varbuut kaads zinoss cilveeks vareetu ieteikt kuru no siem nemt!kaadi plusi un miinusi!ieprieks esmu foceejis tikai ar ziepi un nu ir doma par kko nedaudz nopietnaaku!saprotu ka sis ir leetais gals bet domaaju ka manaam vajadziibaam(ainavas,kkaadi tusinji)pilniigi pietiks!doma nemt tikai body un kaadu nopietnaaku optiku atseviski!un ja nu aizrauj tad ar laiku tak body var nomainiit!=) jaa,varbuut pie reizes var ieteikt arii kaadu labu optiku liidz ~ 500 ls! paldies!
p.s. esmu norveegijaa un te varbuut tas piedaavaajums atskiras!
paaris dienu laikaa esmu salasiijies lielu daudzumu info par so teemu un patiesiibaa diezko gudraaks laikam neesmu palicis jo katram profesionaalim atskiriibaa no sev tuvaakaa foto novirziena viedokli atskiras! iisumaa taa - veelos aparaatu kas buutu pusliidz universaals un apmierinaatu mani ja manas zinaasanas un profesionalitaate nedaudz pieaug!iespeejams mana pirmaa un vieniigaa digitaalaa spogulkamera!kopeejais budzets aparaatam un optikai apmeeram 900 ls!
kuminsh:paaris dienu laikaa esmu salasiijies lielu daudzumu info par so teemu un patiesiibaa diezko gudraaks laikam neesmu palicis jo katram profesionaalim atskiriibaa no sev tuvaakaa foto novirziena viedokli atskiras! iisumaa taa - veelos aparaatu kas buutu pusliidz universaals un apmierinaatu mani ja manas zinaasanas un profesionalitaate nedaudz pieaug!iespeejams mana pirmaa un vieniigaa digitaalaa spogulkamera!kopeejais budzets aparaatam un optikai apmeeram 900 ls!
visi tev teiks ka jāpērk kenons, nu moš nikons.............neklausi, samyang būs īstais..........
40D+tamron 17-50/2.8+70-200/4L+430EX = 300+200+300+110 = 910 Ls. Tas tad, ja peerc lietotu. 1000D+18-55 IS+55-250 IS+430 EXII+50/1.8 = 300+160+160+75 = 695, ja perc jaunu - te vel var izvirst klaat un kaut ko pamainiit.
1000D+18-55 IS+55-250 IS+430 EXII+50/1.8 = 300+160+160+75 = 695, ja perc jaunu - te vel var izvirst klaat un kaut ko pamainii/quote]
domaaju noteikti jaunu!kautkur lasiiju ka 1000D nav iisti piemeerots sportam(kustiigaam bildeem) bet ja tas ir tikai hobija liimenii tad tak iztikt var,ne?jeb arii labaak 1100D kopaa ar tevis mineeto optiku? es tagad esmu salasiijies un sabijies par optikas gaismspeeju!tai optikai ko uzrakstiiji tacu gaismspeeja var buut dazaada atkariibaa no modelja?cik saprotu,ja tas f cipars mazaaks,jo labaak! iisteniibaa domaaju ka +/- vareetu arii palikt pie tevis ieteiktaa varianta!pret bezdarbiibu buutu nodrosinaajies uz vairaakiem gadiem liidz pusliidz apzinaatu visas taa sniegtaas iespeejas! vieniigi par to optiku veel nav iistas ponas!ja vari luudzu nedaudz apgaismo mani par to gaismspeeju tevis dotajiem objektiiviem!
vairakiem gadiem butu nodroshinajues njemot to pirmo komplektu. Tur jaudas truukumu vel kadu laiku nejutiisi, ari sportam bus gana piemerots. Ja tomer gribi sportu un jaunu, tad pie ta manis mineta 1000D komplekta vari piemest Canon 85/1.8 USM stiklu - ļoti ātrs AF, gaišs, ass, sportam un portretiem noderēs.
un, protams, ja esi apmierināts ar komplektu, vienmēr vari pateikt paldies - ljubvi.net...
nu re!saakaas!viens saka ir ok,otrs saka ka ne!drosvien ka jaaklausa paardeveejam kurs noteikti ieteiks to preci kura noliktavaa jau gadu putekljus kraaj!
kuminsh:nu re!saakaas!viens saka ir ok,otrs saka ka ne!drosvien ka jaaklausa paardeveejam kurs noteikti ieteiks to preci kura noliktavaa jau gadu putekljus kraaj!
domaa, ka ar to tehniku Tu taisisi butiski sliktakas bildes ka ar tadu, aks tikko no konveijera? stipri, stipri, stipri shaubos...
noteikti ka nee!vienkaarsi pirms es kko peerku,censos uzzinaat peec iespeejas vairaak no cilveekiem kas ar to ir saskaarusies!un ir tacu lietas ar saviem plusiem un miinusiem!takaa leenaa garaa turpinu ievaakt info un kaadu dienu vienkaarsi izdariisu secinaajumus un iesu uz bodi! un liels paldies par taviem ieteikumiem,vismaz kkas jau man ir!