Atradu kurpju kasti ar vecām ģimenes bildēm. Gribētos salikt albūmā, bet visas ir galīgi nestandarta izmēros. Visi albūmi, ko esmu redzējis ir domāti 10 x 15 bildītēm. Vai kādam ir pieredze ar nestandarta bildīšu likšanu albūmos? Kādu sistēmu tur var izmantot, un kur tādus albūmus varētu meklēt?
aizchaapo uz tiger veici alfaa vai galerija riga - alfaa toch ir. tur var nopirkt albumus ar biezam melnam lapam. tad kkur samekle, sliktakahja gad. ebay stuuriishus - un dari to pareizi, tb, oldschool varianta...
GG:Atradu kurpju kasti ar vecām ģimenes bildēm. Gribētos salikt albūmā, bet visas ir galīgi nestandarta izmēros. Visi albūmi, ko esmu redzējis ir domāti 10 x 15 bildītēm. Vai kādam ir pieredze ar nestandarta bildīšu likšanu albūmos? Kādu sistēmu tur var izmantot, un kur tādus albūmus varētu meklēt?
Atceros, ka kaut kad esmu redzējis A4 formāta albumu ar cietām (gandrīz kartona ) lapām, kurām priekšā bija tāda kā līmplēve. Tas būtu īstais variants priekš tevis.
Ir tāk albumi ar plēvēm , noplēs plēvi pabāz bildi un uzliec plēvi atkal pa virsu , izmērs nav būtisks un turas labi. Bildes nebojā kaut kā jocīgi uz statikas vai kaut ka tāda turas. Agrāk bija populāri tieši dažādu izmēru bildēm vienā albumā.
es albumus bildēm pirku Poligrāfijas Apgādā Lejupes ielā 15 (pie Dienvidu tilta), abpusējās foto līmlapiņās arī tur var nopirkt. un ELI 1 bāzē (Čiekurkalnā) arī ļoti liela albumu izvēle.