talavietis:un būs normāls... bet tas atkarīgs tikai no pašiem.
Nu tas atkarīgs arī no tā vai turpināsies tas, ka pēkšņi bildes atkal var savākt virs 6 punktiem, vai nē... Jo, ja tas ir tik tāds 14. februāra fenomens un ja atkal bilžu cipari atkritīs līdz kādiem 5,7-5,8 max par izcilām bildēm, tad šitāds 2011. gada tops stāvēs ilgi
smartins:Atveru 24 h topu - bučojošies bērneļi www.fotoblog.lv... 5. vietā. Atveru 2011. gada topu - tie paši bērneļi 1. vietā... Dīvaini
Kas vainas bilžukam, īsts tautiskais mākslasdarbs, te tev nebūs plikas tantes vai dziļdomīgā māksla. Bilžuks priekš visiem dzīves gadijumiem, gan draugos liekams, gan facebukā Un klimaktēriskās tantes čurāēlļlu tādu redzot, un ne tikai tantes bet onkas un dažnedažādi emoceonāli cilvēciņi visādos vecumos, jo bilde ir gan p[o narodnomu bildēta gan apstrādāta ari ar ;ietišķās tautas mākslas paņēmieniem. MPS un ne ko piebilst!!!
smartins:Atveru 24 h topu - bučojošies bērneļi www.fotoblog.lv... 5. vietā. Atveru 2011. gada topu - tie paši bērneļi 1. vietā... Dīvaini
Kas vainas bilžukam, īsts tautiskais mākslasdarbs, te tev nebūs plikas tantes vai dziļdomīgā māksla. Bilžuks priekš visiem dzīves gadijumiem, gan draugos liekams, gan facebukā Un klimaktēriskās tantes čurāēlļlu tādu redzot, un ne tikai tantes bet onkas un dažnedažādi emoceonāli cilvēciņi visādos vecumos, jo bilde ir gan p[o narodnomu bildēta gan apstrādāta ari ar ;ietišķās tautas mākslas paņēmieniem. MPS un ne ko piebilst!!!
Ta ne par to runa, kādiem dzīves gadījumiem bilde. Runa ir par to, ka 24h topā ir četras bildes vēl priekšā, bet gada topā to četru bilžu nav P.S. Tagad sataisījuši
domājiet, kādam te būs drosme to SW atcelt? pavisam nesen taču atkal paštīksminājās par šo savu izgudrojumu lai tak zēni turpina rotaļāties, nevienam jau no tā tāds īsts ļaunums netiek nodarīts arī izēstie no bloga (kas bija galvenais sistēmas muhļīšanas mērķis) turpina dzīvoties pa citiem, ne mazāk (maigi izsakoties) nopietniem saitiem, un galvenais - nav tādēļ atmetuši fotopriekam ar roku
Man liekas, ka te pārpratums sanācis... es jau no paša sākuma nerunāju par reitingiem, bet gan par gļuku, kas Bloga Topu padarījis par izsmieklu... Man patika papriecēt acis ar labākajām mēneša bildēm, tagad šī iespēja ir liegta un par to ir saruna...
giskim:Piekrītu pa 100% Jolanam...vai te ir "fotoreitingu čempionāts" ? Priecējam savas un, cerams, arī citu acis un dvēseles...dalamies pieredzē un augam
dansiga:lkz, nu bet tu shi briizh situaaciju uzskati par normaalu?!?!?!?!?! es neraudu, bet par normaalu to arii neuzskatu un bildes nelieku!
hvz. es tik taalu par to normaalo vai nenormaalo situaaciju nesaspringstu. vienmeer kaads mps ir topa peedeejaas lappusees. a tiem ciipariem noziime ir visai maza.
Senders:Tu gadienā neesi politikā?
izskataas, ka es buutu politikaa? vienkaarshi mazaak saspringstu par citu darbiem. veeljovairaak - topiem. manis teiktais tika attiecinaats uz tiem, kas paardziivoja (ja paardziivoja) kakju dienas shausmas reitingu sisteemaa. viedoklis