forum.gif
Par to Ziemeljblazmas mediishanu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Par to Ziemeljblazmas mediishanu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 17.02.11 19:16
 citēt
Baisais slinkums vienam ko mediit ....

Ja buutu jautra kompaanija vareetu laizst kur pamediit, varu piedavaat pashaudiities ar ED80 PRO 600mm pa meenesi, vai ar pa to pashu blaazmu

nu tas protaams ja buus gribeetaaji ....
Publicēts: 17.02.11 19:38
 citēt
tas ED 80 ar motoriem?:big_smile:
Publicēts: 17.02.11 19:43
 citēt
shauttra:tas ED 80 ar motoriem?:big_smile:
jap ar visu GOTO sistemu bet nu tad vai nu 220 vainu blakus autinjaam, lai gan var jay arii akjiiti nest kautkur tik piepiipetaaj ligzdaa kaukur jaadabuu ....
Publicēts: 17.02.11 19:47
 citēt
hmmm.... kardinoshi. Ir kadas virziena idejas? :)
Publicēts: 17.02.11 19:50
 citēt
Zirgucs:
shauttra:tas ED 80 ar motoriem?:big_smile:
jap ar visu GOTO sistemu bet nu tad vai nu 220 vainu blakus autinjaam, lai gan var jay arii akjiiti nest kautkur tik piepiipetaaj ligzdaa kaukur jaadabuu ....

ta ku ta teu astro bildes??? :)
Publicēts: 17.02.11 19:51
 citēt
nav ideju nav kaadam zinaams astrologs kas vaaretu virzienu pateikt kuraa buus noveerojumi ....

da i vispaar vieniigasi kas naakpraataa ir mangaljsalas mools ....
Publicēts: 17.02.11 19:52
 citēt
shauttra:
Zirgucs:jap ar visu GOTO sistemu bet nu tad vai nu 220 vainu blakus autinjaam, lai gan var jay arii akjiiti nest kautkur tik piepiipetaaj ligzdaa kaukur jaadabuu ....

ta ku ta teu astro bildes??? :)

nu tak ir meenes vissa kraashnjumaa ...
Publicēts: 17.02.11 19:53
 citēt
Uz ziemeļiem, īsāk sakot skats uz jūru!
Publicēts: 17.02.11 19:57
 citēt
lab es zinjas paluureeshu, jaa kaads no zoljukaa vai imantas vareetu pakjert liidz ... ta jau droshvien jaabrauc tepat kautkur bolderaaja ....

ap cikiem apmeeram gaidaamaa mosh ir zinaams ?
Publicēts: 17.02.11 20:00
 citēt
nja, es pa centru, i gribetos atpakalj tur ari tikt... :(
Publicēts: 17.02.11 20:37
 citēt
Mangaļsalas molā pilsētas gaismas noteikti traucēs, es vakar aizlaidu aiz Ādažiem tur vismaz pilsētas gaismas nebija
Publicēts: 17.02.11 21:04
 citēt
Oliss:Mangaļsalas molā pilsētas gaismas noteikti traucēs, es vakar aizlaidu aiz Ādažiem tur vismaz pilsētas gaismas nebija

bij cope ?
Publicēts: 17.02.11 21:50
 citēt
Zirgucs:
Oliss:Mangaļsalas molā pilsētas gaismas noteikti traucēs, es vakar aizlaidu aiz Ādažiem tur vismaz pilsētas gaismas nebija

bij cope ?

Par zivēm neko nezinu, bet to blāzmu gan vajadzētu nozvejot:)
Publicēts: 19.02.11 21:48 labots
 citēt
Ziemeļblāzmas vērotājiem iesakāma šāda trīspirkstu kombinācija:

1. Ejam uz šejieni: www.gismeteo.ru... Un apskatāmies cik ārā auksts būs, vai saulīte spīdēs. Ja spīd saulīte un auksts, tad ir cerības!

2. Tad kreisajā pusē apskatāmies būrītī "Астрономия" vai mēness nespīd. Mēness spīd par visiem 97% - cerību vairs nekādu nav. Bet ja šis nespīdētu un būtu norietējis, tad kreisajā pusē spiežam uz izvēlnes:

3. "Геомагнитная обстановка" (bišku augstāk par iepriekšējo izvēlni), un tur www.gismeteo.ru... mēs redzam, ka viss ir kārtībā - nekādas magnētiskās vētras nedraud, nekādās ziemeļblāzmas tuvējo pāris dienu laikā nav gaidāmas. Varam mierīgi turpināt spamot fotoblogā.

Bet ja gadījumā zvaigznes ir labvēlīgas, uz saules notiek sprādziens, "Геомагнитная обстановка" uzrāda 6 (pāris dienas atpakaļ bija 6, bet mēness stāvoklis nelabvēlīgs).

:face-wink:
Publicēts: 19.02.11 21:56
 citēt
Paris dienas atpakal nokjeru kautko pablavu zalgan brun sarkanu bet meness bija neistaja vieta "Trauceja" un logi man uz 45* peizoni sanaca un -23 gradi neiedvesmoja doties izlgstosja nakts kruiza:)
Publicēts: 20.02.11 13:00
 citēt
Lunis:Paris dienas atpakal nokjeru kautko pablavu zalgan brun sarkanu bet meness bija neistaja vieta "Trauceja" un logi man uz 45* peizoni sanaca un -23 gradi neiedvesmoja doties izlgstosja nakts kruiza:)

man purvciemā arī mēness bij kā prožektors, un laikam front light, kas nav labi ... :)))
Publicēts: 20.02.11 13:10
 citēt
:)

Šo nedēļu kā reiz biju krietni tuvāk polārajam lokam kā šeit esot :) Man pat no Latvijas zvanīja un teica, ka būšot polārblāzmas..., lai kāpjot uz jumta un vaktējot... :) Kā reiz viens logs bija uz ziemeļiem, bet no ziemeļblāzmas- šoreiz ne ziņas, ne miņas... :(
Publicēts: 20.02.11 13:16
 citēt
UldisS::)

Šo nedēļu kā reiz biju krietni tuvāk polārajam lokam kā šeit esot :) Man pat no Latvijas zvanīja un teica, ka būšot polārblāzmas..., lai kāpjot uz jumta un vaktējot... :) Kā reiz viens logs bija uz ziemeļiem, bet no ziemeļblāzmas- šoreiz ne ziņas, ne miņas... :(

Tāpē ka pūtiens sasniedza Zemi krietni vēlāk nekā bij paredzēts, aiz ko viss šovs sākās tad, kad mums jau bija diena, Kanādā bik i redzēta, bet kopumā ļoti švaki...
Publicēts: 20.02.11 14:29
 citēt
no kura katra pagalma jau redzēt nevarēs.... . vispār Latvijas platuma grādos, tālākais ziemeļu virziena punkts ~ 57 pl.gr., piemēram Kolkā, kaut ko redzēt cerības ir tikai ļoti stipras saules aktivitātes periodā, un labvēlīgu klimatisko apstākļu gadījumā..... , jo ziemeļblāzmu parasti nenovēro tālāk uz dienvidiem par 70-67 pl.gr.
Publicēts: 20.02.11 14:34 labots
 citēt
nū 1ajā augustā 2010 gadā bija C3 klases uzliesmojums, ntās reizes mazāks par šoreizējo X2, bet redzamība 4ajā augustā Latvijā bija visai laba...
Publicēts: 20.02.11 14:44
 citēt
Jā, 4. augustā es ar' redzēju ziemeļblāzmu. Tiesa gan neizteiktu, bet tomēr...
Gandrīz vai tālākajā Latvijas dienvidu pusē-Papē.
Publicēts: 20.02.11 14:56
 citēt
Publicēts: 20.02.11 14:58
 citēt
ir gadījies redzēt Arhangeļskas apkaimē, ir gadījies redzēt Latvijā, tās ir divas nesaistāmas lietas ....
Publicēts: 20.02.11 15:01
 citēt
stratus:Jā, 4. augustā es ar' redzēju ziemeļblāzmu. Tiesa gan neizteiktu, bet tomēr...

www.youtube.com...

4ais augusts, Ziemeļlatvija.
Publicēts: 20.02.11 15:23
 citēt
shauttra:
stratus:Jā, 4. augustā es ar' redzēju ziemeļblāzmu. Tiesa gan neizteiktu, bet tomēr...

www.youtube.com...

4ais augusts, Ziemeļlatvija.

Zinu šo video! Ir labs!
Man toreiz baigi traucēja mākoņi, kas tā jau kanpi redzamo blāzmu padarija vēl sliktāk novērojamu...
Publicēts: 20.02.11 15:25
 citēt
mjā, un naktis ar nav tās garākās, stundas 3 tikai normāli skatāmas...
Publicēts: 20.02.11 15:28
 citēt
Zirgucs:Baisais slinkums vienam ko mediit ....

Ja buutu jautra kompaanija vareetu laizst kur pamediit, varu piedavaat pashaudiities ar ED80 PRO 600mm pa meenesi, vai ar pa to pashu blaazmu

nu tas protaams ja buus gribeetaaji ....

labs aparāts tev. gribētu arī iečekot
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):