forum.gif
kritikis :D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / kritikis :D
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.02.11 16:05
 citēt
ir kads lasijis sitos murgus? - www.draugiem.lv... :face-grin:
Publicēts: 11.02.11 16:07
 citēt
Man liekas, ka arī leilākā daļa to nevarēs izlasīt, jo nav šī grupas domubiedri...
Publicēts: 11.02.11 16:22
 citēt
un arī nevēlas būt. :)
Publicēts: 11.02.11 16:26 labots
 citēt
Tekstiņš tur šitāds:face-wink::face-grin:

kritiķa pakalpojumi

* Autors: alberts aigars

Esmu foto kritiķis ar 5 gadu stāžu. Varu dot profesionālus padomu jaunajiem foto censoņiem, kā arī diezgan pieredzējušiem fotogrāfiem. Tas uzlabos jūsu bildes, jo tikai no kļūdām ir iespējams mācīties un parasti jau “baļķi savā acī neredz”.
Pakalpojuma maksa 1Ls par bildi. Par to jūs saņemsiet vertējumu par pozitīvajam, negatīvajām lietam bildē, kā arī ieteikumus par to, pie kādiem apstākļiem/uzstādījumiem/kadrējuma tiktu panākts iespaids, ka bildi ir fotografējis profesionāls meistars.
vakar 17:03
Publicēts: 11.02.11 16:28
 citēt
ooo - tad jau es vakar azh 50 ls nopelniiju ;-)))))) Buus jaasaak piepelniities;-)))
Publicēts: 11.02.11 16:29 labots
 citēt
:haha: man pašai labi sanāk :grimace:
Publicēts: 11.02.11 16:35 labots
 citēt
:exciting::haha::grimace::cry::exciting::grimace::haha::cry:

alberts aigars:
(...).Varu dot profesionālus padomu jaunajiem foto censoņiem (...).
Pakalpojuma maksa 1Ls par bildi

:exciting::haha::grimace::cry::exciting::grimace::haha::cry:
Publicēts: 11.02.11 16:50
 citēt
Jāuzaicina tāds fotoblogā! :)))
Publicēts: 11.02.11 16:56
 citēt
Pinus:Jāuzaicina tāds fotoblogā! :)))

Samaksa ar SMS :D :D
Publicēts: 11.02.11 16:58
 citēt
Fotolati tak te bija apgrozībā- re, būtu pielietojums.. :)
Publicēts: 11.02.11 18:18
 citēt
Johanštraus!Redz kur mana biznesa niša.:face-smile:Amats tā arī saucas-daiļdirsējs.A es lohs gatavais te par velti gudrības bārstu.Jaunnedēļ visi neejam uz šahtu-nafig tur jāmocās,ja piķis pats nāk virsū.:face-grin:
Publicēts: 11.02.11 20:03
 citēt
viecha:Johanštraus!Redz kur mana biznesa niša.:face-smile:Amats tā arī saucas-daiļdirsējs.A es lohs gatavais te par velti gudrības bārstu.Jaunnedēļ visi neejam uz šahtu-nafig tur jāmocās,ja piķis pats nāk virsū.:face-grin:

kāds ta Tu daiļdirsējs, vot Lunis, tas gan jau miljonu ir ķuķū aizlaidis! :face-devil-grin:
Publicēts: 11.02.11 21:02
 citēt
kasparsf:
viecha:Johanštraus!Redz kur mana biznesa niša.:face-smile:Amats tā arī saucas-daiļdirsējs.A es lohs gatavais te par velti gudrības bārstu.Jaunnedēļ visi neejam uz šahtu-nafig tur jāmocās,ja piķis pats nāk virsū.:face-grin:

kāds ta Tu daiļdirsējs, vot Lunis, tas gan jau miljonu ir ķuķū aizlaidis! :face-devil-grin:

+++:face-grin:
Publicēts: 12.02.11 00:22
 citēt
kasparsf:

Nu es jau zēns pieticīgs.Nesalīdzinu sevi ar lielmeistariem.Tomēr kādu kapeiku jau gribas arī man.:face-wink:A ko?Pasaku šķībs horizonts-davai latu šurp!:face-grin:
Publicēts: 12.02.11 00:26
 citēt
kasparsf:

:D :D :D
Publicēts: 12.02.11 00:35
 citēt
Kaads sho censoni (alberts aigars) paziist?
Publicēts: 12.02.11 00:43
 citēt
Puisis drosmīgs, par sevi pārliecināts, lai jau kritizē par 1 ls, tik ko klients sacīs ja kritiķa bilde šeit tiks nolikta, vai no 1x.com atsviesta. Atdos latu, vai maksās 10 reiz. tas nav skaidrs.
Publicēts: 12.02.11 01:13
 citēt
sanktZeppelin:Kaads sho censoni (alberts aigars) paziist?

---------------
vai nu tā latu mēs dotu, ja napazitu...:)
Publicēts: 12.02.11 01:21
 citēt
talavietis:

---------------
vai nu tā latu mēs dotu, ja napazitu...:)

Vaitad jau shkiiries no lata? :)
Publicēts: 12.02.11 03:00 labots
 citēt

Da nētakšu , tās ir kexs kurš taka uz mūsu nelaiķa "Stulbi kailfoto pasniedzēju" , visādiem "Allfrendiem" un kādiem tik vēl nē aktīvistiem velk :):) Elementāri analizēt darbus taču māca jebkurā mākslas skolā un pulciņā , foto klubos un JEBKUR kur pasniedz kādu mākslas priekšmetu :):) Nu taķs pasaki ka "Pa 1Ls pateiksi ko domā" ir taču čupām cilvēku kas alkst pēc citu domā KAUT VAI pa 1Ls kāds pasakiet kaut ko par manu svaigi izspiesto "Bruņo kūku" ! Nu SMIRD un atris pažūst , uzliec dadža lapu un nomazgā pakaļu , tā 1Ls kasēs lūdzu! !!
Publicēts: 12.02.11 09:22
 citēt
nez par to 1 ls 4000 zīmes analītiskas kritikas vai sakrāmē 4 čupiņas - sūds, nekas eXtrā, tā neko sev, košeris?:face-grin:
Publicēts: 12.02.11 09:26
 citēt
Da mums pašiem te tādi kritiķi ka bail paliek!!! I latu pat neprasa..
Publicēts: 12.02.11 10:41
 citēt
shauttra:I latu pat neprasa..
dod tik pakritizēt!:big_smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):