forum.gif
Kur pirkt izdevīgāk/labāk fotopapīru un tintes Canon PIXMA printerim?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Kur pirkt izdevīgāk/labāk fotopapīru un tintes Canon PIXMA printerim?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.02.11 10:56
 citēt
Sveiki!

Esmu izmantojis Canon oriģinālos fotopapīrus 10x15 cm Canon Pixma 6700D printerim. Bet diezgan padārgs tas papīrs. Vai kādam ir pieredze/ieteikumi kāds papīrs būtu kvalitatīvs aizvietotājs par labāku cenu?
Kā arī ieteikumi lētākiem oriģinālo Canon krāsu tintes aizvietotājiem?
Publicēts: 21.02.11 11:12
 citēt
ugisio2:Sveiki!

Esmu izmantojis Canon oriģinālos fotopapīrus 10x15 cm Canon Pixma 6700D printerim. Bet diezgan padārgs tas papīrs. Vai kādam ir pieredze/ieteikumi kāds papīrs būtu kvalitatīvs aizvietotājs par labāku cenu?

Visu laiku lietoju G&G kārtridžus, uz pusi lētāki un pa lielam starpība nekāda :)
Publicēts: 21.02.11 13:06
 citēt
Es tinti pērku Ebay... Tinte pa lēto.

cgi.ebay.de...
Publicēts: 22.02.11 17:17
 citēt
Marchello:

Visu laiku lietoju G&G kārtridžus, uz pusi lētāki un pa lielam starpība nekāda :)

paldies par informāciju! Klau, bet vari pateikt kurā veikalā pats pērc tos kārtridžus?
Publicēts: 22.02.11 17:19
 citēt
ugisio2:
Marchello:

paldies par informāciju! Klau, bet vari pateikt kurā veikalā pats pērc tos kārtridžus?

Un skolas ielas, blakus essitim, Biroju serviss vai kaa tamlidzigi saucas :)
Publicēts: 22.02.11 17:40 labots
 citēt
elementaari. es varu iedot kraasu kodu, ja interesee, kaadas kraasas ir jaameklee jebajaa uz shiem kaatridziem (parasti, ja peerk pa kaadam litrinjam no katra seivings uz originaalajiem ir ap 80-90% un seivings attieciiba pret compatible kartidzhiem ir apmeeram uz 40-60%). Varu arii privaati/arii publiski, ja ir interese (a mozh pat skolu uzcept) kas ir vajadziigs, lai shaadus kaartridzhus paarpildiitu maajas apstaakljos un kaa vinjus paarpildiit, paarchipot un drukaat taalaak :super_man:

p.s. tie pashi kas tos paarpildiishanas servisus piedaavaa to kraasu tieshi taa pat - caur jebaju meklee kaadu sakariigu veikalu un peerk nost
Publicēts: 22.02.11 17:42
 citēt
ir papīri vairāki pamēģināti, paliku pie canon...bet nesaku, ka pārējie ir pilnīgi mēsli, pērc experimentē, tikai dabūsi visu laiku profilus piedzīt. tinti, ja drukā daudz , uzliec ciss, ja ne tik daudz, iepērc mazās uzpildes pa 100ml , uzpildi i drukā pa lēto. nepateikšu cik maksā 100ml, es tikai litros pērku.
Publicēts: 22.02.11 22:04
 citēt
Canon printeris lieliski strādā ar Epson papīri, toties galīgi neder HP papīrs, tas pēc pieredzes:face-grin:
Publicēts: 23.02.11 07:33
 citēt
Mensrea:Canon printeris lieliski strādā ar Epson papīri, toties galīgi neder HP papīrs, tas pēc pieredzes:face-grin:

Man otraadi - Epson printeris un canon papiirs
Publicēts: 23.02.11 09:01
 citēt

Nopirku G&G melno, dokumentu drukai, tā tik vien nākas tīrīt sprauslas. :amazing:
Publicēts: 23.02.11 09:37
 citēt
Laumonis:

Nopirku G&G melno, dokumentu drukai, tā tik vien nākas tīrīt sprauslas. :amazing:

es jau lietoju varāk kā gadu regulāri, nekas nav bijis jātīra un drukāju daudz
Publicēts: 23.02.11 09:44
 citēt
Atslēgas vārdi: "drukāju daudz"! Daudz drukājot, galva neaizkalst...
Publicēts: 23.02.11 11:11
 citēt

Bet kādēļ 10x15 būtu jādrukā mājas apstākļos. Es saprotu, ja a4 vai lielāks izmērs un gribas labas kvalitātes izdrukas, tad ir jēga ņemties ar visu printēšanas padarīšanu. Bet arī - pie nosacījuma, ka vajag ļoti labu printeri (ja runa par Epson, tad 2880 un uz augšu (canona analogus nezinu)). Un redzu jēgu tam tikai tad, ja pats saprot labi visu krāsu menedžmentu un grib panākt labāko iespējamo izdrukas kvalitāti. Savukārt, ja grib panākt labāko izdrukas kvalitāti, tad neredzu jēgu lietot neoriģinālās tintes, jo nekur nav garantijas, ka neoriģiņāļai tintei noturība būs tāda kā oriģinālai, tāpat nekur nav garantijas, ka krāsu toņi, tintes konsistence u.t.t. atbildīs oriģinālajai. Un papīru profili arī izveidoti ņemot vērā oriģinālo tinti. Tātad - pašam drukāt lai ietaupītu, ir diezgan bezjēdzīgi, diži lētāk nesanāks, bet drukājot sev ar nodomu iegūt maksimālu kvalitāti, neredzu jēgu taupīt uz printeri un tintēm.
Publicēts: 23.02.11 11:27
 citēt
RobertsJ:

Bet kādēļ 10x15 būtu jādrukā mājas apstākļos. Es saprotu, ja a4 vai lielāks izmērs un gribas labas kvalitātes izdrukas, tad ir jēga ņemties ar visu printēšanas padarīšanu. Bet arī - pie nosacījuma, ka vajag ļoti labu printeri (ja runa par Epson, tad 2880 un uz augšu (canona analogus nezinu)). Un redzu jēgu tam tikai tad, ja pats saprot labi visu krāsu menedžmentu un grib panākt labāko iespējamo izdrukas kvalitāti. Savukārt, ja grib panākt labāko izdrukas kvalitāti, tad neredzu jēgu lietot neoriģinālās tintes, jo nekur nav garantijas, ka neoriģiņāļai tintei noturība būs tāda kā oriģinālai, tāpat nekur nav garantijas, ka krāsu toņi, tintes konsistence u.t.t. atbildīs oriģinālajai. Un papīru profili arī izveidoti ņemot vērā oriģinālo tinti. Tātad - pašam drukāt lai ietaupītu, ir diezgan bezjēdzīgi, diži lētāk nesanāks, bet drukājot sev ar nodomu iegūt maksimālu kvalitāti, neredzu jēgu taupīt uz printeri un tintēm.

Jautājums par to 10x15 drukāšanu un lētumu ir tāpēc, ka briest viens komerpasākums kur vajag fotostūrītī fočēt un uzreiz printēt ārā....tāpēc arī pats te shēmoju, ko kā, kas labāk. A tur pieļauju, labāko kvalitāti nevajag...galvenais lai ir normālā līmenī.
Publicēts: 23.02.11 11:30
 citēt
RobertsJ:..ja runa par Epson, tad 2880 un uz augšu..

ne tikai. arii 1900 un bik vecaaks 1800 ir teicami atteela kvalitaatee.
Publicēts: 23.02.11 11:41
 citēt
ugisio2:
Jautājums par to 10x15 drukāšanu un lētumu ir tāpēc, ka briest viens komerpasākums kur vajag fotostūrītī fočēt un uzreiz printēt ārā....tāpēc arī pats te shēmoju, ko kā, kas labāk. A tur pieļauju, labāko kvalitāti nevajag...galvenais lai ir normālā līmenī.

Tad jā, pilnībā piekrītu :)
Publicēts: 23.02.11 11:44
 citēt
lkz:
RobertsJ:..ja runa par Epson, tad 2880 un uz augšu..

ne tikai. arii 1900 un bik vecaaks 1800 ir teicami atteela kvalitaatee.

Nu labi, ar 2880 mazliet varbūt pāršāvu pār strīpu, par 1900 piekrītu. 1800 jau vairs neņemtu gan, ja tagad būtu jāpērk... Jāutājums vai vispār jaunu vēl var dabūt
Publicēts: 08.03.11 12:15
 citēt
loti labas tintes [url=www.drukaletak.lv]www.drukaletak.lv[/url] bildei pēc tam izmaksas uz tinti ir tik niecīgas ka papīrs sastāda lielāko daļu bildes izmaksu ;)

p.s būs arī papīrs...
Publicēts: 02.05.13 16:51
 citēt
es pērku fotopapīru šeit: www.abcserviss.lv
es ņemu 220gr. 50lpp iepakojumu no firmas Fujitsu
Kvalitāte laba, printēju ar savu Canon Pixma MP610
:face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt