forum.gif
ziemeļblāzma
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / ziemeļblāzma
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.03.11 21:15
 citēt
kāds redzēja un piefiksēja vakarnakt ziemeļblāzmu??
šovakar ziņās teica, ka tā ziemeļblāzma bija galīgi negaidīta...a žaļ! noteikti būtu te vairāki, kas viņu gribētu piefiksēt pietam, ka vairs nemaz tik auksti nav..
Publicēts: 02.03.11 21:20
 citēt
aigarsa:kāds redzēja un piefiksēja vakarnakt ziemeļblāzmu??
šovakar ziņās teica, ka tā ziemeļblāzma bija galīgi negaidīta...a žaļ! noteikti būtu te vairāki, kas viņu gribētu piefiksēt pietam, ka vairs nemaz tik auksti nav..

shauttra!

www.apollo.lv...

shauttra.blogspot.com
Publicēts: 02.03.11 21:23
 citēt
atakal Shautra! :face-devil-grin:
Publicēts: 02.03.11 21:44
 citēt
applausi šautrai!
Publicēts: 02.03.11 21:46
 citēt
Shautrai fantastiskas bildes. Wow. :amazing:
Publicēts: 02.03.11 21:56 labots
 citēt
Hmm, man domāt ka pareizi būtu ŠautraM, kautgan pofig...:face-devil-grin: :)
Mja, kaukā veiksmīgi paveicās ar šito :)
Publicēts: 02.03.11 22:13
 citēt
shauttra:Hmm, man domāt ka pareizi būtu ŠautraM, kautgan pofig...:face-devil-grin: :)
Mja, kaukā veiksmīgi paveicās ar šito :)

-----------

pārāk bieži Tev paveicās ... :D :face-devil-grin:
Publicēts: 02.03.11 22:46
 citēt
shauttra:Mja, kaukā veiksmīgi paveicās ar šito :)

Tev noteikti kādi augstāki spēki ziņo par debesu lietām........:bad_smile:
Publicēts: 02.03.11 22:49
 citēt
Jā, jau redzēju bildes, video, smuki smuki sanācis. :)
Publicēts: 02.03.11 22:50
 citēt
Ir Saikne!

shauttra.blogspot.com...

te vēl bik :)
Publicēts: 03.03.11 08:32
 citēt
Jāā,arī LMT Tavs viģiks Grigalim fonā vien tik gāja!!! :face-wink: Ko tu padarīsi platā gala priekšrocības!:bad_smile: Bet man neskauž ,man te šaurajā putni jau pamazām sakustās! :face-smile:
Publicēts: 03.03.11 08:39
 citēt
forelljjanka:Jāā,arī LMT Tavs viģiks Grigalim fonā vien tik gāja!!! :face-wink: Ko tu padarīsi platā gala priekšrocības!:bad_smile: Bet man neskauž ,man te šaurajā putni jau pamazām sakustās! :face-smile:

tipa vakar tajā lnt vakara pārraidē vai kā?
Publicēts: 03.03.11 09:01
 citēt
aigarsa:
forelljjanka:Jāā,arī LMT Tavs viģiks Grigalim fonā vien tik gāja!!! :face-wink: Ko tu padarīsi platā gala priekšrocības!:bad_smile: Bet man neskauž ,man te šaurajā putni jau pamazām sakustās! :face-smile:

tipa vakar tajā lnt vakara pārraidē vai kā?
Nu tak laika ziņās,vakar vakarā,Grigalis mētāja savu pildspalvu un -Jānis Šatrovskis atsūtijis mums... :face-wink:
Publicēts: 03.03.11 09:02
 citēt

Kustās gan, jau pavisam citas skaņas no šamiem nāk laukā :)
Publicēts: 03.03.11 10:11
 citēt
Visdīvainākais ir tas, ka ikurāt šīs nakts vakarā (no kādiem 20:00) Krimuldas apkaimē ar midformātu bildēju "žvaigžņu ceļus". Nekādu blāzmu neredzēju, pat ne mazāko kripatiņu. Pat atstāju fočuku uz visu nakti "bildēties", agrā rītā (pirms 5:00) biju tam pakaļ, kādas min 20 vēl tāpat papriecājos par zvaigžņoto debesi - nekādas blāzmas :( Tad vēl izdomāju saullēktu aizbraukt pabildēt uz Zvārtes iezi (neiešu tak atpakaļ mājās gulēt, ka jau veiksmīgi piecēlies esmu). Neko, nekur pa ceļam arī nemanīju.

Lūk ko nozīmē dzīvot tālajos Ziemeļos, tuvāk troļļiem un maģiskajam Burtniekam. :what:
Publicēts: 03.03.11 10:19
 citēt
Vaards:Visdīvainākais ir tas, ka ikurāt šīs nakts vakarā (no kādiem 20:00) Krimuldas apkaimē ar midformātu bildēju "žvaigžņu ceļus". Nekādu blāzmu neredzēju, pat ne mazāko kripatiņu. Pat atstāju fočuku uz visu nakti "bildēties", agrā rītā (pirms 5:00) biju tam pakaļ, kādas min 20 vēl tāpat papriecājos par zvaigžņoto debesi - nekādas blāzmas :( Tad vēl izdomāju saullēktu aizbraukt pabildēt uz Zvārtes iezi (neiešu tak atpakaļ mājās gulēt, ka jau veiksmīgi piecēlies esmu). Neko, nekur pa ceļam arī nemanīju.

Lūk ko nozīmē dzīvot tālajos Ziemeļos, tuvāk troļļiem un maģiskajam Burtniekam. :what:

Opā, a filmas notīstiji?
Vismār kāds Gediminas no leišiem rakstija, ka šamais ar i manījis...
Publicēts: 03.03.11 10:42
 citēt
shauttra:
Vaards:Visdīvainākais ir tas, ka ikurāt šīs nakts vakarā (no kādiem 20:00) Krimuldas apkaimē ar midformātu bildēju "žvaigžņu ceļus". Nekādu blāzmu neredzēju, pat ne mazāko kripatiņu. Pat atstāju fočuku uz visu nakti "bildēties", agrā rītā (pirms 5:00) biju tam pakaļ, kādas min 20 vēl tāpat papriecājos par zvaigžņoto debesi - nekādas blāzmas :( Tad vēl izdomāju saullēktu aizbraukt pabildēt uz Zvārtes iezi (neiešu tak atpakaļ mājās gulēt, ka jau veiksmīgi piecēlies esmu). Neko, nekur pa ceļam arī nemanīju.

Opā, a filmas notīstiji?

Nē, svežokā ieliku aparātā. Turklāt 220 formāts... Jāgaida līdz vasarai, kamēr izbildēsies (dažreiz tā sanāk ar to e100gx) :D
Publicēts: 03.03.11 11:12
 citēt
Vaards:
shauttra:
Opā, a filmas notīstiji?

Nē, svežokā ieliku aparātā. Turklāt 220 formāts... Jāgaida līdz vasarai, kamēr izbildēsies (dažreiz tā sanāk ar to e100gx) :D

Bladī hell!!! :D :D Nujā, astro īsti nevar tā uzreiz pilnu filmu piebliezt...
Publicēts: 25.03.11 22:43
 citēt
vimeo.com... aaaaaa
Publicēts: 25.03.11 23:23
 citēt
zo:vimeo.com... aaaaaa

Episks klipiņš :amazing:
Publicēts: 29.03.11 17:13
 citēt
Ļoti skaistas bildes. Tiešām kaut kas vienreizējs.
Publicēts: 03.12.14 00:21
 citēt
shauttra:
Vaards:

Bladī hell!!! :D :D Nujā, astro īsti nevar tā uzreiz pilnu filmu piebliezt...

Melnbaltais piecdienu čalendžs lika parakāties pa visādām ieskanētām bildēm:
www.facebook.com...
Publicēts: 03.12.14 10:27
 citēt
Vaards:
Melnbaltais piecdienu čalendžs lika parakāties pa visādām ieskanētām bildēm:
www.facebook.com...

Bilde interesanta, vienīgi nav saprotams, kas traucē to pa tiešo ielikt Fotoblogā?
Publicēts: 03.12.14 10:34
 citēt
GunarsII:
Bilde interesanta, vienīgi nav saprotams, kas traucē to pa tiešo ielikt Fotoblogā?

Jā Vaards atmet nu slinkumu un iekrāmē kādu bildiņu te kā vecajos labajos laikos erfoto :face-smile:
p.s. www.facebook.com... lab sanācis !
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):