Netieku skadrībā, kurš lādētājs un ,kuri akumlatori būtu labāki un izturīgāki. Palasīju atsauksmes un domāju ņemt La Crosse bc500 + eneloop akulatorus cgi.ebay.co.uk...
man ir la-crosse bc-900 ar sanyo eneloop'iem, straadaa loti labi skiet shaads komplekts, cgi.ebay.com... liidzi naakoshaas AA gan baigie suudi, nospraaga pec 3x ladeeshanas
chukmasoff:a kāda starpība kāds lādētājs, man ir kaut kāds pa 3 ls pirms vairākiem gadiem nopirkts, lādē normāli es pat neesmu tā parametros iedziļinājies.
Tu neko nesaproti! tas tagad ir stiliigi - nopirkt modernaako batereju laadeetaaju, kas pie vajadziibas, arii izskaitljos, kad fotograafam jaaiet d***t
chukmasoff:a kāda starpība kāds lādētājs, man ir kaut kāds pa 3 ls pirms vairākiem gadiem nopirkts, lādē normāli es pat neesmu tā parametros iedziļinājies.
Tu neko nesaproti! tas tagad ir stiliigi - nopirkt modernaako batereju laadeetaaju, kas pie vajadziibas, arii izskaitljos, kad fotograafam jaaiet d***t
Protams, ka "nafig" nav vajadzīgi nekādi tehnoloģiskie labumi. Ar "Žiguli" arī no punkta A līdz punktam B pārsvarā varēja aizbraukt. Nav saprotams, kāpēc gan kaut kādi zīmēties gribētāji pērk rietumu un tālo austrumu autiņus, kuri taču maksā dārgāk!?!
lkz:tagad ir stiliigi - nopirkt modernaako batereju laadeetaaju, kas pie vajadziibas, arii izskaitljos, kad fotograafam jaaiet d***t
ja jau aķi iedeālnieks, tad OK, bet ja aizdomas, ka kaut kas ne tā - ej nu taisi strāvas stabilizātōru, kurš nokviecās, kad štromme nokrītās vai blenz stundām uz naprjažometru un strāvmēri.
+ tāds, ka var uztaisīt Refresh aķīšiem, noteikt reālo ietilpību un protams uzlādēt katru individuāli. Cipari nosaukumā nozīmē miliamperus, ar 500-to pilnīgi pietiks.
Baigi kādu apbēdināšu, bet manu lādētāju klienti neredz, un aķi ar pēc skata neatšķiras ar ko lādēti. Bet ar mikroprocesora vadību lādēti aķi vēl nekad nav mani pievīluši. Ja kādam ir vēlme klientam teikt: "sorrī, pagaidi, kamēr es aķus uzlādēšu, vai pēc bačām uz gastronomu aizskriešu", neviens to neliedz.
lkz:
Protams, ka "nafig" nav vajadzīgi nekādi tehnoloģiskie labumi. Ar "Žiguli" arī no punkta A līdz punktam B pārsvarā varēja aizbraukt. Nav saprotams, kāpēc gan kaut kādi zīmēties gribētāji pērk rietumu un tālo austrumu autiņus, kuri taču maksā dārgāk!?!
ar austiņām salīdzinājums gana nepareizs, jo skaņas kvalitāte atšķiras, bet lādētājam neatšķiras elektrības kvalitāte. Aķu komplekts kalpo aptuveni 2 gadus, protams ka ne visi ir domāti zibenēm, jo netur lielu slodzi, tos gan ir jaskatās, bet ar ko lādēt starpības nav. a 2 gadi kalpo gan krutie gan lētā gala aķi, jo katram aķim ir uzlādes ciklu skaits , bet tas nenozimē ka pats pa sevi ķīmiskais elements nenoveco, Nostāvot plauktā aķis 2 gadus tā pat būs gandrīz vai nobeidzies.
Chukmasoff, lūk tieši par "elektrības kvalitāti", ja tā var izteikties, iebrauci galīgi auzās! Vai tiešām dzīvo ar pārliecību, ka akumulatoru lādētāja cenu nosaka tikai tā vizuālais izskats vai mistiska aura?!?
P.s. Ironizēts tika par automašīnām, nevis austiņām. Turpmāk laikam būs jācenšas rakstīt precīzāk, izvairoties no sarunvalodas stila, lai nerastos pārpratumi.
laiksfoto_lv:Chukmasoff, lūk tieši par "elektrības kvalitāti", ja tā var izteikties, iebrauci galīgi auzās! Vai tiešām dzīvo ar pārliecību, ka akumulatoru lādētāja cenu nosaka tikai tā vizuālais izskats vai mistiska aura?!?
P.s. Ironizēts tika par automašīnām, nevis austiņām. Turpmāk laikam būs jācenšas rakstīt precīzāk, izvairoties no sarunvalodas stila, lai nerastos pārpratumi.
Ritz:Varbūt paņem lādētāju, kuram var mainīt jaudu, t.i. var uzlikt arī ātro lādēšanas režīmu? Un kāds nezina, vai tas "Refresh" režīms ir noderīgs?
nu lētajiem aķiem uzdzinu no ~680 līdz 750-800mAh
Kam tādi domāti vispār, ziepjem vienīgais kādiem 100 kadriem, vispār zibenēm izmantoju aķus kuri ir ne mazāki par 2800mAh, šobrīd ir 3 komplekti ar 2950 mAh, gadu bliežu uz nebēdu lādējot ar 3latīgo lādētāju, vienas uzlādes vienam komplektam pietiek aptuveni 300-400 kadriem gandrīz vai uz pilnu klapi, ar ETTL ap 500kadriem sanāk. aķi maxā 4ls gabala, tā kā nav nemaz dargais gals.
Oliss:Paskaidrojiet man, kā var otreiz uzlādēt baterijas
Padauzi pa galu nedaudz vel ies, bet vispār batarejas nav aķi un ja kāds saka ka var uzlādēt tad tas ir pilnīgi pupu mizas, jo batarejas izstrādā vispār nav ne kad bijušas uzlādētas un elektroenerģiju izstrādā ķīmisko elementu sairšanas procesā, ta ka uzlādēt nesanāks.
Te tak cilvēki La Crosse @ Ko pirka pa zicilu ciparu , tie ir izcili verķi uzreiz parāda ko tavas "Jauniepirktās" aķbačas ir vērtas Vispār to La Crosse @ Ko pirkšanu jaatkarto regulāri pieprasījums ir stabīls brīnos kā viņus pie mums netirgo bet tik mežonīgi dargus `mēslus vai lētus sūdus
Oliss:Paskaidrojiet man, kā var otreiz uzlādēt baterijas
"....vispār batarejas nav aķi un ja kāds saka ka var uzlādēt tad tas ir pilnīgi pupu mizas, jo batarejas izstrādā vispār nav ne kad bijušas uzlādētas un elektroenerģiju izstrādā ķīmisko elementu sairšanas procesā, ta ka uzlādēt nesanāks.
Čukmasov, ja jau gribi pamācīt citus tad dari to sakarīgi...
Mēs jau visi diezgan bieži grēkojam ar terminoloģiju šajā sakarā. Manuprāt, baterija ir vairāku vienādu elementu "komplekts" (barošanas elementu baterija, pudeļu baterija, lielgabalu baterija, apkures elementu baterija utt.). Bet barošanas elements var būt vairākkārtīgi uzlādējams (akumulators), vai neuzlādējams.....
Bet ja pa tēmu- es arīdzan lietoju vienu no LaCrosse kloniem - BC-700 un esmu apmierināts. Aķīšu komplekts jau "nenomirst" uzreiz viss- parasti nomirst tikai viens no 4 un "sēdina" pārējos. "Gudrie" lādētāji parāda reālo uzlādi katram aķītim un ļauj izvairīties no nepatīkamiem pārsteigumiem, kā arī ietaupīt- atlasīt sliktos aķīšus un komplektēt labus.
chukmasoff:
"....vispār batarejas nav aķi un ja kāds saka ka var uzlādēt tad tas ir pilnīgi pupu mizas, jo batarejas izstrādā vispār nav ne kad bijušas uzlādētas un elektroenerģiju izstrādā ķīmisko elementu sairšanas procesā, ta ka uzlādēt nesanāks.
Čukmasov, ja jau gribi pamācīt citus tad dari to sakarīgi...
Mēs jau visi diezgan bieži grēkojam ar terminoloģiju šajā sakarā. Manuprāt, baterija ir vairāku vienādu elementu "komplekts" (barošanas elementu baterija, pudeļu baterija, lielgabalu baterija, apkures elementu baterija utt.). Bet barošanas elements var būt vairākkārtīgi uzlādējams (akumulators), vai neuzlādējams.....
Bet ja pa tēmu- es arīdzan lietoju vienu no LaCrosse kloniem - BC-700 un esmu apmierināts. Aķīšu komplekts jau "nenomirst" uzreiz viss- parasti nomirst tikai viens no 4 un "sēdina" pārējos. "Gudrie" lādētāji parāda reālo uzlādi katram aķītim un ļauj izvairīties no nepatīkamiem pārsteigumiem, kā arī ietaupīt- atlasīt sliktos aķīšus un komplektēt labus.
Neesmu tik stiprs latviešu valodā lai visu izskaidrotu tā pareizi, batareika i jest batareika.
nu ja kads nospragst no komplekta un komplekts 2 gadus vis maz ir kalpojis ta nav žēl izmest jo cena nav tik liela lai jaunu komplektu iepirktu.
Enelopi + zema pašizlāde Ļoti ērti ilgāku laiku izmantot fotoaparātos, jo nodrošina ilgu izmantošanu bez papildus uzlādes. Ļoti ērti zibspuldzēs, kad netiek bieži izmantotas, jo arī nodrošina ilgu izmantošanu bez papildus uzlādes. + nodrošina lielu izlādes strāvu, kas nepieciešama zibspuldzēm. Pēc maniem novērojumiem aptuven pa trešdaļu ātrāk uzlādē zibspuldzi salīdzinājumā ar citu ražotāju akumulatoriem, nevaru salīdzināt tikai ar SONY analoģiskiem akumulatoriem ar zemu pašizlādi, jo SONY neesmu lietojis,dzirdēju tikai atsauksmes.
Friidis:"Gudrie" lādētāji parāda reālo uzlādi katram aķītim un ļauj izvairīties no nepatīkamiem pārsteigumiem, kā arī ietaupīt- atlasīt sliktos aķīšus un komplektēt labus.
jau gudrāki par pašiem prastākajiem tie, kuri lādē katru atsevišķi, ne virknē. dakteri iesaka, ja arī ne katru reizi, tak ar tādiem palādēt, lai nesummējās atšķirības.
dziivojot pie ezera nedeelju, kura nva nekadas civilizaacijas, esmu ladeejusi mobilo telefonu ar liidziigu uzparikti - nu ja citu iespeeju nav, tad ir ok
Ir tada iespeja uz dažam minutem atjaunot baterijas spriegumu, sadauzot pās ar āmuru. Protams neparcensties lai tas nemaina formu. Spriežot pec jautajuma saprotu ka nav jegas Jums skaidrot par fizikali ķimiskiem procesiem kas notiek dauzišanas laika, bet efekts bus. Protams tikai vienu reizi.
killer13:Ir tada iespeja uz dažam minutem atjaunot baterijas spriegumu, sadauzot pās ar āmuru. Protams neparcensties lai tas nemaina formu. Spriežot pec jautajuma saprotu ka nav jegas Jums skaidrot par fizikali ķimiskiem procesiem kas notiek dauzišanas laika, bet efekts bus. Protams tikai vienu reizi.
Dauzīšana nav tas labākais, labāk ir uz buržuikas (karstas) uzlikt, darbības ilgums būs lielāks