forum.gif
Ārējais cietais disks
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Ārējais cietais disks
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.02.11 22:54 labots
 citēt
Iesakiet kur labāk un lētāk tā lai nesalūzt pēc mēneša , iekš LV !
Piem. Rīgā kur var iegādāties!
PAldies!
Publicēts: 14.02.11 22:55
 citēt
Laimes speele
Publicēts: 14.02.11 22:57
 citēt
Hmm nu tas jau jā , bet kam pieredze ar tiem , tad jau apmēram var pateikt kas un kā! :)
Publicēts: 14.02.11 22:59
 citēt
Man kaut kā tie transcendi iepatikušies 500-nieki.
Agrāk lielos WD pa terabaitam ņēmu, bet tie jau stacionāri, mazie praktiskāki.
Vēl neviens, tpfū, tpfū, tpfū nav lūzis.
Bet bekapi jātaisa gan obligāti... nekad nezini, kad kāds gar zemi nostiepsies...
Publicēts: 14.02.11 23:02
 citēt
Cena 45 kkur tas itkā ir ok ne?
Jo tie lētie terabaitnieki manuprāt nau diezko droši ?
Ok kur Rīgā var labāk to iegādāties?
Publicēts: 14.02.11 23:09
 citēt
Es Capitalā ņemu.
Publicēts: 14.02.11 23:15 labots
 citēt
Pēc savas pieredzes varu ieteikt labāk mazāka apjoma, bet vairākus. Un jā, pilnīgi pievienojos Eltonam - tik un tā visu jāpārraksta matricās. Šādam nolūkam lietoju Verbatim DVD9.
Publicēts: 14.02.11 23:15 labots
 citēt
Ak jā. Pats pērku ārējos Verbatim cietņus un matricas Baltic Data birojā.
Publicēts: 14.02.11 23:16
 citēt
man ir Lacie 1 Tb, strādā jau vismaz 2 gadi un viss kārtībā.
Publicēts: 15.02.11 01:37
 citēt
ie manis var iegādāties, sikāka infa prīvāti.
Publicēts: 15.02.11 08:57
 citēt
WD iesaku. Arejos, ieksejos. Visus.
Publicēts: 15.02.11 08:59
 citēt
:amazing: to,kam ilgākā garantija... un vēlams 2 uzreiz,lai var dublēt.
Publicēts: 15.02.11 09:40 labots
 citēt
Tu tik peec nopirkshanas apskaties vai nav Bad Blocks, lieli mazi nav buutiska atshkjiriiba, ja lieto tikai datu uzglabaashanai, vismaz 7200 rpm (kesh 8mb) buutu ok un iespeeja satai piesleegt arii, lai vajadziibas gadiijumaa var arii normaali straadaat pa taisno no cietaa
Publicēts: 15.02.11 10:31
 citēt
Da pērc uzreiz SSD, lai nav čakars ar visu jau iepriekš pieminēto. :)
Publicēts: 15.02.11 12:34
 citēt
martins_goncars:Tu tik peec nopirkshanas apskaties vai nav Bad Blocks, lieli mazi nav buutiska atshkjiriiba, ja lieto tikai datu uzglabaashanai, vismaz 7200 rpm (kesh 8mb) buutu ok un iespeeja satai piesleegt arii, lai vajadziibas gadiijumaa var arii normaali straadaat pa taisno no cietaa

Tieši datu uzglabāšanai RPM ir pie dirsas un ari kešam tas pats.
Publicēts: 15.02.11 12:57 labots
 citēt

Tieši datu uzglabāšanai RPM ir pie dirsas un ari kešam tas pats.

tikai nesit, ok?
es tak skaidri uzrakstiiju, ja caur satu sleedz klaat, a vispaar tos leetos droshi vien taapat tikai caur usb var piesleegt, nezinu, man tuvaakas hdd kastiites, vajadziibas gadiijumaa smuki varu piesleegt pa taisno pie maates plates
Publicēts: 15.02.11 13:18
 citēt
Da jeb kuru HDD var pieslēgt pie mātenes pa taisno bez RACKa. HDD ir visi vienādi , tie paši ir liekami gan iekš RACK gan slēdzami kompī pa tiešo, un tagad visi ir SATA, protams pie vajadzības var ari IDE paņemt bet sanāks dargāk. Pats RACK maxā aptuveni no 15-25ls, tas atkarīgs no ražotāja un dizaina, HDD skatoties kāds cik liels, 500gb kaut kur ap 40ls.
Publicēts: 15.02.11 13:37 labots
 citēt
Tu man izskaidro kur atrodas sata piesleegvieta, piemeeram, shitam
www.maxshop.lv... , vai es vinju nopeerkot, izjaucot pa taisno varu ar sata kabeli pie maatesplates spraust? vnk nav bijushi aareejie cietie diski man un ieintereseeja, taatad princips tur taads pats kaa hdd kastiiteem, tikai ar atshkjiriibu, ka tur iekshaa 2.5 collu disks?
Publicēts: 15.02.11 13:48
 citēt
laikam atradu atbildi uz savu jautaajumu, tikai iebraucu veel lielaakaa neizpratnee par to kaapeec aareejie cietiie diski vajadziigi
Publicēts: 15.02.11 13:58
 citēt
gan mazie 2,5" gan lielie 3,5" SATA ir ar vieniem un tiem pašiem konektoriem, 2,5"IDE vajag pie parastā staceonātrā PC pāreju, bet SATA sledzas pa taisno.
Kapec arejais vajadzīga? Lai varetu lielapjoma informāciju pārnēsāt no vienas mājas uz citu, ka ari izveidot bibliotēku kaut ko olīdzīgu masīvam kuru pieslēdz pie kompja ytad kad tā ir vajadzīga. Un ari tādiem maniakiem kā es, kuri PC maina ik pa pusgadam ja ne biežāk, pašā PC infu neglabājot.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):