Kādam nav kādi paziņas Londonā? Lielāko ties interesē info, bet varbūt kas vairāk. Aprīļa beigās, Maija sākumā braukšu uz turieni, gribētos padomus viesnīcu ziņā vai varbūt kādus citus veidus, kā pavadīt nedēļu Londonā (pēc iespējas tuvāk Somerset House). Vieta, kur vajadzētu palikt sanāk ap 160 mārciņām dienā, tāpēc meklēju lētāk. Atradu arī pa 50 un pat par 25, tikai zinot kāds spēks ir fotogrāfijai, negribas uzticēties viesnīcu daiļajām mājaslapām.
Senders:Kādam nav kādi paziņas Londonā? Lielāko ties interesē info, bet varbūt kas vairāk. Aprīļa beigās, Maija sākumā braukšu uz turieni, gribētos padomus viesnīcu ziņā vai varbūt kādus citus veidus, kā pavadīt nedēļu Londonā (pēc iespējas tuvāk Somerset House). Vieta, kur vajadzētu palikt sanāk ap 160 mārciņām dienā, tāpēc meklēju lētāk. Atradu arī pa 50 un pat par 25, tikai zinot kāds spēks ir fotogrāfijai, negribas uzticēties viesnīcu daiļajām mājaslapām.
Paldies AZ
es ieteiktu mekleet nevis viesniicu, bet B&B (bed and breakfast). parasti nav liela kjeza ap to visu, nav superiigaakais recepshans ar 50 viesmiiljiem, bet ir jauki maaju iipashnieki (parasti veciishi), kas piedaavaa tiiru gultas velju, maajiigu istabu, plus cenaa iekljautas brokastis. tam cena parasti svaarstaas saakot no 40 anglju naudinjaam un ne paaraak daudz uz augshu.
hm. es pedeja reize paliku hostelii, varu pacensties adresi atrast - tiesa, bija diivaina iestade, bet ta ka panjemam 8vietiigu istabu, bija ok. tiiriibas maaniem - neiesaku. sanaca 10 paundi uz purnu dienaa. www.hostelworld.com... shitas laikam bija.
versatile:hm. es pedeja reize paliku hostelii, varu pacensties adresi atrast - tiesa, bija diivaina iestade, bet ta ka panjemam 8vietiigu istabu, bija ok. tiiriibas maaniem - neiesaku. sanaca 10 paundi uz purnu dienaa. www.hostelworld.com... shitas laikam bija.
Nav tā, ka galīgā ūķī gribētos, kā arī (kā jau minēju), vēlams pēc iespējas tuvāk Somerset House, jo tur notiks pasākums. Es jau braucienā uz Tokiju ieekanomēju naudu dzīvojot pie vienas latvietes, bet beigās pazaudēju nenormāli daudz laika un nervu braukājot uz tikšanās vietām, ka vairs tā negribas.
Eltons:Ar Ilgoni sazinies, varbūt jau būs gana iekārtojies lai savējos atbalstītu, vismaz ar info.
Manuprāt, attālums no vēlamas vietas spēlē mazu lomu, jo ar metro ļoti ātri visur var tikt. Tu brauc viens vai kopā ar kādu? Ja brauc kopā ar kādu un Londonā iebrauc ar vilcienu (no Lidostas), tad ļoti labs piedavājums ir šeit daysoutguide.co.uk - visas populārākās Londonas atrakcijas 2 par 1 cenu! To izmantojot var ietaupīt ļoti daudz naudas!!!