Bagāta gan mūsu mazā zemīte ar talantiem!Nupat iepazinu veselus četrus lieliskus māksliniekus.Grupu Kombuļi un Svešie un vēl paķēru klāt Arvīdu Celleru un Ingrīdu Ūdri.Un cik vēl palika nenoklausītu!
Jei bogu to Inesi pirmo reizi dzirdēju!A viņa,izrādās,nemaz nav duma-tāda parodija par mumsiem ka prieks.Un ironija klāt pamatīgā.Par moderno sabiedrību tā sacīt.Atšķirībā piemēram no Ūdres,kas to domājusi nopietni tur tai TV šovā.
viecha:Bagāta gan mūsu mazā zemīte ar talantiem!Nupat iepazinu veselus četrus lieliskus māksliniekus.Grupu Kombuļi un Svešie un vēl paķēru klāt Arvīdu Celleru un Ingrīdu Ūdri.Un cik vēl palika nenoklausītu!
oooooo viecha!!!! par Sveshajiem Tev ņizkijs poklons un uvažuha, da +punkts no manis - tā tomēr ir reta un elitāra lieta
viecha:Bagāta gan mūsu mazā zemīte ar talantiem!Nupat iepazinu veselus četrus lieliskus māksliniekus.Grupu Kombuļi un Svešie un vēl paķēru klāt Arvīdu Celleru un Ingrīdu Ūdri.Un cik vēl palika nenoklausītu!
Tad kad pa Jāņiem tev viņa jānoklausās līdz rīta gaismai, jo ja viņa tiek pie mikrofona, tad cits neviens vairs netiek, tad beigās jau Ūdre sāk patikt Vair nav ar ko salīdzināt
kasparsf:bļa pr tādu hur durr arī dzēst var atrauties! idiots holly roller
nosaukums bij dzirdēts, naspiedu, aptuveni skaidrs kas pa hui..u, banu šitādiem!!
Nav ne vainas! Vo tad kad tev visus failus "nosekjuritizēs" un lai "atsekjuritizētu" palūgs maksas SMS atsūtīt, tad uzreiz zināsi, kur braukt ar peli, kur varbūt pagaidīt...
shauttra:
nosaukums bij dzirdēts, naspiedu, aptuveni skaidrs kas pa hui..u, banu šitādiem!!
Nav ne vainas! Vo tad kad tev visus failus "nosekjuritizēs" un lai "atsekjuritizētu" palūgs maksas SMS atsūtīt, tad uzreiz zināsi, kur braukt ar peli, kur varbūt pagaidīt...
Bet šitais ir labais!
Visa tā nosequritešana una tsequritēšana ir ļoti nosacīta, un pasakas priekš lammeriem, tas vis ir sakartojams burtiski stundas laikā pašrocīgi ja rokas ir taisnas, bieži vien tādus kompīšus pie manis remontam gādā protams jo paši netiek galā.
UldisS:D Nav ne vainas! Vo tad kad tev visus failus "nosekjuritizēs" un lai "atsekjuritizētu" palūgs maksas SMS atsūtīt, tad uzreiz zināsi, kur braukt ar peli, kur varbūt pagaidīt...
Bet šitais ir labais!
Visa tā nosequritešana una tsequritēšana ir ļoti nosacīta, un pasakas priekš lammeriem, tas vis ir sakartojams burtiski stundas laikā pašrocīgi ja rokas ir taisnas, bieži vien tādus kompīšus pie manis remontam gādā protams jo paši netiek galā.
Var jau būt, sīkās detaļās nezinu, bet ja kādreiz vajadzēs nolasīt kriptēto disku, došos pie tevis...
chukmasoff:
Var jau būt, sīkās detaļās nezinu, bet ja kādreiz vajadzēs nolasīt kriptēto disku, došos pie tevis...
Droši, ari ja disks ir formatēts un bojāts datus atdabonu vis maz daļu. izņemot gadijumus ja ir mehaniskie bojājumi, tad jajauc ārā, un tad var protams ko izdabūt, bet to es nevaru paveikt , jo tādu iekārtu man nav, un tas ari maxā no 700ls un uz augšu, pie džekiem kuri to dara.
talavietis:
------------ nezinu kas tas tāds ir un baidos, ka ne es vienīgais. Galu galā prasītos to izdzēst!
nu nu, padzēšat padzēšat ta visu it kā lieko Skatos ka rollers, man klientus būs piespēlējis
------------ kā nez patiktu, ja līdzīgi pajokotu kāds ķirurgs, savā veidā jautri automehāniķis vai lidotājs? galu galā, ne visi šeit ir datoriķi, ne arī fotogrāfi... Teikšu- idiotiem idiotu joki...
chukmasoff:
nu nu, padzēšat padzēšat ta visu it kā lieko Skatos ka rollers, man klientus būs piespēlējis
------------ kā nez patiktu, ja līdzīgi pajokotu kāds ķirurgs, savā veidā jautri automehāniķis vai lidotājs? galu galā, ne visi šeit ir datoriķi, ne arī fotogrāfi... Teikšu- idiotiem idiotu joki...
UldisS:ar jau būt, sīkās detaļās nezinu, bet ja kādreiz vajadzēs nolasīt kriptēto disku, došos pie tevis...
Droši, ari ja disks ir formatēts un bojāts datus atdabonu vis maz daļu. izņemot gadijumus ja ir mehaniskie bojājumi, tad jajauc ārā, un tad var protams ko izdabūt, bet to es nevaru paveikt , jo tādu iekārtu man nav, un tas ari maxā no 700ls un uz augšu, pie džekiem kuri to dara.
Man palika iespaids, ka tu tā īsti nesaprati, kas ir kriptētais disks... Dati tiek kriptēti (arī wordi, ekseļi un jpg) un tikai pēc tam ierakstīti diskā...
chukmasoff:
Man palika iespaids, ka tu tā īsti nesaprati, kas ir kriptētais disks... Dati tiek kriptēti (arī wordi, ekseļi un jpg) un tikai pēc tam ierakstīti diskā...
nevar atdabūt kriptētos datus ja tiem ir aprauts nost atslēgas kods, kura fiziski nav diskā. Protams ar tādiem nav jēgas pat ņemties, bet tādu vīrusu kurš to visu paveic parasti iedabū cilvēki kuri vispār no kompjiem ne ko nejēdz un neskatās uz drošības brīdinājumiem.