptuveni 100kv/m un griestu augstums ne mazāk kā 3m.
werwolf Par sevi: avarage guy with his aims photographer since summer 09, most likely macro photos. extreme sports partisan have my own philosophy
Fotoaparāta modelis: Samsung Pro 815
Nez kur tādi idiņi rodas? Kāda suņa pēc LV fotolapā vajag tizlā angļu valodā info rakstīt? gluži kā PSRS krievu laikos centīgākie di_rsā līdēji centās visur krieviski.
Tev ieteicamā litrāža fotostudijai neinteresē... protams galonos
Būtu vajadzīgas....nu vajadzētu kādus 500-600kvm...tad būtu ērti...varētu būvēt, transformēt utt.utjp. cits jautajums vai ir tādi klienti, lai tam visam nah būtu jēga
smartins:Tak čalis (werwolf) par kvadratūru domā, kaut kubatūra arī ir svarīga
Iespējams, ka nemaz nezin atšķirību starp kvadratūru un kubatūru..
es nesaprotu jus laikam no paša sūda izvilksiet kko kur piesieties es uzdevu jautajumu isi un konkreeti nē jums jāsak diskutēt par ko citu protams. Uzdotu jautajumu aciis nez vai tā lēkātu bet aiz monitora jau biceps visiem kubaturā vai tiešām nevar uzzinat info forumaa ja uzdod elementāru jautajumu kur vel es ierakstu kvadrātmetros konkrēti !!!
griezite:werwolf Par sevi: avarage guy with his aims photographer since summer 09, most likely macro photos. extreme sports partisan have my own philosophy
Fotoaparāta modelis: Samsung Pro 815
Nez kur tādi idiņi rodas? Kāda suņa pēc LV fotolapā vajag tizlā angļu valodā info rakstīt? gluži kā PSRS krievu laikos centīgākie di_rsā līdēji centās visur krieviski.
Tev ieteicamā litrāža fotostudijai neinteresē... protams galonos
ko vel izdomasi mož padiskutēsim par tavu degunu kas ieaudzis augšlūpā kada hrena pēc tu te vispar lien kur nevajag ne tu zini uz kada pamata šī lapa tapa ne kā, es tev vinju lieku apmeklēet ? nozīmē ja esmu latvietis man viss latviski jataisa ja ? ja nezini angļu valodu un tomer lien mana lapā un ir intrese tad ej un iemacies valodu un neesi tik aprobežots/aprobežota
Pinus:
Iespējams, ka nemaz nezin atšķirību starp kvadratūru un kubatūru..
es nesaprotu jus laikam no paša sūda izvilksiet kko kur piesieties es uzdevu jautajumu isi un konkreeti nē jums jāsak diskutēt par ko citu protams. Uzdotu jautajumu aciis nez vai tā lēkātu bet aiz monitora jau biceps visiem kubaturā vai tiešām nevar uzzinat info forumaa ja uzdod elementāru jautajumu kur vel es ierakstu kvadrātmetros konkrēti !!!
klausies, es kaadu laiku meegjinu izlemt kaadu fochiku pirkt. tev nav kaads ieteikums?? liels paldies
werwolf:
klausies, es kaadu laiku meegjinu izlemt kaadu fochiku pirkt. tev nav kaads ieteikums?? liels paldies
Es piemēram, tikko to tās trakās Rīgas pārbraucis, vienu "ārstniecisko" 50g paņēmis blakus vēlos antistresa apstākļos palasīt kas ta noticies, a te bladaukšš pirmais topiks pārstresots....
Nu tā tak nevajag....
Onkuļi Tev(Jums) centās godīgi palīdzēt..a pats????
Ja godigi, nu palasi pats ko pajautāji? Nu pareizi tak teica- a kam tā studija būs pamatā paredzēta? Vai guldīsi un bildēsi puķītes, vai tomēr ēdienus, varbūt tomēr kādu meitēnu, vai no visa pa druskai utt... Ja esi nopietns, tad esi tik labiņš-pasaki arī ko tieši vēlies...tici man, ja šeit uzdod jautājumu daudz maz lakoniski un sakarīgi, TEV tiks dotas arī labas domas+idejas+ieteikumi. Tā teikt- cieni citus un citi cienīs Tevi
werwolf:cik lielas telpas juusuprāt buutu nepieciešamas fotostudijai kvadrātmetros ?
Tieši un precīzi 273,14 kvadrātmetri.
P.S.Galvenais lai studija būtu klusā,mierīgā vietā (Aleksandra augstumos) ar mīkstu materiālu tapsētām sienām,durvju rokturiem no ārpuses un jaukiem asistentiem baltos uzsvārčos.Un svarīgi lai fotogrāfam vienmēr būtu tīrs krekls ar garām piedurknēm.
werwolf:cik lielas telpas juusuprāt buutu nepieciešamas fotostudijai kvadrātmetros ?
P.S.Galvenais lai studija būtu klusā,mierīgā vietā (Aleksandra augstumos) ar mīkstu materiālu tapsētām sienām,durvju rokturiem no ārpuses un jaukiem asistentiem baltos uzsvārčos.Un svarīgi lai fotogrāfam vienmēr būtu tīrs krekls ar garām piedurknēm.
Izskatās, ka šitas fotomeistars no Aleksandra augstumiem ar raksta. Nezināju, ka šamiem inets pieejams. Progress, ponimaješ.
man atkal šķiet, ka īstais cipars labai studijai ir 666 kvm un griestu augstums ap 7 m - tā lai ērti visiem..... Tapsēt visu vajag, lai augšlūpa nesaskaras ar visko citu, tas aktuāli ! Tad vajag asistentus, bet tikai jaunākos modeļus, ar silikoniem.. Vēl jautātājam lieti noderētu kluss stūrītis studijā, aprīkots ar psihoterapeitu... Ak jā, dators, kurā rādās Mis Gugle ar lieti ģeldētu Nu, vai vismaz fotokursi.....
Sākoties siltajam laikam modē nāk trakokrekls ar īsām piedurknēm
Es piemēram, tikko to tās trakās Rīgas pārbraucis, vienu "ārstniecisko" 50g paņēmis blakus vēlos antistresa apstākļos palasīt kas ta noticies, a te bladaukšš pirmais topiks pārstresots....
Nu tā tak nevajag....
Onkuļi Tev(Jums) centās godīgi palīdzēt..a pats????
Ja godigi, nu palasi pats ko pajautāji? Nu pareizi tak teica- a kam tā studija būs pamatā paredzēta? Vai guldīsi un bildēsi puķītes, vai tomēr ēdienus, varbūt tomēr kādu meitēnu, vai no visa pa druskai utt... Ja esi nopietns, tad esi tik labiņš-pasaki arī ko tieši vēlies...tici man, ja šeit uzdod jautājumu daudz maz lakoniski un sakarīgi, TEV tiks dotas arī labas domas+idejas+ieteikumi. Tā teikt- cieni citus un citi cienīs Tevi
pīss
nu bet vaitad es uzdevu jautajumu ne tā ? es skaidri un gaishi pajautaju kvadratmetros respektivi cik plashai telpai vajadzetu buut telpa paredzeeta standarta studijai kur var bildeet gan ģimeni(protams nejau daudzbernu ģimeni, lai jau nepiesienas) gan vienu personu vnk dažiem te gribas uzjautrinaties un paķircinat taka skolniekiem ka pret mani ta es pret vinju vnk tracina shitie monitoru bicepsi
Nu bet pats tak salecies, kad zo precizēja, ka nozīme būs arī augstumam. Un nozīme nebūs arī vienkārši kvadratūrai, bet arī kā tā kvadratūra veidojas - kāds platums, kāds garums. Rēķini - standarta papīra fona platums 2.72 (ir arī platāki, kas labāk), tad tam 2.72 fonam vajag iekārtu, uz kā tas turas (pie sienas vai uz statīviem), kas vēl padara to būšanu platāku, tāpat labi ir, ja blakus fonam mierīgi var izvietot statīvus ar gaismām, un lai tā visa padarīšana nestrīkējas gar sienu. Nākamis, rēķini, ka vajag iespēju modeli novietot no fona 2,5-3 metrus, + fons būs k``adus centiemtrus nost no sienas, un vēl kādus vismaz trīs-četrus metrus (un lielākam cilvēku skaitam, ja negribas grupu gluži ar platleņķi maukt, vēl vairāk), kur atkāpties, un lai paliek aiz muguras vieta un mugura nestrīkējas gar gar sienu. Tā kā te pats minimālākais laukums vien jau sanāk kaut kur 4x8, bet labāk jau vismaz 5x10 metri. griestu augstums vismaz 3 metri. Un tad vēl vajag vietu, kur novietot aksesuārus, kur modeļiem pārģērbties, vispār jau vajag vēl tuļčiku un dušu, kā arī datorapstrādes telpu. Tas viss ir pats minimālākais. Ja gribās kaut cik nopietni, tad vajag plašākas tās telpas. Respektīvi, ja pats ikdienā nebildē studijā, tad labāk ir īrēt. Ja to studiju taisi izīrēšanai, tad uz galīgi mazu ūķi neviens neies, izņemot, ja ļoti draudzīgu cenu iedosi. Bet draudzīgāku cenu iedot kā ir portretu Jurim, diez vai ir īpaši iespējams.
RobertsJ:Nu bet pats tak salecies, kad zo precizēja, ka nozīme būs arī augstumam. Un nozīme nebūs arī vienkārši kvadratūrai, bet arī kā tā kvadratūra veidojas - kāds platums, kāds garums. Rēķini - standarta papīra fona platums 2.72 (ir arī platāki, kas labāk), tad tam 2.72 fonam vajag iekārtu, uz kā tas turas (pie sienas vai uz statīviem), kas vēl padara to būšanu platāku, tāpat labi ir, ja blakus fonam mierīgi var izvietot statīvus ar gaismām, un lai tā visa padarīšana nestrīkējas gar sienu. Nākamis, rēķini, ka vajag iespēju modeli novietot no fona 2,5-3 metrus, + fons būs k``adus centiemtrus nost no sienas, un vēl kādus vismaz trīs-četrus metrus (un lielākam cilvēku skaitam, ja negribas grupu gluži ar platleņķi maukt, vēl vairāk), kur atkāpties, un lai paliek aiz muguras vieta un mugura nestrīkējas gar gar sienu. Tā kā te pats minimālākais laukums vien jau sanāk kaut kur 4x8, bet labāk jau vismaz 5x10 metri. griestu augstums vismaz 3 metri. Un tad vēl vajag vietu, kur novietot aksesuārus, kur modeļiem pārģērbties, vispār jau vajag vēl tuļčiku un dušu, kā arī datorapstrādes telpu. Tas viss ir pats minimālākais. Ja gribās kaut cik nopietni, tad vajag plašākas tās telpas. Respektīvi, ja pats ikdienā nebildē studijā, tad labāk ir īrēt. Ja to studiju taisi izīrēšanai, tad uz galīgi mazu ūķi neviens neies, izņemot, ja ļoti draudzīgu cenu iedosi. Bet draudzīgāku cenu iedot kā ir portretu Jurim, diez vai ir īpaši iespējams.
to visu es saprotu tapec domaju ka tas viss ir pašsaprotami ka vajag vietu kur atkapties un lai nestrīķējas viss gar sienu tadeļ ar jautaju tadam kas zin cik liela telpa apmeram ir nepieciešama plašuma, par griestiem domaju ka ar ir pašsaprotami nejau es tagad pagrabā sliešu studiju gaisā bet paldies par izsmeļošu un sakarīgu atbildi
werwolf: es nesaprotu jus laikam no paša sūda izvilksiet kko kur piesieties es uzdevu jautajumu isi un konkreeti nē jums jāsak diskutēt par ko citu protams.
zo - noteikti ka gribēji prasīt arī cik augstiem griestiem jābūt! werwlf - AR GALVU DRAUDZĒJIES ? zo - es jā, a tu? werolf - bļe es te uzdevu jautajumu par sarežģītu ? ja ja tad ej paraudi sturii nevis lieki lekā
Ko tapsēt un kur tapsēt? Vispār studijā tā pat kā filmēšanas pavoljonā ne kas vairāk par sienām kā šķūnī nav vajadzīgs, ja ir pliks reģipsis nekrāsots ari krāsot to nevajag, galvenais lai sienas, griesti un grīda būtu neitrāli pelēki. Nevajag te gudrot kā būtu labāk, reizem palasoties smiekls sanāk, jo daudzi no ējieniešiem pat nestādās priekšā kāda ir foto vai video uzņemšanas profesionāla studija. Neizgudrojiet velosipēdu
werwolf: nu bet vaitad es uzdevu jautajumu ne tā ?
Piedod, bet Jāāā
Atbalstu jaunos, bet soriiiiiii
ok es neuzdevu jautajumu gudraa valoda bet kas manā jautajuma ir nesaprotams ? tas kam šī studija paredzēta ? ok piekritiishu bet tad ta vaig pajautat nevis atrast vietu kur uzjautrinaties!! vnk šobriid intresejos par telpam bet nav ne jausmas cik tai plashai apmeram vajadzeetu buut, vizuali es ja paskatiitos vareetu pateikt, bet ja iet runa par cipariem tad nezinu