kāds redzēja un piefiksēja vakarnakt ziemeļblāzmu?? šovakar ziņās teica, ka tā ziemeļblāzma bija galīgi negaidīta...a žaļ! noteikti būtu te vairāki, kas viņu gribētu piefiksēt pietam, ka vairs nemaz tik auksti nav..
aigarsa:kāds redzēja un piefiksēja vakarnakt ziemeļblāzmu?? šovakar ziņās teica, ka tā ziemeļblāzma bija galīgi negaidīta...a žaļ! noteikti būtu te vairāki, kas viņu gribētu piefiksēt pietam, ka vairs nemaz tik auksti nav..
Jāā,arī LMT Tavs viģiks Grigalim fonā vien tik gāja!!! Ko tu padarīsi platā gala priekšrocības! Bet man neskauž ,man te šaurajā putni jau pamazām sakustās!
forelljjanka:Jāā,arī LMT Tavs viģiks Grigalim fonā vien tik gāja!!! Ko tu padarīsi platā gala priekšrocības! Bet man neskauž ,man te šaurajā putni jau pamazām sakustās!
forelljjanka:Jāā,arī LMT Tavs viģiks Grigalim fonā vien tik gāja!!! Ko tu padarīsi platā gala priekšrocības! Bet man neskauž ,man te šaurajā putni jau pamazām sakustās!
tipa vakar tajā lnt vakara pārraidē vai kā?
Nu tak laika ziņās,vakar vakarā,Grigalis mētāja savu pildspalvu un -Jānis Šatrovskis atsūtijis mums...
Kustās gan, jau pavisam citas skaņas no šamiem nāk laukā
Visdīvainākais ir tas, ka ikurāt šīs nakts vakarā (no kādiem 20:00) Krimuldas apkaimē ar midformātu bildēju "žvaigžņu ceļus". Nekādu blāzmu neredzēju, pat ne mazāko kripatiņu. Pat atstāju fočuku uz visu nakti "bildēties", agrā rītā (pirms 5:00) biju tam pakaļ, kādas min 20 vēl tāpat papriecājos par zvaigžņoto debesi - nekādas blāzmas Tad vēl izdomāju saullēktu aizbraukt pabildēt uz Zvārtes iezi (neiešu tak atpakaļ mājās gulēt, ka jau veiksmīgi piecēlies esmu). Neko, nekur pa ceļam arī nemanīju.
Lūk ko nozīmē dzīvot tālajos Ziemeļos, tuvāk troļļiem un maģiskajam Burtniekam.
Vaards:Visdīvainākais ir tas, ka ikurāt šīs nakts vakarā (no kādiem 20:00) Krimuldas apkaimē ar midformātu bildēju "žvaigžņu ceļus". Nekādu blāzmu neredzēju, pat ne mazāko kripatiņu. Pat atstāju fočuku uz visu nakti "bildēties", agrā rītā (pirms 5:00) biju tam pakaļ, kādas min 20 vēl tāpat papriecājos par zvaigžņoto debesi - nekādas blāzmas Tad vēl izdomāju saullēktu aizbraukt pabildēt uz Zvārtes iezi (neiešu tak atpakaļ mājās gulēt, ka jau veiksmīgi piecēlies esmu). Neko, nekur pa ceļam arī nemanīju.
Opā, a filmas notīstiji? Vismār kāds Gediminas no leišiem rakstija, ka šamais ar i manījis...
Vaards:Visdīvainākais ir tas, ka ikurāt šīs nakts vakarā (no kādiem 20:00) Krimuldas apkaimē ar midformātu bildēju "žvaigžņu ceļus". Nekādu blāzmu neredzēju, pat ne mazāko kripatiņu. Pat atstāju fočuku uz visu nakti "bildēties", agrā rītā (pirms 5:00) biju tam pakaļ, kādas min 20 vēl tāpat papriecājos par zvaigžņoto debesi - nekādas blāzmas Tad vēl izdomāju saullēktu aizbraukt pabildēt uz Zvārtes iezi (neiešu tak atpakaļ mājās gulēt, ka jau veiksmīgi piecēlies esmu). Neko, nekur pa ceļam arī nemanīju.
Opā, a filmas notīstiji? Vismār kāds Gediminas no leišiem rakstija, ka šamais ar i manījis...
Nē, svežokā ieliku aparātā. Turklāt 220 formāts... Jāgaida līdz vasarai, kamēr izbildēsies (dažreiz tā sanāk ar to e100gx)