forum.gif
Nepieciešams objektīvs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Nepieciešams objektīvs
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.02.11 16:05
 citēt
objektu bildēšanai uz Nikon D90, Prasiibas, maxsimaali mazaakas naudinjas, ass, saakot no 105/135 un garax. Piemeermsjadu:

cgi.ebay.co.uk...

vai iespeejams caur pareju uzkabinat un bildet. Zinot, ka sjeit gana daudz zinosju un saprotosju ljauzju, ceru sanjemt atbildi, ko ieteixsiet:)
Paldies
Publicēts: 11.02.11 16:30
 citēt
tekstā pieminētais objektīvs normāls. te vēl var pavērot bestcameralenses.us... ......, par pāreju izvēli, un objektīvu uzvedību uz Nikon neņemos spriest, uz Canon īpašu problēmu nav
Publicēts: 11.02.11 16:35
 citēt
www.fotoblog.lv...
palasi un tad izdomā vajag Tev vai ne tādu :big_smile:
Publicēts: 11.02.11 16:50
 citēt
uz d90 Tev ar shitaadu gaismu nemeeriis.
Publicēts: 11.02.11 16:56
 citēt
martc:www.fotoblog.lv...
palasi un tad izdomā vajag Tev vai ne tādu :big_smile:

ßii ta kaa nebuus gruutiiba. bezgaliibu nevaiidzees, pietiks ar dazjiem metriem, paldies
Publicēts: 11.02.11 16:56
 citēt
versatile:uz d90 Tev ar shitaadu gaismu nemeeriis.

Var taču meeģinājumu/kļuudu rezultātā?
Publicēts: 11.02.11 17:05
 citēt
veel jautaajums,

cgi.ebay.co.uk...

šajā sakarā, ko noziimee PB mount ?
Publicēts: 11.02.11 17:22
 citēt
peerc tikai taapeec, ka CZ tur uzspiests? :) vispaar baigi labais, ja ne labaakais Padomju 135ieks, liidzaas Jupiter 37A, man 1am objektiivam identiska optiskaa sheema uz Pentax bajonetes, ir ok
Publicēts: 11.02.11 17:34
 citēt
martins_goncars:peerc tikai taapeec, ka CZ tur uzspiests? :) vispaar baigi labais, ja ne labaakais Padomju 135ieks, liidzaas Jupiter 37A, man 1am objektiivam identiska optiskaa sheema uz Pentax bajonetes, ir ok

Ja periz sapratu, sjo var uzkabinat D90tajam?. CZ bij tikai ilustraacijai, lai saptrast, kas dereetu. nekadu prasiibu pec brenda ne citu, iznjemot iespejas. Paldies
Publicēts: 11.02.11 17:58
 citēt
praktica PB mount

nu, paareju vajadzes... man ir 37A MC un vel vel viens 135nieks, f/4 tads jociigs... nav ipashi testeets...
Publicēts: 12.02.11 11:26
 citēt
Taatad, kopuma, variants varetu buut Jupiter 37A?, ja pareizi sapratu.
par sjo

cgi.ebay.co.uk...

nesapratu ta arii, ko noziimee PB mount?
Publicēts: 12.02.11 11:28
 citēt
martins_goncars:peerc tikai taapeec, ka CZ tur uzspiests? :) vispaar baigi labais, ja ne labaakais Padomju 135ieks, liidzaas Jupiter 37A, man 1am objektiivam identiska optiskaa sheema uz Pentax bajonetes, ir ok

tas par pielinkoto?, jeb par 37A?
Publicēts: 12.02.11 11:31
 citēt
PB, ja nemaldos ir Practica bajonete. Par M42 daudz mazāk izplatīts standarts, tāpēc arī objektīvs lētāks. Cik redzu, tad tai bajonetei arī visādi kontakti, tāpēc par vienkāršu pārbūvi uz M42 vai F mount var aizmirst.
Publicēts: 12.02.11 11:41
 citēt
www.ss.lv...

sjis ir tas, par kuru ir stasts?
Publicēts: 12.02.11 11:45
 citēt
Jā. Man tāds arī ir. Varu teikt, ka objektīvs ir diezgan ass izdrukām līdz A4. Gluži kā gandrīz visi padomju objektīvi arī šis ļoti nīst jebko līdzīgu pretgaismai, sānu gaismai un jebkādai citai gaismai. Kontrasts diezgan zems tāpēc.
Publicēts: 12.02.11 11:47
 citēt
RudeWolf:PB, ja nemaldos ir Practica bajonete. Par M42 daudz mazāk izplatīts standarts, tāpēc arī objektīvs lētāks. Cik redzu, tad tai bajonetei arī visādi kontakti, tāpēc par vienkāršu pārbūvi uz M42 vai F mount var aizmirst.

Cik zinu PB tas ir tāds pats bajonets, kāds ir bijis Kijevam-88 un Salutam, kā arī daudzām vācu kamerām. Tā saucamais Pentacon 6 bajonets.
Esmu redzējis sistēmu Pentacon 6 - M42 - Nikon(F vai nu H(padomju sistēmā)), tātad 2 adapteri.
Ir arī pa taisno uz F(H), ka arī EOS.
Ceru, ka piedosiet, ja esmu kļūdījies. :)
Publicēts: 12.02.11 11:53 labots
 citēt
ARTURVODNEV:PB tas ir tāds pats bajonets, kāds ir bijis Kijevam-88 un Salutam, kā arī daudzām vācu kamerām. Tā saucamais Pentacon 6 bajonets.
ne mārrutka, Pentacon tāda pati bajonete, kā Kijev 6C un vienam Russianbladam, kurš pēc nosaukuma Kijevs, ka tik ne tas pats 88. Salūtam на хуй шире.:amazing:
Publicēts: 12.02.11 11:59
 citēt
www.pentaconsix.com...
Kaut kādu informāciju var atrast.
Publicēts: 12.02.11 12:05
 citēt
ARTURVODNEV:www.pentaconsix.com...
Kaut kādu informāciju var atrast.

Klausi filologus.
Publicēts: 12.02.11 12:22
 citēt
ARTURVODNEV:
RudeWolf:PB, ja nemaldos ir Practica bajonete. Par M42 daudz mazāk izplatīts standarts, tāpēc arī objektīvs lētāks. Cik redzu, tad tai bajonetei arī visādi kontakti, tāpēc par vienkāršu pārbūvi uz M42 vai F mount var aizmirst.

Cik zinu PB tas ir tāds pats bajonets, kāds ir bijis Kijevam-88 un Salutam, kā arī daudzām vācu kamerām. Tā saucamais Pentacon 6 bajonets.
Esmu redzējis sistēmu Pentacon 6 - M42 - Nikon(F vai nu H(padomju sistēmā)), tātad 2 adapteri.
Ir arī pa taisno uz F(H), ka arī EOS.
Ceru, ka piedosiet, ja esmu kļūdījies. :)

sameti vienā čupā 3 dažādus stiprinājumus da vēl formātus saputrojot ar

PB ir Praktica 35mm baijonete, savukārt salūts un kijev ir midiformāts ar atšķirīgām baijonetēm
Publicēts: 12.02.11 12:37
 citēt
Skaidrs :)
Publicēts: 12.02.11 12:48
 citēt
jaskatas ir pec 37A MC versijas :)
Publicēts: 12.02.11 13:00
 citēt
Atšķirība būs tajā, ka parastajam single coated būs papildus solis pēcapstrādē- auto contrast.
Publicēts: 15.02.11 12:05
 citēt
tas par pielinkoto?, jeb par 37A?

Carl Zeiss Jena Sonnar 135 un 37A, abi praktiski identiski, ja labas kopijas, 37A pat mazliet kontrastainaaks, bet kur tie gadi kad peedeejo reizi shitos abus lietoju
Publicēts: 16.02.11 19:31
 citēt
Nikon 180 mm fiksis lēts un labs.
Publicēts: 16.02.11 19:52
 citēt
versatile:jaskatas ir pec 37A MC versijas :)

Man ilgus gadus bija viena ļoti īpatnējā 37A vesrijas ar pilnīgi citiem stikliem , tas gan bija mēmais griezējs gan uz Olympusa gan uz Nikon gan uz Canon to pamaijos izmantot , kamēr vienā "Optimizācijā" beidzot kādam notirgoju lai kāda vieta citam atliek:)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):