Esmu foto kritiķis ar 5 gadu stāžu. Varu dot profesionālus padomu jaunajiem foto censoņiem, kā arī diezgan pieredzējušiem fotogrāfiem. Tas uzlabos jūsu bildes, jo tikai no kļūdām ir iespējams mācīties un parasti jau “baļķi savā acī neredz”. Pakalpojuma maksa 1Ls par bildi. Par to jūs saņemsiet vertējumu par pozitīvajam, negatīvajām lietam bildē, kā arī ieteikumus par to, pie kādiem apstākļiem/uzstādījumiem/kadrējuma tiktu panākts iespaids, ka bildi ir fotografējis profesionāls meistars. vakar 17:03
Johanštraus!Redz kur mana biznesa niša.Amats tā arī saucas-daiļdirsējs.A es lohs gatavais te par velti gudrības bārstu.Jaunnedēļ visi neejam uz šahtu-nafig tur jāmocās,ja piķis pats nāk virsū.
viecha:Johanštraus!Redz kur mana biznesa niša.Amats tā arī saucas-daiļdirsējs.A es lohs gatavais te par velti gudrības bārstu.Jaunnedēļ visi neejam uz šahtu-nafig tur jāmocās,ja piķis pats nāk virsū.
kāds ta Tu daiļdirsējs, vot Lunis, tas gan jau miljonu ir ķuķū aizlaidis!
viecha:Johanštraus!Redz kur mana biznesa niša.Amats tā arī saucas-daiļdirsējs.A es lohs gatavais te par velti gudrības bārstu.Jaunnedēļ visi neejam uz šahtu-nafig tur jāmocās,ja piķis pats nāk virsū.
Nu es jau zēns pieticīgs.Nesalīdzinu sevi ar lielmeistariem.Tomēr kādu kapeiku jau gribas arī man.A ko?Pasaku šķībs horizonts-davai latu šurp!
Puisis drosmīgs, par sevi pārliecināts, lai jau kritizē par 1 ls, tik ko klients sacīs ja kritiķa bilde šeit tiks nolikta, vai no 1x.com atsviesta. Atdos latu, vai maksās 10 reiz. tas nav skaidrs.
Da nētakšu , tās ir kexs kurš taka uz mūsu nelaiķa "Stulbi kailfoto pasniedzēju" , visādiem "Allfrendiem" un kādiem tik vēl nē aktīvistiem velk Elementāri analizēt darbus taču māca jebkurā mākslas skolā un pulciņā , foto klubos un JEBKUR kur pasniedz kādu mākslas priekšmetu Nu taķs pasaki ka "Pa 1Ls pateiksi ko domā" ir taču čupām cilvēku kas alkst pēc citu domā KAUT VAI pa 1Ls kāds pasakiet kaut ko par manu svaigi izspiesto "Bruņo kūku" ! Nu SMIRD un atris pažūst , uzliec dadža lapu un nomazgā pakaļu , tā 1Ls kasēs lūdzu! !!