forum.gif
Reitingi....
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Reitingi....
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.03.07 22:42
 citēt
kaaC var pateikt kaada ir formula peec kuras reekjina fotograafa reitingu?
Publicēts: 26.03.07 22:46
 citēt
nee man vienkaarshi interesee......mosh kaadu sliktaak veerteeto bildi dzeest araa vai no taa kkas mainiisies...es esmu prasiijis Naktulim bet visu laiku aizmirstu To un nav nekad rakstaamaa....=/
Publicēts: 26.03.07 22:51
 citēt
:D nez domaaju...Mosh... :D vinja bija diezgan vienkaarsha...cik atceros.... :D
Publicēts: 26.03.07 22:51
 citēt
vai tad reitings uzreiz palielinaasies ja zinaasi kaada ir formula?
Publicēts: 26.03.07 22:53
 citēt
"autora reitings = videjais_bilžu_reitings * (bilžu_skaits/(bilžu_skaits +1)). Tātad: jo lielāks bilžu vidējais reitings un jo vairāk bilžu ielikts, jo lielāks autora reitings "
Publicēts: 26.03.07 22:54
 citēt
nu karoč zinu kā vienkāršāk to pateikt - jo labāks bilžu reitings, jo labāks vidējasi reitings :DD
Publicēts: 26.03.07 22:55
 citēt
Zinaashu vai ir jeega dzeest.....Dazhas bildes jau apnikushas un nav manaam speejaam atbilstoshas......Gribaas dzeest aaraa! :D
Publicēts: 26.03.07 22:57
 citēt
Paldies! :D :D tagad reekjinaashu...:D:D:D:D:D
Publicēts: 26.03.07 22:57
 citēt
..reekjina no peedeejaam 25..
Publicēts: 26.03.07 22:58
 citēt
Kapeec no peedeejaam 25?
Publicēts: 26.03.07 23:08
 citēt
taapeec ka taa vnk ir.
Publicēts: 26.03.07 23:30
 citēt
Neee nu taada Blondiine es esmu... :D Tas taksh viss FAQ rakstiiC... :D :D :D :D
Publicēts: 27.03.07 10:17
 citēt
Mja... Te nu buutu iespeeja patiesi ieviest kaadu maksas pakalpojumu prieksh reitingiem-tipa-jo vairaak pikjo, jo lielaaks reitings. Esmu jau sho jautaajumu citaas vietaas sheit paceelis un IMHO, kameer foto neveertees kompetenta zhuurija, tikmeer arii bus visaadas neskaidriibas un jaut par veerteejumiem, reitingiem utt.

Nu žūrija ar ir sjubjektīva lieta.
Ir jāsamierinās, ka māklsa pati par sevi ir subjektīva, nevieni cipari nevar to raksturot :)
Jābildē sev, ne cipariem .
Publicēts: 27.03.07 11:51
 citēt
pareizi teikts pilnigi pievienojos :)
Publicēts: 27.03.07 14:51
 citēt
Mja... Te nu buutu iespeeja patiesi ieviest kaadu maksas pakalpojumu prieksh reitingiem-tipa-jo vairaak pikjo, jo lielaaks reitings. Esmu jau sho jautaajumu citaas vietaas sheit paceelis un IMHO, kameer foto neveertees kompetenta zhuurija, tikmeer arii bus visaadas neskaidriibas un jaut par veerteejumiem, reitingiem utt.

Nu žūrija ar ir sjubjektīva lieta.
Ir jāsamierinās, ka māklsa pati par sevi ir subjektīva, nevieni cipari nevar to raksturot :)
Jābildē sev, ne cipariem .

Vispaar es padomaaju un tieshaam es arii pievienojos 86mm.... Es radu darbus lai tie patiktu gan man gan citiem un sheit galvenais nav cipari bet tas ko tu iemaacies jaunu.....Un labo savas kljuudas cipari ir kaadfaa otrajaa treshajaa vietaa peec svariiguma.....
Publicēts: 27.03.07 18:52
 citēt
Jaa apgaazhu savas pirmaas domas! :D :D :D :D tagad es vairs taaa nedomaaju kaa pirms tam! :)
Publicēts: 27.03.07 21:12
 citēt
Ak reitingi? :D
Nu kam tie vispār vajadzīgi? Lai pašapmierinātos? Ja godīgi - nessmu pat uzmetis savam aci - neinteresē, jo neesmu te reitingu dēļ.
Publicēts: 27.03.07 23:43
 citēt
neesmu redzējis nevienu šoferi, kas braucot blakām necenstos tikt priekšā...vai te naf tas pats...reitingi ir jaizslimo...citam tas iet smagāk, citam vieglāk...cits ir tā inficējies, ka reitinga dēļ vairs nedrīkst bildi ielikt...
Publicēts: 28.03.07 02:54
 citēt
neesmu redzējis nevienu šoferi, kas braucot blakām necenstos tikt priekšā...vai te naf tas pats...reitingi ir jaizslimo...citam tas iet smagāk, citam vieglāk...cits ir tā inficējies, ka reitinga dēļ vairs nedrīkst bildi ielikt...

Manliekas es izslimoju...:D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):