ekoists:Pēc Elika balsojumiem,viss sastājās savā vietā.Aleluja....
tas bija visvienkāršākais veids, kā pārstartēt bildes aprēķināšanas formulu pēc labojumiem
Tops dažiem varēja iekešoties. Logout, delete temp files, close browser, open browser, open fotoblog, log in Tur mums tagad AJAX, tamdēļ var būt aizture, bet katras bildes individuālie reitingi ir sakārtoti.
BTW, kamēr ņēmos pa datu bāzi, konstatēju, ka pa 3 dienām notikiši 15000 balsojumi par bildēm!!! sick
mans SW ir 0,71 un nekad augstāks nav bijis, kaut balsoju tiešām godprātīgi un nekādi centieni kādam izpatikt no manis nav sagaidāmi ) Bet tā formula tiešām ir pretrunā, jo vai es vainīgs, ka kāds autors ražo visu laiku labākas bildes un esmu spiests likt "patīk"? Nav vērts tajā iedziļināties. Tāpat skaidrs, ka blēņas tās ...
talavietis:mans SW ir 0,71 un nekad augstāks nav bijis, kaut balsoju tiešām godprātīgi un nekādi centieni kādam izpatikt no manis nav sagaidāmi ) Bet tā formula tiešām ir pretrunā, jo vai es vainīgs, ka kāds autors ražo visu laiku labākas bildes un esmu spiests likt "patīk"? Nav vērts tajā iedziļināties. Tāpat skaidrs, ka blēņas tās ...
talavietis:mans SW ir 0,71 un nekad augstāks nav bijis, kaut balsoju tiešām godprātīgi un nekādi centieni kādam izpatikt no manis nav sagaidāmi ) Bet tā formula tiešām ir pretrunā, jo vai es vainīgs, ka kāds autors ražo visu laiku labākas bildes un esmu spiests likt "patīk"? Nav vērts tajā iedziļināties. Tāpat skaidrs, ka blēņas tās ...
Pievienojos.
biju jau aizmirsis par šī eksistenci....
Tavs tekošais SW koeficents ir 0.86. Kas ir SW koeficents?