jap ar visu GOTO sistemu bet nu tad vai nu 220 vainu blakus autinjaam, lai gan var jay arii akjiiti nest kautkur tik piepiipetaaj ligzdaa kaukur jaadabuu ....
jap ar visu GOTO sistemu bet nu tad vai nu 220 vainu blakus autinjaam, lai gan var jay arii akjiiti nest kautkur tik piepiipetaaj ligzdaa kaukur jaadabuu ....
Zirgucs:jap ar visu GOTO sistemu bet nu tad vai nu 220 vainu blakus autinjaam, lai gan var jay arii akjiiti nest kautkur tik piepiipetaaj ligzdaa kaukur jaadabuu ....
Ziemeļblāzmas vērotājiem iesakāma šāda trīspirkstu kombinācija:
1. Ejam uz šejieni: www.gismeteo.ru... Un apskatāmies cik ārā auksts būs, vai saulīte spīdēs. Ja spīd saulīte un auksts, tad ir cerības!
2. Tad kreisajā pusē apskatāmies būrītī "Астрономия" vai mēness nespīd. Mēness spīd par visiem 97% - cerību vairs nekādu nav. Bet ja šis nespīdētu un būtu norietējis, tad kreisajā pusē spiežam uz izvēlnes:
3. "Геомагнитная обстановка" (bišku augstāk par iepriekšējo izvēlni), un tur www.gismeteo.ru... mēs redzam, ka viss ir kārtībā - nekādas magnētiskās vētras nedraud, nekādās ziemeļblāzmas tuvējo pāris dienu laikā nav gaidāmas. Varam mierīgi turpināt spamot fotoblogā.
Bet ja gadījumā zvaigznes ir labvēlīgas, uz saules notiek sprādziens, "Геомагнитная обстановка" uzrāda 6 (pāris dienas atpakaļ bija 6, bet mēness stāvoklis nelabvēlīgs).
Paris dienas atpakal nokjeru kautko pablavu zalgan brun sarkanu bet meness bija neistaja vieta "Trauceja" un logi man uz 45* peizoni sanaca un -23 gradi neiedvesmoja doties izlgstosja nakts kruiza
Lunis:Paris dienas atpakal nokjeru kautko pablavu zalgan brun sarkanu bet meness bija neistaja vieta "Trauceja" un logi man uz 45* peizoni sanaca un -23 gradi neiedvesmoja doties izlgstosja nakts kruiza
man purvciemā arī mēness bij kā prožektors, un laikam front light, kas nav labi ... ))
Šo nedēļu kā reiz biju krietni tuvāk polārajam lokam kā šeit esot Man pat no Latvijas zvanīja un teica, ka būšot polārblāzmas..., lai kāpjot uz jumta un vaktējot... Kā reiz viens logs bija uz ziemeļiem, bet no ziemeļblāzmas- šoreiz ne ziņas, ne miņas...
Šo nedēļu kā reiz biju krietni tuvāk polārajam lokam kā šeit esot Man pat no Latvijas zvanīja un teica, ka būšot polārblāzmas..., lai kāpjot uz jumta un vaktējot... Kā reiz viens logs bija uz ziemeļiem, bet no ziemeļblāzmas- šoreiz ne ziņas, ne miņas...
Tāpē ka pūtiens sasniedza Zemi krietni vēlāk nekā bij paredzēts, aiz ko viss šovs sākās tad, kad mums jau bija diena, Kanādā bik i redzēta, bet kopumā ļoti švaki...
no kura katra pagalma jau redzēt nevarēs.... . vispār Latvijas platuma grādos, tālākais ziemeļu virziena punkts ~ 57 pl.gr., piemēram Kolkā, kaut ko redzēt cerības ir tikai ļoti stipras saules aktivitātes periodā, un labvēlīgu klimatisko apstākļu gadījumā..... , jo ziemeļblāzmu parasti nenovēro tālāk uz dienvidiem par 70-67 pl.gr.