Man kaut kā tie transcendi iepatikušies 500-nieki. Agrāk lielos WD pa terabaitam ņēmu, bet tie jau stacionāri, mazie praktiskāki. Vēl neviens, tpfū, tpfū, tpfū nav lūzis. Bet bekapi jātaisa gan obligāti... nekad nezini, kad kāds gar zemi nostiepsies...
Pēc savas pieredzes varu ieteikt labāk mazāka apjoma, bet vairākus. Un jā, pilnīgi pievienojos Eltonam - tik un tā visu jāpārraksta matricās. Šādam nolūkam lietoju Verbatim DVD9.
Tu tik peec nopirkshanas apskaties vai nav Bad Blocks, lieli mazi nav buutiska atshkjiriiba, ja lieto tikai datu uzglabaashanai, vismaz 7200 rpm (kesh 8mb) buutu ok un iespeeja satai piesleegt arii, lai vajadziibas gadiijumaa var arii normaali straadaat pa taisno no cietaa
martins_goncars:Tu tik peec nopirkshanas apskaties vai nav Bad Blocks, lieli mazi nav buutiska atshkjiriiba, ja lieto tikai datu uzglabaashanai, vismaz 7200 rpm (kesh 8mb) buutu ok un iespeeja satai piesleegt arii, lai vajadziibas gadiijumaa var arii normaali straadaat pa taisno no cietaa
Tieši datu uzglabāšanai RPM ir pie dirsas un ari kešam tas pats.
Tieši datu uzglabāšanai RPM ir pie dirsas un ari kešam tas pats.
tikai nesit, ok? es tak skaidri uzrakstiiju, ja caur satu sleedz klaat, a vispaar tos leetos droshi vien taapat tikai caur usb var piesleegt, nezinu, man tuvaakas hdd kastiites, vajadziibas gadiijumaa smuki varu piesleegt pa taisno pie maates plates
Da jeb kuru HDD var pieslēgt pie mātenes pa taisno bez RACKa. HDD ir visi vienādi , tie paši ir liekami gan iekš RACK gan slēdzami kompī pa tiešo, un tagad visi ir SATA, protams pie vajadzības var ari IDE paņemt bet sanāks dargāk. Pats RACK maxā aptuveni no 15-25ls, tas atkarīgs no ražotāja un dizaina, HDD skatoties kāds cik liels, 500gb kaut kur ap 40ls.
Tu man izskaidro kur atrodas sata piesleegvieta, piemeeram, shitam www.maxshop.lv... , vai es vinju nopeerkot, izjaucot pa taisno varu ar sata kabeli pie maatesplates spraust? vnk nav bijushi aareejie cietie diski man un ieintereseeja, taatad princips tur taads pats kaa hdd kastiiteem, tikai ar atshkjiriibu, ka tur iekshaa 2.5 collu disks?
gan mazie 2,5" gan lielie 3,5" SATA ir ar vieniem un tiem pašiem konektoriem, 2,5"IDE vajag pie parastā staceonātrā PC pāreju, bet SATA sledzas pa taisno. Kapec arejais vajadzīga? Lai varetu lielapjoma informāciju pārnēsāt no vienas mājas uz citu, ka ari izveidot bibliotēku kaut ko olīdzīgu masīvam kuru pieslēdz pie kompja ytad kad tā ir vajadzīga. Un ari tādiem maniakiem kā es, kuri PC maina ik pa pusgadam ja ne biežāk, pašā PC infu neglabājot.