forum.gif
23.februāris..
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / 23.februāris..
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.02.11 20:58
 citēt
varbūt ir vel kāds,kas shajaa dienaa piemin savus biedrus.........
man piemeeram,pat sieva muuk prom,jo zin ,ka taa ir mana diena,un to pat ar traktoru neatstumt.... tā ir mūsu diena,tā ir jaunības neatnjemaas draudzības dienas, kuru nespēja atnjemt nekas,tā ir mūsu vienaudžu diena,kurā spējām stāvēt viens dēlj otra,neskatoties uz nacionalitāti....
www.youtube.com...
Publicēts: 23.02.11 21:06
 citēt
www.youtube.com...
jā atceros draudzību ar tādu nelielu smaidu un patīkamām atmiņām.
Publicēts: 23.02.11 21:10
 citēt
ekoists:www.youtube.com...
jā atceros draudzību ar tādu nelielu smaidu un patīkamām atmiņām.
Publicēts: 23.02.11 21:13
 citēt
labs gaiss bijis....:(
Publicēts: 23.02.11 21:28
 citēt
Atceros,ka bataljona komandieris vienmēr pēc šiem svētkiem solīja uztaisīt īstus svētkus 8.martā,jo vienmēr jau kaut kādus sūdus sataisīja.
Publicēts: 23.02.11 21:30
 citēt
Nūūūū šo datumu pat dienesta laikā tā ,ne īpaši. Otrais augusts ir diena ,kad piedzeras vai izlaiž punķi mani kollegas.Un patriotisma jau tad bij pamaz,drīzāk bija tāds nedaudz rūgts lepnums par ieroču šķiru kā tādu.Ta ir lieta ,kas mūs vieno,lai arī kādas valsts formu nēsā:face-wink:
Publicēts: 23.02.11 21:30
 citēt
un vispār,šodien arī Haraldu jāsveic
Publicēts: 23.02.11 21:39
 citēt
Ir , ko atcerēties . Ir , ko pieminēt . Bez šaubām - 15. februāris , 23. februāris un , protams , 2. augusts
Publicēts: 23.02.11 21:39 labots
 citēt
Rolands66:Nūūūū šo datumu pat dienesta laikā tā ,ne īpaši. Otrais augusts ir diena ,kad piedzeras vai izlaiž punķi mani kollegas.Un patriotisma jau tad bij pamaz,drīzāk bija tāds nedaudz rūgts lepnums par ieroču šķiru kā tādu.Ta ir lieta ,kas mūs vieno,lai arī kādas valsts formu nēsā:face-wink:

Tu arī pie tiem? www.youtube.com...
Tik daudz desantnieku fotogrāfē?
Publicēts: 23.02.11 21:40
 citēt
A to kā jūs ģedi drāza kamēr bijāt jaunie atcerēties negribas?Un kā par labusiem saukāja?.Un idiotus-poļitrukus ar lekcijām par imperiālisma draudiem?Druzja-tovarišči.:face-wink:Nerunāsim par daudz nopietnākām lietām ko piedzīvoja mūsu tēvi un vectēvi.
Publicēts: 23.02.11 21:46
 citēt
shvaboc:un vispār,šodien arī Haraldu jāsveic

piedod,laikam kautko nēsmu nofiksējis......ja tas mūsu Haraldu......samulsu..:)....tad varbūt vajadzēja kautko laicigi sadomāt,lai nejustos neērti......IMHO ,pelnijis atsevishku tēmu!!
Publicēts: 23.02.11 21:52
 citēt
viecha:A to kā jūs ģedi drāza kamēr bijāt jaunie atcerēties negribas?Un kā par labusiem saukāja?.Un idiotus-poļitrukus ar lekcijām par imperiālisma draudiem?Druzja-tovarišči.:face-wink:Nerunāsim par daudz nopietnākām lietām ko piedzīvoja mūsu tēvi un vectēvi.

:face-sad::face-sad:
saukaaja,:face-grin:........es biju domājis reālā kaujā,kas tur bijis,sapratīs,''labus'' nozīmi.......
Publicēts: 23.02.11 22:04
 citēt
viecha:A to kā jūs ģedi drāza kamēr bijāt jaunie atcerēties negribas?Un kā par labusiem saukāja?.Un idiotus-poļitrukus ar lekcijām par imperiālisma draudiem?Druzja-tovarišči.:face-wink:Nerunāsim par daudz nopietnākām lietām ko piedzīvoja mūsu tēvi un vectēvi.

Nejauc politiku vienkāršām lietām. Armijā sadraudzējos ar cilvēku, ar kuru vēl šodien sarunājos un atcerējāmies jaunību. Vai pats vispār esi dienējis?
Publicēts: 23.02.11 22:08
 citēt
www.youtube.com...

Давай за!!!

Publicēts: 23.02.11 22:09
 citēt
Nav tādas abstraktas armijas,kuras svētkus te daži svin.Katra armija kalpo kādai valstij,tās vadoņiem un ideoloģijai.Ierindas zaldātam dažu valstu vadoņi piekrišanu iet karot neprasa,bet dzen ar varu.Tomēr arī tādā gadījumā cilvēkam ir jāsaprot kas notiek un par ko viņu dzen nāves briesmās.Katrā gadījumā iemesla svinēt tad ir vēl jo mazāk.Sorry,ja aizskāru personīgi.
Publicēts: 23.02.11 22:11
 citēt
aibeks:

Nejauc politiku vienkāršām lietām. Armijā sadraudzējos ar cilvēku, ar kuru vēl šodien sarunājos un atcerējāmies jaunību. Vai pats vispār esi dienējis?
Jā es esmu dienējis .Obligātos 2 gadus padomju armijā,taču ar to nelepojos un par dzīves un īstas draudzības skolu to neuzskatu.
Publicēts: 23.02.11 22:16
 citēt
viecha:Nav tādas abstraktas armijas,kuras svētkus te daži svin.Katra armija kalpo kādai valstij,tās vadoņiem un ideoloģijai.Ierindas zaldātam dažu valstu vadoņi piekrišanu iet karot neprasa,bet dzen ar varu.Tomēr arī tādā gadījumā cilvēkam ir jāsaprot kas notiek un par ko viņu dzen nāves briesmās.Katrā gadījumā iemesla svinēt tad ir vēl jo mazāk.Sorry,ja aizskāru personīgi.

Valsti kura bija Valsts no lielā burta vadoņi un demokrāti padirsa, un saskaldija mazās valstiņās, un uzspļāva toreiz ari uz ārmiju, bet cilvēki ar kuriem kopā dienēju 7 gadus palika, un tie cilvēki izpildija savu pienākumu, neskatoties uz vadoņu izdarībām.
Publicēts: 23.02.11 22:19
 citēt
Lai jau svin, kam svētki... drīz arī mūsu svētki nāk...
Publicēts: 23.02.11 22:20
 citēt
viecha:
aibeks:
Jā es esmu dienējis .Obligātos 2 gadus padomju armijā,taču ar to nelepojos un par dzīves un īstas draudzības skolu to neuzskatu.

nav spiesta lieta,nav runa par armiju,iet runa par vienaudžu pārbaudītu draudzību...,jau pagājushi vairāk par 20 gadiem,bet,atvaino,muus politiskatas huinjas neskar...:D .....atcereejos to dziesmu''es tik paarlaadeee un shauj''
Publicēts: 23.02.11 22:21
 citēt
Eltons:Lai jau svin, kam svētki... drīz arī mūsu svētki nāk...

Elton..,tam politiskaas noskanjas nav ne kapeikas
Publicēts: 23.02.11 22:22
 citēt
.... atcereejos to dziesmu''es tik paarlaadeee un shauj...

Tā gan bija dziesma par traku bābieti... pie kam "pIElādē"...
Publicēts: 23.02.11 22:33
 citēt
_Afonja_:
Eltons:Lai jau svin, kam svētki... drīz arī mūsu svētki nāk...

Elton..,tam politiskaas noskanjas nav ne kapeikas

Ej nu ej... staļina propogandas izdomāti svētki... pie kam tai dienā sarkano bandas nekādas uzvaras neizcīnīja, tikai kādu tur drezīni no sliedēm nolaida un paši krūmos... bet stāļinam, redz vajadzēja kādam datumam piesaistīt šos uzpūstos svētkus. Paši Krievijas vēsturnieki bija izrakuši.
Nu kā tad jūs, nepolitiskie, tostus šodien saucat??? Taču ne "za Stāļina, za Rōģinu, ne, kā pienāktos, ko?
Man pat "za Oķēčestvo" neceltos glāzi pacelt, apzinoties, ka mani šī oķēčestvo joprojām uzskata par potenciālo ienaidnieku (fakts: 80% (tieši precīzu skaitli neatceros) Krievijas iedzīvotāju Latviju uzskata par ienaidnieku Nr.1 un tika ASV viņiem ir 2. vietā).
Publicēts: 23.02.11 22:34
 citēt
kas par svētkiem 2. augustā :amazing:
Publicēts: 23.02.11 22:36
 citēt
Oliss:kas par svētkiem 2. augustā :amazing:

Jopcik! Pārdzērušo ģesantņiku klaunādes diena...
Publicēts: 23.02.11 22:39
 citēt
Eltons:
Oliss:kas par svētkiem 2. augustā :amazing:

Jopcik! Pārdzērušo ģesantņiku klaunādes diena...

kādu jūras, gaisa, sauszemes???
Publicēts: 23.02.11 22:41
 citēt
"... bet cilvēki ar kuriem kopā dienēju 7 gadus palika, un tie cilvēki izpildija savu pienākumu,"

O! S etogo mesta po podrobņei, požaluista!
Publicēts: 23.02.11 22:45
 citēt
Elton - un kas tu biji armijā???
Publicēts: 23.02.11 22:51 labots
 citēt
Oliss:Elton - un kas tu biji armijā???

Protams. Mani, kā nelabojamu antisovetčiku uz Galējiem ziemeļiem izsūtīja. Bija ārkārtīgi iznteresanti un pamācoši.
Re, pāris bildes:
www.fotoblog.lv...

Re ku vēl: 9., 10., 11., 12., 13.:
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 23.02.11 22:55
 citēt
Eltons:
_Afonja_: Elton..,tam politiskaas noskanjas nav ne kapeikas

Ej nu ej... staļina propogandas izdomāti svētki... pie kam tai dienā sarkano bandas nekādas uzvaras neizcīnīja, tikai kādu tur drezīni no sliedēm nolaida un paši krūmos... bet stāļinam, redz vajadzēja kādam datumam piesaistīt šos uzpūstos svētkus. Paši Krievijas vēsturnieki bija izrakuši.
Nu kā tad jūs, nepolitiskie, tostus šodien saucat??? Taču ne "za Stāļina, za Rōģinu, ne, kā pienāktos, ko?
Man pat "za Oķēčestvo" neceltos glāzi pacelt, apzinoties, ka mani šī oķēčestvo joprojām uzskata par potenciālo ienaidnieku (fakts: 80% (tieši precīzu skaitli neatceros) Krievijas iedzīvotāju Latviju uzskata par ienaidnieku Nr.1 un tika ASV viņiem ir 2. vietā).

Tev kaut mazākā sajēga ir....par ko tagad cepies?.....
Publicēts: 23.02.11 22:59
 citēt
Eltons:
Oliss:Elton - un kas tu biji armijā???

Protams. Mani, kā nelabojamu antisovetčiku uz Galējiem ziemeļiem izsūtīja. Bija ārkārtīgi iznteresanti un pamācoši.
Re, pāris bildes:
[url=http://www.fotoblog.lv/rep/8374/?cid=105826

tapēc]http://www.fotoblog.lv/rep/8374/?cid=105826
tapēc[/url] jau bija,''normālus'' čomus uz ziemeljiem,galjimujus uz dienvidiem
Publicēts: 23.02.11 23:00
 citēt
Neko necepjos, nekas parsonisks, tikai pāris sausi fakti... sorry...
Publicēts: 23.02.11 23:01
 citēt
Elton - tev ir bijusi 1 svītriņa :D :D :D
Publicēts: 23.02.11 23:02
 citēt
Elton.....iedomājies cik vajag patron,lai izlaustos liidz mērķim tagad?.......kriize tak?:))
Publicēts: 23.02.11 23:04
 citēt
Oliss:Elton - tev ir bijusi 1 svītriņa :D :D :D

... lučše doč bļaģ, čem sin jefrejtor... he, he...
Nu nu! Gitļers arī bija jefrejtors, tā kā muti!
Publicēts: 23.02.11 23:06
 citēt
Eltons:
Oliss:Elton - tev ir bijusi 1 svītriņa :D :D :D

... lučše doč bļaģ, čem sin jefrejtor... he, he...
Nu nu! Gitļers arī bija jefrejtors, tā kā muti!

armijā bija teiciens - čistiji pogoni čistaja sovestj :grimace:
Publicēts: 23.02.11 23:07
 citēt
Eltons:Neko necepjos, nekas parsonisks, tikai pāris sausi fakti... sorry...

vnk cereeju,ka sheit ir kaads no vecajiem.....a politika...pis vin zirgss,un kam nav ko dariit....panem un izdar,nevis tirgu dzenaa..:face-grin:
Elton..,visu cienju,Taviem darbiem,un shaabriiza uzskatiem,bet ja Tu vel spētu pavilkt cilvēku........................
Publicēts: 23.02.11 23:10
 citēt
_Afonja_:
Eltons:

vnk cereeju,ka sheit ir kaads no vecajiem.....a politika...pis vin zirgss,un kam nav ko dariit....panem un izdar,nevis tirgu dzenaa..:face-grin:
Elton..,visu cienju,Taviem darbiem,un shaabriiza uzskatiem,bet ja Tu vel spētu pavilkt cilvēku........................

gan jau ka te ir arī vecie...... tikai klusē
Publicēts: 23.02.11 23:11
 citēt
_Afonja_:Elton.....iedomājies cik vajag patron,lai izlaustos liidz mērķim tagad?.......kriize tak?:))

I domāt negribu par to... re, puika mans SUVā dienēja jau Latvijas armijā... nez kāpēc tomēr piegriezās tas bardaks un nemaz vairs neraujas uz karstajiem punktiem...
Publicēts: 23.02.11 23:22
 citēt
Eltons:"... bet cilvēki ar kuriem kopā dienēju 7 gadus palika, un tie cilvēki izpildija savu pienākumu,"

O! S etogo mesta po podrobņei, požaluista!

Nedomāju ka podrobnej būs pie vietas , un ari 80 beigas un 90 sākums nebija tie jautrākie un patīkamākie laiki priekš ārmijas, protams būtu ari es piedzīvojis labākus laikus, ja 95 gada nebūtu komisēts veselības dēļ. Pa tiem 7 gadiem nācās dienēt dažādās vietās gan bijušās PSRS teritorijā gan arpus tās, un toreiz pat algu nemaksāja regulāri, un ja ari izmaksāja ta labi ja pāris polši sanāca, bet cilvēki pildija savus pienākumus riskējot ar veselību un dzīvību.
Publicēts: 23.02.11 23:22
 citēt
Eltons:
_Afonja_:Elton.....iedomājies cik vajag patron,lai izlaustos liidz mērķim tagad?.......kriize tak?:))

I domāt negribu par to... re, puika mans SUVā dienēja jau Latvijas armijā... nez kāpēc tomēr piegriezās tas bardaks un nemaz vairs neraujas uz karstajiem punktiem...

es driju to...kas jaadara,un paldies dievam nevajadzeeja iedzilinaaties mirlu tekstos
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: