forum.gif
23.februāris..
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / 23.februāris..
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 25.02.11 23:39
 citēt
Sapper:
Eltons:
He, he... atceros jūda rubiks tur sarīkoja reiz mums par spīti velomaratona starta/finiša pulcēšanās vietu... redzēs, ko Lindiņa šogad izdomās, varbūt kā Godmanis no makdonalda ēkas lūrēs binoklī?

Da neko viņa neizdomās. Lai kaut ko izdomātu ir jāmēģina domāt, diemžēl visi līdzšinējei Lindas "varoņdarbi" liecina par pretējo.

Nu bet Bauskas dumpi taču novērsa... žēl tikai, ka Lužkova neielaišanu tā arī neviens nenovērtēja.
Publicēts: 25.02.11 23:49
 citēt
Lindas darbi, vai nedarbi tika skaidri novērtēti vēlēšanās, tam faktam slaidi uzmīza ala Kalvīš'style, daram visu lai 2015. gada 16. marts tiktu aizliegts. Tur Chukchukmasovam taisnība.
Publicēts: 26.02.11 00:15
 citēt
Eltons:Labi, ka Ekoista obligātajā literatūrā netika iekļauti Lāču Viļa pēdējās redakcijas darbi, Linards Laicēns un "dokumentālā" filma "Parastais fašisms"...
nu, Vilis Lācis folksfertreiters, bija tie godi ar dēliem Leonīdu un Juri. bet Romma filma man pirms oi cik daudz gadiem šķita par lietu.
Publicēts: 26.02.11 00:25
 citēt
Hadsons:Lindas darbi, vai nedarbi tika skaidri novērtēti vēlēšanās, tam faktam slaidi uzmīza ala Kalvīš'style, daram visu lai 2015. gada 16. marts tiktu aizliegts. Tur Chukchukmasovam taisnība.

Nevajag par manu uzvardu ņirgāties lūdzu.

16 marts ir leģeonāru piemiņas diena, un SS leģions nav ne latvijas gods ne slava, bet latviešu tautas traģēdija, leģionā ne jav visi tā brīvprātīgi gāja, bet lielāko daļu piespiedu kārtā ļeģionā paņēma. Ne tiešajā asins radniecībā man ir viena ģimene no kuras leģionā gāja bojā daži radinieki, un no tās atzares esmu ari aculiecinieku versijas dzirdējis, kā kaimiņš kaimiņu nodeva rekrūtiem, jo kaimiņa dēls negribēja iet karot, un slēpās. Tajā pašā ģimenē vēl viens radagabals bija dienējis brīvās latvijas ārmijā, bija aizsargs, 40 gadā aizgāja pagrīdē un piedalijās rezisteces kustībā, kad sākās piedalijās pretošanās grupē pret vācu okupantiem(jā tagad par to tikai neviens nerunā bet bija īstie patrioti, kuriem vācieši ari nebija pa prātam, fričus par atbrīvotājiem neuzskatija) viņu arestēja gestapo, un viņš nokļuva Salaspilī, kur no viņa ņēma asinis.No turienes viņš provēja aizbēgt, bet bēgot savainoja kāju, un vācieši piedāvāja, vai v rashod, vai leģions.
Es ciest nevaru to pompastisko naceonālā naida kurināšanas politiku , kura gan 16 martu kā atceres dienu, gan 9 maiju ir pārverttusi no piemiņas datumiem, par politisko farsu balagānu.
Publicēts: 26.02.11 00:54
 citēt
Ļoti atvainojos par uzvārdu, domāju ka tas ir vienkārši niks.
Bet piekrīti,16 marts izskatās pēc piemiņas datuma, 9. maijs ar katru gadu mazāk un mazāk sāk izskatīties pēc atceres pasākuma.
Publicēts: 26.02.11 00:55
 citēt
Eltons:
Sapper:

Da neko viņa neizdomās. Lai kaut ko izdomātu ir jāmēģina domāt, diemžēl visi līdzšinējei Lindas "varoņdarbi" liecina par pretējo.

Nu bet Bauskas dumpi taču novērsa... žēl tikai, ka Lužkova neielaišanu tā arī neviens nenovērtēja.

A par Lužkovu man ir pretējas domas, vajadzēja ielaist, būtu cēlsirdīgi - rēja, rēja virsū sunīc, bet pēc tam ar kājstarpē iežhmiegtu asti nāk, vajdzēja ielaist, toč vajadzēja. Skaists žests būtu, Delfinārija pacientiem neizprotams, bet prātīgākie saprastu šā gājiena smalkumu.
Publicēts: 26.02.11 01:03
 citēt
Hadsons:Ļoti atvainojos par uzvārdu, domāju ka tas ir vienkārši niks.
Bet piekrīti,16 marts izskatās pēc piemiņas datuma, 9. maijs ar katru gadu mazāk un mazāk sāk izskatīties pēc atceres pasākuma.

9 maijs, eiropa un pasaulē 8 maijs ir otrā pasaules kara bēigu svētki un ari atceres diena, un tam nav ne kāda sakara ar naceonālo kūdīšanu, protams liela daļa vietējo krievu politiķu to izmanto savām vajadzībām , un šamajiem ir pilnīgi nasrat, par gājušo bojā piemiņu,šamie ir gatavi gan koncertus gan šņabi izmaxāt elektorātam , lai tikai tos atbalsta. Jo domājoši cilvēki kuri tiešām gan zin gan ari ciena vēsturi un bojāgājušo piemiņu, tādās masu orģijās, kādas notiek gan 16 martā gan 9 maijā nepiedalās un neālējās. apsaukādami vienus par fašistiem citus par okupantiem.
Publicēts: 26.02.11 01:12
 citēt
haralds:
Eltons:Labi, ka Ekoista obligātajā literatūrā netika iekļauti Lāču Viļa pēdējās redakcijas darbi, Linards Laicēns un "dokumentālā" filma "Parastais fašisms"...
nu, Vilis Lācis folksfertreiters, bija tie godi ar dēliem Leonīdu un Juri. bet Romma filma man pirms oi cik daudz gadiem šķita par lietu.

Par lietu, bet sajaucot fašismu ar nacismu un visu tā ideoloģiju noreducējot un vienkāršojot līdz nāves nometnēm un holokaustam. . Imho te Eltons būs domājis nesen tapušo propogandisko "Baltojas fašismu". :D

Un tagad viena definīcija:

__________ ideoloģiju raksturo spēcīga centrālā vara, kas nepieļauj opozīcijas izveidošanos, autoritārs vadonis un iejaukšanās pilsoņu privātajā dzīvē, militarizācija, agresīva ārpolitika, radikāls nacionālisms, represijas pret politiskajiem pretiniekiem.

Izklausās pēc situācijas Ziemeļkorejā, Ķīnā un Krievijā, vai ne? Diemžēl svītras vietā ir fašisma termins jāliek. . :D
Publicēts: 26.02.11 01:21
 citēt
ideoloģiju raksturo spēcīga centrālā vara, kas nepieļauj opozīcijas izveidošanos, autoritārs vadonis un iejaukšanās pilsoņu privātajā dzīvē, militarizācija, agresīva ārpolitika, radikāls nacionālisms, represijas pret politiskajiem pretiniekiem.

Izklausās pēc situācijas Ziemeļkorejā, Ķīnā un Krievijā, vai ne? Diemžēl svītras vietā ir fašisma termins jāliek. .

Par ziemeļkoreju piekrītu, bet par Ķīnu un ari par Krieviju nepiekrītu, ja vēl ķīnā ir kaut kāda ideoloģija, ta krievijā tās nav vispār, mans brālis str;adā maskavā un es turienes situāciju'zinu ļoti labi, bez tam to ko redzam pa TV un filmās tā ir toešam ļoti gaišos toņos parādīta krievijas dzīve. Kā piemērs Masjkavā uz ielas starp simtiem un tukstošiem kaukāziešu seju pavīd dažas krievu sejas, un tā vairs nav naceonālā jautājuma problēma , bet kriminogēnās situācijas risināšana, jo neviens kaukāzietis vai aziāts neievēro nevienu likumu un noteikumus, un laupīšanas , zādzības tas priekš viņiem ir normāli. Jā tas ir SNG posts...
Publicēts: 26.02.11 01:23
 citēt
chukmasoff:
Hadsons:Ļoti atvainojos par uzvārdu, domāju ka tas ir vienkārši niks.

9 maijs, eiropa un pasaulē 8 maijs ir otrā pasaules kara bēigu svētki un ari atceres diena, un tam nav ne kāda sakara ar naceonālo kūdīšanu, protams liela daļa vietējo krievu politiķu to izmanto savām vajadzībām , un šamajiem ir pilnīgi nasrat, par gājušo bojā piemiņu,šamie ir gatavi gan koncertus gan šņabi izmaxāt elektorātam , lai tikai tos atbalsta. Jo domājoši cilvēki kuri tiešām gan zin gan ari ciena vēsturi un bojāgājušo piemiņu, tādās masu orģijās, kādas notiek gan 16 martā gan 9 maijā nepiedalās un neālējās. apsaukādami vienus par fašistiem citus par okupantiem.

Ja par saviem textiem atbildi, var palūgt kādu foto, video atsauci uz leģionāru masu orģijām 16. martā???????? (Pļineru un Giļmanu kostīmšovi neskaitās, to leģionāri nerīko) Tu atkal zirgu ar šķērēm salīdzini :)
Publicēts: 26.02.11 01:32
 citēt
Jā, un parādi lūdzu man 16 marta masu orģijas. Un paskaties no šāda skatpunkta, kā cilvēki kuriem patiešām SĀP, atzīmē savu dienu, un pēcāk ar drausmīgo piespiešanu palikt te, svešumā, bauriem mācot komunismu, tiem ļaudīm svinot.
Publicēts: 26.02.11 01:35
 citēt
chukmasoff:ideoloģiju raksturo spēcīga centrālā vara, kas nepieļauj opozīcijas izveidošanos, autoritārs vadonis un iejaukšanās pilsoņu privātajā dzīvē, militarizācija, agresīva ārpolitika, radikāls nacionālisms, represijas pret politiskajiem pretiniekiem.

Izklausās pēc situācijas Ziemeļkorejā, Ķīnā un Krievijā, vai ne? Diemžēl svītras vietā ir fašisma termins jāliek. .

Par ziemeļkoreju piekrītu, bet par Ķīnu un ari par Krieviju nepiekrītu, ja vēl ķīnā ir kaut kāda ideoloģija, ta krievijā tās nav vispār, mans brālis str;adā maskavā un es turienes situāciju'zinu ļoti labi, bez tam to ko redzam pa TV un filmās tā ir toešam ļoti gaišos toņos parādīta krievijas dzīve. Kā piemērs Masjkavā uz ielas starp simtiem un tukstošiem kaukāziešu seju pavīd dažas krievu sejas, un tā vairs nav naceonālā jautājuma problēma , bet kriminogēnās situācijas risināšana, jo neviens kaukāzietis vai aziāts neievēro nevienu likumu un noteikumus, un laupīšanas , zādzības tas priekš viņiem ir normāli. Jā tas ir SNG posts...

Lūk imperiālima politikas ēnas puses.
pēdējos 4 gadus man sanāk uz nedēļu reizi gadā aizbraukt komandējumā uz Krieviju, konkrēti uz Sočiem, kad tur notiek ikgadējais ekonomiskais forums vietējā " Davosa", ķipa. :) Redzot to virtuvi, varu teikt, ka cilvēku domāšanā nekas tur nav mainijies pēdējos 20 gadus ne valdniekiem ne padotajiem.
Publicēts: 26.02.11 01:37
 citēt
Vecie leģeonāri vis ok, bet tie kas tajā svītā iet un kuri ar tiem antifašistiem plēšās un brēc gan no vienas gan no otras puses, tur jav tā jezga visa, un starp vieniem un citiem pavīd dažš labs politiķa ģīmis.

Atrumā atradu pēdējo kaut kādu.

www.youtube.com...

Ja tam visam neviens nepiedotu politisko aspektu ta ne policijas kordoni, ne kādi protestētāji ar plakātiem, nedz jauniešu bariņš ar baltijas valstu karogiem kuri par karu un leģeonāriem zin daudz mazāk kā par gredzenu pavēlnieku(starp citu esmu kontaktējis gan ar Gardes meitenēm gan ar Visu latvijai gan ar kluba 415 līderiem, un nevienam tur intelekts sejas nav izkropļojis) neietu dziedādami leģeonāru dziesmas. Vis notiktos mierīgi ar klusu piemiņas brīdi un tajā pasākumā piedalītos tikai cilvēki kuriem tas datums tiešām ir piemiņas diena.
Publicēts: 26.02.11 01:42
 citēt
Hadsons:Jā, un parādi lūdzu man 16 marta masu orģijas. Un paskaties no šāda skatpunkta, kā cilvēki kuriem patiešām SĀP, atzīmē savu dienu, un pēcāk ar drausmīgo piespiešanu palikt te, svešumā, bauriem mācot komunismu, tiem ļaudīm svinot.

Es jav iepriekšejā atbildē izteicu par šo jautājumu, nevajag pīt tajā visā politiku, un nebūs ne strīdu ne kautiņu ne orģiju. vis notiksies klusi un mierīgi. Starp citu PSRS laikos 9 maija svinības bija pavisam citādākas, ne kā to tagad ir uztaisijuši vietējie politiķi par savas aģitācijas tribīni, vienkaršiem prastiem un tupiem ļautiņiem. nebija ne kādas dzeršanas uzvaras pieminekļa pakājē, nekādu koncertu un un orģiju.
Publicēts: 26.02.11 02:22
 citēt
Nu visu cieņu, piekrītu par CCCP laiku 9 maiju.
Publicēts: 26.02.11 10:22
 citēt
viecha:Obligātos 2 gadus padomju armijā,taču ar to nelepojos un par dzīves un īstas draudzības skolu to neuzskatu.

Pilnīgi piekrītu. Tam, ka kaut kādās tur Kaļiņingradās un Kazahstānās esmu "sargājis Tēvzemi", nepiekrītu, jo mani senči nav bijuši ne austrumprūši ne kazahi.
Bet par nākamajām sovoka svētku dienām - tikai pēseresā varēja sadistiski rīkot svētkus sieviešu demonstrāciju izdzenāšanas un strādnieku apšaušanas sakarā.
Publicēts: 26.02.11 11:03
 citēt
Strīdmaņiem fašisti-atbrīvotāji iesaku Aleksandra Ņikonova grāmatu"Kurš pirmais".Pagājš nedēļ atmetu skopumu,samaksāju 7 latus un nopirku.Tur tā jauki parādītas grandiozās atšķirības starp režīmiem.
Publicēts: 26.02.11 11:32
 citēt
viecha:Strīdmaņiem fašisti-atbrīvotāji iesaku Aleksandra Ņikonova grāmatu"Kurš pirmais".Pagājš nedēļ atmetu skopumu,samaksāju 7 latus un nopirku.Tur tā jauki parādītas grandiozās atšķirības starp režīmiem.

Nezinu par tādu autoru, bet pietiekami daudz esmu lasijis Klimova darbus un Suvorova ledlauzi, tur vis mne filozofiskā formā pasniegts, bet ar dokumentāliem pierādijumiem.
Publicēts: 26.02.11 11:38
 citēt
Eu, jūs vēl te neesat beiguši cepināties? Piektā lapa jau iet uz beigām. Nu vi dajoķe!
Publicēts: 26.02.11 12:27
 citēt
Nekas, pēc nedēļas kāds Rozis Luksemburgs ieliks sveicienu Слава советской женщине - женщине-матери, труженице на заводах, фабриках и колхозных полях!, aizies vēl viens cepiens uz 5 lapām.
Publicēts: 26.02.11 13:28
 citēt
chukmasoff: Ja tam visam neviens nepiedotu politisko aspektu ta ne policijas kordoni, ne kādi protestētāji ar plakātiem, nedz jauniešu bariņš ar baltijas valstu karogiem kuri par karu un leģeonāriem zin daudz mazāk kā par gredzenu pavēlnieku neietu dziedādami leģeonāru dziesmas. Vis notiktos mierīgi ar klusu piemiņas brīdi un tajā pasākumā piedalītos tikai cilvēki kuriem tas datums tiešām ir piemiņas diena.

Esi tik labs, uzmet šito uz papīra un nosūti uz Antonijas ielu 2 Domāju, ka katrs normāls latvietis Tev par to būtu tikai pateicīgs.
Publicēts: 26.02.11 13:30
 citēt
Schneider:Nekas, pēc nedēļas kāds Rozis Luksemburgs ieliks sveicienu Слава советской женщине - женщине-матери, труженице на заводах, фабриках и колхозных полях!, aizies vēl viens cepiens uz 5 lapām.

Urrra, Tovarišči!

Publicēts: 26.02.11 13:39
 citēt
Gan jau ka īstie nacionālpatrioti 8. martu svinēs pilnā krāšņumā :D :D :D
Publicēts: 26.02.11 14:30
 citēt
aibeks:Eu, jūs vēl te neesat beiguši cepināties? Piektā lapa jau iet uz beigām. Nu vi dajoķe!

Nu, vecais... a nav ko tautu kaitināt un likt blogos svešu svētku atzīmēšanas tēmu.
Un viss uz labu: vienmēr lietderīgi uzzināt hūizhū...
Publicēts: 26.02.11 15:22 labots
 citēt
Sapper:
chukmasoff: Ja tam visam neviens nepiedotu politisko aspektu ta ne policijas kordoni, ne kādi protestētāji ar plakātiem, nedz jauniešu bariņš ar baltijas valstu karogiem kuri par karu un leģeonāriem zin daudz mazāk kā par gredzenu pavēlnieku neietu dziedādami leģeonāru dziesmas. Vis notiktos mierīgi ar klusu piemiņas brīdi un tajā pasākumā piedalītos tikai cilvēki kuriem tas datums tiešām ir piemiņas diena.

Esi tik labs, uzmet šito uz papīra un nosūti uz Antonijas ielu 2 Domāju, ka katrs normāls latvietis Tev par to būtu tikai pateicīgs.

Krievijas vēstniecība un krievija vis mazāk ietekmē šos pasākumus, bet to visu kurbulē vietējie polukrovkas, kuriem ar krieviem ir ļoti maz sakara nu tikai tik kā krievu valodas lietotāji...Un finansē to visi ne Kremlis bet dažādi vietējie un krievijas oligarhi kuiem ir izdevīgi lai LV ar Kreieviju būtu saspringtas attiecības, jo ja nu krievijā kādam asti piespiedīs ta vares uz LV laisties , ka ne kā eiropas zona, un LV krievijai neextradicionēs šamos.
Savā laikā kad Putins atnāca pie varas un sāka nemt az pautiem Jeļcina aprites oligarhus , kuri bija izlaupijuši valsti, "istens krievs" vismaz tā viņš sevi pasniedza Berezovskis bija teicis ka LV būšot platsdarms viņa cīņā pret Putinisko krieviju.
Publicēts: 26.02.11 15:34
 citēt
Eltons:
aibeks:Eu, jūs vēl te neesat beiguši cepināties? Piektā lapa jau iet uz beigām. Nu vi dajoķe!

Nu, vecais... a nav ko tautu kaitināt un likt blogos svešu svētku atzīmēšanas tēmu.

Izkāp no nacionālās smilšukastes un paskaties,ka cilvēki visur ir vienādi,vienādi elpo,vienādi kakā,vienādi guļ....
Kāpēc blogu uzskati par savu?Domāju,ka katrs var rakstīt,atzīmēt ko grib un kā grib.
Publicēts: 26.02.11 15:36
 citēt
Sapper:
Eltons:

A par Lužkovu man ir pretējas domas, vajadzēja ielaist, būtu cēlsirdīgi - rēja, rēja virsū sunīc, bet pēc tam ar kājstarpē iežhmiegtu asti nāk, vajdzēja ielaist, toč vajadzēja. Skaists žests būtu, Delfinārija pacientiem neizprotams, bet prātīgākie saprastu šā gājiena smalkumu.

Nu nevajag prastiem ļaužiem smalku uzvedību piedēvēt. Nejau glupo runu dēļ to Lužkovu nelaida, bet plaukstošās trauslās mīlestības starp Maskavu un Rīgu dēļ. Un zināmās aprindās mūrnieces "darbs" ir pat ļoti novērtēts.:face-grin:
Publicēts: 26.02.11 15:49 labots
 citēt
ekoists:
Eltons:

Izkāp no nacionālās smilšukastes un paskaties,ka cilvēki visur ir vienādi,vienādi elpo,vienādi kakā,vienādi guļ....
Kāpēc blogu uzskati par savu?Domāju,ka katrs var rakstīt,atzīmēt ko grib un kā grib.

Skatos, te kādam problēmas (ar uztveri un tā)...
Gribi par to parunāt?
Publicēts: 26.02.11 16:42
 citēt
Par problēmām ar uztveri?
Publicēts: 26.02.11 17:35
 citēt
ekoists: Izkāp no nacionālās smilšukastes un paskaties,ka cilvēki visur ir vienādi,vienādi elpo,vienādi kakā,vienādi guļ....

EPIC FAIL

Nekakā vis vienādi.
Eiropieši uz poda ar kājām nekāpj. :D
Publicēts: 26.02.11 17:40
 citēt
Ekoist, Tu taču neesi muļķis, Eiropu gan jau esi apceļojis. Nosauc man vienu valsti un tās pilsoņus, kas ar rokām un kājām neaizstāv savas tautas un Valsts intereses. Parādi man vienu francūzi, kas svin angļu svētkus vai otrādi.

Man ir draugi Krievijā, mēs lieliski saprotamies, kad es aizbraucu uz turieni, es dzīvoju pēc viņu noteikumiem un tos respektēju.

Bet kad es braucu atvaļinājumā atpūsties, es izvēlos kūrortu, kur krievu nav. Kāpēc? Tāpēc ka man tāpat kā katram vidusmēra eiropietim šīs mentalitātes izgājieni un uzvedība nav pieņemama. Padzīvo piemēram Spānijā kūrortā, kur dzīvo austrumu kaimiņu tūristi un padzīvo, kur tos nelaiž. Atrodi 10 atšķirības. Jā jā, angļi un vācieši arī haju taisa, bet kāpēc kūrortos limits ir tikai krievu tūsristiem? Ko paši krievi par to domā un saka.
www.utro.ru...

Un kāpēc gan man savā zemē būtu 'jāakceptē tas, ka pārdevēja veikalā mani uzrunā svešā valodā. Kurā va;stī vēl tas ir iespējams? :what:
Publicēts: 26.02.11 17:45
 citēt
ekoists:Par problēmām ar uztveri?

Visi no Tukuma tādi, vai tikai lidlauks ietekmē?
Publicēts: 26.02.11 18:04
 citēt
Atbrauc uz Tukumu un apskaties.Vari arī pastaliņās ar karogu pastaigāt, interneta daiļdirsēji.
Sapper,esmu daudz izbraukājis un noteikti braukšu vēl,visus uzskatu par cilvēkiem,kamēr mani nesāk pārliecināt,ka kāda nācija ir pārāka par citu.Visās savi kropļi gadās,bet ne jau tādēļ teikšu,ka krievi vai indusi ir sliktāki vai labāki par latviešiem.
Manās asinīs ir tik daudz sajaukumu,ka savu nacionālo piederību nevaru noteikt un esmu to atmetis.
Zini kādēļ karaliskajās ģimenēs tik daudz dauņu dzima?Tāpēc,ka rūpējās par savu asiņu tīrību.
Publicēts: 26.02.11 18:08
 citēt
Sapper: Un kāpēc gan man savā zamē būtu jāakceptē tas,ka pārdevēja veikalā mani uzrunā svešā valodā.Kurā valstī vēl tas ir iespējams?:what:

UK daba vietas stāvvietā ,piemēram,ceļa zīme-norāde tulkota poļu,krievu un ,ja nemaldos lietuviešu valodās.:face-grin: šeit tādām lietām neviens nepievērš uzmanību...tieši tas pats attiecas arī uz valodas zināšanu,nezināšanu..kaut kā rēķinās un ciena citu tautību pārstāvjus..
p.s Nekā personīga:face-smile:
Publicēts: 26.02.11 18:52
 citēt
meduslacis: šeit tādām lietām neviens nepievērš uzmanību...tieši tas pats attiecas arī uz valodas zināšanu,nezināšanu..kaut kā rēķinās un ciena citu tautību pārstāvjus..

...kamēr angļiem masveidā nesāk pārmest, ka viņu sobačij jazika lietošana Anglijā ir fašisma izpausme...
Publicēts: 26.02.11 19:08 labots
 citēt
meduslacis:Sapper: Un kāpēc gan man savā zamē būtu jāakceptē tas,ka pārdevēja veikalā mani uzrunā svešā valodā.Kurā valstī vēl tas ir iespējams?:what:

UK daba vietas stāvvietā ,piemēram,ceļa zīme-norāde tulkota poļu,krievu un ,ja nemaldos lietuviešu valodās.:face-grin: šeit tādām lietām neviens nepievērš uzmanību...tieši tas pats attiecas arī uz valodas zināšanu,nezināšanu..kaut kā rēķinās un ciena citu tautību pārstāvjus..
p.s Nekā personīga:face-smile:

Bāc, nu var kāds apspiesto krievu aizstāvis salīdzināt lietas, ko nevar salīdzinātt????? Te tiek dzeltens ar apaļu sajaukts.
Latvijas tūrisma objektos nav info citās valodās????? Kāds sakars uzrakstiem, kas domāti tūristiem ar valodu kādā tevi apkalpo veikalā??? Pasaki kuras eiropas valsts veikalā Tevi nezinot tautību uzrunās ar "zdrasķe"???? Galu galā tak eksistē arī likumdošana, bet ir tautas, kam likumi nav rakstīti. (par to konkrētāk linkā iepriekšējā manā postā)
Publicēts: 26.02.11 19:12
 citēt
Viens otru novedat līdz baltajām pelītēm kašķējoties..:face-grin: Es par elementāru cieņu pret cilvēku..vienalga kādas tautības..:face-smile:
Publicēts: 26.02.11 19:14
 citēt
Ekoist, tiešām liekas, ka jums tas lokators ir smadzenes pārdedzinājis... tāpēc jau arī bija manas bažas par neadekvātu uztveri no jūsu puses...
Neviens nekad šeit nav runājis par kādas nācijas pārākumu pār citām (ja neskaita pastāvošo lielkrievu šovinismu, kas nekaunas savus svētkus un tikumus uzspiest citiem un jūs, kalpa dvēselītes, tik padevīgi tam piekrītat), par asiņu tīrību, ienaidniekiem un karu ar musulmaņiem Tev piedzejojās pašam klāt.
Publicēts: 26.02.11 19:14
 citēt
Sapper...es ne par dabas vietu stāvvietu-kļūda-darba vietu stāvvietās..te nav saistības ar tūristiem:face-smile:
Publicēts: 26.02.11 19:16
 citēt
Schneider:
meduslacis: šeit tādām lietām neviens nepievērš uzmanību...tieši tas pats attiecas arī uz valodas zināšanu,nezināšanu..kaut kā rēķinās un ciena citu tautību pārstāvjus..

...kamēr angļiem masveidā nesāk pārmest, ka viņu sobačij jazika lietošana Anglijā ir fašisma izpausme...

Trāpīgi teikts!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info: