forum.gif
Jautājums Paypal lietotājiem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Jautājums Paypal lietotājiem
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.03.11 19:20
 citēt
Labsvakars.

Paypal jūzeri man var palīdzēt? Kad gribu no paypal konta naudu (dolārus) pārskaitīt uz savu bankas kontu, šis man automātiski konvertē uz latiem pēc sava kursa. Vai es kauč kur varu uzstādīt, lai tā nedarās un sūta man dolārus?
Publicēts: 02.03.11 19:22
 citēt
Tev ir valūtas konts? ja tikai Ls tad nav brīnums ka konvertē.
Publicēts: 02.03.11 19:24
 citēt
āā'... tad problēma ir bankas kontā, es saprotu, ja?
Publicēts: 02.03.11 19:47
 citēt
ja tev nav $ konts tad viņi konvertēs pēc sava kursa :big_smile:
Publicēts: 02.03.11 19:51
 citēt
Skaidrs. Paldies :face-smile:
Publicēts: 02.03.11 19:51
 citēt
var jau iekjekseet lai konvertee peec bankas kursa.Bet dabiski, ka uz latu kontu dolaarus neskaitiis ne shaa ne taa
Publicēts: 02.03.11 20:10
 citēt
nevis var iekjekseet, bet VAJAG - vel ne reizi neesmu saskaries ar situaciju, kad paypal kurss butu izdevigaks par bankas...
Publicēts: 02.03.11 20:11
 citēt
Jāatver USD konts,ir gan bankas kurās ir tā sauktie multikonti,bet va ta nu tāda nieka dēl banku mainīsi.Vairumam banku privātpersonu kontu atvēršana ir bez maksas(to gan der noskaidrot,kā ir Tev).;)
Publicēts: 03.03.11 18:14
 citēt
versatile:nevis var iekjekseet, bet VAJAG - vel ne reizi neesmu saskaries ar situaciju, kad paypal kurss butu izdevigaks par bankas...

Aha,. labi. Bet nevaru atrast, kur tas ķeksis jāliek.... :face-crying:
Publicēts: 03.03.11 18:58
 citēt
Uz katra dolāra,blakus parakstam, :face-wink:
Publicēts: 03.03.11 19:34
 citēt
AGNOS:Uz katra dolāra,blakus parakstam, :face-wink:

Joks jau ta labs :),.. a ja nopietni?
Publicēts: 03.03.11 20:29
 citēt
Cik zinu no pieredzes, tad nekas nesanaks. Esmu sutijis no paypal eiro uz lv kontu, kurs pienem eiro (esmu sanemis eiro no citiem avotiem un ienak, ka eiro), bet gala rezultata sanemu latus. Manuprat paypal riktigi varas uz valutas mainu, tapec ari vini dara visu, lai panaktu to, ka nauda ienakot banka ta automatiski konvertejas uz vietejo valutu.
Varbut es kludos, bet tada nu ir mana pieredze.
Publicēts: 03.03.11 22:04
 citēt
conversion options - kjekseejam "Bill me in the currency listed on the seller's invoice."
Publicēts: 03.03.11 23:15
 citēt
dansiga:conversion options - kjekseejam "Bill me in the currency listed on the seller's invoice."

Bāc,... es neredzu, kur paypalā ir tāda sadaļa... nevaru atrast :(
Publicēts: 03.03.11 23:15
 citēt
nu savadaak nezinu kaa paliidzeet ....
Publicēts: 03.03.11 23:24
 citēt
Bet vai var būt problēma tajā, ka tie paypal konti ir trīs dažādi tipi- personal, premier un business,... un premier(manējais) šādu iespēju nepiedāvā?
Publicēts: 03.03.11 23:43
 citēt
tik siiki neesmu peetiijusi, bet domaaju , ka tadam kjeksim jaabuut jebkuraa liimeniii .. tikai jaapameklaa
Publicēts: 03.03.11 23:48
 citēt
jebkurā gadījumā, paldies
Publicēts: 03.03.11 23:49
 citēt
Kristtaps:Bet vai var būt problēma tajā, ka tie paypal konti ir trīs dažādi tipi- personal, premier un business,... un premier(manējais) šādu iespēju nepiedāvā?

---------
tā laikam arī ir, jo kādreiz man neļāva naudu pārvest uz kontu un es to pametu pēc zvana, kad viņi paskaidroja, ka diemžēl mēs Latvijai tādu iespēju pagaidām nepiedāvājam. Un tā es lietoju moneybooker..
Publicēts: 03.03.11 23:52
 citēt
tik ne visur moneybooker rulle .. :-( paypal populaaraaks
Publicēts: 03.03.11 23:55
 citēt
dansiga:tik ne visur moneybooker rulle .. :-( paypal populaaraaks

------
toreiz paypals naudu neļāva sev pārsūtīt uz Latviju, bet tikai iepirkties. Man citu diemžēl neko nevajag...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):