forum.gif
Nozagta fototehnika
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Nozagta fototehnika
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.02.11 23:20
 citēt
Ropažu novadā nozagts Canon 40D fotoaparāts ar kit objektīvu 18-55, Sigmas zibspuldzi, Sigma Macro objektīvs. Viss salikts melnā nelielā fotosomā.
Fotoaparātam iesprūdusi LCD paneļa apgaismošanas poga, pie ieslēgšanas iedegas paneļa apgaismojums.
Iespējamais seriālnumurs (Rakstīts no EXIF faila) 33011086 (13AD06254). Reizē nozagts lietots Nikon fotoaparātiņš, jauns Fujiflm drusku lielāks ziepītis melnā krāsā. Canonā varētu būt Kingston * vai 4GB atmiņas karte.:face-crying:
Publicēts: 14.02.11 23:22
 citēt
:face-sad::face-crying:
Publicēts: 14.02.11 23:23
 citēt
2r, njaaaa - welkomeets klubinjaa ......
Publicēts: 14.02.11 23:24
 citēt
Tas nav man, bet mans viens bijušais aparāts
Publicēts: 14.02.11 23:34
 citēt
tad tev labaak kaa man .... a es jau sapriecaajos;-ppp;-)
Publicēts: 15.02.11 00:08
 citēt
dansiga:tad tev labaak kaa man .... a es jau sapriecaajos;-ppp;-)

Ko tad tev nospēra?
Publicēts: 15.02.11 00:15
 citēt
Lunis, nu tak D300+24-70/2.8.... Barselonas lidostaa
Publicēts: 15.02.11 02:13
 citēt
dansiga:Lunis, nu tak D300+24-70/2.8.... Barselonas lidostaa

Nu mīļā , es menesi Barselonā nodzīvoju un zinu ka tā izr Spānijas kabatzagļu galvaspilsēta :):) Tur gan izplatītākie ir "Rāvēji" bet ir arī griežeji. Vienreiz redzēju kā "Rāvēji" gandrīz pie tēviem aizgāja "Darba laikā" Vācu tantukam izrādijās kautkāda nenormāli izturīga somas siksnas piekam vinā stabam apķerās rezultātā rolleris ar ko brauca rāvēji aizgāja pa gaisu un izlidija kautkādā 2 joslā uz dzīvas ielas šie paši ar tik cūcenes pēc zem busiem smagajiem nepakļuva , rollerim buss pāri parbrauca:):)
Publicēts: 15.02.11 11:03
 citēt

pisec..... kā tad lidostā varēja nospert :amazing:
Publicēts: 15.02.11 11:31
 citēt
Oliss:

Mierīgi.
Man pirms 5 gadiem Oslo lidostā nospēra D70 komplektu tik eleganti, ka i nemanīju.
Sevišķi jau nav jābrīnās, jo atlidojot rokās bija koferis, rokas bagāžas soma, pāris iepirkumu maisiņi un vēl foto soma. Vien soma tad nu beigās izrādījās lieka:)
Publicēts: 15.02.11 11:45
 citēt
Oliss, nu laikam stradaaja profesionaaljil ..... jo biju vairaakkaart briidinaata, ka Barselonaa arii uz ielas brriesmiigi zog .... un it kaa ljoti uzmaniijos!
Man jau nebija tik daudz kaa Droperidolam - man bija tikai rokas soma, kuraa bija fochuks un lielais koferis ..... Labi, ka pase bija rokaas un viena no naudas kartem kabataa (piezvaniiju uz banku un luudzu lai visu naudu no noazgataas parskaita uz sho) ....
Publicēts: 15.02.11 13:57 labots
 citēt
Jūs te mani nebaidat - aprīlī būs divas naktis jāpārlaiž Oslo lidostā :what: ok, man gan tik viena soma būs - to jau var pieķēdēt pie sevis, vai gulēt virsū vai vēl kkā aizsargāties, lai neviens netiek tai klāt/iekšā...
Publicēts: 15.02.11 14:45
 citēt
Laikam saprotu, ka veltīgi topiku ieliku, visiem jārunā par ko citu
Publicēts: 15.02.11 14:50
 citēt
2r:Laikam saprotu, ka veltīgi topiku ieliku, visiem jārunā par ko citu

Ja neviens vispār nerunātu, tad šis topiks drīz atrastos otrajā lapā un to vispār neviens neredzētu :bad_egg:
Publicēts: 15.02.11 14:54
 citēt
Nu skaidrs. Tad jau var runāt vienalga par ko, piemēram, māju krāsu procentuālo sadalījumu Arhanģeļskā
Publicēts: 15.02.11 14:57
 citēt
2r:Nu skaidrs. Tad jau var runāt vienalga par ko, piemēram, māju krāsu procentuālo sadalījumu Arhanģeļskā

principaa, jaa. jo, tie, kas nezina, par ko runa, tapat sakuma izlasiis pirmo postu...
Publicēts: 15.02.11 15:01
 citēt
versatile:
2r:Nu skaidrs. Tad jau var runāt vienalga par ko, piemēram, māju krāsu procentuālo sadalījumu Arhanģeļskā

principaa, jaa. jo, tie, kas nezina, par ko runa, tapat sakuma izlasiis pirmo postu...

un peec tam kljuus pa gudriishiem un ilgi un gari diskutees
Publicēts: 15.02.11 15:05
 citēt

priecājies,ka tavu sāpi kāds aktualizē.Nēesmu bijis Barselonā un paklausos šausmu stāstus diez ko arī nevelk.Man tomēr nepielec,300+24-70 nav maks vai kredītkarte.Kā kaut ko tādu var nospert(bez fiziskas ietekmēšanas)
Publicēts: 15.02.11 15:06
 citēt
CerambyX:Jūs te mani nebaidat - aprīlī būs divas naktis jāpārlaiž Oslo lidostā :what: ok, man gan tik viena soma būs - to jau var pieķēdēt pie sevis, vai gulēt virsū vai vēl kkā aizsargāties, lai neviens netiek tai klāt/iekšā...

...stilīgi.Divas naktis ir jāgaida savienojošie reisi??
Publicēts: 15.02.11 15:16
 citēt
CerambyX:Jūs te mani nebaidat - aprīlī būs divas naktis jāpārlaiž Oslo lidostā :what: ok, man gan tik viena soma būs - to jau var pieķēdēt pie sevis, vai gulēt virsū vai vēl kkā aizsargāties, lai neviens netiek tai klāt/iekšā...

nodod mantas glabātuvē un neviens tev neko nenozags :grimace:
Publicēts: 15.02.11 15:19
 citēt
Jolan:

...stilīgi.Divas naktis ir jāgaida savienojošie reisi??

Nē vienu, bet gan turp, gan atpakaļ :face-wink:

Oliss:
nodod mantas glabātuvē un neviens tev neko nenozags :grimace:

Arī variants, jā! :face-smile:
Publicēts: 15.02.11 16:09 labots
 citēt
Oliss:

Savulaik vienā vietā bijus seminārā visādiem "Vērtīgu datu datoru īpašniekiem" kuru noturēja drošības dienests , viņi tur kruķija ~1,5h garu filmu KĀ sper kompjus Lidostās . ĢENIĀLI! Gan novērošanas kameru iekarsti gan noļigt profi "Lai parāda" utt. Galvenā speršanas vieta ir "Drošības kontrole" kur taka visi iet kopā gan vietējiem gan visādiem resiem , pilnīgi atmaksājās pirkt biļeti uz kaut ko vietēju lai nolasītu vērtīgu datortehniku baram ar loxiem. Parasti viņi strdaā veselās vienībās , kādi 3-4 sper un 1 savāc , tālāk tas viens "Lido prom" bet spērāji "Pārdomā lidot" , gadās ka arī nepardomā bet tad risks uzķerties uz izlases ielādošanas kontroli :):) Kompjus parasti nosper ieliekot vai iznēmot no "Rentgena" kad tu joz pirmais pie pārbaudes vai tevi pasauc uz "Atsevišķu" pārbaudi :):) Ir arī visadas ņirdzīgas pataises ka vienkaŗsi uzliek virsū un tavs kompis vai foto soma paliek iekšā:):) Bet nu tas ja nopietns pasākums , Getvikā ja nekļūdos pa dienu nosperot 10-15 portatīvos :):) A jā tur ieteica kompjus apgādāt ar speciālu pataisi gadījumā ka īpašnieks attālinās tālāk ķa 5m tas sāk kaukt:):) Bet nu oponenti ar nebija nekādi mazie bērni , bieži izmantoja somas kas bloķē jebkādus signālus. Ja runā par nopietniem profiem man ir gadījies superīgs gadījums , man reiz telefonu nospēra pūlī , rokā man bija kamera un šiem gadījās negadījums telefons iezvanījās pirms to paspēja izsegt un es instinktīvi izšāvu uz to pusi , pēc ~15 min jau citā vietā telefons bija atpakaļ manā kabatā tikpat nemanot kā aizceļoja :):)
Publicēts: 15.02.11 16:10
 citēt

beidzot būs iemesls iegādāties D700 :)
Publicēts: 15.02.11 16:14
 citēt
tak jau iegaadaaju ;-ppp;-)
Publicēts: 15.02.11 16:23
 citēt
objektiivu ar piemekleeji? :)
Publicēts: 15.02.11 16:31
 citēt
2r:Laikam saprotu, ka veltīgi topiku ieliku, visiem jārunā par ko citu

jocīga reakcija, neviens te ne par ko citu, izņemot foto tehnikas zagšanu, i nerunāja:)
Publicēts: 15.02.11 17:23
 citēt
Paskaties topika virsrakstu, tāpēc arī neviens par gladiolām nerunaja
Publicēts: 15.02.11 17:46
 citēt
2r:Paskaties topika virsrakstu, tāpēc arī neviens par gladiolām nerunaja

Bet pats taču apgalvoji pretējo.
Pašam ir skaidrs, par ko satraukums?
Jocīgi pārmest to. ka visi runā par ko citu, kaut gan patiesībā visi runā tikai pat tēmu, kas ir virsrakstā.
Nu re, topiks atkal būs augšā:)
Publicēts: 15.02.11 20:22
 citēt
2r:Paskaties topika virsrakstu, tāpēc arī neviens par gladiolām nerunaja

Virsrakstā un sekojošā tēmas izklāstā neviena jautājuma vai lūguma kaut kā palīdzēt, tikai pliki fakti - tas, tas un tas... Pat nav norādīti nekādi kontakti, ja pēkšņi kādam tas tiek piedāvāts.
Ko pēc Tavām domām vajadzēja te rakstīt? Vai arī atzīšanos no kāda gaidīji? :)
Nu labi, es toč neesmu vainīgs!
Publicēts: 16.02.11 00:44
 citēt
Ja es rakstīju, tad info man. Palīdzību ? Es neprasīju nopirkt vietā. Domāju - kādi ieteikumi vai kā.
Publicēts: 16.02.11 02:28
 citēt
ja tas spēj priecēt - man sen sen FE-2 Nikon'u nozaga!:face-crying:
Publicēts: 16.02.11 07:53
 citēt
2r:Ja es rakstīju, tad info man. Palīdzību ? Es neprasīju nopirkt vietā. Domāju - kādi ieteikumi vai kā.

Krāj naudu jaunam aparātam.
Publicēts: 16.02.11 16:04 labots
 citēt
2r:jocīga reakcija, neviens te ne par ko citu, izņemot foto tehnikas zagšanu, i nerunāja

interesanti, ko par konkrēto gadījumu varētu runāt? Mēs visi klāt stāvējām vai? :D
Katram pilsonim ir skaidrs viens - ja kaut kas nozagts, vērsies policijā...
Publicēts: 16.02.11 16:15
 citēt
jauninais:
2r:jocīga reakcija, neviens te ne par ko citu, izņemot foto tehnikas zagšanu, i nerunāja

interesanti, ko par konkrēto gadījumu varētu runāt? Mēs visi klāt stāvējām vai? :D

....un visiem tikpat skaidrs,ka no tā nekāda labuma nebūs....
Publicēts: 16.02.11 17:15
 citēt
Dievs radija zagļus lai parmācitu tos kas neprot savu mantu sargāt.
Publicēts: 16.02.11 17:17
 citēt
killer, par shiem vaardiem tu vari arii norauties ..... Labi, ka neesi sastapies ar taadiem, kas meerkjtieciigi stradaa uz godiigajiem pilsonjiem ..... tur sargaa /nesargaa .....
Publicēts: 16.02.11 17:28
 citēt
Nu ja. Aizslēgtā mājā un nemāk sargāt ...
Publicēts: 16.02.11 17:33
 citēt
ekoists:
jauninais: interesanti, ko par konkrēto gadījumu varētu runāt? Mēs visi klāt stāvējām vai? :D

....un visiem tikpat skaidrs,ka no tā nekāda labuma nebūs....

a tev tas maksā aiziet un iedot to iesniegumu? Turklāt ieteiktu pārbaudīt kā policija strādā.
Publicēts: 16.02.11 17:38
 citēt
2r:Nu ja. Aizslēgtā mājā un nemāk sargāt ...

var gan apsardzei pieslēgt, gan videonovērošanu ierīkot:)
starp citu, tiešām interesē videonovērošanas ierīkošana mājā, nez, vai te ir kāds zinītis par šo?
Publicēts: 16.02.11 17:40
 citēt
killer13:Dievs radija zagļus lai parmācitu tos kas neprot savu mantu sargāt.

Piekrītu dansigai- ar šādiem vārdiem nemētājas:anger:

Priecājies, ka nekad nekas nopietns nav atgadījies.....

To=2r
1- ja gribēji pievērst uzmanību kādam potenciālam 40D pircējam kurš tieši blogā skatās ko nopirkt, tad topiks ir sastādīts nepareizi, būtu uzrakstījis kaut- nozagts 40D +++
2-ja gribēji palūgt padomu, varēji...droši, bet neizdarīji
3-nevajag pukstet uz tiem, kas offtopikā varbūt ieraksta, pareizi kolēgas raksta...uzturam dzīvu un augšpusē:face-wink:
4-lombardus izstaigāji + numurus iedevi viņiem???? Zinu, ka ir palīdzējis precīzi apraksti:face-wink:
Lai veicas
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas