Priekš fotodrukas uz gaismošanas agregāta DPI 240 Tipenes drukai priekš glancētā žurnāla DPI 300 Visādiem plakātiem un brendmaieriem tur jaskatās pēc to izmēra bet tā jav ir cita opera.
Salonā "Linda" vērts drukāt, ja patīk Roberta gaume. Un tikai tad. Es labāk drukāju darbnīcās, kuru īpašnieki paši nav mākslinieki ar ambīcijām, bez korekcijām. Un ja nav sdanācis, tad tikai sevi varu vainot par nemākulību. man ir apbrīnojami laba pieredze ar Elkor Alfā. precīzi, kas uz mana monitora, tas nāk ārā tur. Gan pelēkie, gan viss pārējais, laikam viņi laikus maina ķimikālijas.
JaanisRainis:Salonā "Linda" vērts drukāt, ja patīk Roberta gaume.
Nu nezinu cik esmu Robja darbu redzējis viss ir tuvu perfekti , tāpat arī Maigonis un Pēteris BFS , tik problēma tāda ka man reti vaig PERFEKTU KRĀSU SKALU man vaig elementāri "Skatāmu bildi" un to man pa 2-3x lētāku naudu un MOMENTĀ nekur neejot nodrošina FOTKI. Mazākas bildes pa 30x45 es vispār netaisu jau gadus 10 kopš tās sāka drukāt PRINTERI pa lētu naudu. Taka es tik sūtu no jebkuras pasaules malas un Klinti priecīgi dodas uz fotkām pakaļ , SŪDZĒJIES par kvalitāti nav neviens pats pat ļoti cimperlīgas dāmas nē. Pašam klātienē ar nav gadījies kas uzreiz 'Nepatīkošs" kas tajās fotkās kope es nemaz nezinu man viss notiek Attālināti , pat ja bildes vaig man , tās man atved kurjers uz mājām vai pienāk pa pastu
Luni, taviem klientiem ir mazas prasiibas ... BET ja noliek balkus fotki un ROberta bildi .... ir LJOTI liela atshkjriiba ... jo ROberts lieto arii savadaaku papiiru ...
a fotkaas kopee diezgan sakariiga meicha. Vismaz Valdemara ielas salona agrak bija ljoti sakarigs personals, tagad mazak, nakushas dazhas cacas klat pirms paris gadiem, kas elementari nezina, ko ir iespejams vinju salona izdarit un ko ne, bet vispar - pamatkodols ir palicis.