forum.gif
Mežabrāļu bildes
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Mežabrāļu bildes
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 07.03.11 22:54
 citēt
letins:Tur jau tā lieta, ka par neko.. Bet Tautu meita stāv un sēro, gaidot, kas to atpestīs no dažādu svešzemju ideoloģiju važām.. Un vienalga- austrumu vai rietumu.. Ta kaut marsiešu.. Bet varbūt arī marsietis ir latents letiņš?:)
Tādēļ jau nav obligāti "spīdēt" ar no konteksta izrautu vēstures faktu zināšanu, nesasaistot to visu reālajā vēstures ritējumā, ne ar profesionālo "harizmu".
Publicēts: 07.03.11 22:55
 citēt
atceros bērnībā dzirdēto par mežabrāļiem, kaut gan manā mājā parasti bērniem teica tā, ej nu kaut kur paspēlējies, mums te pieaugušo runas, nav ko bērniem klausīties. Pieminēti jau tika pazīstami, ne kaut kur kādi svešinieki un sapratu tik to, ka daļa vienkārši vairījušies no iesaukšanas, gan vienā, gan otrā armijā. Kāds kaut kur varbūt pašaudījās, kāds visu karu tuvākā meža bunkurā nosēdējis. Un laikam vistīrākie ir tieši bunkurā sēdējušie, jo nav gājuši nevienā armijā un nav nevienu nogalinājuši.
Publicēts: 07.03.11 22:58 labots
 citēt
Nu tas pa mazam būtu tuvāk patiesībai. Nerunāsim par kurzemes katla Ādolfa izreklamētajām "lielkaujām". Vai tik tas nebija vien triks, kā kaut mazliet novilcināt reālo erzacakcijas iznākumu ar latviešu, vai, da jebkurām asinīm..
Publicēts: 07.03.11 23:00
 citēt
talavietis:... vajadzētu kā zirgiem, klapes uz acīm, lai nevar atpakaļ skatīties. Par rītdienu vajag! Par Latvijas rītdienu!

Tas laikam šeit nav iespējams, pamēģini tik bilst kādu vārdu pat ne par nākotni, bet šodienu, neuzķers neviens, bet 100 % atnāks atkal kāds Kindzulis un sāks mācīt to vēsturi, kura ērtāka no personiskā komforta viedokļa :)
Publicēts: 07.03.11 23:02
 citēt
letins:Tur jau tā lieta, ka par neko.. Bet Tautu meita stāv un sēro, gaidot, kas to atpestīs no dažādu svešzemju ideoloģiju važām.. Un vienalga- austrumu vai rietumu.. Tādēļ jau nav obligāti "spīdēt" ar no konteksta izrautu vēstures faktu zināšanu, nesasaistot to visu reālajā vēstures ritējumā, ne ar profesionālo "harizmu".

kādai ir jābūt Latviskajai ideoloģijai? Uz kādām vērtībām balstītai?
Publicēts: 07.03.11 23:05 labots
 citēt
:)un pašam nav absolūti nekāda priekšstata?:) Piedāvā kaut vienu ideju, sarunāts?:) Ja godīgi, diez vai kāds šeit ir, kas patriots būdams, nevēlētos valsts garīgās koncepcijas skaidrību un stabilitāti- vīziju, ja vēlies.. kaut neapzināti.. Tas ir nepieciešams ikkatrai valstij. cita lieta- kas to ir tiesīgs postulēt un kas to uzņemsies. līdz šim mūsu valdošā politiskā elite ir ļoti veiksmīgi ar dažādu demagoģisku politisku triku palīdzību izvairījusies no šī sava likumīgā un obligātā pienākuma pret sevi un savu valsti. Jeb šī ir Tava kārtējā manipulācija parazitējot uz citu viedokļiem?:) Piedod, ja uztver presoniski.
Publicēts: 07.03.11 23:06
 citēt
ELTON-KRIEVI NĀK!
Tev tārpi galvā,skatos,ka tev ir viedoklis par cilvēkiem un viņu uztverēm ļoti kategoriskā formā.Tavs nacisms ir aizlējis Tavas acis,bet varbūt tas ir no Jack Daniels,nezinu.Tu esi tieši tāds pats,kā Tevis piesauktie antivaroņi,nekādas atšķirības.
Man nav problēmu komunicēt ar jebkuras tautības cilvēkiem,izņemot ar īpaši stulbiem īpatņiem,kuru stereotipi un dogmas ir atņēmuši veselo saprātu tiem.
Uzdodu jautājumu Eltonam.Kuras ir tās īpašības,kuras Tevi padara par latvieti īsteno?Sambrero?Niks?
Publicēts: 07.03.11 23:14 labots
 citēt
Sapper
Nu labi, pieņemsim, ka viss ir tā, kā Tu saki. Bet pastāsti man tādu lietu. Mēs skaidri zinām, kas ir krievi, vācieši, ķīnieši, ungāri, utt... Tautības, vai ne? Bet Kas tie tādi "russkojazičnije" ir??? Tautība vai ideoloģija??? Vai varbūt diagnoze???

Tu pats saproti par ko runā?Kāpēc tieši uz ruskojazičnijiem esi iecentrējies?Tādēļ,ka tuvāk?Tādēļ,ka Tev pāri nodarījuši?
Vai Tu zini cik Ķīnā ir tautības,vai zini cik valodās runā Indijā?Tibetiešiem ir daudz grūtāk ar ķīniešiem,bet Tev jau tikai sava pakaļa sāp.
Publicēts: 07.03.11 23:15 labots
 citēt
Ja godīgi- ir bijusi laba iespēja iepazīt krievu intelektuāļus ne tik labvēlīgos apstākļos- padumijas armijā, studentus. tāpat arī tautiešu izglītotus ļaudis, kas nebija apdalīti ar domāšanas spējām- nesaredzēju krasas atšķīrības ne viedokļos, ne spriedumos:) Pārējais ir politikas demagoģija, kas kādam ir interesanta, protams, tās kuratoram:)
Publicēts: 07.03.11 23:16 labots
 citēt
haralds @ talavietis :

haralds:pa, pa pa, tautība un nacionalitāte nav tas pats. īpaši ārzemu cilvēka skatījumā. tas turks būs vācietis tikai vārda "vācietis" demonīma nozīmē.

Oi par Vaciju šis sakarā es varu gari un plaši statīt: Vācijā dzīvo ~82 miljoni iedzīvotāju no kuriem KATRS 10 nav Vācietis pēc tautības. REDZAMĀKIE ir Turki ~2,5milj cik tas ir % No 82 Miljoniem ? Kaut kādi 2,5% liekas tas ir 2 no 100 Cilvēkiem! Vācijā kā zināms ir "Turku skolas" tās nav tas kur Turki mācās tas tādas kur mācās "Ne vācieši" pēc izcelsmes , vācieši viņas saukā par Turku skolām:):) Tagad par tiem kas "Citi" cik viņi citi. Man sīkiem dzīvo Vācijā pirmsbērndārza vecuma , tātad jau bērnudārzā šie sāka iet Vacijā par skolu protams tāpat universitātes tāpāt Latvijā pa šiem ~19 gadiem kopš tur dzīvo bijuši 2x , AR LATVIJU nejūt nekādu sakaru viņu uzskatā Latvija zem kur "Krievi @ Muļķi" dzīvo , visi runājot tikai Krieviski un jaunatne stulba un atpalikusi. Vecākais labākā labākās draudzene 100% "Krievietes" Taņa jau kopš pamatskolas. Atbrauc šis pie manis uz Beļģiju , runājam šī man "Fui jums Tie krievi" es šais saku KUR "Fui Krievi" Nu Latvijā kā tu tur vari dzīvot!? Man žoklis atkarās es šai Latviski saku KLAUSIES tu ko pie manis te atvilki "Tos FUI krievus" tava labāka draudzene 100% Krieviete! Šīs izbola acis saka NĒ! Es saku O.K uzzināšu , sākām plāpāt tālāk es drauzdenei prasu Kā tev mammu sauc , netaceros bet APSLUTI Krievisks vārds es šai talāk prasu no kuras Vacijas puses tu esi viņa saka es tepat no Hamburgas , dzimusi esmu "Sibirija" man tēvs tur dienēja. Es taga savejais atkal saku . NU Tava labākā draudzne ne tik ir Krieviete bet vēl Krievu zaldāta meita! Viņš nav zaldāts viņš ir Pilicijas kautkas tur. Cilvēkam 19 gadi es šo tālāk , Klausies tas gan nav pieņemts bet tu laikam Latviete jaa , uzprasīšu kas draudzene ? Jaa jā Latviete [ Kaatra otrā vārda galā MES VĀCIEŠI" , nu prasi ! Es taga šai prasu Oooo Sibīrija , tievs dienēja Ta jau tu Krieviete ?:) Draudzene biķški taka satrūkās bet saka Nē VĀCIETE! Ooo ta jau tev tāpat kā manējai vecvecāki Vacieši ? Ne Viena vecmāmiņa no Piemaskavas otra no Ukrainas. Izlgi es ar viņam ņemos kamēr izdabūju skuķis 100% "Krievs" bez variantiem Māte Krieviete no Austrumukrainas , faters Krievs no Viduskrievija pate VĀCIETE ! Skatos draudznei ar kaikam nav stulba šī sāk justies tā ne sevišķi es taga savējai kura taka pa Pusei Vāciete pa Pusei "Latviete" , tu jau mums ar "Labā āriešu Oga" pašai Māte pa pusei Poliete pa pusei Čigāniete kura visiem bļauj "Mēs vācieši tā nedaram!" un pēc 20 gadiem runā vaciski ar tādu akcentu ka AMEN , citās valodās vispār nerunā VAIRS. Nu tad šīs abas tā bišķi nolaidas uz zmes ka neviens viņas nečakarē tekai stāsta ka pirms baigi bļaut "Fui kāds" lai pašas uz sevi palūr "Īstenās Vācietes" abas :):) Un tā viņiem ir daudzviet , paredzu ka 2/3 tie kas nav "Musļiki" jums 100% atbildēs ka ir "VACIEŠI" vairums arī tā jūstās un nevienu citu valodu izņemot vācu / angļu nezin :):) Vācieši diezgan ātri iedzen LEPOTIES ar savu valsti lai kāds tur Čukča aborigēns tu nebūtu , cits jautājums cilvēki kas ir Relīģiski fanātiķi vai Nespēj iemācīties valodu tādu ar netrukst. Man iepēram ir kolēģis Fotogrāfs Berlīnē vecis dzīvo Vācijā pāri par 20 gadiem vēl no DDR laikiem Vāciski runā PAMATSKOLAS līmenī tik cik Veikalā iepirkties un Biļeti kassē nopirkt , pie ārsta jau iet ar Meitu jo pats Ne bū ne mē Vāciski tas pa 20!!! Gadiem! A viņam nevaig viņš strādā svā studijā tikai ar Krieviem un uz Krieviem lasa tikai Krievu avīze un "Es tos stulbos vāciešus nesaprotu" saka katreiz kad satieku:):)

Vaciešiem ir viena fiška ko NEKAD nevaig aizmirst , viņi vēsi apdirš Osīšus , dod tik pasmieties , visādus Frīzus kas taka Latvijas Latgalieši runa. To dara VACIEŠI un tie ko viņi tur apdirš ARĪ ir +/- vācieši. Tas viņiem normali. BET tiko to sāks darīt kāds kas NAV VĀCIETIS būs nopietnas ziepes ! Vācietis vācieti var apdirst MIERĪGI bet citiem izdarīt NEDOD DIES!
Publicēts: 07.03.11 23:18 labots
 citēt
Lunis:haralds @ talavietis :

haralds:pa, pa pa, tautība un nacionalitāte nav tas pats. īpaši ārzemu cilvēka skatījumā. tas turks būs vācietis tikai vārda "vācietis" demonīma nozīmē.

Oi par Vaciju šis sakarā es varu gari un plaši statīt: Vācijā dzīvo ~82 miljoni iedzīvotāju no kuriem KATRS 10 nav Vācietis pēc tautības. REDZAMĀKIE ir Turki ~2,5milj cik tas ir % No 82 Miljoniem ? Kaut kādi 2,5% liekas tas ir 2 no 100 Cilvēkiem! Vācijā kā zināms ir "Turku skolas" tās nav tas kur Turki mācās tas tādas kur mācās "Ne vācieši" pēc izcelsmes , vācieši viņas saukā par Turku skolām:):) Tagad par tiem kas "Citi" cik viņi citi. Man sīkiem dzīvo Vācijā pirmsbērndārza vecuma , tātad jau bērnudārzā šie sāka iet Vacijā par skolu protams tāpat universitātes tāpāt Latvijā pa šiem ~19 gadiem kopš tur dzīvo bijuši 2x , AR LATVIJU nejūt nekādu sakaru viņu uzskatā Latvija zem kur "Krievi @ Muļķi" dzīvo , visi runājot tikai Krieviski un jaunatne stulba un atpalikusi. Vecākais labākā labākās draudzene 100% "Krievietes" Taņa jau kopš pamatskolas. Atbrauc šis pie manis uz Beļģiju , runājam šī man "Fui jums Tie krievi" es šais saku KUR "Fui Krievi" Nu Latvijā kā tu tur vari dzīvot!? Man žoklis atkarās es šai Latviski saku KLAUSIES tu ko pie manis te atvilki "Tos FUI krievus" tava labāka draudzene 100% Krieviete! Šīs izbola acis saka NĒ! Es saku O.K uzzināšu , sākām plāpāt tālāk es drauzdenei prasu Kā tev mammu sauc , netaceros bet APSLUTI Krievisks vārds es šai talāk prasu no kuras Vacijas puses tu esi viņa saka es tepat no Hamburgas , dzimusi esmu "Sibirija" man tēvs tur dienēja. Es taga savejais atkal saku . NU Tava labākā draudzne ne tik ir Krieviete bet vēl Krievu zaldāta meita! Viņš nav zaldāts viņš ir Pilicijas kautkas tur. Cilvēkam 19 gadi es šo tālāk , Klausies tas gan nav pieņemts bet tu laikam Latviete jaa , uzprasīšu kas draudzene ? Jaa jā Latviete [ Kaatra otrā vārda galā MES VĀCIEŠI" , nu prasi ! Es taga šai prasu Oooo Sibīrija , tievs dienēja Ta jau tu Krieviete ?:) Draudzene biķški taka satrūkās bet saka Nē VĀCIETE! Ooo ta jau tev tāpat kā manējai vecvecāki Vacieši ? Ne Viena vecmāmiņa no Piemaskavas otra no Ukrainas. Izlgi es ar viņam ņemos kamēr izdabūju skuķis 100% "Krievs" bez variantiem Māte Krieviete no Austrumukrainas , faters Krievs no Viduskrievija pate VĀCIETE ! Skatos draudznei ar kaikam nav stulba šī sāk justies tā ne sevišķi es taga savējai kura taka pa Pusei Vāciete pa Pusei "Latviete" , tu jau mums ar "Labā āriešu Oga" pašai Māte pa pusei Poliete pa pusei Čigāniete kura visiem bļauj "Mēs vācieši tā nedaram!" un pēc 20 gadiem runā vaciski ar tādu akcentu ka AMEN , citās valodās vispār nerunā VAIRS. Nu tad šīs abas tā bišķi nolaidas uz zmes ka neviens viņas nečakarē tekai stāsta ka pirms baigi bļaut "Fui kāds" lai pašas uz sevi palūr "Īstenās Vācietes" abas :):) Un tā viņiem ir daudzviet , paredzu ka 2/3 tie kas nav "Musļiki" jums 100% atbildēs ka ir "VACIEŠI" vairums arī tā jūstās un nevienu citu valodu izņemot vācu / angļu nezin :):) Vācieši diezgan ātri iedzen LEPOTIES ar savu valsti lai kāds tur Čukča aborigēns tu nebūtu , cits jautājums cilvēki kas ir Relīģiski fanātiķi vai Nespēj iemācīties valodu tādu ar netrukst. Man iepēram ir kolēģis Fotogrāfs Berlīnē vecis dzīvo Vācijā pāri par 20 gadiem vēl no DDR laikiem Vāciski runā PAMATSKOLAS līmenī tik cik Veikalā iepirkties un Biļeti kassē nopirkt , pie ārsta jau iet ar Meitu jo pats Ne bū ne mē Vāciski tas pa 20!!! Gadiem! A viņam nevaig viņš strādā svā studijā tikai ar Krieviem un uz Krieviem lasa tikai Krievu avīze un "Es tos stulbos vāciešus nesaprotu" saka katreiz kad satieku:):)

...Un ko tu ar šo vēlējies pateikt?:) Ja godīgi un bez apvainojumiem?:) Īsi, kodolīgi un konkrēti?
Publicēts: 07.03.11 23:28
 citēt
Luni - nu tu te drusku samudriji :D :D :D
Publicēts: 07.03.11 23:31 labots
 citēt
letins:Un ko tu ar šo vēlējies pateikt?:) Ja godīgi un bez apvainojumiem?:)

Tieši to ar vēlējos ka jau teicu Vacijā "Vācietis" ir tas kas perfekti runā vāciski un apgalvo kā Vācietis. Vāciešiem nav iespēja PASĒ ierakstīt ka tu esi "Turks" , Vāciešiem vispār VALSTĪ oficiāli dzīvo tikai 3 mazākumtautības Frīzi , Flāmi, Ungāri liekas. Pārējie visi ir "Viesstrādnieki" bez variantiem :):) Kurš neprot runāt Vaciski kaut viņš 5x Vaciets vienalga būs ārzemnieks! Man tā ir ar viena Brālēna sievu , Pievolgas vāciete kura ar paa ~10 gadiem valodu nu knapi. Vaciešis viņai ir gan tēvs gan māte gan vecvecāki Pievolgas vācieši , Runā tikai Krieviski :):) Otram bralēna sieva ir PILNĪGI melna afrikāniete no Nigērijas , vāciski jau runā teicami ~5 gadiem:):) Iet viņai pašvaki Frīči lūr ar baltu aci ne pa jokam:):)
Publicēts: 07.03.11 23:36 labots
 citēt
Ja tas ir tā, kā saki,nevis tvas personīgais redzējums tikai, tad tas ir kārtējais gatavais politski destruktīvais "sviests" eiropas gaumē.. Ne velti jēdziens:"ekonomiskais milzis, bet politiskais punduris"- ir spēkā vēl uz šodienu.. Tad jāsaka, ka etniskie krievi ir lielāki patrioti kā vācieši savā ziņā:):)
Publicēts: 07.03.11 23:56
 citēt
ekoists:Sapper
Nu labi, pieņemsim, ka viss ir tā, kā Tu saki. Bet pastāsti man tādu lietu. Mēs skaidri zinām, kas ir krievi, vācieši, ķīnieši, ungāri, utt... Tautības, vai ne? Bet Kas tie tādi "russkojazičnije" ir??? Tautība vai ideoloģija??? Vai varbūt diagnoze???

Tu pats saproti par ko runā?Kāpēc tieši uz ruskojazičnijiem esi iecentrējies?Tādēļ,ka tuvāk?Tādēļ,ka Tev pāri nodarījuši?
Vai Tu zini cik Ķīnā ir tautības,vai zini cik valodās runā Indijā?Tibetiešiem ir daudz grūtāk ar ķīniešiem,bet Tev jau tikai sava pakaļa sāp.

Pēc tekstiem spriežot, pakaļai vajadzētu sāpēt Tev pēc regulāras locīšanās internacionālistu priekšā.
Man sāp sirds, par to, kas notiek manā valstī. Gan par valdības no austrumiem ievazāto morāli un tikumiem, gan arī par to, ka manas valsts galvaspilsētas mērs ir kremļa apoleģēts. Nupat ušakovs aizliedza leģionāru piemiņas ziedu nolikšanu. Vari laimē dejot častuškas un skriet 9. maijā tusēt pie "falla" Viss politkorektuma vārdā un maskavai par prieku. rubļi tiek labi atstrādāti.

P.S. Kāpēc iecentrējos, tāpēc, ka neizprotu šā kremļa ideologu termina nozīmi. Es tiešām nezinu vairs nevienus citus "xxxjazičnijus" kuri kā amori (pliki, līdz zobiem apbruņoti un visiem uzmācas ar savu mīlestību) klimst pa pasauli un mēģina citiem uzspiest dzīvot pēc saviem noteikumiem. Un kurus viņu klejojumos atbalstītu etniskā dzimtene. Normāls krievs dzīvojot citā zemē valodu spēj iemācīties tāpat kā latvietis, ķīnietis vai arābs un nekad uz sevi neattoiecinās šo "jazičniju" palamu, ko viņam to nemaz neprasot Tēvzeme piešķirusi. Ja es maldos, tad, varbūt tie, kas sevi uzskata par "russkojazičnijiem" nevis krieviem, poļiem, lietuviešiem vai ebrejiem, lai tā arī pasaka, jo es pazīstu gana daudz krievus, bet tādu sugu kā "russkojazičniju" nevienu personīgi napazīstu.
Publicēts: 08.03.11 00:03
 citēt
Man sāp sirds, par to, kas notiek manā valstī. Gan par valdības no austrumiem ievazāto morāli un tikumiem, gan arī par to, ka manas valsts galvaspilsētas mērs ir kremļa apoleģēts.

Pakoriģēšu: Kā no austrumiem, tā no rietumiem būs amorālisms un netikums:) Starp citu, šo jēdzienu- "russkojazičnijie" taču izdomāja tieši šīs nacionalās valsts politiķi, ja kas:) vai tādēļ būtu jādejo "častuškas"?:)
Publicēts: 08.03.11 00:03 labots
 citēt
Tas pēdējo Luņa tekstu sakarā:

tā tas ir, vari teikt nez cik gudrus spriedumus un likt nez cik spēcīgus argumentus, bet ja tava valoda klibos, tad tavam teiktajam vairs nav ne spēka, ne lāga ticamības...
Publicēts: 08.03.11 00:06
 citēt
letins::)un pašam nav absolūti nekāda priekšstata?:) Piedāvā kaut vienu ideju, sarunāts?:) Ja godīgi, diez vai kāds šeit ir, kas patriots būdams, nevēlētos valsts garīgās koncepcijas skaidrību un stabilitāti- vīziju, ja vēlies.. kaut neapzināti.. Tas ir nepieciešams ikkatrai valstij. cita lieta- kas to ir tiesīgs postulēt un kas to uzņemsies. līdz šim mūsu valdošā politiskā elite ir ļoti veiksmīgi ar dažādu demagoģisku politisku triku palīdzību izvairījusies no šī sava likumīgā un obligātā pienākuma pret sevi un savu valsti. Jeb šī ir Tava kārtējā manipulācija parazitējot uz citu viedokļiem?:) Piedod, ja uztver presoniski.

Es jau nemaz nevaru vairs piedāvāt, jo Tu jau tās "a priori" pasludināji par svešzemju važām. Sorry.. Tāpēc jautāju Tev vēlreiz, kādas ir latviskās vērtības, kuras var kalpot par nācijas morāles platformu. Kas ir tas ar ko mēģini aizstāt svešzemju ideoloģijas važas - Platonu Aristoteli, Akvīnas Tomu, Dekartu, Kantu.... ??????????

Kādas ir tās Tavas "latviskās" vērtības?????
Publicēts: 08.03.11 00:06
 citēt
..Nu neatbildēja jau..Saldus sapņus:)
Publicēts: 08.03.11 00:14
 citēt
letins:Man sāp sirds, par to, kas notiek manā valstī. Gan par valdības no austrumiem ievazāto morāli un tikumiem, gan arī par to, ka manas valsts galvaspilsētas mērs ir kremļa apoleģēts.

Pakoriģēšu: Kā no austrumiem, tā no rietumiem būs amorālisms un netikums:) Starp citu, šo jēdzienu- "russkojazičnijie" taču izdomāja tieši šīs nacionalās valsts politiķi, ja kas:) vai tādēļ būtu jādejo "častuškas"?:)

Nemuldi, nupat Vācijā ministrs zaudēja doktora grādu un atkāpās no amata dēļ plaģiāta. Nupat pie mums Satversmes tiesas tiesnese tika pieķerta dokumentu viltošanā un pārējā tiesa metas to mazgāt baltu no sūdiem. Atbildība un valsts amats Krievijā vispār ir nesavienojami ēdzieni. Viss tik no cara labvēlības atkarīgs. Ja laizīsi pakaļu, var taisīt cik lielus šudus gribi, amatā vienalga paliksi. Bet ja nokļūsi nežēlastība, Tevi nekas neglābs, pat miljardi kā Hodarkovska gadījumā. A Ļužkovs atpirksies un klusi pavadīs laimīgas vecumdienas Austrijā.
Publicēts: 08.03.11 00:15 labots
 citēt
Sapper:
letins::)un pašam nav absolūti nekāda priekšstata?:) Piedāvā kaut vienu ideju, sarunāts?:) Ja godīgi, diez vai kāds šeit ir, kas patriots būdams, nevēlētos valsts garīgās koncepcijas skaidrību un stabilitāti- vīziju, ja vēlies.. kaut neapzināti.. Tas ir nepieciešams ikkatrai valstij. cita lieta- kas to ir tiesīgs postulēt un kas to uzņemsies. līdz šim mūsu valdošā politiskā elite ir ļoti veiksmīgi ar dažādu demagoģisku politisku triku palīdzību izvairījusies no šī sava likumīgā un obligātā pienākuma pret sevi un savu valsti. Jeb šī ir Tava kārtējā manipulācija parazitējot uz citu viedokļiem?:) Piedod, ja uztver presoniski.

Es jau nemaz nevaru vairs piedāvāt, jo Tu jau tās "a priori" pasludināji par svešzemju važām. Sorry.. Tāpēc jautāju Tev vēlreiz, kādas ir latviskās vērtības, kuras var kalpot par nācijas morāles platformu. Kas ir tas ar ko mēģini aizstāt svešzemju ideoloģijas važas - Platonu Aristoteli, Akvīnas Tomu, Dekartu, Kantu.... ??????????

Kādas ir tās Tavas "latviskās" vērtības?????

(papildus jautājums- vai vienmēr balsties TIKAI uz citu teikto, jeb tev pašam arī kādreiz ir kāds viedoklis?:))
Provocē?:) Pats jau uz manu jautājumu tieši šajā sakarā nemaz nepapūlējies atbildēt:) Kādēļ tad tas man tagad būtu pienākums tev atbildēt?:):) kā tu pats domā tagad?:) Ja paplašinām tēmu- jebkurš jau ir spējīgs gari un plaši abstrakti ko postulēt, ja vien nepajautātu- kādas ir tavas paša domas:)
Bet teikšu tā: nebūšu tu, kas izvairās no atbildes:) - vai nebūs tā, ka mūsu latviskās pamatvērtības būs mūsu latvju valoda, dainās paustā tikumība, mūsu Māte zeme, kā mūsu senči godājuši mūsu zemīti, mūsu garīgās uztveres plašums, šai Dievzemītē, kā to dēvējam ne mēs vien.. tik tāds sīkums- kādam ta viss ir arī jāaizsargā un jābagātina, jāattīsta:) Tāds sīkums:) Un neslēpsimies aiz pārgudriem citātiem, kam nav nekāda sakara ar katra no mums intelektu:)
Publicēts: 08.03.11 00:16
 citēt
letins:..Nu neatbildēja jau..Saldus sapņus:)

es atbildēju, Tu nesaprati... mēģini izlasīt manu postu, kurā Tu neatradi atbildi vēlreiz, īpaši rūpīgi priekšpēdējo teikumu. Ar labu nakti.
Publicēts: 08.03.11 00:24 labots
 citēt
Nemuldi, nupat Vācijā ministrs zaudēja doktora grādu un atkāpās no amata dēļ plaģiāta. Nupat pie mums Satversmes tiesas tiesnese tika pieķerta dokumentu viltošanā un pārējā tiesa metas to mazgāt baltu no sūdiem. Atbildība un valsts amats Krievijā vispār ir nesavienojami ēdzieni. Viss tik no cara labvēlības atkarīgs. Ja laizīsi pakaļu, var taisīt cik lielus šudus gribi, amatā vienalga paliksi. Bet ja nokļūsi nežēlastība, Tevi nekas neglābs, pat miljardi kā Hodarkovska gadījumā. A Ļužkovs atpirksies un klusi pavadīs laimīgas vecumdienas Austrijā.

Tavā priekšpēdējā teikumā nav nemazākās sakarības ar to, ko it kā centies man pateikt, jeb neteikt?:) nav dūšas?:) Tam,ko ierakstīji, nav ne mazākā sakara ar manis jautāto tev:) Esi vīrs- saki konkrēti:) Ja vēlies, vari sarežģīt lietas(īpaši gadījumos, ja slēp savu personīgo viedokli, ko tev konkrēti jautā)
Publicēts: 08.03.11 00:28
 citēt
Tā paskatoties uz to visu kas notiek diskusijās, es brīnos , par kuru laiku cilvēki var uzspēt gan darbu izdarīt, gan par visu politiku zināt, gan ar hobiju ņemties un vēl viskautko, man piemēram knapi sanāk laika darbu izdarīt un citam neatluik ne laika ne ari vietas smadzenēs lai to visu atcerētos un piedrazotu galvu,,,
Publicēts: 08.03.11 00:32
 citēt
Šeit tev varu piekrist- pats brīnos:) Un neiet mazumā tas pārgudrības marasms:) varbūt vajag vienkāršāk pieet daudzām lietām? Šīs valsts pamatlicēji neciteja Hegeli, bet sita bermontiešus.. tik vienkārši.. brīvības dēļ, nevis sišanas dēļ..
Publicēts: 08.03.11 00:43
 citēt
letins:Šeit tev varu piekrist- pats brīnos:) Un neiet mazumā tas pārgudrības marasms:) varbūt vajag vienkāršāk pieet daudzām lietām? Šīs valsts pamatlicēji neciteja Hegeli, bet sita bermontiešus.. tik vienkārši.. brīvības dēļ, nevis sišanas dēļ..

Bermontiešiem bija pie kājas visa šī brīvība, nevienam tā nebija vajadzīga, bermonta ārmija bija sagatavota pavisam citiem uzdevumiem, bet K.Ulmanis, kā īstens bolseviku aģents, neizlaida Bermontiešus cauri Rīgai, sišanas īpašas ne kādas nebija nedaudz pašaudijās uz pārdaugavas pusi un vis, a bermontieši pat uguni neatklāja, jo pavēle bija tikt cauri mezgla stacijai uz Petrogradu, ar provīzijas un munīcijas palīdzību antantas ietvaros.
Viens ir vesturiskie fakti, bet otrs esmu runājies ar šo notikumu acu lieciniekiem nedaudz vairāk kā 20 gadus atpakaļ, tante kura to stāstija dzīvoja kā tik toreiz Torņkalnā, un nebija viņa prātu izkūkojusi tad kad to visu stāstija... Ne kādu karu te nebija tā kā to rāda leģendārajā filmā rīgas sargi, tas vis pasākums vilkās dažus mēnešus, Bermonts netika pāri Daugavai, kamer sarkanie baltos sasita pie Petrogradas, pēc tam vairs Bermontam nevajadzēja tikt uz daugavas otro krastu un tā kā viņa rīcībā bija liels kvantums provīzijas un munīcijas ta viņa armiju ne vis letiņi sita, bet atkāpjoties leišu zemesargi tiem uzklupa, un ne vis kaut kādu brīvības cīņu un cēlu mērķu vadīti, bet kā tik deļ munīcijas un provīzijas.
Publicēts: 08.03.11 01:04 labots
 citēt
Ir *iršana. ir liela *iršana un ir vēl chukmasoff texti par vēsturi....

Palasi savu tautiešu vēsturnieku uz dokumentiem pamatotus pētijumus.

Летом 1919 г. особенно обострились отношения между Аваловым, командовавшим Западной Добровольческой армией, и командующим Северо-Западной армией генералом Юденичем. Юденич был антантофилом и отвергал германскую помощь, считая, что немцы виновны перед Россией, так как "насадили в ней большевизм", да и неспособны обеспечить ту поддержку, которая необходима белому движению. Юденич требовал, чтобы аваловское русско-германское воинство перешло из района Митавы под Нарву для совместного наступления на Петроград. Но Авалов не торопился, явно саботируя приказы Юденича. Он имел собственную цель: выйти под Двинск, где, как он считал, его войска (около 55 тыс., в том числе почти 40 тыс. германских солдат и офицеров) сыграют "решающую роль в борьбе с большевизмом". Самомнение Авалова было велико. Позднее он договорился до того, что если бы его армии не помешали союзники, он бы смог захватить Петроград и, возможно, Москву, чем и обеспечил бы победу всему белому движению11. В антантовских союзников он не верил. Если бы они действительно хотели помочь белым, - считал он, - они бы это сделали. Как писал он позднее, одного только слова их было бы "достаточно, чтобы положить конец гражданской войне в России". Но этого слова они не хотели произносить в силу сугубо корыстных интересов, в жертву которым они и приносили интересы России.
Свою точку зрения Авалов разными путями доводил до сведения Колчака и Деникина, на что всегда следовал ответ, суть которого изложена в одной из резолюций Деникина: "К черту Авалова с его немцами". Авалову категорически предлагали подчиниться Юденичу. Но он уже прочно вошел в роль, которую играл. В октябре 1919 г. его войска нанесли удар по латышским и эстонским войскам, обстреляли Ригу и ее предместье. Авалов фактически начал войну с Латвией, поддержанной союзниками. Юденич объявил Авалова изменником России. Мотивы были очевидными: Авалов - ставленник недавнего противника России, Германии, ныне, вопреки Версальскому договору, стремящийся закрепиться в Прибалтике. Своими действиями Авалов резко ухудшает взаимоотношения "белой" России с "окраинами", в данном случае прежде всего с Латвией, но также с Эстонией и Литвой, и в сильнейшей мере осложняет борьбу с большевизмом.

P.S. Chukmasoff, mācies no Luņa, nekad neapgalvo to, ko ar dokumentiem var pierādīt par pretēju esam. Viņš atšķirībā no Tevis jūt šo smalko robežu starp Minhauzena dēku stāstiem un tukšu muldēšanu, robežu, kuru Tu smagi pārkāp ar saviem murgiem par Bermontu un Ulmani un tādejādi kļūsti garlaicīgs.. :) Piedod, nekā personīga. ;)
Publicēts: 08.03.11 08:23
 citēt
es tikai vēršu uzmanību uz atšķirību starp Latvijas tautu un latviešu tautu.
krieviski латышский народ un народ Латвий, латыши un латвийцы tā glupāk.
valdības īstenie locekļi un ārzemnieki parasti neiebrauc atšķirībā.
skat. arī D.Y.Griffita "birth of a nation"!
en.wikipedia.org...
Publicēts: 08.03.11 08:31 labots
 citēt
Nu i piespamojuši. Tā kā veci perdeļi, senāk bija... laiki, tagad mirkļi...
Tak sākumā vajag šodien dzīvot, šodien padarīt ko labu, šodien iemācīties ko derīgu, šodien padomāt, kā es savas prasmes rīt izmantošu savai labklājībai, jo tikai caur indivīda labklājību Valsts var plaukt.
Un tad nevajadzēs cīnīties ar konkurenci apdir..ot citādi runājošos, varēs ar šiem sadarboties; nevajadzēs kaukt par savu grūto bērnību okupācijā, varēs vienkārši baudīt šodienu. Nav ienācis prātā, ka "akmeni azotē nēsājot" bruku var dabūt, un smadzenēs to kaiti neviens ķirurgs nespēj ārstēt???:face-grin:
Jauku visiem šo dienu, un kā ikdien neaizmirsīsim apsveikt daiļās dāmas. Bučas dāmām...
UN veči, padmājiet, kāpēc šajā spamā naff dāmu.:face-smile:
Publicēts: 08.03.11 09:11
 citēt
riktīgs īsteno vēsturenieku topiks.
jautri.
ja vēl lasītu visu, tad vispār jumts laikam aizbrauktu...
Publicēts: 08.03.11 09:16
 citēt
O!
Ažiotāža ne pa jokam...
Nekas, nekas, drīz Leģionāru diena... vo ku visi antikomunistu apkarotāji pēc tam, kad pie Mildas būs rīkli pārbļāvuši "fāšizm ņe proiģōt! fāšizm ņe proiģōt! fāšizm ņe proiģōt! fāšizm ņe proiģōt!..." varēs izpausties blogos!
Publicēts: 08.03.11 09:27
 citēt
Sapper,vēlreiz atkārtoju,padomā kāpēc tā notiek?
Tā ir tava cīņa par varu,kad tev vajadzīgs ienaidnieks.Tādēļ arī rodās tādi stulbi lēmumi dēļ ideoloģijas.Tikpat labi Tu proklamē rietumnieku ideoloģiju ar visiem pedofīliem,geju gājieniem,tautas novešanu nabadzībā.Tev grūti to saskatīt sevī,jo esi aizņemts ar ienaidnieku.
Es neklanos neviena priekšā,es pieņemu,ka tā notiek un nemusinu uz naidu.Tu savukārt un eltons to definē kā internacionālismu,kas saprotams izriet no jūsu pasaules uztveres.

SK.vārdnīca-INTERNACIONĀls
1. Tāds, kas kopīgs vairākām tautām; starptautisks. Internacionālās mērvienības. Internacionālā leksika.
2. Tāds, kas sastāv no dažādu tautu pārstāvjiem. Internacionālā brigāde. Internacionāla publika.
3. Tāds, kas balstās uz internacionālismu, atbilst tā principiem; internacionālistisks. Internacionāls gars. Internacionāla politika.
Katrs varatrast kaut ko sev.
Publicēts: 08.03.11 09:28
 citēt
Sprazdņikom Elton!
Publicēts: 08.03.11 10:07
 citēt
Man patīk jūsu kašķis starp domāšanu veidiem, tās pat nav ideoloģijas tas ir kaut kāds mistrojums :big_smile:
Tas ir latviešu pamatbūtībā meklēt pie visa vainīgos..... vācieši vainīgi ka nekā 700 gadus mūs spīdzināja utt., krievi vainīgi 50 gadi atkal spīdzināja mocija utt., Čingishans vainīgs, tas nekas ka viņš šeit nebija, bet garām gāja tātad vainīgs :D
Pasaulē ir vairākas valstis, kur pamatnācija-tauta ir nospiedošā mazākumā :( kā spilgts piemērs eiropā ir Šveice. 4 oficiālās valsts valodas, pamatnācija (kaut kādi kalnieši) sastāda ap 7%.....traki viņiem :( bet pēdējos 100 gados nekādi etniskie omflikti nav bijuši, kā tā :amazing: labi pie viņiem nebija padomju jūgs...
Tālāk Lietuva bija psrs sastāvā??? bija..... Igaunija bija psrs sastāvā??? bija... Kā tagad dzīvo igauņi????? Ta viņi vienkārši nevāvuļo un neraud un nemeklē vainīgos, viņi strādā maksā nodokļus ceļ savu un val;sts labklājību.
Kas mums traucē??????? Nekas, bet vienkārši mēs NEGRIBAM, NEMĀKAM strādāt GODĪGI.......
Daži dati: No visiem 100% paredzētiem nodokļu ieņēmumiem Igaunija ieņem ap 78%, Lietuva ap 65%, Latvija ap 38%..... Pēdējo 2 gadu laikā no sēņotāju un muļķu-buratino zemes īriras-anglijas Igaunijā atgriezušies 30 000 cilvēku, Lietuvā 18 000, Latvijā 3 000......
No visas tās ķezas izeja ir viena vajaga godīgi strādāt un domāt ne tikai par savu, bet arī par valsts labklājību!
Publicēts: 08.03.11 10:13 labots
 citēt
ekoists:Sprazdņikom Elton!

Ķem že koncom, po tomu že mestu!
Starp citu, vārds "internacinālisms" ir tā degradēts okupācijas laikā... sākot no "internacionālistu" armijas iebrukumiem Čehoslovēkijā, Afganistānā, Dienvidosetijā u.c. un beidzot ar mūsmāju metastāzēm, kā "internacionālā darbaļaužu fronte", "štab russkih škol" utml. ka vairāk līdzinās lamuvārdam (tāpēc es vienmēr šo vārdu lieku pēdiņās)...
Publicēts: 08.03.11 10:20
 citēt
ekoists:Sapper,vēlreiz atkārtoju,padomā kāpēc tā notiek?
Tā ir tava cīņa par varu,kad tev vajadzīgs ienaidnieks.Tādēļ arī rodās tādi stulbi lēmumi dēļ ideoloģijas.Tikpat labi Tu proklamē rietumnieku ideoloģiju ar visiem pedofīliem,geju gājieniem,tautas novešanu nabadzībā.Tev grūti to saskatīt sevī,jo esi aizņemts ar ienaidnieku.
Es neklanos neviena priekšā,es pieņemu,ka tā notiek un nemusinu uz naidu.Tu savukārt un eltons to definē kā internacionālismu,kas saprotams izriet no jūsu pasaules uztveres.

SK.vārdnīca-INTERNACIONĀls
1. Tāds, kas kopīgs vairākām tautām; starptautisks. Internacionālās mērvienības. Internacionālā leksika.
2. Tāds, kas sastāv no dažādu tautu pārstāvjiem. Internacionālā brigāde. Internacionāla publika.
3. Tāds, kas balstās uz internacionālismu, atbilst tā principiem; internacionālistisks. Internacionāls gars. Internacionāla politika.
Katrs varatrast kaut ko sev.

Ja rietumu ideoloģija Tev asociējas tikai ar pedofīliem,geju gājieniem,tautas novešanu nabadzībā, man Tevi ir patiesi žēl, armijā pildot internacionālo pienākumu smadzenes Tev būs izskalotas spēcīgi. Viss iepriekš nosauktais jo plaši ir atrodams arī laimes zemē 300 km uz austrumiem. Žēl, ka aiz negāciju koka Tu patieso vērtību mežu nepamanīji. Idomājies - puse Latvijas ir aizmukusi uz rietumiem, kur ir vieni vienīgi geji, pedofīli un nabadzībā novesta tauta. Paradokss. Uz austrumu pusi kaut kā masveidā neviens nemūk. Nez kāpēc tā??? Ne jau rietumu vērtības ir tās, dēļ kā esam mēslos līddz ausīm, a sūdos esam, jo gribam dzīvot ar rietumu komfortu, bet ar boļševiku tikumu - melot, zagt, krāpt un laupīt.

Neiedziļinoties niansēs - rietumu ideoloģijas galvenā vērtība ir brīvība un demokrātrija, lai cik nodrāzts šis jēdziens arī nebūtu. Daudz vairāk cilvēka cienīgi ir dzīvot pēc principa - "viss man ir ļauts, bet ne viss man der", kur brīvība ir nevis visatļautība, kā to pasludina boļševiki, bet brīvība ir paša cilvēka izvēle, kas ir brīva no netikuma. vai arī - "rīkojies tā, lai katra tava rīcība varētu tikt izmantota kā vispārējas likumdošanas princips." Kur vēl univerālāku vērību atrast?

Vai tomēr foršāka ir austrumu varas vertikāle ar "ja načaļņik - ti durak." Ārpolitika ar "mi haķim mir - mi haķim vesj mir" un darba tikums ar "kapaķ ot sjuda i do 16.30"

Tev nemaz nav bail, ka vienaldzīgi stāvot malā un mājot visiem ar karodziņu pienāks brīdis, kad būdz jādzīvo valstī ar fašisma vērtībām kā tas ir austrumos no LV. Liekas ka pārspīlēju? lv.wikipedia.org...
Publicēts: 08.03.11 10:38
 citēt
Oliss:Man patīk jūsu kašķis starp domāšanu veidiem, tās pat nav ideoloģijas tas ir kaut kāds mistrojums :big_smile:
Tas ir latviešu pamatbūtībā meklēt pie visa vainīgos..... vācieši vainīgi ka nekā 700 gadus mūs spīdzināja utt., krievi vainīgi 50 gadi atkal spīdzināja mocija utt., Čingishans vainīgs, tas nekas ka viņš šeit nebija, bet garām gāja tātad vainīgs :D
Pasaulē ir vairākas valstis, kur pamatnācija-tauta ir nospiedošā mazākumā :( kā spilgts piemērs eiropā ir Šveice. 4 oficiālās valsts valodas, pamatnācija (kaut kādi kalnieši) sastāda ap 7%.....traki viņiem :( bet pēdējos 100 gados nekādi etniskie omflikti nav bijuši, kā tā :amazing: labi pie viņiem nebija padomju jūgs...
Tālāk Lietuva bija psrs sastāvā??? bija..... Igaunija bija psrs sastāvā??? bija... Kā tagad dzīvo igauņi????? Ta viņi vienkārši nevāvuļo un neraud un nemeklē vainīgos, viņi strādā maksā nodokļus ceļ savu un val;sts labklājību.
Kas mums traucē??????? Nekas, bet vienkārši mēs NEGRIBAM, NEMĀKAM strādāt GODĪGI.......
Daži dati: No visiem 100% paredzētiem nodokļu ieņēmumiem Igaunija ieņem ap 78%, Lietuva ap 65%, Latvija ap 38%..... Pēdējo 2 gadu laikā no sēņotāju un muļķu-buratino zemes īriras-anglijas Igaunijā atgriezušies 30 000 cilvēku, Lietuvā 18 000, Latvijā 3 000......
No visas tās ķezas izeja ir viena vajaga godīgi strādāt un domāt ne tikai par savu, bet arī par valsts labklājību!

Aizmirsi vēl ciparu pielikt, cik naudas Igauņi tērē valsts pārvaldei salīdzinot ar mums. Kāds ir Igaunijas valsts aparāta izmērs salīdzinot ar mums. Moš nokļūdīšos, bet lasīju reiz ciparus - Igauņiem 10% no darbspējīgajiem, mums gandrīz 20% no VISIEM iedzīvotājiem. Šāda valsts nevar attōistīties. pēc noklusējuma Bet principā ļoti pareizi visu pateici.
Publicēts: 08.03.11 10:42
 citēt
Manu vectēvu piecdesmitajos nosūtīja uz Vorkutu. Sešus gadus viņš strādāja ogļu šahtās.
Viņš ka arī daudzi šeit uzskata, ka visā ir vainīga psrs ar staļinu, tagad krievija ar putinu un viss tas, ar ko it kā ir saistītas viņa dzīves bēdas. Tas ir unikāli: viņam ir jau pāri 90, atmiņa sen pametusi, kājas neklausās. Bet galvā tomēr kaut kas vēl ir palicis - ienaidnieki!
Nekas tāds ar mani nebija noticis un paldies par to, ka esmu spējīgs daudz maz adekvāti uztvert realitāti.
Savukārt tie, kas dzīvo pagātnē ar ienaidniekiem, tur arī paliks. Esiet uzmanīgi, ja nu maskavas roka parādīsies jūsu logā!
Visi ienaidnieki vienmēr ir mūsu galvās. Tāpēc arī katram ir sava patiesība.
Publicēts: 08.03.11 10:52
 citēt
ARTURVODNEV:Manu vectēvu piecdesmitajos nosūtīja uz Vorkutu. Sešus gadus viņš strādāja ogļu šahtās.
Viņš ka arī daudzi šeit uzskata, ka visā ir vainīga psrs ar staļinu, tagad krievija ar putinu un viss tas, ar ko it kā ir saistītas viņa dzīves bēdas. Tas ir unikāli: viņam ir jau pāri 90, atmiņa sen pametusi, kājas neklausās. Bet galvā tomēr kaut kas vēl ir palicis - ienaidnieki!
Nekas tāds ar mani nebija noticis un paldies par to, ka esmu spējīgs daudz maz adekvāti uztvert realitāti.
Savukārt tie, kas dzīvo pagātnē ar ienaidniekiem, tur arī paliks. Esiet uzmanīgi, ja nu maskavas roka parādīsies jūsu logā!
Visi ienaidnieki vienmēr ir mūsu galvās. Tāpēc arī katram ir sava patiesība.

kāpēc Tu sarunu par vērtībām hipertrofē uz ienaidnieka meklēšanu? Varbūdz dzīve gāzmaskā vienkārši nenodrošina vajadzīgo skābekļa daudzumu smadzenēm??? :face-wink:
Publicēts: 08.03.11 10:56
 citēt
Sapper atjēdzies,mums pie varas jau 20 gadus ir nacionālās partijas,kur esam?Kādi boļševiki traucē?Tautas frontes aktīvisti ir pie varas,kas mainījies?Kāpēc tad aizskrējuši uz rietumiem puse nācijas?Vai ne tādēļ,ka ar nacion;āliem saukļiem uz lūpām tie paši aktīvisti turpina laupīt savu valsti.Saproti,ka tas ir tikai aizsegs.Kurš tad izpārdeva Latvijas kuģniecību,cukurfabrikas,ražotnes?Vai nav vienalga kam tās tika pārdotas,lai arī Tevis mīļotajiem rietumiem.Tas ir nācijas posts.
Un atkal Tu visu uztver pārspīlēti.Es teicu,ka cilvēku muļķība nav atkarīga no nacionālās piederības.Tikpat labi mani poļi,lietuvieši,latgaļi un serbi varētu nosaukt par pakaļā līdēju latviešiem,jo esmu lojāls šai valstij,kaut gan tīrasiņu latvietis neesmu.
Es šai valstij ik mēnesi nodokļos samaksāju 4-6tk ls,un cik Tu iztērē?
Tu taču esi valsts darbā strādājošs ierēdnis,vai ne?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: