Man 2x ir zaguši. Vienreiz atgriezos mājās un nebija vairs neviena ierīce ar vadu galā. Stūlbi bija ka apdrošinātāji atlīdzināja un pēc kāda laika noķēra zagli un man atdeva gandrīz visas mantas. Stūlbi bija ka drošnātājam vajadzēja atmaksāt naudu un mājās pēkšņi bija daudz mantas pa divi!
ekoists:
....un visiem tikpat skaidrs,ka no tā nekāda labuma nebūs....
a tev tas maksā aiziet un iedot to iesniegumu? Turklāt ieteiktu pārbaudīt kā policija strādā.
O,jā,man tas maksā manu laiku,esmu tur bijis un pārliecinājies neskaitāmas reizes.Vēl joprojām policija meklē mazgadīgos,kuri nodedzināja manu struktūrvienību Kandavā 2006.gadā.Autokāra nozagtais dzinējs tiek meklēts jau trešo gadu,tūlīt,tūlīt atradīs noziedzniekus.Par miesas bojājumu nodarīšanu pat neesmu saņēmis nevienu uzaicinājumu ierasties policijā,kopš iesnieguma uzrakstīšanas 2007.gadā.Tas,ka kāds sevi sauc par policiju,nenozīmē,ka zina,kas jādara.2008.gadā nozagtos metāla konteinerus atradām paši,vienas dienas laikā,kad sapratām kā strādā policija.
eltoro:Man 2x ir zaguši. Vienreiz atgriezos mājās un nebija vairs neviena ierīce ar vadu galā. Stūlbi bija ka apdrošinātāji atlīdzināja un pēc kāda laika noķēra zagli un man atdeva gandrīz visas mantas. Stūlbi bija ka drošnātājam vajadzēja atmaksāt naudu un mājās pēkšņi bija daudz mantas pa divi!
Tiešām nebija iespēja neņemt to mantu atpakaļ? Lai paši pārdod
var gan apsardzei pieslēgt, gan videonovērošanu ierīkot starp citu, tiešām interesē videonovērošanas ierīkošana mājā, nez, vai te ir kāds zinītis par šo?
Lielas jēgas no video novērošanas nav. Zināsi cikos un kā nospēra, bet atpazīt un atrast pēc bildes tāpat diez vai izdosies. Maksāt kādam, lai 24h sēž un skatās ekrānā, diez vai spēsi. Turklāt dārgs pasākums, mājai pietiek ar signalizāciju.
Pilsone DANSIGA redzi, pil. ar psedonimu Ekoists ir pareizi sapratis, ka katra sliceja pienakums ir pirmam kartam glabt pašam sevi un nesapņot par palidzibu no malas.
Patika par pilsoņiem, kuri mudīgi jož pie iecirkņa pilnvaotā. Iesniegumu jau uzrakstīt vajag - uzrādot Nr. Aizturētajiem pavisam par citu šmuci bieži kratīšanas laikā atrod daudz ko ar kriminālu izcelsmi. Te cilvēkam paveicās - bija apbraukājis lombardus, atstājot infu. Zēniņi nākošajā dienā tika sašņorēti, ar visu kameru. Gan stāstīja - parkā zālienā atraduši, kaimiņtantes atpazina, bija iepriekš pa kāpņu telpu grozījušies. Vēl mulsina SS.lv - regulāri piedāvā auto magnetolas bez paneļa, foķikus bez vadiem diskiem u.c. Ta tepat blogā - tikko piereģistrējas, un tādu kameru piedāvā. Zvanīju vienam lai atsūta Nr. pārbaudei - momentā izdzēsās.
pilsoni killer13, es nesapnjoju - es pat spaanju policijai atmetu ar roku!!!! bet teikt, ka visi ir duraki, kuriem kaut ko nozog ... NU NU .... nespljau nu dievam aciis!!!!!
betas-apsargs:
a tev tas maksā aiziet un iedot to iesniegumu? Turklāt ieteiktu pārbaudīt kā policija strādā.
O,jā,man tas maksā manu laiku,esmu tur bijis un pārliecinājies neskaitāmas reizes.Vēl joprojām policija meklē mazgadīgos,kuri nodedzināja manu struktūrvienību Kandavā 2006.gadā.Autokāra nozagtais dzinējs tiek meklēts jau trešo gadu,tūlīt,tūlīt atradīs noziedzniekus.Par miesas bojājumu nodarīšanu pat neesmu saņēmis nevienu uzaicinājumu ierasties policijā,kopš iesnieguma uzrakstīšanas 2007.gadā.Tas,ka kāds sevi sauc par policiju,nenozīmē,ka zina,kas jādara.2008.gadā nozagtos metāla konteinerus atradām paši,vienas dienas laikā,kad sapratām kā strādā policija.
Lieta tāda, ka ja tādus gopītājus noķer ar visu mantu, tad ar tavu iesniegumu var ļoti forši visu atgriezt, visu laiku, katru dienu tādus ķer vien. Iespējams, ka tagad ar tiem iesniegumiem kurus neienesi tur tavas mantas tiek sadalītas pa daļām misenē.