forum.gif
sigma 30mm 1.4 cena šobrīd/alternatīvas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / sigma 30mm 1.4 cena šobrīd/alternatīvas
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.02.11 19:09
 citēt
ilgi lūkojos uz platāku apakšas fiksēto galu. beigās tomēr paliku pie sigmas, lai arī es zinu, ka šis objektīvs nav ļoti ass, bet man ir gribulis tieši priekš 1.4 atvēruma.
tagad uzzināju, ka uzcenoja par 40 ls dārgāk, tajā i-bodē, kur ieskatīju pirkt. domāju, varbūt ir vietas, kur var dabūt lētāk Sigmu, vai vispār kur sigmas pirkt?
īstas alternatīvas parametros nav it kā, ir pentax jaunais 35mm, bija pentax limited, būšot samyang 35 1.4, bet tiem cena citādāka. varbūt esmu kādu stiklu palaidis garām.
zinu, ka šeit ir daži pentaksisti ar stingro viedokli, tāpēc varbūt uzzināšu ko jaunu :what:
Publicēts: 16.02.11 19:14
 citēt
ja bodē, kur gribēji pirkt, tas objektīvs bija 30-40ls lētāk kā lielākajā daļā pārējo, tad neko tur neuzcenoja, vienkārši mēģināja uz muļķi paķert.
Publicēts: 16.02.11 19:23
 citēt
no janvāra esot cenas cēlušās. tā ir? neesmu sekojis tam līdzi. tās bodes jau ļoti aktīvi nelabo cenas visu laiku.
Publicēts: 16.02.11 20:35
 citēt
ja nesteidzīgai bildēšanai,tad var provēt kādu manuālo samedīt rokā.
Publicēts: 16.02.11 21:02 labots
 citēt
Mazliet palabošos:

Ja kādam vajag uz Canona, tad varu piedāvat.
ja der lietots, tad varētu piedāvāt par 180ls iegādāties. Ir kastīte, kaut kāda instrukcija. Garantijas nav, bet pirkts caur Lattelecom Tehnologies (vai kā viņu tur). Pirkts pirms gada, varbūt mazliet vairāk.
Lietots maz, kaut kā nesanāca pasākums kuram tika iegādāts. Nav oriģinālās blendes, bet ir ķīniešu aizvietotājs.

Par to asuma nebūšanu gan tu nepatiesību runā, ir ass. Salīdzinot ar Canona 28 mm ir asāks pie vienādiem F.
Dzeltenums arī nav manīts.

Paredzēts Canonam, bet gan jau ka var kaut kādus adapterus sameklēt.
Publicēts: 16.02.11 21:09
 citēt
Andri,tev ir uz pentax bajonetes? :amazing:
Publicēts: 17.02.11 12:28 labots
 citēt
nu peerc jauno da 35 2.4, buus ok, turklaat leets (daudz leetaaks pa fa versiju, kurai cena debesiis uzkaapusi), optiskaa sheema identiska 35 f2, taatad buus ass un visaadi citaadi jauks
Publicēts: 17.02.11 12:53
 citēt
Nē, kaut kā automātiski iedomājos, ka par Canonu, citus brendus nepazīstu :D
shvaboc:Andri,tev ir uz pentax bajonetes? :amazing:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):