Sveiki! Varbūt kāds zin, kur Rīgā ir kāda kafejnīca, kura labprāt ielaistu uz neilgu laiciņu pabildēt?! Tik jābūt apaļajiem galdiņiem, un nedaudz mājīgi, romantiska noskaņai telpā. ''Andalūzijas suns'' un ''Amelie'' kaut kas līdzīgs.
CerambyX:Nu tajos pašos 'Andalūzijas suns'' un ''Amelie'' mēģināji sarunāt un neielaida?
Nu es iešu runāšu, bet tās telpas gluži neatbilst.. dēl teiksim sienām vai kas taāds. prasīju, vai nezinat vēl kaādas?!
Tas ir tipa tu zini tikai 2 kafejnīcas Rīgā prasi vai kāds nezin vēl dažās? Da nu paņem savu beibi un ejiet kruīzā kamēr iepatikās un tad mēģini sarunāt ar īpašnieku "Barteru" Man reiz dzerot kafiju vienā tuvu centram kroģelī kolēģais iepatikās "Sienas dekors" palūdzu vai nevaru nobildēt meiteni uz viņa fona , nosūtīja pie īpašnieka , tā ar tā neko meitene , nu es taka nobildēju arī saimnieci uz viņa fona , pēc 2 dienām saņemu uzaicinājumu uz kafiju UN ATKLĀJĀS ka īstenībā krodziņš ir "Viesnīcas virtuve" un tāļak ir visai ekskluzīva viesnīca ar apartamentiem 3 stāvos un neliels pirs kompleks un vairākas prezentāciju zāles Tā nu es tur varu jau dažus gadus darīt jebko un kaut kā sagadījās ka tagad man ta aŗi radu būšana Re pie kā noved vēlme "Uzbildēt skuķi krogā"
vispār es tās kafejnīcas netā izmeklējos, tādā kartē. vairāk vai mazāk šis tik atbilda prasībām. tad arī personīgi domāju iet runāt.. jautāju tādēļ, ka kāds varētu zināt kādu piemērotāku vietu.. vnk palūdzu palīdzību, zinošākiem.