forum.gif
Canon eos 400 error (mitrums nav pie vainas)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Canon eos 400 error (mitrums nav pie vainas)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.02.11 19:46
 citēt
Sveiki,
iepriekš iesāku diskusiju par to, ka fotoaparāts nestrādā aukstumā, sk. sheit www.fotoblog.lv...

Izdarīju kā runāts - pažāvēju,domājot, ka pie vainas mitrums, taču joprojām met ārā šādu erroru: img148.imageshack.us...

ir kādi ieteikumi/idejas?
Publicēts: 11.02.11 19:49
 citēt
kuraa briidi met aaraa?
tik pa tlabi var but isais uz plates, izbliezts droshinatajs... da jebkas
error 99 ir canonam "nezinaama kljuuda"
Publicēts: 11.02.11 19:50 labots
 citēt
vai kaadu citu leecu meegjinaaji uzmaukt vai tikai vienu? kontaktus var pameegjinaat patiiriit.
var veel pameeginaat firmware paarshuut. tas ar meedz liidzeet.

ja savaadaak nekaa, tad uz servi prom :bad_egg:
Publicēts: 11.02.11 20:16
 citēt
versatile:kuraa briidi met aaraa?

Met ārā, kad kādu laiku ir pastāvējis aukstumā. Siltās telpās viss ok, bet ja nostāvējis 3-4 h ārā mašīnā, tad pēc tam, kamēr nesasilsts, nestrādā.
Publicēts: 11.02.11 20:19
 citēt
lkz:vai kaadu citu leecu meegjinaaji uzmaukt vai tikai vienu? kontaktus var pameegjinaat patiiriit.
var veel pameeginaat firmware paarshuut. tas ar meedz liidzeet.

ja savaadaak nekaa, tad uz servi prom :bad_egg:

Cita lēca nav mēģināta, bet laba doma, jo šī lēca nesen bija mazliet bojāta, taču it kā salaboju.
Par firmware runājot - kā to var uzdarīt & vai der parastais USB?

Uz servisu aiznesu, tur pateica, ka slēdzis jāmaina, bet kaut kā neticās...
Publicēts: 11.02.11 20:20
 citēt
mans pieticigs minejums, ka kaut kur aukstais lodejums valjaa - uzgavilesim bezsvina lodejumiem...
Publicēts: 11.02.11 20:25
 citēt
versatile:mans pieticigs minejums, ka kaut kur aukstais lodejums valjaa - uzgavilesim bezsvina lodejumiem...

Tas tiesa, pateicoties svinam elektronika bij izturīga un kaitīga korporācijām, tagad viss kārtībā, garantijas laiku pārsvarā iztur un tad veiksmīgi sabojājas, liekot īpašniekam sildīt vispasaules ekonomiku. Vienkārši un ģeniāli.:face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):