Kāds nevar pateikt priekšā kurā vietā var iegādāties vākus izlaiduma albūmam? Vēlams apvilktus ar kautkādu audumu un lai var izvēlēties krāsu, sliktākā gadījumā pofik kādus.
fotosalonos neesmu manījis, varbūt zini kuros konkrēti ir? Un arī mārītes berga foto u.c. vismaz savās mājaslapās nekādus vākus nepiedāvā, izskatās ka viņu bizness ir to albūmu taisīšana nevis vāku pārdošana.
Vairums tipogrāfiju tādus taisa un lielas printētavas piemēram www.picturehappy.lv vai www.kiwiprint.lv un daudzi citi Vienīgā nelaime ka jāzin dažās drukas īpatnības lai kopumā būtu baudāmi Ar Mariti @ Ko šai ziņā konkurēt ir bezcerīgi , kam apjoms lielāks un tas ikdienas darbs izmaksas ir nesalīdzināmi zemākas.
Tavs jautajaums taads ne iipashi skaidrs - es saprotu, ka Tevi intersee TIKAI vaaki - tb bez iekshas (lapas, kabatinjas utt) ... Nu labi - dabuusi vaakus - a taalaak?
dansiga:Tavs jautajaums taads ne iipashi skaidrs - es saprotu, ka Tevi intersee TIKAI vaaki - tb bez iekshas (lapas, kabatinjas utt) ... Nu labi - dabuusi vaakus - a taalaak?
Viņiem tur sistēma elementāra, tālāk iekšā uz katra vāka no iekšpuses līmējas viena a4 fotogrāfija, un viss. Man vienkārši bērnam izlaidums un audzinātājas ar fotogrāfu kurš visu laiku visām grupām taisa tos izlaiduma albūmus nepēj sapraties, viņš mūžigi putrojas, nepareizi rakstot vārdus un uzvārdus, dažreiz pat uz izlaidumu albūmi neesot gatavi u.t.t. Īsāk sakot ieklupa man krāgā, uzmaketēt un uztaisīt tās divas iekšlapas man nebūtu nekādu problēmu bet to šuda vāku kuros viņas ielīmēt man nav. Kādreiz jaunībā gan piestrādāju laikam daiļradē un tādus vākus pa naktīm taisīju bet tagad negribas ņemties un ne man materiāls, ne preses ne līmes, un nezinu vai vajag vispār sākt dēl tāda vienreizēja pasākuma. Noteikti ir jābūt kantorim kurš tādus pārdod.
Tev ļoti vieglprātīgi liekās ka "Viss vienkārši" tā liekas visiem kas to nekad nav darījis , tur ir gana daudz kārtīgu zemūdens akmeņu Vienīgais kas tev reāli var palīdzēt šai jautājumā jaukā meitene Anita , tā kura vāc kluba balvas , viņa ar to nodarbojas jau vismaz 10 gadus un zin kas un kā un KĀPĒC pie kam arī gana naiva lai visu pastāstītu
Nuure, nepareizi uzdots jautājums kā parasti bez rezultāta. "Diploma vākus" Tev vajag... Kaut šādus www.birojapasaule.lv... Lai veicas. Attiecīgi pazondē pa auxtskolām, to tak Latvijā vairāk kā bērnudārzu... Mōž kur pa lēto sagataves var pārpirkt, google čupu ar iepirkumiem izmeta.
Lunis:Tev ļoti vieglprātīgi liekās ka "Viss vienkārši" tā liekas visiem kas to nekad nav darījis , tur ir gana daudz kārtīgu zemūdens akmeņu Vienīgais kas tev reāli var palīdzēt šai jautājumā jaukā meitene Anita , tā kura vāc kluba balvas , viņa ar to nodarbojas jau vismaz 10 gadus un zin kas un kā un KĀPĒC pie kam arī gana naiva lai visu pastāstītu
nu tā reāli padomā, kādi var būt zemūdens akmeņi a4 lapas pielīmēšanai pie kartona? Nu līmes izvēle? Papīra izvēle uz kuras tās bildes ir uzprintētas? Puriņ, nu piemet kaut vienu ideju apr akmenīti?
Elmarss:Nuure, nepareizi uzdots jautājums kā parasti bez rezultāta. "Diploma vākus" Tev vajag... Kaut šādus www.birojapasaule.lv... Lai veicas. Attiecīgi pazondē pa auxtskolām, to tak Latvijā vairāk kā bērnudārzu... Mōž kur pa lēto sagataves var pārpirkt, google čupu ar iepirkumiem izmeta.
Lūk tas jau ir tuvāk, vienīgi šitie ir a4 atvērtā veidā, man vajag a4 salocītā variantā lai var smuki divas a4 ielīmēt.
kaspars712:Meisradarbs.lv bija kas reklamējās. iemet aci tur.
Ja iemet gan un paskaties uz tanti kas zin ka dokumentu vacinjos var baz no Krievijas interneta savilktus raibi roza rukjus kakjus utt Vai ar toss passu vacinjus "Orginalos" domaji ?