forum.gif
Līmenis
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Līmenis
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.02.11 18:52
 citēt
Jaa, viss kulee, tagad teisim shaada bilde ir meenesha topaa,pirmajaa lapaa, augshpuess :) www.fotoblog.lv...
:face-grin:
Publicēts: 15.02.11 18:56
 citēt
sanktZeppelin:Jaa, viss kulee, tagad teisim shaada bilde ir meenesha topaa,pirmajaa lapaa, augshpuess :) www.fotoblog.lv...
:face-grin:

Nu tas jau tik kāds gļuks ar mēneša topu, jo citos topos tā bilde nefigurē.
Publicēts: 15.02.11 19:14
 citēt
Malodec, sēdies 5.:)
Publicēts: 15.02.11 19:21
 citēt
ekoists:Pēc Elika balsojumiem,viss sastājās savā vietā.Aleluja....

tas bija visvienkāršākais veids, kā pārstartēt bildes aprēķināšanas formulu pēc labojumiem :)

Tops dažiem varēja iekešoties. Logout, delete temp files, close browser, open browser, open fotoblog, log in :)
Tur mums tagad AJAX, tamdēļ var būt aizture, bet katras bildes individuālie reitingi ir sakārtoti.

BTW, kamēr ņēmos pa datu bāzi, konstatēju, ka pa 3 dienām notikiši 15000 balsojumi par bildēm!!! sick :)
Publicēts: 15.02.11 21:07
 citēt
Elik,a kāds Tev tagad SW pēc tam,kad visiem saliki patīk.?
Publicēts: 15.02.11 23:02
 citēt
SW pārrēķināsies naktī, pašlaik man ir normālā ceļā iegūtais SW 0,92
Publicēts: 15.02.11 23:10 labots
 citēt
mans SW ir 0,71 un nekad augstāks nav bijis, kaut balsoju tiešām godprātīgi un nekādi centieni kādam izpatikt no manis nav sagaidāmi :)) Bet tā formula tiešām ir pretrunā, jo vai es vainīgs, ka kāds autors ražo visu laiku labākas bildes un esmu spiests likt "patīk"? :D
Nav vērts tajā iedziļināties. Tāpat skaidrs, ka blēņas tās ...
Publicēts: 15.02.11 23:45
 citēt
talavietis:mans SW ir 0,71 un nekad augstāks nav bijis, kaut balsoju tiešām godprātīgi un nekādi centieni kādam izpatikt no manis nav sagaidāmi :)) Bet tā formula tiešām ir pretrunā, jo vai es vainīgs, ka kāds autors ražo visu laiku labākas bildes un esmu spiests likt "patīk"? :D

Pievienojos.
Publicēts: 16.02.11 11:04
 citēt
eltoro:
talavietis:mans SW ir 0,71 un nekad augstāks nav bijis, kaut balsoju tiešām godprātīgi un nekādi centieni kādam izpatikt no manis nav sagaidāmi :)) Bet tā formula tiešām ir pretrunā, jo vai es vainīgs, ka kāds autors ražo visu laiku labākas bildes un esmu spiests likt "patīk"? :D

Pievienojos.

biju jau aizmirsis par šī eksistenci....

Tavs tekošais SW koeficents ir 0.86. Kas ir SW koeficents?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):