forelljjanka: Domā ir vērts,kanūts droši vien ir kirdikt!
-20 šim laikam diez vai iet pie sirds, jā Bet nē, uz Kolku tāpat vien padzīvoties gribas - citādi līdz aprīlim/maijam vēl tālu, kad uz Kolku būs jābrauc
foto_laaga:"nu tad beidzot, es jau sen to biju pelniijis", nodomaju izlasot virsrakstu, bet se tev.. jaabuut pilngadiigam.. un vietu skaits ierobezhots..
Foto plenērs klasikā nozīmē "Drope ar foto tehnikas līdzi staipīšanu" . Man tai laikā plenērs pa 90* citā virzienā uz Daugavpils pusi , nakšņošana baigā pirtī pie Koneses pilsdrupām
Lunis:Foto plenērs klasikā nozīmē "Drope ar foto tehnikas līdzi staipīšanu" . Man tai laikā plenērs pa 90* citā virzienā uz Daugavpils pusi , nakšņošana baigā pirtī pie Koneses pilsdrupām
Kurējā ir ,,baigā,, pirts pie Kokneses pilsdrupām,ja naf noslēpums?
foto_laaga:"nu tad beidzot, es jau sen to biju pelniijis", nodomaju izlasot virsrakstu, bet se tev.. jaabuut pilngadiigam.. un vietu skaits ierobezhots..
cik gadu vēl pietrūkst?
gadus aiz matiem veel avreetu pievilkt, bet galvenais jau, ka vietas vairs nav..
Tev vienam vajag vairak ka vienu sēdvietu?
lai man buutu vieta, vajag par vismaz 1 seedvietu vairaak kaa ir
Man domāt, ka tas būs tas Rančo vai kāds tur nosaukums, pirms upes Pērses ja brauc no Rīgas puses.
meduslacis:
Lunis:Foto plenērs klasikā nozīmē "Drope ar foto tehnikas līdzi staipīšanu" . Man tai laikā plenērs pa 90* citā virzienā uz Daugavpils pusi , nakšņošana baigā pirtī pie Koneses pilsdrupām
Kurējā ir ,,baigā,, pirts pie Kokneses pilsdrupām,ja naf noslēpums?