forum.gif
23.februāris..
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / 23.februāris..
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 24.02.11 19:21
 citēt
ekoists:Sapper-tik kategorisks es neesmu,savu pieredzi no armijas laikiem uzskatu par labu,iespējams arī Tu būtu guvis no tā.Sastapos ar ģenerāļu dēliņiem,kuri par katru varu gribēja dienēt VDV,bet ne morāli,ne fiziski nebija tam gatavi,tad nu ātri vien tētiņi parūpējās,lai dēliņi nokļūtu kādā mierīgākā dislokācijas vietā.
Mans stāsts par glumajiem,kuri tēloja slimus,vai pamuļķus,lai nebūtu grūtības.Liels vairums no tiem tagad ''vada'' valsti.

+ ekoists
Publicēts: 24.02.11 19:23
 citēt
Eltons:Lai jau svin, kam svētki... drīz arī mūsu svētki nāk...

Starptautiska sieviesu diena?

Bet Jus ari to netzistat:face-wink:
Publicēts: 24.02.11 19:35
 citēt
holly-roller:

Nē, ne par Klāras Cetkinas un Rōzas Luxemburgas dienu nerunāju... mini vēl...
Publicēts: 24.02.11 19:41
 citēt
Eltons:
holly-roller:

Piedod, bet es neatceros kura datuma ir Praids...:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 24.02.11 19:44
 citēt
holly-roller:
Eltons:

Piedod, bet es neatceros kura datuma ir Praids...:face-grin::face-grin::face-grin:

Nepiebāz savu galvu ar visādām muļķībām!
Ja jau latviski proti rakstīt, tad latviešu svinamās dienas tev jāzin no galvas un nav muļķis jātēlo!
Publicēts: 24.02.11 19:50 labots
 citēt
Eltons:
holly-roller:

Nepiebāz savu galvu ar visādām muļķībām!
Ja jau latviski proti rakstīt, tad latviešu svinamās dienas tev jāzin no galvas un nav muļķis jātēlo!

Bet nu jus tacu Latviesi atzimejat to datumu, laujot pediniem pa ielam staigat.

Ka es varu zinat kura puse tu esi :)

Varbut protas esi talantigs dirigens, bet es saubos, iskaties pec marazmatika kurs veljoprojam nevar izkapt no savas pagatnes un vinam vienmer komunisti regojas, tas ir slimi onkulic...:face-grin:

Ta ka jautajums par dziesmu svetkiem atcelas :face-wink:
Publicēts: 24.02.11 20:00
 citēt
......vakar biju biki neģīmii,bij velme paērcināt bezjēgas patriotus,kas to vien jēdz kā,tukshu muti brūķēt:face-grin::face-grin:
piedodiet,ja kādu tas aizskāra.. Bet izrādās,ka sheit ir ljoti daudz sakarīgu cilvēku:face-kiss:
Publicēts: 24.02.11 20:09 labots
 citēt
Sapper:
Pats, ceru, saproti, ka tie ir bijuši visneracionālāk pavadītie gadi Tavā dzīvē

Nu daudz jav nozōmē tie 2 gadi no 18-20, ko ta nu tādu varēja pastrādāt dižu un cēlu tajos 2 gados, da neko, nu vien‘igais mācīties, bet armija bija sava veida dzīves skola un patstāvības skola, un pēc ārmijas varēja ari mācīties un starp citu tie kuri atnāca no armijas mājās varēja vienkaršāk tikt aukstskolā un cik es pazīstu tādus, tad ari 90 sākumā viņi neredzēja nabaga studenta dzīvi ar karoti kavbatā, a vdrug kur ēst iedos, un no mammām un tētiem studējot finansējumu neprasija, bet paši atrada darbu un dibināja kooperatīvus. Lielākā daļa šo cilvēku šodien neprasa no valsts darbu vai pabalstus, bet paši atrod iespējas pelnīt un kad kāds pajautā kā nu krīzes laikos, ta atbild, a kas ta tā krīze ir? Jo ir izgājuši dzīves skolu.
Publicēts: 24.02.11 20:38 labots
 citēt
holly-roller:

Varbut protas esi talantigs dirigens, bet es saubos, iskaties pec marazmatika kurs veljoprojam nevar izkapt no savas pagatnes un vinam vienmer komunisti regojas, tas ir slimi onkulic...:face-grin:

Tā kā Tu dzīvo citā informatīvajā telpā, tad palīdzēšu iepazīties ar tagadni. :)

www.ir.lv...

www.ir.lv...

marisluste.blogspot.com...
Publicēts: 24.02.11 20:53
 citēt
talavietis:Sapper-

"Ļoti interesanti būtu pajautāt tiem, kas šo dienu atzīmē kā savus svētkus, kurā ierakumu pusē viņi stāvēs, ja nedod Dies austrumu pusē būs frontes līnija????? |"

--------------------
kā vienmēr un visur... par SAVU SĒTU, bet tiem, kuriem tās nav, tie par taisnību! :D :D :D

Tātad Tu par taisnību. :D
Publicēts: 24.02.11 21:16
 citēt
chukmasoff:Sapper:
Pats, ceru, saproti, ka tie ir bijuši visneracionālāk pavadītie gadi Tavā dzīvē

Nu daudz jav nozōmē tie 2 gadi no 18-20, ko ta nu tādu varēja pastrādāt dižu un cēlu tajos 2 gados, da neko, nu vien‘igais mācīties, bet armija bija sava veida dzīves skola un patstāvības skola, un pēc ārmijas varēja ari mācīties un starp citu tie kuri atnāca no armijas mājās varēja vienkaršāk tikt aukstskolā un cik es pazīstu tādus, tad ari 90 sākumā viņi neredzēja nabaga studenta dzīvi ar karoti kavbatā, a vdrug kur ēst iedos, un no mammām un tētiem studējot finansējumu neprasija, bet paši atrada darbu un dibināja kooperatīvus. Lielākā daļa šo cilvēku šodien neprasa no valsts darbu vai pabalstus, bet paši atrod iespējas pelnīt un kad kāds pajautā kā nu krīzes laikos, ta atbild, a kas ta tā krīze ir? Jo ir izgājuši dzīves skolu.

tieshi taaa...,nav jau runa par kautkaadiem diversījas nedarbiem,bet vnk draudzību starp vienaudžiem,kurā situācijas mīzalnieku atfiltrētā kopienā dzīvojām... protams,kas ir 2 gadi?....nekas prieksh dzīves,bet tajaa pashaa laikaa,toreiz un tad ,tas bij ljoti daudz.protams,var jau filozofeet,vajadzeeja taa un shitaa......,bet tad bija savaadaak,tas bij TAGAD un TULIT................
piemēram,tagad,skatos hoķi,specom pārslēdzu uz krievu komentētāju,profesionālu eirosport komentētēju,lai nevajadzētu dzirdēt sociopātisko pamērgli kreipānu......un? un kas tad ,arii esmu kautkāds nodevējs,vai kaa?...
Publicēts: 24.02.11 21:19
 citēt
_Afonja_:
piemēram,tagad,skatos hoķi,specom pārslēdzu uz krievu komentētāju,profesionālu eirosport komentētēju,lai nevajadzētu dzirdēt sociopātisko pamērgli kreipānu......
un? un kas tad ,arii esmu kautkāds nodevējs,vai kaa?...

Tu jau nepateici par kuriem turēji īkšķi! :D
Publicēts: 24.02.11 21:23
 citēt
Bizarre:
_Afonja_:
piemēram,tagad,skatos hoķi,specom pārslēdzu uz krievu komentētāju,profesionālu eirosport komentētēju,lai nevajadzētu dzirdēt sociopātisko pamērgli kreipānu......
un? un kas tad ,arii esmu kautkāds nodevējs,vai kaa?...

nu ljoti smieklīgi...:face-grin:
Publicēts: 24.02.11 21:25
 citēt
hoķi neskatos ta ka nevaru pateikt kurš kā komentē , bet tulkotās filmas LV valodā nav skatāmas...
Publicēts: 24.02.11 21:26
 citēt

nu Jūsu,bezsakara fanātisms nebūt,nevienam nav sveša lieta........tik jēga?...... ta labāk,uzkariet kādu bumbu kaklā,un ejiet izdariet kas jādara...
Publicēts: 24.02.11 21:27
 citēt
chukmasoff:hoķi neskatos ta ka nevaru pateikt kurš kā komentē , bet tulkotās filmas LV valodā nav skatāmas...

+_+++++ viennozīmīgi...
Publicēts: 24.02.11 21:50
 citēt
_Afonja_:
chukmasoff:hoķi neskatos ta ka nevaru pateikt kurš kā komentē , bet tulkotās filmas LV valodā nav skatāmas...

+_+++++ viennozīmīgi...
Jā,jā.Sevišķi labi ir tie krievu bojeviki,kur godīgie,uzticamie un neuzpērkamie krievu oficieri karo pret kaukāziešiem un citiem musulmaņiem,kas defoltā ir teroristi.Pļauj šos desmitiem ar katru roku.Tāpat kā karā nabaga dumjos vāciešus.Vai nezinat kāpēc tās filmas tik daudz laiž pa krievu kanāliem?
Publicēts: 24.02.11 22:02
 citēt
viecha:
_Afonja_: +_+++++ viennozīmīgi...
Jā,jā.Sevišķi labi ir tie krievu bojeviki,kur godīgie,uzticamie un neuzpērkamie krievu oficieri karo pret kaukāziešiem un citiem musulmaņiem,kas defoltā ir teroristi.Pļauj šos desmitiem ar katru roku.Tāpat kā karā nabaga dumjos vāciešus.Vai nezinat kāpēc tās filmas tik daudz laiž pa krievu kanāliem?

un ja ir iespēja,iesaku paklausīties arii vinju radio......:amazing:...it īpashi,ja esi melanholiski noskanjots:face-grin:
vairāk bij domāts baltkrivija:face-grin:
Zigis ,reidz atbrauca no baltkrievijas,bij filmeet sho vēlēshanas.........................tak,nabadzins,nedzeerājs atskrēja ar shnabi,lai atzīmētu atgrieshanos:face-grin:
Publicēts: 24.02.11 22:09
 citēt
_Afonja_:
Bizarre:

nu ljoti smieklīgi...:face-grin:

Mēs mājās atkal smejam kā kutināti,par profesionālo krievu eirosporta komentētāju pērlēm kad "naši ģevuški vai rebjata" neparāda gaidīto. Ja jau iesāki šo tēmu, tad varbūt atceries kāds hajs sākās, kad Pļuščenko gluži pamatoti pēdējā olimpiādē nedbūja zeltu. Diemžēl godīgu un analītisku raxtu par šo uzrakstīja tik viens krievu sporta apskatnieks, kurš par to krietni dabūja pa mizu. Ui, kas par smirdoņu toreiz bija. TRāpēc runājot par objektiviotāti - čja bi korova mičala":)
Publicēts: 24.02.11 22:23
 citēt
Pro! Ar pagājušiem! :face-glasses:Nu netiku pie i-neta vakar, ar dakteriem filozofēju. Par dienestu: pēdējais iesaukums trīs gadus lauzām. Viļņa, Severnij Gorodok, tad pa objektiem. Ģedi tika sabremzēti, 64-tajā iesauca visus, kuriem pēc gada būtu divdesmīt pieci. Pieauguši, patstāvīgi vīri, nopietnāki par trešgadniekiem, daudziem pirmās sporta klases, bija meistarkandidāti. Puse iesaukuma - Piebaltija, otra puse - Pīterieši. Starp tiem tad arī satiku visuzticamākos. Īstās Pēterburgas aristokrātijas pēcnācēji, vecvectēvi Pētera vadībā zviedrus klapējuši. Vēl tagad, kad mazbērnu pulciņš apkārt, tiekamies. Nu, trīs gadi bija padaudz, pēdējais - tīra rutīna. Sevišķi zaudēja tie, kurus "paķēra" no VUZiem, LM akadēmijas, Viļņas konservatorijas...Alternatīva - trīs gadi Disbatā (nejaukt ar stroibatu). Nu, tā tagad ir tāla senatne. Uztrauc kas cits - te cilvēki sūrojas par zaudētiem (izaugsmei?) pāris gadiem. Manuprāt, būtu jāšausminās par pēdējiem ZAUDĒTAJIEM divdesmīt. Dēls 91-majā pieteicās, nupat apaļu jubileju atzīmējām. Sēdēju un ar šausmām domāju - no ko es viņam atstāju mantojumā? Bijušo lielinieku partijas oborotņu izpārdotu Valsts saimniecību, zemniecību... Korumpētību, neliešus visās formācijās, visos līmeņos....Parādu slogu te pielūgtajiem, dievinātajiem Rietumiem...Jenkiju subkultūras atraugas (popkorns, kola un slepkavība publiskas izklaides vietā). Domāju, un tukšoju glāzi pēc glāzes...Nereiba...:face-sad:
Publicēts: 24.02.11 23:19
 citēt
viecha:
_Afonja_: +_+++++ viennozīmīgi...

Par fričiem es zinu tikai pēc filmām bet par duhiem zinu ne pēc filmām, un šo tēmu es tomēr negribētu pārcilāt.
Publicēts: 24.02.11 23:24
 citēt
Voldemorts:Pro! Ar pagājušiem! :face-glasses:Nu netiku pie i-neta vakar, ar dakteriem filozofēju. Par dienestu: pēdējais iesaukums trīs gadus lauzām. Viļņa, Severnij Gorodok, tad pa objektiem. Ģedi tika sabremzēti, 64-tajā iesauca visus, kuriem pēc gada būtu divdesmīt pieci. Pieauguši, patstāvīgi vīri, nopietnāki par trešgadniekiem, daudziem pirmās sporta klases, bija meistarkandidāti. Puse iesaukuma - Piebaltija, otra puse - Pīterieši. Starp tiem tad arī satiku visuzticamākos. Īstās Pēterburgas aristokrātijas pēcnācēji, vecvectēvi Pētera vadībā zviedrus klapējuši. Vēl tagad, kad mazbērnu pulciņš apkārt, tiekamies. Nu, trīs gadi bija padaudz, pēdējais - tīra rutīna. Sevišķi zaudēja tie, kurus "paķēra" no VUZiem, LM akadēmijas, Viļņas konservatorijas...Alternatīva - trīs gadi Disbatā (nejaukt ar stroibatu). Nu, tā tagad ir tāla senatne. Uztrauc kas cits - te cilvēki sūrojas par zaudētiem (izaugsmei?) pāris gadiem. Manuprāt, būtu jāšausminās par pēdējiem ZAUDĒTAJIEM divdesmīt. Dēls 91-majā pieteicās, nupat apaļu jubileju atzīmējām. Sēdēju un ar šausmām domāju - no ko es viņam atstāju mantojumā? Bijušo lielinieku partijas oborotņu izpārdotu Valsts saimniecību, zemniecību... Korumpētību, neliešus visās formācijās, visos līmeņos....Parādu slogu te pielūgtajiem, dievinātajiem Rietumiem...Jenkiju subkultūras atraugas (popkorns, kola un slepkavība publiskas izklaides vietā). Domāju, un tukšoju glāzi pēc glāzes...Nereiba...:face-sad:

+++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!
Publicēts: 25.02.11 00:58
 citēt
Voldemorts:Pro! Ar pagājušiem! :face-glasses:Nu netiku pie i-neta vakar, ar dakteriem filozofēju. Par dienestu: pēdējais iesaukums trīs gadus lauzām. Viļņa, Severnij Gorodok, tad pa objektiem. Ģedi tika sabremzēti, 64-tajā iesauca visus, kuriem pēc gada būtu divdesmīt pieci. Pieauguši, patstāvīgi vīri, nopietnāki par trešgadniekiem, daudziem pirmās sporta klases, bija meistarkandidāti. Puse iesaukuma - Piebaltija, otra puse - Pīterieši. Starp tiem tad arī satiku visuzticamākos. Īstās Pēterburgas aristokrātijas pēcnācēji, vecvectēvi Pētera vadībā zviedrus klapējuši. Vēl tagad, kad mazbērnu pulciņš apkārt, tiekamies. Nu, trīs gadi bija padaudz, pēdējais - tīra rutīna. Sevišķi zaudēja tie, kurus "paķēra" no VUZiem, LM akadēmijas, Viļņas konservatorijas...Alternatīva - trīs gadi Disbatā (nejaukt ar stroibatu). Nu, tā tagad ir tāla senatne. Uztrauc kas cits - te cilvēki sūrojas par zaudētiem (izaugsmei?) pāris gadiem. Manuprāt, būtu jāšausminās par pēdējiem ZAUDĒTAJIEM divdesmīt. Dēls 91-majā pieteicās, nupat apaļu jubileju atzīmējām. Sēdēju un ar šausmām domāju - no ko es viņam atstāju mantojumā? Bijušo lielinieku partijas oborotņu izpārdotu Valsts saimniecību, zemniecību... Korumpētību, neliešus visās formācijās, visos līmeņos....Parādu slogu te pielūgtajiem, dievinātajiem Rietumiem...Jenkiju subkultūras atraugas (popkorns, kola un slepkavība publiskas izklaides vietā). Domāju, un tukšoju glāzi pēc glāzes...Nereiba...:face-sad:

:face-sad:
mjā
Publicēts: 25.02.11 09:09
 citēt

Tā višs ir.
Publicēts: 25.02.11 11:16
 citēt
Publicēts: 25.02.11 11:17
 citēt
Piesauc vēl globālo sasilšanu un Somālijas pirātus un aina būs pilnīga :):) Kalpa filozofija.
Publicēts: 25.02.11 11:33 labots
 citēt
Protams, kalpa filosofija. Tieši šī iemesla dēļ arī novērojam kosmopolītismu, vēstures neizpratni un tuvredzību (pārprasto "Dzimtenes" "aizstāvību" ieskaitot). Tāpēc arī redzam t.s. softpower uzvaras gājienu...
Publicēts: 25.02.11 12:06
 citēt
nu, es konceptuāli военно не обизяный'js. kara katedru gan piedzīvoju. pirdu nodarbībās. smirdbunbu izgatavoju un provēju ar epoksīdu gaubicei šīberi aizlīmēt.:face-grin:
Publicēts: 25.02.11 13:44 labots
 citēt
haralds:nu, es konceptuāli военно не обизяный'js. kara katedru gan piedzīvoju. pirdu nodarbībās. smirdbunbu izgatavoju un provēju ar epoksīdu gaubicei šīberi aizlīmēt.:face-grin:

He, he, kara katedrā... 105.auditorija, cik atceros, kopīgās nodarbības... pasniedzējs stulbs smadzeņu vienrievas atvaļinātais, netceros, puspulvedis kāds... aizdzen mani un vēl pāris čaļus pie friziera... mēs, protams, ejam uz tuvāko Iļģuciema alus mucu un lieliski pavadām trīs ar pus stundas... bet atpakaļ jāiet... neko, saslapinām matu galus pie tuvākās izlietnes un ierodamies pēdējā minūtē pirms beigām... šis bļauj: čevo tak dolgo, maķ... es... tā teatrāli, nokaunējies... da paņimāiķe... mi postrigļis, ģeņgi končiļis... v tramvaje kontroļ poimala... miļicija zabrala... puspulkvedis lepni saslējies vēršas pie auditorijas: vot viģiķe, tovarišči stuģenti, što bivajet, kogda ņetu ģiscipļīni... auditorija krita gar zemi... bet pasniedzējs lepns, ka šim izdevusies replika un visi smejas ne par viņu bet par mums...
Publicēts: 25.02.11 13:49
 citēt
kara katedras gadījumā, līdzēja, iepriekšējā vakarā ar vazelīnu sasmērēt matus, uzvilkt, cieši pieguļošu, speciāli piemeklētu cepuri[ parasti vilnas]...., otrā dienā viss mierīgi, pārlaid nodarbības, izmazgā matus, un atkal pēc cilvēka izskaties ...... :bad_smile:
Publicēts: 25.02.11 14:25
 citēt
... nākamo reizi neaizeju vispār... pasniedzējs nostāda visus kavētājus rindā un pratina kāpēc neapmeklē obligātās nodarbības kara katedrā... visi izdomā neiedomājamos pekstiņus... pienāk mana kārta... saku: da paņimājeķe, bilo ģeņ rožģēņije, vipil sļiškom mnogo, tak ploho bilo, što ņe mog vstaķ... šis tēvišķigi atmaigst: 50 gram vodki s utra nado bilo priņaķ... es: da vi što, mņe tak ploho bilo, što na vodku smotreķ uže ņe mog... šis, griežas pie auditorijas: vot viģiķe, tovarišči stuģenti- nado biķ čestnimi... un visiem iegriež ar ziņojumu dekānam, kas beidzas ar rektora rājienu, a man neko, vēl paslavē... a rektora rājienu es atrāvos par 1.maiju, bet tas cits stāsts...
Publicēts: 25.02.11 14:51
 citēt
Kurā pusē diez patrioti karotu un ko par dzimteni sauktu,ja karš izceltos starp kristiešiem un musulmaņiem?
Publicēts: 25.02.11 14:54
 citēt
Eltons:Protams, kalpa filosofija. Tieši šī iemesla dēļ arī novērojam kosmopolītismu, vēstures neizpratni un tuvredzību (pārprasto "Dzimtenes" "aizstāvību" ieskaitot). Tāpēc arī redzam t.s. softpower uzvaras gājienu...

Ar seku uzskaitīšanu esi lieliski ticis galā. Visiem patīk. Bet! Vai esi arī gatavs spriest par visa iepriekš uzskaitītā CĒLOŅIEM????
Publicēts: 25.02.11 14:58
 citēt
Eltons:Protams, kalpa filosofija. Tieši šī iemesla dēļ arī novērojam kosmopolītismu, vēstures neizpratni un tuvredzību (pārprasto "Dzimtenes" "aizstāvību" ieskaitot). Tāpēc arī redzam t.s. softpower uzvaras gājienu...

Par softpower precīzi! Ugauņi atšķirībā no bāliņiem, kas ieņem strausa pozu, vismaz izprot šīs problēmas būtību. Sk Fjodoram adresētos linkus manā postā: 24.02.11 20:38
Publicēts: 25.02.11 16:20
 citēt
Sapper:

Par softpower precīzi! Ugauņi atšķirībā no bāliņiem, kas ieņem strausa pozu, vismaz izprot šīs problēmas būtību. Sk Fjodoram adresētos linkus manā postā: 24.02.11 20:38

a ja godīgi , man nastrat, par tiem mēdiju kariem, tie ir procesi kurus tā pat nevaru ietekmēt, vis ņirdzīgākais ir tas ka baltijas valstis visā'šajā jezgā sevi uzskata par baigo pasaules nabu , bet neapjētz ka ir tikai maza pumpa uz lielās pasaules pakaļas , kuru pasaule pat nepamana, bet pumpa lepni apzinās ka viņa var niezēt....
Publicēts: 25.02.11 16:26 labots
 citēt
Cēloņi?
Manuprāt visa pamatā ir lielo nāciju nevēlēšanās atzīt mazo nāciju pašnoteikšanās tiesības.
padomju savienībā tas kādu laiku izdevās tieši ar šo 23.februāra armijas palīdzību, kā arī tai bija "jānes" miers un "jāaizstāv" Čehoslovākija, Kuba, Afganistāna, Ičkērija, Osetija, Abhāzija utt...
Ko šī jūsu "Dzimtenes" armija aizstāvēs iepērkot Mistrālus?
Japānai salas līdz šim vēl neesiet atdevuši, vojakas.
Publicēts: 25.02.11 16:45
 citēt
"a ja godīgi , man nastrat, par tiem mēdiju kariem, tie ir procesi kurus tā pat nevaru ietekmēt, vis ņirdzīgākais ir tas ka baltijas valstis visā'šajā jezgā sevi uzskata par baigo pasaules nabu , bet neapjētz ka ir tikai maza pumpa uz lielās pasaules pakaļas , kuru pasaule pat nepamana, bet pumpa lepni apzinās ka viņa var niezēt..."

Nav smuki salīdzināt Krieviju ar pakaļu.Bet nu vieta gan tai ir īstā.
Publicēts: 25.02.11 16:47
 citēt
sinliv:"a ja godīgi , man nastrat, par tiem mēdiju kariem, tie ir procesi kurus tā pat nevaru ietekmēt, vis ņirdzīgākais ir tas ka baltijas valstis visā'šajā jezgā sevi uzskata par baigo pasaules nabu , bet neapjētz ka ir tikai maza pumpa uz lielās pasaules pakaļas , kuru pasaule pat nepamana, bet pumpa lepni apzinās ka viņa var niezēt..."

Nav smuki salīdzināt Krieviju ar pakaļu.Bet nu vieta gan tai ir īstā.

Ne jav krieviju bet eiropu
Publicēts: 25.02.11 16:49
 citēt
Eltons:Cēloņi?
Manuprāt visa pamatā ir lielo nāciju nevēlēšanās atzīt mazo nāciju pašnoteikšanās tiesības.
padomju savienībā tas kādu laiku izdevās tieši ar šo 23.februāra armijas palīdzību, kā arī tai bija "jānes" miers un "jāaizstāv" Čehoslovākija, Kuba, Afganistāna, Ičkērija, Osetija, Abhāzija utt...
Ko šī jūsu "Dzimtenes" armija aizstāvēs iepērkot Mistrālus?
Japānai salas līdz šim vēl neesiet atdevuši, vojakas.

To pašu var ari pieraxtīt lielajiem demokrātijas aizstāvjiem ASV un NATO, kāda mārutka pēc bija Koreja, Vjetnama Dienvidslāvija, tagad Iraka un atkal afganistāna...:face-sad:
Publicēts: 25.02.11 16:50
 citēt
Elton - cerams no vēstures arī kaut ko jēdz... Vienmēr visos laikos kara vinnētājs ir atņēmis-piesavinājies kaut kādu zemes pleķi no zaudētāja. Tad kāpēc kara zaudētājai japānai tagad būtu jāatdod salas????????????????????????
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: