forum.gif
FHM Vāka meitene 2011
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / FHM Vāka meitene 2011
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.02.11 13:37 labots
 citēt
Arī šogad tiek organizēts žurnāla FHM vāka meitene konkurss, kurā var piedalīties ikviena pilngadīga meitene, kurai ir profesionālas erotiskas fotogrāfijas. Meiteņu fotogrāfijas, kuras izvēlēsies FHM redakcija, tiks publicētas speciālā pielikumā un notiks balsošana. Uzvarētāja nokļūs uz FHM vāka un iekšlapu fotosesijā, kā arī saņems balvu - lidojumu divatā ar gaisa balonu.

Vairāk par konkursa noteikumiem lasi www.fhm.lv...

Tur arī pieteikšanās.
Publicēts: 23.02.11 13:44
 citēt
kamals:lidojumu divatā ar gaisa balonu.

Divatā ar gaisa balona vadītāju? :face-grin:
Publicēts: 23.02.11 13:52 labots
 citēt
Nu šitais jau Fomogrāfiem domāts pasākums , Stulbis @ Ko dzives sapnis skuķi čuratājas pozā un ka salauztas lelles:face-wink::face-grin: Man kaut kur ar profesionālo ziepjutrauku un pus profesionālo mobīlo telefonu bildētas kaimiņu skuķes bija , būs jāsaka ka skuķi aizsūta:)
Publicēts: 23.02.11 14:07
 citēt
:D jaaaa afigennā balva , protams ko gan citu var šamie piedāvāt :D
Publicēts: 23.02.11 14:22
 citēt
balva ir vienkaarshi graujosha!!!!
Publicēts: 23.02.11 14:30 labots
 citēt
Jūs nu gan NEJĒGAS , tiem kas startē šādos pasākumus ir gatavi PIEMAKSĀT lai tik viņus kāds uzliek uz vāka kaut vismaz IEDRUKĀ pašā žurčikā:):) Vēlāk varēs žurčiku visām čikšam rādīt kuras taka uz "Patusēšanu slīpi " aicinās:):) Stulbi neatceraties , kurš ar savām lažbildēm bija tur ieticis , izskatījās neticami vāji , bet toties IEDRUKĀJA ŽURNĀLĀ! Tā arī ir viņiem lielāka BALVA , pārējo es pat nepaskatījos , tas varēja ar nebūt JA KAS :):) SLAVA tai publikai ir absolūti lielākais baudījums kas pārspēj JEBKO , un gatavi darīt JEBKO PA VELTI , pat vēl piemaksāt lai tik NODRUKĀ FHM kaut maziņu kaut pašā stūrītī :face-grin::face-grin::face-wink: Lidojums gaisa balonā ir superīgs pasakuks , savulaik Beļģijā to varēj dabūt vienkarši sakrājot lielveikala kuponus tad nu ar palidinājāmies bet ar milzonis balonu Latvijā tādu nav , tur grozā gāja kādi 5-6 cilvēki brīvi viens otram netraucējot pa grozu varēj pastaigāt uz aci kādi 3x3m grozss bija :):):):)
Publicēts: 23.02.11 14:51 labots
 citēt
Kas ir fhm?
Reku Pogā Picturehappy tikko konkursa balvas: 25, 20, 10 Ls un 60x90 kanvas izdruka.
Mumins 1. bet Sundew 4. vietā. Sveicam!!!
Publicēts: 23.02.11 15:54
 citēt
Pirmkārt - tas konkurss jau ir vāka meitenēm, nevis fotogrāfiem. Tur fotogrāfiem balvas nebūs.
Un otrkārt - par to balvas lielumu - nezinu kā tagad, bet pirms pāris gadiem, ja pareizi atceros, pāris stundu lidojums ar gaisa balonu bleķoja 150 LVL. Tā kā sanāk vairāk par 25LVL + 60x90 kanvas izdruku. Turklāt tai meitenei tā balva sanāk foto uz vāka + lidojums ar gaisa balonu + fotosesija bildēm iekš žurnāla.
A fotogrāfi tur ņepričom tajā konkursā :) Tā kā, ja meitene aiziet pie fotogrāfa, noslēdz līgumu, ka maksā par sesiju un bildēm fotogrāfam, ar nosacījumu, ka fotogrāfa vārds neparādās un fotogrāfs nekādus oriģinālos rawus pie sevis nepatur, tad tur arī par fotogrāfu var neviens i nauzzināt.
Publicēts: 23.02.11 16:50
 citēt
RobertsJ:Pirmkārt - tas konkurss jau ir vāka meitenēm, nevis fotogrāfiem. Tur fotogrāfiem balvas nebūs.
Un otrkārt - par to balvas lielumu - nezinu kā tagad, bet pirms pāris gadiem, ja pareizi atceros, pāris stundu lidojums ar gaisa balonu bleķoja 150 LVL. Tā kā sanāk vairāk par 25LVL + 60x90 kanvas izdruku. Turklāt tai meitenei tā balva sanāk foto uz vāka + lidojums ar gaisa balonu + fotosesija bildēm iekš žurnāla.
A fotogrāfi tur ņepričom tajā konkursā :) Tā kā, ja meitene aiziet pie fotogrāfa, noslēdz līgumu, ka maksā par sesiju un bildēm fotogrāfam, ar nosacījumu, ka fotogrāfa vārds neparādās un fotogrāfs nekādus oriģinālos rawus pie sevis nepatur, tad tur arī par fotogrāfu var neviens i nauzzināt.

Palidoties ar gaisa balonu es varu pilnīgi par brīvu :D man viens čoms ar tiem ņemās , esmu ari lidojis, un nekad nesaprastu par ko tur 150ls jamaksā :D
Publicēts: 23.02.11 16:54
 citēt
RobertsJ:Tā kā, ja meitene aiziet pie fotogrāfa, noslēdz līgumu, ka maksā par sesiju un bildēm fotogrāfam, ar nosacījumu, ka fotogrāfa vārds neparādās un fotogrāfs nekādus oriģinālos rawus pie sevis nepatur, tad tur arī par fotogrāfu var neviens i nauzzināt.

Ļoti normāls variants ko piekopjam jau daudzus un daudzus gadus , SAPĪĶO , uzbildē , visus atdod un neko nepaturam nekad neapstiprinam ka esam ko tādu taisijuši. Piemēram esmu redzējis FHM vismaz 3-4 savu "Klientu pasūtijumus" pēc manām domam pašu tupākos no visas sesijas sen atpakal tasitus , LAI ES kadam teiktu ka es tādu sūdu esmu tasijis NEKAD MŪŽĀ tā ir klienta šķibā gaume un viņa murgainās vēlmes :):) BE 99,99% Bildētājiem vienīgā un karstākā vēlme ir LAI VIŅU NODRUKĀ un milzu burtiem pierakta klāt AUTORS ES !!!
Publicēts: 23.02.11 17:04
 citēt
chukmasoff:Palidoties ar gaisa balonu es varu pilnīgi par brīvu :D man viens čoms ar tiem ņemās , esmu ari lidojis, un nekad nesaprastu par ko tur 150ls jamaksā :D

Tas, ka tevi čoms var izvizināt, nenozīmē, ka pakalpojums ir par velti vai ka visiem ir čomi ar gaisa balonu. Pakalpojuma cena ir tāda, kādu to tirgus nosaka, un tāpat tas čoms tevis dēļ nevilks par velti laukā to gaisa balonu, bet izvizinās par velti tad, kad pats vizināsies vai pašam sakritīs iekāre izvizināties tad, kad tu būsi piedāvājis. respektīvi pakalpojumam ir cena kāda tā ir, tāpat kā tavam fotogrāfa pakalpojumam ir sava cena. Un tā kā Tu nesaproti, par ko maksāt kādam, kad tas tevi izvizina ar gaisa balonu, tāpat daudzi nesaprot, par ko maksāt fotogrāfam par pakalpojumiem.
Publicēts: 23.02.11 17:08
 citēt
Lunis:BE 99,99% Bildētājiem vienīgā un karstākā vēlme ir LAI VIŅU NODRUKĀ un milzu burtiem pierakta klāt AUTORS ES !!!

Tā ir viņu problēma :) Bet vai tad vispār tur tai FHMā tām meiteņu bildēm rakstīs klāt autoru?! Jeb autors tikai pēc tam forumos un kādā savā blogā/weblapā varēs palielīties? :)
Publicēts: 23.02.11 17:09
 citēt
RobertsJ:
chukmasoff:Palidoties ar gaisa balonu es varu pilnīgi par brīvu :D man viens čoms ar tiem ņemās , esmu ari lidojis, un nekad nesaprastu par ko tur 150ls jamaksā :D

Tas, ka tevi čoms var izvizināt, nenozīmē, ka pakalpojums ir par velti vai ka visiem ir čomi ar gaisa balonu. Pakalpojuma cena ir tāda, kādu to tirgus nosaka, un tāpat tas čoms tevis dēļ nevilks par velti laukā to gaisa balonu, bet izvizinās par velti tad, kad pats vizināsies vai pašam sakritīs iekāre izvizināties tad, kad tu būsi piedāvājis. respektīvi pakalpojumam ir cena kāda tā ir, tāpat kā tavam fotogrāfa pakalpojumam ir sava cena. Un tā kā Tu nesaproti, par ko maksāt kādam, kad tas tevi izvizina ar gaisa balonu, tāpat daudzi nesaprot, par ko maksāt fotogrāfam par pakalpojumiem.

Vo, vo!
Un vēl tagad visi, kuriem nav slinkums, sāks rakstīt, ka to viņš(a) par velti var dabūt un ka to viņš(a) nesaprot...
Utt utml.
Publicēts: 23.02.11 18:00 labots
 citēt
RobertsJ:
Lunis:BE 99,99% Bildētājiem vienīgā un karstākā vēlme ir LAI VIŅU NODRUKĀ un milzu burtiem pierakta klāt AUTORS ES !!!

Tā ir viņu problēma :) Bet vai tad vispār tur tai FHMā tām meiteņu bildēm rakstīs klāt autoru?! Jeb autors tikai pēc tam forumos un kādā savā blogā/weblapā varēs palielīties? :)

Cik atceros tad te daži gaudās ka viņu "Milzu logo" bija griesti nost un dzēsti laukā , taka konkurs jau būtībā skuķiem ne "Knipseriem" , profi parasti neko neraksta virsū , saņem piķi par darbu un aizmirst. Ja dārbs tašīts kā normāls komercpasūtijums klientam autors nekur parasti neparādās. Mums piemēram visos līgumos ir rakstīts kā nosacījums ka autora vārds nekur atseviški teiks pieminēts , ja nu gluži "Nevar izdzīvot" tad aģentūras nosaukumu var pierakstīt bez konkrēta autora tie mums VIENMĒR ir anonīmi un tos zin tika "Grāmatvedis" maksājot honorāru.
Publicēts: 24.02.11 09:04
 citēt
chukmasoff, a tu esi pajautaajis chomam, cik ir vienas tadas reizes pashizmaksa? Un ja tev tas nav nekas, man, piemeeram, LJOTI patiik lidojums ar gaisa blonu - tur aughsa ir fantastiksi ....
Publicēts: 24.02.11 10:36
 citēt
dansiga:chukmasoff, a tu esi pajautaajis chomam, cik ir vienas tadas reizes pashizmaksa? Un ja tev tas nav nekas, man, piemeeram, LJOTI patiik lidojums ar gaisa blonu - tur aughsa ir fantastiksi ....

Esmu pielidojies pa gaisu bez gaisa baloniem lidz nelabumam, un ne pēc savas gribas bet piespiedus kārtā, tapēc man tā fantastika ir gana vienaldzīga. Cik atceros ka lidojumu dienās laikam 30ls vienam cilvēkam maxāja nu tur kaut kur ap 2 stundām tas lidojums, tas bija gadus 3 atpakaļ.
Publicēts: 24.02.11 12:11 labots
 citēt
Ja'pēc pēdējas infsa lidojums 2 cilvēkiem izmaxā ap 200ls, tiešām esmu izbrīnīts ka pa 3 gadiem tā cena sacelta.
Publicēts: 24.02.11 14:31
 citēt
ar balonu lidojot ir viens milzu pluss - nekas netrīc tik traki kā ar citiem transporta līdzekļiem, plus mazierobežots skata leņķis... bildēšanai super.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):