forum.gif
Metz zibspuldzes Internet veikalos
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Metz zibspuldzes Internet veikalos
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.03.11 17:03
 citēt
Sveiki, vai jūs variet ieteikt kādu internet veikalu vai arī neinterneta veikalu, kurā varētu iegādāties nelietotu Metz 58 AF-2 zem 270ls??
Paldies.
Publicēts: 04.03.11 17:07
 citēt
Kas tevi no Google izbanojuši?:face-grin:
Publicēts: 04.03.11 17:21
 citēt
eltoro:Kas tevi no Google izbanojuši?:face-grin:

:haha::cry::haha:
Publicēts: 04.03.11 17:47 labots
 citēt

Vai b*e kāds asprātis, jā zini izbanoja, baigais nazis tagad esi??? Ja tev nav ko teikt tad vari paturēt savas stulbības pie sevis.

Un starpcitu esmu meklējis, bet prasu varbūt kādam ir zināms, kur var lētāk dabūt, jo var gadīties, ka kaut kam var paskriet garām, vai arī kaut ko vnk nevar atrast pat tantē googlē, vai arī kādam ir savi kontakti....
Publicēts: 04.03.11 17:54
 citēt
forshais:

Vai b*e kāds asprātis, jā zini izbanoja, baigais nazis tagad esi??? Ja tev nav ko teikt tad vari paturēt savas stulbības pie sevis.

salabo nervus. a stulbiibas te var gvelzt cik uziet :big_smile:
Publicēts: 04.03.11 18:18
 citēt
lkz:

Varbūt pats to izdarīsi jo ar manu nervu sistēmu viss ir kārtība
Publicēts: 04.03.11 18:45
 citēt
Publicēts: 04.03.11 18:51
 citēt
Publicēts: 04.03.11 19:13
 citēt
Publicēts: 04.03.11 19:19
 citēt
blaac:www.zalesinfo.lv... :face-glasses:

Hā hā vēl viens asprātis, kādēļ nekļuvi par ārstu vai farmaceitu, ja tik veiksmīgi proti noteikt diagnozi un izrakstīt zāles??? Droši vien tavas zināšanas neiroloģija sniedzas tik tālu, ka labi zini kur ir galvas smadzenes, bet vairāk neko :D
Publicēts: 04.03.11 19:36
 citēt
forshais: kādēļ nekļuvi par ārstu vai farmaceitu, ja tik veiksmīgi proti noteikt diagnozi un izrakstīt zāles??? Droši vien tavas zināšanas neiroloģija sniedzas tik tālu, ka labi zini kur ir galvas smadzenes, bet vairāk neko :D

forshais:Hā hā vēl viens asprātis

:haha::grimace::cry::money:
Publicēts: 04.03.11 19:39
 citēt
Lētākie Metzi laikam laptop.lv vai mdfoto.lv
Publicēts: 04.03.11 20:59
 citēt
forshais:
blaac:www.zalesinfo.lv... :face-glasses:

Hā hā vēl viens asprātis, kādēļ nekļuvi par ārstu vai farmaceitu, ja tik veiksmīgi proti noteikt diagnozi un izrakstīt zāles??? Droši vien tavas zināšanas neiroloģija sniedzas tik tālu, ka labi zini kur ir galvas smadzenes, bet vairāk neko :D
Zinu kur beidzas muguras smadzenes...:face-smile:
Publicēts: 04.03.11 22:30
 citēt
CerambyX:Lētākie Metzi laikam laptop.lv vai mdfoto.lv
mdfoto cenas ir foršas bet viņiem ir pirmais modelis, es vairāk interesējos par otro, un laptop.lv ir pašlaik lētākais, kur esmu uzgājis :)
Publicēts: 04.03.11 22:32
 citēt
blaac:
forshais:
Zinu kur beidzas muguras smadzenes...:face-smile:

Un kur? Ja pateiksi ar kādu veidojumu beidzas tad varbūt noņemšu cepuri tavā priekšā :D
Publicēts: 04.03.11 23:14
 citēt
Bet forši taču!:face-grin: re ka daudzi ieņirdza:haha: Un topiks augšā:haha::haha::haha::haha::haha:
Publicēts: 04.03.11 23:27
 citēt
eltoro:Bet forši taču!:face-grin: re ka daudzi ieņirdza:haha: Un topiks augšā:haha::haha::haha::haha::haha:
Man kaut kā smiekli nenāk no jums komiķiem
Publicēts: 05.03.11 07:43
 citēt
Ieej, vai pazvani jebkuram veikalam,kur atrodi šo modeli un tādā pašā garā komunicējot dabūsi atlaidi kādu vajag,
Cik tad ir tā cerība lētāk dabūt?269 vai 225ls?
Publicēts: 05.03.11 08:45
 citēt
forshais:...ar manu nervu sistēmu viss ir kārtība

Esi pārliecināts?
Publicēts: 05.03.11 08:57
 citēt
forshais:
eltoro:Bet forši taču!:face-grin: re ka daudzi ieņirdza:haha: Un topiks augšā:haha::haha::haha::haha::haha:
Man kaut kā smiekli nenāk no jums komiķiem

Redzi, šajā forumā ļoti labi strādā princips: kā pajautā - tā arī atbild. Neķer kreņķi.

Ls 242.40 ar iekļautu piegādi no UK.

cgi.ebay.co.uk...
Publicēts: 05.03.11 09:09
 citēt
forshais:
lkz:

Varbūt pats to izdarīsi jo ar manu nervu sistēmu viss ir kārtība

visi psihi domā tieši tāpat....
Publicēts: 05.03.11 09:47
 citēt
ekoists:Ieej, vai pazvani jebkuram veikalam,kur atrodi šo modeli un tādā pašā garā komunicējot dabūsi atlaidi kādu vajag,
Cik tad ir tā cerība lētāk dabūt?269 vai 225ls?

Pieļauju ka 225 ls ir diezgan nereāli, jo pat AF1 nemaksā tik leti (giggle)
Nu cerība uz ~250ls
Publicēts: 05.03.11 09:48
 citēt
Sapper:
forshais:Man kaut kā smiekli nenāk no jums komiķiem

Redzi, šajā forumā ļoti labi strādā princips: kā pajautā - tā arī atbild. Neķer kreņķi.

Ls 242.40 ar iekļautu piegādi no UK.

http://cgi.ebay.co.uk/METZ-58-AF2-FLASH-SONY-NEW-UK-DEALER-STOCK-/220745664438?pt=UK_CamerasPhoto_CameraAccessories_CameraFlashUnits_JN&hash=item33657787b6

Liels paldies :)
Publicēts: 05.03.11 09:50
 citēt
NilsS:
visi psihi domā tieši tāpat....

Un cik Tu tādus pazīsti? Diezgan muļķīgi spriest šāda situācija izdarot nepamatotus induktīvus spriedumus. :p
Publicēts: 06.03.11 17:57
 citēt
uzreiz uzzini par garantijas iespējām. es par savas, Metz 48 kaiti, atbildi gaidu jau divas nedēļas! pagaidām konkrētam kantorim neslavu necelšu... vainas simptomi: bija tāds paskaļš plukš (fotogrāfējot telpās, no statīva, ar pulti). displejs strādā, uzlādi neuzrāda un vairs arī nezibsnī. temperatūru maiņas ekspluatācijas laikā nebija.
Publicēts: 06.03.11 17:59
 citēt
lampa gan jau izdega.
Publicēts: 06.03.11 18:01
 citēt
...un diagnozes noteikšanai vajag divas nedēļas..., bet es būtu tikai priecīgs ja tā vaina tik maza. švaks gan resurss lampai - +- 20 zipšņi:face-crying:
Publicēts: 06.03.11 19:30
 citēt
versatile:lampa gan jau izdega.
Ar paukšķi mēdz kondensātors noklāties.
Publicēts: 06.03.11 20:37
 citēt
Ja iššaus lampa, noķīlēs gan zūms, parādīs "zoom error", gan arī galvu cilājot, čirkstēs stikla drumslas visos šarnīros.
No pieredzes saku.
Publicēts: 06.03.11 23:31
 citēt
...viss bez čirkstēšanas, drumslām un smakām.
Publicēts: 23.03.11 19:23
 citēt
vieglāk ierakstīt
salidzini.lv
Publicēts: 05.04.11 23:35
 citēt
...nu tā - jauns info, nepagāja ne 2 mēneši un dažas dienas kopš nodevu zipeni (Metz) pārdevējam, ka man tiek paziņots: remontiņš maksās ap 60 eu!!! tā esot izdomājuši friči. problēma esot displejā (bet tas bija vienīgais, kas vēl vizuāli funcionēja)!!!!!!! lieki teikt, ka ražotāja vainas nav... bet - ja nu vaina ir vietējā meistarā, kurš šeit nespējot diagnostcēt problēmu jaunai zipenei, pie reizes, to sajājis??? un kā tur ar patērētāju tiesībām (jau virs 2 mēn. guļ pie pārdevēja).
Varbūt kāds ko sakarīgu ieteiks, vai pārdevējs te palasīs un pār viņu nāks apskaidrība pirms pastāstu kurš tas ir.
Publicēts: 19.03.15 16:58
 citēt
Ir kāds serviss vai individuāls meistars Latvijā, kur var salabot Metz 50 zibspuldzi?
Publicēts: 19.03.15 17:05
 citēt
Man pirms gadiem 5 paveicās, Metzam-58 iššāva ļampa, nodevu remontā, liekas, MD kaukur Maskačkā, pēc tā viņiem pazuda meistars kopā ar visu manu blici, iedeva vietā jaunu. :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):