Iznākusi ACDSee Pro MAC gala versija (betas jau varēja ieprovēt kādu gadu) Dažiem lieliem ACDSee Pro faniem šī varētu būt laba vēsts (it sevišķi tiem, kuri to lietoja uz WIN sistēmas un ir ļoti pieķērušies + izjūt šī rīka trūkumu iekš MAC )
Var jav būt ka nav slikts, bet tomēr PS laikam neviens nepārsitīs, ja godīgi ta esmu pablēņojies ar ACDS , programma laba, bet vairāk domāta vienkaršam lietotājam ne vis profesionālam darbam.
Profesionālie darbi ir dažādi. Ja deju ansamblis ar 4 vecuma grupām un pāri par 60 dalībniekiem grib reportāžu par savu jubilejas koncertu pēc principa "Bliez daudz, mums vajag no kā izvēlēties - gan pašiem no malas pavērtēt, gan arī arhīvam un izsūtīšanai citiem ansambļiem", tad sanāk ap 600 bildēm. Pamatā tām apstrādei vajadzīga līdzināšana, gaišumi, kropošana, perspektiv korekšen, kad bildēts no skatuves malas ar platleņķi. Tas pats ar lielāko daļu citu reportāžu un kāzu (skolas jubileju, svinīgu pasākumu u.c.) bilžu. Ne ar kādiem slāņiem tur darboties nevajag, bet tieši RŪPNIECISKAI VIENVEIDĪGAS PRODUKCIJAS RAŽOŠANAI ACDSee ir visērtākais. Par jautājuma māksliniecisko pusi, protams, nerunāsim.
Schneider:Profesionālie darbi ir dažādi. Ja deju ansamblis ar 4 vecuma grupām un pāri par 60 dalībniekiem grib reportāžu par savu jubilejas koncertu pēc principa "Bliez daudz, mums vajag no kā izvēlēties - gan pašiem no malas pavērtēt, gan arī arhīvam un izsūtīšanai citiem ansambļiem", tad sanāk ap 600 bildēm. Pamatā tām apstrādei vajadzīga līdzināšana, gaišumi, kropošana, perspektiv korekšen, kad bildēts no skatuves malas ar platleņķi. Tas pats ar lielāko daļu citu reportāžu un kāzu (skolas jubileju, svinīgu pasākumu u.c.) bilžu. Ne ar kādiem slāņiem tur darboties nevajag, bet tieši RŪPNIECISKAI VIENVEIDĪGAS PRODUKCIJAS RAŽOŠANAI ACDSee ir visērtākais. Par jautājuma māksliniecisko pusi, protams, nerunāsim.
Nu nezinu, man kautkā tomēr tādam darbam Lightroom, bet tas jav gaumes lieta
Jā man šitais softs patīk vislabāk no menedžeriem kāreiz ar lietoju ACDSee Pro tik uz WIN Labākais ka uz darba Aboļa man griežas WIN7 ;D Galvenais iemesls Šops un ACD bija priekš WIN
Nezinu, kāda versija tā bija, bet līdzināja tikai simetriski abas puses, bet, ja bildēts ar platleņķi un viena siena tuvāk, otra tālāk, tad tomēr prasās katru savā leņķī atšķiebt. ACDSee ir labs visam, kad nevajag no kaut ko divām bildēm kombinēt.
Schneider:Nezinu, kāda versija tā bija, bet līdzināja tikai simetriski abas puses, bet, ja bildēts ar platleņķi un viena siena tuvāk, otra tālāk, tad tomēr prasās katru savā leņķī atšķiebt. ACDSee ir labs visam, kad nevajag no kaut ko divām bildēm kombinēt.