haralds, par ko liidzjuutiiba?!?!?!?! ei ei !!!!!!! ZIni - es nekad neesmu kauneejusies no saviem gadiem ;-) vieniigais briidis, kad palikaas nedaudz skumji - tas bija 31 - kad vairs nevareeja skaitiit sevi pie 20gadniekiem ..... bet tagad nemaz ij negribeetu vairs tos gadus ;-)))
haralds, a kaa zini liidz CIK nodziivosi? ;-) mani vecvecaaki no mammas puses ir ilgdziivotaaji .... teeva senchus jau esmu paarsitusi ;-))) taa ka - knapi puse nodziivota;-)))) ij veel ... krievi atklaajushi superiigaako antioksidantu, kas zhurkaam shobriid ljauj dziivot 2x ilgaak ... un veel ... pastaav jau arii taadi kaa kalnieshi - kuru muuzha ilgums nav nosakaams;-))))
dansiga:haralds, a kaa zini liidz CIK nodziivosi? ;-)
es a no ilgdzīvotājiem, vecmamma 93 nodzīvoja, mammai 86 un sprauna. nezinu CIK nodzīvošu, zinu, ka gada laikā par gadu tuvāk tam, ka manas mirstīgās atliekas apglabās svētītā zemē. ļermontovs manā vecumā jau 30 gadus zārkā gulēja! es jau ar kolēģiem sarunāju, ja mani pārdzīvo, lai saka ne "haralds nolicis karoti" un ne "haralds nolicis ķelli", bet "haralds nolicis Nikon'u!"! jākontaktē ar Nippon Kōgaku un jāpiedāvā barteris - lai firma man par promaucību dod tādu labāku Nikon'u, ko nolikt!
dansiga:haralds, a kaa zini liidz CIK nodziivosi? ;-) mani vecvecaaki no mammas puses ir ilgdziivotaaji .... teeva senchus jau esmu paarsitusi ;-))) taa ka - knapi puse nodziivota;-)))) ij veel ... krievi atklaajushi superiigaako antioksidantu, kas zhurkaam shobriid ljauj dziivot 2x ilgaak ... un veel ... pastaav jau arii taadi kaa kalnieshi - kuru muuzha ilgums nav nosakaams;-))))
Starp citu tu šito zini , Mūžībā devies Karmels Skuteļskis , 20 Datumā.? www.liepajniekiem.lv...