Lunis:Foto plenērs klasikā nozīmē "Drope ar foto tehnikas līdzi staipīšanu" . Man tai laikā plenērs pa 90* citā virzienā uz Daugavpils pusi , nakšņošana baigā pirtī pie Koneses pilsdrupām
Kurējā ir ,,baigā,, pirts pie Kokneses pilsdrupām,ja naf noslēpums?
Pretī ir tikai parks un otrā pusē Daugava. Es pat iedomāties tur tuvumā nevaru nevienu pirti.
ir tur tāds iestādījums < Vino Rosso >, tieši pretīm Kokneses pilsdrupām, jālūkojās pāri Pērsei[ ja no pilsdrupām] www.travelnews.lv... ...... atrast var būt problēmas www.vinorosso.lv...
iesaistījos, ne braukt gribēšanas pēc...., vienkārši izlasīju, ka džeki prāto par iestādījuma esamību, vai neesamību, pretīm Kokneses pilsdrupām...., to apkārtni zinu ļoti labi....
JaanisM:
Pretī ir tikai parks un otrā pusē Daugava. Es pat iedomāties tur tuvumā nevaru nevienu pirti.
ir tur tāds iestādījums < Vino Rosso >, tieši pretīm Kokneses pilsdrupām, jālūkojās pāri Pērsei[ ja no pilsdrupām] www.travelnews.lv... ...... atrast var būt problēmas www.vinorosso.lv...
Kur tieši? Man šķiet, ir normāli sameklēt dalībniekus laicīgi, nevis pēdējā dienā.
Protams, visu pēdējā brīdī cenšas saķert tikai iesācēji, lūk, tad arī parādās īstā nervozitāte. (ir ilgstoša pieredze kā motobraucienu grupas vadītājam). Labprāt būtu pabaudījis ziemu labā kompānijā - sazvanīja MS studijas meitenes, būs nedaudz jāpabildē. Veiksmi! Baudiet ziemu!
foto_laaga:kaa ta apgjeerbs var buut nepiemeerots iesanai? es ar saviem 100kg vareetu darboties kaa ledlauzis
Iešanai piemērots, bet ne iešanai pa klaju vietu, kur pūš vējs un ir minus cik tur grādi! Ja jau dazs labs dzeks nosala, kas bija silti sagerbies, tad es droši vien no pārsalšanas jau gulētu slima
foto_laaga:kaa ta apgjeerbs var buut nepiemeerots iesanai? es ar saviem 100kg vareetu darboties kaa ledlauzis
Iešanai piemērots, bet ne iešanai pa klaju vietu, kur pūš vējs un ir minus cik tur grādi! Ja jau dazs labs dzeks nosala, kas bija silti sagerbies, tad es droši vien no pārsalšanas jau gulētu slima
debra: