Vai b*e kāds asprātis, jā zini izbanoja, baigais nazis tagad esi??? Ja tev nav ko teikt tad vari paturēt savas stulbības pie sevis.
Un starpcitu esmu meklējis, bet prasu varbūt kādam ir zināms, kur var lētāk dabūt, jo var gadīties, ka kaut kam var paskriet garām, vai arī kaut ko vnk nevar atrast pat tantē googlē, vai arī kādam ir savi kontakti....
Hā hā vēl viens asprātis, kādēļ nekļuvi par ārstu vai farmaceitu, ja tik veiksmīgi proti noteikt diagnozi un izrakstīt zāles??? Droši vien tavas zināšanas neiroloģija sniedzas tik tālu, ka labi zini kur ir galvas smadzenes, bet vairāk neko
forshais: kādēļ nekļuvi par ārstu vai farmaceitu, ja tik veiksmīgi proti noteikt diagnozi un izrakstīt zāles??? Droši vien tavas zināšanas neiroloģija sniedzas tik tālu, ka labi zini kur ir galvas smadzenes, bet vairāk neko
Hā hā vēl viens asprātis, kādēļ nekļuvi par ārstu vai farmaceitu, ja tik veiksmīgi proti noteikt diagnozi un izrakstīt zāles??? Droši vien tavas zināšanas neiroloģija sniedzas tik tālu, ka labi zini kur ir galvas smadzenes, bet vairāk neko
forshais:
Zinu kur beidzas muguras smadzenes...
Un kur? Ja pateiksi ar kādu veidojumu beidzas tad varbūt noņemšu cepuri tavā priekšā
Ieej, vai pazvani jebkuram veikalam,kur atrodi šo modeli un tādā pašā garā komunicējot dabūsi atlaidi kādu vajag, Cik tad ir tā cerība lētāk dabūt?269 vai 225ls?
ekoists:Ieej, vai pazvani jebkuram veikalam,kur atrodi šo modeli un tādā pašā garā komunicējot dabūsi atlaidi kādu vajag, Cik tad ir tā cerība lētāk dabūt?269 vai 225ls?
Pieļauju ka 225 ls ir diezgan nereāli, jo pat AF1 nemaksā tik leti (giggle) Nu cerība uz ~250ls
uzreiz uzzini par garantijas iespējām. es par savas, Metz 48 kaiti, atbildi gaidu jau divas nedēļas! pagaidām konkrētam kantorim neslavu necelšu... vainas simptomi: bija tāds paskaļš plukš (fotogrāfējot telpās, no statīva, ar pulti). displejs strādā, uzlādi neuzrāda un vairs arī nezibsnī. temperatūru maiņas ekspluatācijas laikā nebija.
...nu tā - jauns info, nepagāja ne 2 mēneši un dažas dienas kopš nodevu zipeni (Metz) pārdevējam, ka man tiek paziņots: remontiņš maksās ap 60 eu!!! tā esot izdomājuši friči. problēma esot displejā (bet tas bija vienīgais, kas vēl vizuāli funcionēja)!!!!!!! lieki teikt, ka ražotāja vainas nav... bet - ja nu vaina ir vietējā meistarā, kurš šeit nespējot diagnostcēt problēmu jaunai zipenei, pie reizes, to sajājis??? un kā tur ar patērētāju tiesībām (jau virs 2 mēn. guļ pie pārdevēja). Varbūt kāds ko sakarīgu ieteiks, vai pārdevējs te palasīs un pār viņu nāks apskaidrība pirms pastāstu kurš tas ir.
Man pirms gadiem 5 paveicās, Metzam-58 iššāva ļampa, nodevu remontā, liekas, MD kaukur Maskačkā, pēc tā viņiem pazuda meistars kopā ar visu manu blici, iedeva vietā jaunu.