forum.gif
zibspuldze: Nissin Di866
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / zibspuldze: Nissin Di866
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.02.11 20:13
 citēt
Labvakar, vai kādam ir gadījies saskarties ar šo zibspuldzi (Nissin Di866)??? Vai kāds ir lietojis un var padalīties pieredzē?Pašam šī zibspuldze ir radījusi interesi, jo var ietaupīt vairāk, iegūstot kaut ko tuvu ex580.
Paldies jau iepriekš :)
Publicēts: 18.02.11 20:19
 citēt
Tuvu ex580 nebūs. Jā, tā(nissin) ir jaudīga, bet zema kvalitāte visu bojā. Var sanākt slikta ekonomija... Negatīva pieredze bijusi.
Publicēts: 18.02.11 20:40
 citēt
ARTURVODNEV:Tuvu ex580 nebūs. Jā, tā(nissin) ir jaudīga, bet zema kvalitāte visu bojā. Var sanākt slikta ekonomija... Negatīva pieredze bijusi.
vai tieši ar šo modeli?
Publicēts: 18.02.11 21:00
 citēt
Ja būtu ar kādu citu, tad es nebūtu rakstījis. Ir arī normālas atsaukmes, bet nu ka paveiksies. Cik zinu, Latvijā nav Nissin pārstāvja - papildus problēmas. Es biju nopircis vienu di866 Anglijā un pat tur nebija jaunas di866 lai varētu aizvietot pēc garantijas! Piedāvāja Sb-600. Cik atceros vēl pie mīnusiem ir plastmasas pamats.
Publicēts: 18.02.11 22:44
 citēt
[url=www.bfs.lv]www.bfs.lv[/url] tirgo Nissin zibenes. Manuprāt, viņi arī piedāvā servisu.
Publicēts: 18.02.11 22:47
 citēt
ARTURVODNEV:Ja būtu ar kādu citu, tad es nebūtu rakstījis. Ir arī normālas atsaukmes, bet nu ka paveiksies. Cik zinu, Latvijā nav Nissin pārstāvja - papildus problēmas. Es biju nopircis vienu di866 Anglijā un pat tur nebija jaunas di866 lai varētu aizvietot pēc garantijas! Piedāvāja Sb-600. Cik atceros vēl pie mīnusiem ir plastmasas pamats.

Šeku Latvijas interneta plašumos var nopirkt (www.act.lv)
Par to plasmasa kāju lasīju un esmu zinoš :)
Varbūt tev ir kāda bilde no šis zibspuldzes???
Publicēts: 19.02.11 14:49
 citēt
Man tāda blice ir lietošanā priekš Nikon. Izmantoju kā rezerves blici, bet ikdienā kalpo kā gaismas avots papildus piegaismošanai. Jauda ir laba, uzlāde ir nedaudz lēnāka nekā SB-800, bliežot sejā rezultāts ig gana labs kā TTL, tā A režījumā. Bet ja bliež griestos, tad rezultāts nav īsti labs (pārsvarā pārgaismo, bet ar SB-800 tādu pigoru nav), tas ir gan TTL, gan A režījumā. Ja gribi ikdienas lietošanai uz kameras, tad no analogajiem ražojumiem METZ blicēm pretinieku nav. :face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):