Tiek meklets iedvesmas pilns fotografs, ar speju nokert emocijas dazadas situacijas un iemuzinat skaistakos mirklus fotosesija
Info par kazam: Laulibas notiks 30. julija Ogres sv. Meinarda Romas katolu baznica , viesibas pec tam Keguma. Viesi - 40-50. Mes veletos, lai foto ir sakot no gatavosanas briza (ka ligava pucejas, ka atnak ligavainis), sviniga dala baznica, kopbilde un grupu bildes pie baznicas, noteikti kaut kas pa celam (par so dalu sobrid pasi vel neko daudz nezinam), neliela fotosesija jaunajam parim divata, viesu nama lidz micosanai (ieskaitot).
Ja Jums ir brivs datums, tad sutiet uz e-pastu savu piedavajumu!
Ogres Meinarda baznīca nav isti vienkārša vieta Kāzu bildēšanai tur bieži ir loti assa gaisma caur spraišļotiem logiem un dzelteni zaļas parazīt gaismas , paši priesteri pieraduši strādāt ar 2-3 vietējiem fotogrāfiem , citus pārāk nerespektē. Caur ko optimālākais gan apstākļu zināšanā gan kvalitātē gan cenā tur būs Ogres kāzu fotografs Jānis Fridrihsons , piekam viņam nekur nebūs jābrauc caur ko atkritīs "Iebraucēju" ceļa izdevumi. Foto Vecmeistars Fridrihsons ar klasisku stilu un klasisku kvalitāti , var atrast pa tel +37126332850 vai janisf@inbox.lv . Būtiski vēl ka viņam ir vismaz 30 gadus liela pieredze šai jimā , cik paskatijos LKFA biedri pamatā ir ar visai pieticīgu "Pieredzi" un tie kam ši pieredze ir Cenas būs visai ievērojamas. Vismaz Fridrihsona gadijumā cena būs draudzigāka dēļ tā ka viņš vietējais un kvalitate pieņemama dēļ lielās un regulāras pieredzes
Lunis:Ogres Meinarda baznīca nav isti vienkārša vieta Kāzu bildēšanai tur bieži ir loti assa gaisma caur spraišļotiem logiem un dzelteni zaļas parazīt gaismas , paši priesteri pieraduši strādāt ar 2-3 vietējiem fotogrāfiem , citus pārāk nerespektē. Caur ko optimālākais gan apstākļu zināšanā gan kvalitātē gan cenā tur būs Ogres kāzu fotografs Jānis Fridrihsons , piekam viņam nekur nebūs jābrauc caur ko atkritīs "Iebraucēju" ceļa izdevumi. Foto Vecmeistars Fridrihsons ar klasisku stilu un klasisku kvalitāti , var atrast pa tel +37126332850 vai janisf@inbox.lv . Būtiski vēl ka viņam ir vismaz 30 gadus liela pieredze šai jimā , cik paskatijos LKFA biedri pamatā ir ar visai pieticīgu "Pieredzi" un tie kam ši pieredze ir Cenas būs visai ievērojamas. Vismaz Fridrihsona gadijumā cena būs draudzigāka dēļ tā ka viņš vietējais un kvalitate pieņemama dēļ lielās un regulāras pieredzes
Nu Ogres baznīca gan man šķiet neko īpaši tur no parējām neatsķiras. ir diezgan daudz bīvas vietas un cik atceros tad arī mācītajkungs bij diezgan atsaucīgs "nemētājas ar visadiem aizliegumiem"
Atsaucibas ziņā top Nr1-Lievārde,priesteris Māris. Bildēt visvairāk nepatika Jumpravas baznīcā,pat īsti ne gaišuma ziņā tur drīzāk atstarotais tonis kaut kāds debils likās. Ogre gāja tīri neko,bet gan jau baigi svarīgi ir, kas ar gaismu no ārpuses darās,cikos procesija un citi knifi.
Juliette:vai kāds varētu ieteikt labu kāzu fotogrāfu Latgales pusē? lkfa.lv mājaslapā petīju, bet tur jau naf rakstīts, pa kuru pusi dzīvojās...
LABUMA rādītājs ir TIKAI DIVI tev "Patīk viņa bildes + pieņemama cena" viss pārējais nav izšķiroši , KUR atrodas kas tāds , JA tev apmierina CENA par kādu KADS gatavs braukt tur kur tu GRIBI tad tev vienalga kur viņš FAKTISKI strādā. Cipās valstīs vispār fotogrāfam algsviens kur klients MAKSĀ un aizlidos kaut vai uz Mozambiku Atrodi konkrētā autora BILDES labāk iesaku atrast VESELU DVD vai ALBUMU un paskatīties PATĪK / NEPATĪK tālāk uzzini CENU , ja bildes patīk ĻOTI ĻOTI un citi nē tad ZVANI un mēģini vienoties , 90% Latvijas "Fotogrāfu" nav nekādi fotogrāfi kā vecā anekdotā "Kas tu esi , FOTOGRĀFS ha ha ha jā MĒS te visi esam "Fotogrāfi" bet par ko tu strādā ?" , Līdz ar to cenas ar tādu publiku kas "Tēlo fotogrāfus" ir ļoti elestāgi sarunājamas ATKARĪBĀ no vēlmes patusēt un papildus peļņas vēlmes
vasis8:Nu Ogres baznīca gan man šķiet neko īpaši tur no parējām neatsķiras. ir diezgan daudz bīvas vietas un cik atceros tad arī mācītajkungs bij diezgan atsaucīgs "nemētājas ar visadiem aizliegumiem"
Kā kuram paveicās , esmu dzirdējis stāstus par no baznīcas iztriektajiem . Kaut gan to ko iztrieca bija gan tāds visai "Hiperaktīvs atraktīvists" mož uzrāpās uz altāra vai izlīda priesterim starp kājām
Tukuma luterāņu baznīcā ir viena tante,kura ļoti uzpasē,lai fotogrāfs neietu pa priekšu mācītājtētiņam,tad viņa ar svarīgu žestu pamāj,ka ceremonija var sākties.Mani katreiz viņa sasmīdina ar savām izdarībām.
ekoists:Tukuma luterāņu baznīcā ir viena tante,kura ļoti uzpasē,lai fotogrāfs neietu pa priekšu mācītājtētiņam,tad viņa ar svarīgu žestu pamāj,ka ceremonija var sākties.Mani katreiz viņa sasmīdina ar savām izdarībām.
Ogres katoļu baznīcā bija tāds jauns mācītājs - ļoti patika viņa runa...... Toties Rēzeknes katoļu mācītāju vispār nedrīkstētu laist laulāt... Rubenes baznīcā kāzu maršu spēlē tā, ka ausis vīst.... Valmieras Sv Sīmaņa baznīcā pie bijušā mācītāja varēja bildēt bezmaz tikai durvīs stāvot un bez kustības iespējām Llielākoties jau visur ir ok
Lunis:Ogres Meinarda baznīca nav isti vienkārša vieta Kāzu bildēšanai tur bieži ir loti assa gaisma caur spraišļotiem logiem un dzelteni zaļas parazīt gaismas , paši priesteri pieraduši strādāt ar 2-3 vietējiem fotogrāfiem , citus pārāk nerespektē. Caur ko optimālākais gan apstākļu zināšanā gan kvalitātē gan cenā tur būs Ogres kāzu fotografs Jānis Fridrihsons , piekam viņam nekur nebūs jābrauc caur ko atkritīs "Iebraucēju" ceļa izdevumi. Foto Vecmeistars Fridrihsons ar klasisku stilu un klasisku kvalitāti , var atrast pa tel +37126332850 vai janisf@inbox.lv . Būtiski vēl ka viņam ir vismaz 30 gadus liela pieredze šai jimā , cik paskatijos LKFA biedri pamatā ir ar visai pieticīgu "Pieredzi" un tie kam ši pieredze ir Cenas būs visai ievērojamas. Vismaz Fridrihsona gadijumā cena būs draudzigāka dēļ tā ka viņš vietējais un kvalitate pieņemama dēļ lielās un regulāras pieredzes
Poldīs , Luņ-kungs, bet neliec nu Frīžunkulim sarkt!... "Vecmeistars" jau gados un slinkumā padevies, lai pa kāzām skraidītu. Ja nu dikti vajag, protams var saņemties un sabildēt, bet tā speciāli piedzīvojumus vairs nemeklēju... Tomēr sanāk pamatīga noskriešanās un mugurai vairs netīk. P.S. Bet minētai baznīcai IMHO ne vainas- liela, plaša un gaiša- ja nu vienīgi kāds trāpa saules gaismas pleķī un tiek pāreksponēts..
Par to baznīcu vis ir pareizi, esmu bildējis, protams problēmu nebija jo izliku 4 gaismas, bet priesteri tiešam rāpšanos uz altāre nerespektē Cenu ziņā varētu būt ka Ogrenieši ņem mazāk , es te pat Rīgā ņemu līdzīgi, jo uz kāzām sen vairs nepelnu, ja suma apmierina tad ok, ja par lielu tad protams lai meklē ko lētāku, pagajušāja gadā vienas kāzas bija par kurām 1200ls samaxāja bet tur vairāk kā 100 viesu bija un pabeidzas vis otrās diena pecpusdienā, tā kā līgava bija lietuviete un puse radu bija no leišiem ta šamo tradicijās otrā dienā vedējtēva kāršanas pasākums lidz pat pecpusdienai notiekas
chukmasoff:līgava bija lietuviete un puse radu bija no leišiem ta šamo tradicijās otrā dienā vedējtēva kāršanas pasākums lidz pat pecpusdienai notiekas
Man kā reiz drīz ir vienas "Neatsakāmas" Leišu kāzas , čoma leišu fotogrāfa māsai jūtu būs jautriBet nu man jau nav problēmu visa asistentu šaika jebkurā gadījumā "Izručīs"
Tiek meklets iedvesmas pilns fotografs, ar speju nokert emocijas dazadas situacijas un iemuzinat skaistakos mirklus fotosesija
Info par kazam: Laulibas notiks 30. julija Ogres sv. Meinarda Romas katolu baznica , viesibas pec tam Keguma. Viesi - 40-50. Mes veletos, lai foto ir sakot no gatavosanas briza (ka ligava pucejas, ka atnak ligavainis), sviniga dala baznica, kopbilde un grupu bildes pie baznicas, noteikti kaut kas pa celam (par so dalu sobrid pasi vel neko daudz nezinam), neliela fotosesija jaunajam parim divata, viesu nama lidz micosanai (ieskaitot).
Ja Jums ir brivs datums, tad sutiet uz e-pastu savu piedavajumu!
chukmasoff:līgava bija lietuviete un puse radu bija no leišiem ta šamo tradicijās otrā dienā vedējtēva kāršanas pasākums lidz pat pecpusdienai notiekas
Man kā reiz drīz ir vienas "Neatsakāmas" Leišu kāzas , čoma leišu fotogrāfa māsai jūtu būs jautriBet nu man jau nav problēmu visa asistentu šaika jebkurā gadījumā "Izručīs"
Juu leišu kāzās ir jautri tur divas dienas ir bildējams un filmējams un ptrās dienas pasāciens ka vedējtēvu brūtesmāsas saģerbj pa veceni un slēpj, un bendes ar cirvjiem un striķiem zeķes uz galvu uzmaukuši skrien pa visu derevnju pakaļ no majas māja...
a rīt arī lai jauka diena! un tā katru dienu! tāpat kā Ononīmie alkogo'liķi - neapņemās nedzert nekad mūžā vairs - 1-kārši apņemās nedzert šodien. un tā katru dienu.
Juliette:vai kāds varētu ieteikt labu kāzu fotogrāfu Latgales pusē? lkfa.lv mājaslapā petīju, bet tur jau naf rakstīts, pa kuru pusi dzīvojās...
A kura puse Latgalē vairāk interesē? Ja gribēsi daugavpilieti uz Balviem, par ceļu vien otra maksa sanāks. Man arī vienreiz bija jābildē kāzas Lubānā, durdom...
Juu leišu kāzās ir jautri tur divas dienas ir bildējams un filmējams un ptrās dienas pasāciens ka vedējtēvu brūtesmāsas saģerbj pa veceni un slēpj, un bendes ar cirvjiem un striķiem zeķes uz galvu uzmaukuši skrien pa visu derevnju pakaļ no majas māja...
BIJA super , pasākums izrādījās BAIGI superīgs , bez debilajiem Latvju tipa vedējiem , VIENA baigi atraktīva pasākumu vadītāja no Krievijas 12h no vietas blieza un kustināja viesus tik virtuozi un interesanti kā visa publika pēc mičošanas tā ap ~3 kā krita gultās tā atrubā , man vajadzēja 2 dienas lai kājas sajustu
tā var gan gadīties - mani nepagodināja ar atbildi un tas nu nav pēc bontona - vismaz tikdaudz, kā uzrakstīt "paldies, mums diemžēl vajag 3X labākas bildes, par 4X zemāku cenu un ātri! paturēsim jūs savā datu bāzē un gaišā atmiņā" jau vaidzētu jaudāt.