Sveiki! Interesē vai kādam ir nācies bildēt Ģimeni studijā , un varbūt kāds īpaši specializējas tikai ar "Ģimeņu bildēšanu" studijā ? Ko varētu ieteikt no savas pieredzes uin varbūt var iemest kādu savu veikumu ar?
starpcitu, chukmassofam ir vissvarigakais ieteikums atver albumu un paskaties gjimenes bildes. tolaik bildeja parsvara tie, kas maceja, nevis kam bija fotoaparats.
chukmasoff:Vis pirms ieteiktu iemācīties bildēt tā lai to var piedāvāt klientiem, un tad pofig, vai tās ir ģimenes vai jaunuves vai vecmamas.
Izcēlies. Vispirms varētu iemācīties lasīt un atbildēt uz jautājumu , nevis te gudri sprēgāt
Kas var būt specializēts un nespecializēts, jeb kura studija, un kāda starpība vai bildēt divus plikus meitukus, vai tēti ar meitu vai mamu un tēti ar meitu vai dēlu, ja bērni mazi protams kādas rotaļietas vai rekvuizītapģernbs var būt, nu kāds kiča fons, bet bildēšana paliek bildēšana, un galvenais nevajag ar ģimeņu bildēm expermentēt, paņemt standarta shēmas un bildēt, jo tā nav ne kāda māksla, it īpaši pasūtītājam mākslu nevajag.
mums ir laikam tikai viena ģimenbilde hvz cik tur gadu laikā.Bildēja Lunis,pa starpai kaut ko ākstījāmies,nezinu cik tradicionāli,bet manējie bija sajūsmā.Kaut kur viņa galerijā vajag būt
Maziem bērniem diezgan ātri piegriežās, tāpēc ar tiem jāsāk vispirms. Ja bildē pāris ģimenes kopā un nav doma tikai par kopbildi, labāk lai nāk katrs savā laikā, savādāk sākās visādi "es arī tā gribēju", "es pirmā tā izdomāju" utt Kā jau augstāk teikts, nekādu māxlu nevajag (un arī nesanāks), kaut vai tāpēc, ka mazus bērnus nenoturēsi vienā pozā.
Ar studijām un ģimenēm ir tā, ka reizēm studijas fons ir par mazu lielai ģimenei ... Lielākā problēma ģimenei studijā ir tā, ka neviens nezin ko darīt un fotogrāfam ir jāgana aitu bars (meita pozē kā palaistuve, fāterītim viss pie vienas vietas, mātei kauns pašai no sevis un mazais brālis ignorē notiekošo) ... Godīgi sakot, es izvairos no ģimenēm studijā, labāk pagaidu vasaru un izmantoju dabīgo vidi, kurā arī "ģimene" jūtas dabīgi ...